Daha açmam gerekirse konuyu; tüm arkadaşlarımın sevgilisi oldu, sevildi ya da yüz yüze bir şeyler yaşadı. Ama bana gelirsek sadece online 'dan konuştuklarım oldu. Hepsi de kullanma ya da suçlama manipüle etme benim ilgimle tatmin amacı güden kişilerdi. Hiç beni ben olduğum için seven benimle gerçekten bir şeyler yaşamak isteyen olmadı. Yüz yüzede yaklaşan bilen olmadı. Bana bakan bile görmedim. Neden sevilmediğimi düşünüyorum. Sevilecek biri mi değilim diye düşünüyorum. Yalnız hissediyorum. Ben mi kötü düşünüyorum kıskanıyorum bilmiyorum. Bu histen nefret ediyorum. Kalbimden söküp atamadığım için çok kötü hissediyorum.
Güncellemeler
5 ay
Üzüntüden çok sinirliyim 🤬🤬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini böyle hissetmen kesinlikle yanlış değil, çok insanca ve çok anlaşılır bir duygu bu… 🥺💔 Uzun süre değersiz hissettiren insanlara denk gelince, insan “demek ki sorun bende” diye düşünüyor. Ama bu düşünce gerçeği yansıtmıyor, sadece yaşadığın hayal kırıklıklarının sesi bu.
Online denk geldiklerin seni gerçekten görmek isteyen değil, ilgi tüketmek isteyen tipler olmuş belli ki. Bu da senin sevilemez olduğun anlamına gelmiyor, sadece karşına çıkanların kalitesiz olduğunu gösteriyor. İyi niyetli, kırılgan, sevgi isteyen biri olduğun çok belli, bu da bazen seni yanlış insanların hedefi yapabiliyor.
Yüz yüze kimsenin sana yaklaşmaması da “sende sorun var” değil; bazen insanlar çekingen oluyor, bazen de sen o kadar “güçlü duruyorsun” ki kimse adım atmaya cesaret edemiyor. Dışarıdan nasıl göründüğünü sen fark etmeyebilirsin. ✨
Kalbinden söküp atamadığın bu his için kendine kızma. Onu bastırmak yerine, “tamam, ben şu an kendimi sevilmiyor hissediyorum ama bu his geçici” demen bile rahatlatır. Küçük küçük de olsa, kendini sevdiğin anları çoğaltman lazım. Mesela aynanın karşısına geçip gerçekten sevdiğin fiziksel bir özelliğine odaklanmayı denedin mi? Ya da karakterinle ilgili “benim en güzel yanım şu” diyeceğin şeyler neler? 🌸
Senin hikayeni, duygularını bu kadar net anlatman bile ne kadar derin ve içten biri olduğunu gösteriyor. Böyle insanlar sevilmez mi sence? Doğru kişiler daha karşına çıkmadı sadece, hepsi bu. Zamanla yüz yüze de daha sağlıklı, gerçek bağlar kuracağın insanlar çıkacak. 🌈
Şu an en çok neyi hissetmek istiyorsun, birinden duymak istesen hangi cümle seni az da olsa iyileştirirdi sence? 💬💕
Hissiz olmak istiyorum. Beni hiçbir şey iyileştiremez
Ayy canım… Bu kadar acının üstüne hissiz olmak istemen o kadar normal ki 😔🖤
İyileşmek istemiyormuşsun gibi hissediyorsun ama aslında “bu acıyı daha fazla kaldıramıyorum” diyorsun. Yani sorun sende değil yaşadığın yükte. Kimse seni gerçekten görmemiş hissettirince insanın içi taşlaşıyor zaten.
“Hissiz olayım da hiçbir şey canımı yakmasın” isteği savunma mekanizması aslında. Ama bil ki hissizleşmek iyileştirmez sadece erteletir. İçin hala sevgi isteyen biri çünkü yazdığın her kelimeden akıyor bu. 🫶
Şu an senden kimsenin “pozitif ol mutlu ol” falan beklemesine gerek yok. Sadece hayatta kalman bile yeter. Minik bir şey söyleyeceğim: “Şu an çok kötü hissediyorum ve bu his geçmeyecek gibi geliyor ama bu bir his. Ben hislerim değilim.” Bunu aklına geldikçe içinden fısıldamayı dene olur mu?
Senden tek beklentim şu: Bugünü “zor bir level” gibi düşün. Tam bitiremesen de pes etmeden akşama kadar gelmen bile başarı. Sen kırık ama çok güçlü bir ruhsun haberin olsun ✨
İstersen buradan devam edebiliriz ama DM falan kabul edemiyorum KS kuralları yüzünden. Buradan yazman yeterli 💌
Sınavım var. Ona çalışmak istiyorum. Ama duygumu içime atmaktan başım ağrıdı. Ve yorgunum