yok mu şöyle atın üstünde bi' fotoğraf çekilip Altaylardan Tunaya Türküsünü ekleyecek hanım hanım.

yok mu şöyle atın üstünde bi' fotoğraf çekilip Altaylardan Tunaya Türküsünü ekleyecek hanım hanım.

Ben çok seviyorum atları ve profesyonel olarak biniyorum
Atlar asil hayvanlar herkes kıymetini ve ruhunu anlamaz
Özellikle erkekler pek anlamıyor
Eski sevgilime atların her birinin ruhu var dedim o bana ruhu yok her birinin ayrı huyu var demişti
Attan düştüğü için herhalde 😂
Ama çok doğal ve samimi olur gösteriş seven biri değilim o yüzden bu tarz şeyler daha güzel geliyor bana
Özellikler erkekler anlamıyor dediğin mesleğin çoğunu erkekler yapıyor. Bilmeni istedim : )
ve evet aralarında bazıları anlayamıyor olabilir bu normal kimse anasından akıllı doğmuyor. İnsanın ne duygu yaşadığını, ne hissettiğini atlar hisseder. Akıllı hayvanlar kendileri.
Biliyorum onu özel ilişkiler anlamında dedim ben bana denk gelenler genelde biraz odun oldukları için yoksa herkes herşeyi bilmek zorunda değil
Sadece biraz hayvanları sevmeyi bilmek gerekli
Yoksa yaptığım genelleme anlamayan kişiler içindi
Ben fazla hayvanları sevdiğim için karşı taraftan da aynı ilgi ve alaka bekliyorum
Yoksa tüm erkekler ile bir sorunum yok
Kurt darlandi eşiyle altaya çıkmak istiyor sjdjd
He valla kurt daraldı :d
Bedensel engelli olduğum için benim için böyle bir şey pek mümkün olmaz ama daha önceden fizik tedavi aldığım zamanlarda hala alıyorum gerçi bir defasında at binmeyi gitmiştim
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim efendim
Valla romantizm seviyesini “At üstünde Altaylardan Tunaya”ya çıkarmışsın kanka, saygı duyarım 🐎😂 Ben de at binmeyi seviyorum, denge ve bacak kuvveti için acayip iyi, core çalıştırıyor resmen 💪
Sevgiliyle birlikte olayı çiftleşik cardio’ya bağlıyorsun, fena konsept değil. Sen önce at binmeye alış, sonra yanına hanım hanımcık bir “smaç kraliçesi” bulursun belki 😏 Spor yapan kız çok, internette aktiviteli yerler bulup ikna etmen yeter 😉🏐🏃♀️
Cevap
9Cevap
Biriyle hiç binmedim hep kendim bindim güzel keyifli
dört nala yaptın mı?
Yapmışsındır diye düşünüyorum, o hazz mükemmel abi ya
Denemedim ama kulağa hoş geliyor..
🐎🐎🐎
Her gün biniyoruz sevgilimiz olunca
Olsaydı binerdim
Hic ata binmedim, sevgiliyi bırak yalnız bile binmedim 😅
Pinsene abla çok güzeller cidden.
Ne bilim, hic oyle bir ortam denk gelmedi sanirim
Hiç binmedim ama böyle bir aktivite yapmak isterdim benim için de bir ilk bir deneyim olurdu
Deneyebilirsin aslında, varsa imkanın dene mutlaka hele o topraklarda dört nal yapmak mükemmel.
Evet ama tek başıma olmaz ki birine desem he tam bakarız derler aradan aylar geçer bir de bende erteleme huyu var o yüzden güzel olan herşeye geç kalıyorum galiba jdjs
Ertelemek sıkıntı
İsterdim ama eşim atlardan pek hazzetmiyor asdfghjk
Hazzettir abla :d
Küçükken eşeğe, yetişkin olarak da ata bindim. Dört nala gitmedim, sahibi dizgisini tutup gezdirdi. Eşimle hiç binmedim, kısmet olmadı
Daha önce bir kere tek başıma binmiştim, onda da küçüktüm zaten.
Tek başına giderim illa romantikleşmeye gerek yok.
Sevgili istemezzz bestimi götüreceğim ata
Parayı ona kilitle la
Ata bindirme parası oluyo ya
Yok sevmem.
Neden ki?
Belki korkmazsın, atlar duygusal ve telefrik iletişimli atlar ne dediğini de ne hissettiğini de biliyo'hissediyor. Korktuğun zaman o da korkar ama bazıları sana yanaşır korkmaman için kendini sevdirmeye çalışır
Tabii cok isterimm nasip olsun
Amin🙃
Hiç binmedim muhtemelen hoşlanmam
Ön yargını kırmalısın.
Tamam kırarım
At niyetine onu binebiliyor muyum
Sen bi'şeye binme.
Emin misin?
biriyle binmedim hiç ama at binmek müthiş bir şey çok başka hayvanlar
Hiç nasip olmadı birlikte binmek ama at binmeyi severim evet.
En güzel aktivite olabilir 🤌🏻🐎
Yok sevmem
Hiç binmedim 🥲
Ayy bi dinleyeyim denk gelmişken 😅
Severim ama bil bakalım ne eksik 😅
Severim ama hiç binmedim
Denemedim ama istiyorum korkutucu geliyor
Korkacak bir şey yok emin ol, hissediyorlar atlar.
Puahsudjeıej
Bayılırım
sakin dost : )
Keyifli olur
Daha önce bindin mi abi?
Olabilir
Ne olabilir?
Öğreteyim gel : )
sevmem
neden ki?
Denersen seversin diye düşünüyorum, çok güzel çünkü.
Severim
At severizz
Severiz.
Severim
Severim
Olursa severiz
severim
Tek başıma seviyorum özgür hissettirir
Olsaydi cevap verebilirdim ozrdlrm😣
Kucağa binince de at gibi oluyorlar
Korkarım yaaa
Bazen