Aldatma, kürtaj, güven sorunu derken bu ilişkiden nasıl çıkılır?

Merhaba kız arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz kendisini seviyor değer veriyordum taa ki beni aldatana kadar kendisinin beni aldattığına dair önce biriyle aramalarını engellerini yakaladım ama içeriğini bulamadım inkar etti inandım sonrasında başka birinin bunu aradığını yazdığını gördüm mesajları silmişti numarası duruyordu kim neden arıyor dediğimde öyle cevap vermedim konuşmadım dedi inandım en sonunda evine gittiğimde telefonuna baktım ve birisiyle whatsapptan görüşmelerini gece birlikte kaldıklarını sabah kızı evine gönderdiğini her şeyi gördüm uzun süre konuşmadık pişman olduğundan falan bahsetti ağladı sızladı barıştık ve 2 hafta sonra hamile olduğunu test yaparak birlikte öğrendik ama bu çocukla ne yaşadınız diye sorduğumda bişey yaşamadıklarını dışarıda durduklarını eski sevgilisi olduğunu sadece son kez görüşmek için rahatsız ettiğini mecbur kalıp görüştüğünü söyledi çocuğun benden mi yoksa başkasından mı olduğuna emin olamadım ve bunu üzülmemesi için söylemedim kürtaj yaptırmaya karar verdik ve masraflarını ben karşılayıp yaptırdık şimdi ailesinin öğrendiğini evlenmemiz gerektiği söylüyor ama benden önce de ilişki yaşamış anlayacağınız şekilde ne yapmam gerekiyor bilemiyorum yardımınıza ihtiyacım var

Aldatma, kürtaj, güven sorunu derken bu ilişkiden nasıl çıkılır?