Aşk ve sevgi ne değildir🥳, sizde düşüncenizi detayda yazdığım gibi temellendirerek anlatısanız daha iyi olur😅?

Şimdi bir gizli üye sorusundan esinlendim😅

Bence sitede şu var sevgililerin birbirini seviyorum, kıskanıyorum ayağına aslında duygusal ve psikolojik saldırı yapması.. mesela işte şu kişiyi takipten çıkar😅 sadece kadınları takip et ya da sadece erkekleri takip et😅 ya da ona görüş yapma, buna yazma, gülücük atma konuşma, yaşama...🥳😅

Ya koca koca insnalar da bunları kıskanılmak aşk sevgi sanıyor ve uyguluyorlarda heee.. söyleyincede anlamıyorlar, bak bu sağlıklı değil desende kötü olan sen , kıskanan sen okuyorsun🥳🤷‍♀️

Düşünsene hangisi güvenilirki.. seni seven biri kısıtlamaz, sana güvenir bu baskı aşk değil psikolojik şiddettir. Senin kişiliğini hiçe saymaktır. Yapan uygulayan taraf ise , sanki hiç karakteri yokmış gibi itaat etme , bir ölçüp tartıp ya aslında şöyle bu diyememe ezikliği... bilemiyorum bence aşk böyle bir şey değil.. bu tamamen saçmalık.. bu tarz saçmalaıklara akıl yoksunlupuna düşen insanlar isterlers eküm olsunlar valla zerre itimat ve güven kasamazlar..

Aşk ve sevgi ne değildir🥳, sizde düşüncenizi detayda yazdığım gibi temellendirerek anlatısanız daha iyi olur😅?