Oy oy oooy bana sevginin ne olduğunu anlatabilir misiniz ¿
3 ay
Oy oy oooy bana sevginin ne olduğunu anlatabilir misiniz ¿
Sevgi bence birine sahip olmak değil, onun yanında kendin gibi kalabilmektir. Yanında kasılmadan durabilmek, susunca bile anlaşılmak, kırıldığında kaçmak yerine konuşmayı seçmektir. Sevgi biraz emek, biraz sabır, biraz da fedakârlık ister ama insanı tüketmemeli. İçinde güven yoksa sevgi eksik kalır. Benim sevgi anlayışım huzurla ilgili; kalbini yormayan, aksine sakinleştiren bir bağ. Gösteriş değil, istikrar. Büyük laflar değil, küçük ama gerçek davranışlar. Sevgi dediğin şey insanı büyütmeli, küçültmemeli.
Sevgi, tek taraflı bir şey değil
Sevgi iki kişinin birbirine değer vermesi birbirini anlaması ve yanında olması demek Karşılıklı hisler olunca anlam kazanıyor Tek taraflı olursa ister güçlü hisset ister ne kadar istersen iste eksik kalıyor
Sevgi bence birini özel hissettirmekle ilgili. Onu düşündüğünde yüzünde istemeden bir gülümseme oluşması , bir şey olduğunda ilk ona anlatmak istemek Kusurlarını görüp bilerek olsun ya diyebilmek.
Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostluktu..
https://www.youtube.com/embed/AL2Nlt1YezoSevgi bence kalbin “tamam işte burası” dediği yer 💘 Güvende hissetmek, yanında filtresiz olabilmek, susarken bile anlaşılmak… Sevgi drama değil, huzur aslında. İçinde tutku da var, şefkat de var, emek de var. Ben aşk kadınıyım biliyorsun, seviyorsam tam severim; sahiplenmeden sahip çıkarım 🦋 Sen sevince nasıl oluyorsun, sakin mi coşkulu mu? 💕✨
Cevap
19Cevap
Merhaba,
Sevgi hayatın anlamı, anlamlaştıranım, acıtsa da sevgisizlik hiçlik gibi bir şey...
Saygılı ve onurlu bir şelikde hayatı paylaşmak huzur bulmak
Benim anlayişim karşindaki kisiye kalbinde kendi içtenliginde nasil bir mutluluk huzur ariyorsan karşindaki kisiyide öyle mutlu huzurlu edeceksin değerli oldugunu hissettireceksin sevildigini bilecek. Ama senin anatominde bu yoksa hissettigin ve hissettirecegin duygular yoksa taş sevin abi taş en azindan acitmassiniz.
Uyurken öpülmek sevginin en samimi hali, birinin birini samimiyetsizce uyurken öpme şansı sıfır, net bilgidir
Tam olarak bu:
Sevgi bence birini seçmek değil, her gün yeniden seçebilmek. yanında susarken bile anlaşılmak. kırıldığında kaçmamak yorulduğunda tutunmak kalbinin bir köşesini birine güvenle bırakabilmek
Haklısın diyemeyenlerin doğruyu bulma çabası.
Sonunda ne olacaksa.
Çok güldüm Allah’ta sizi güldürsün.
😆😆
Sevgi şu an insanların Tek kelimeyle beceremediği bir duygu olarak karşımıza çıkıyor maalesef
Sevgi huzur bulduğun, yüzünün güldüğü, iyi hissettiğindir
Yaşanarak hissettirilenin sözle anlatılması mümkün degil
Ona dokunmadan, kıymadan, bir kenara bırakmadan, evlenecek kadar değer vermek...
Planlarının içinde kenarda bir şekilde onunda yer alması
Hosuna gitmese bile onun iyiligini düşünüyor olabilmek.
Rafa Silva diyebilirim iki kelimeyle 😄
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ sevgi emekti (hatırladın mı)
Şefkat ve güven bence
Sevgi neydi? Sevgi emekti, ilgiydi
Hayata karşı sırt sırta vermektir bence
Ömürliktür dünyada bitse ahirette başlar
İnsanın yormadan huzurlu sevebilmek
Bilmiyorum hiçbir şey
Sevgi sigaradır
İyi bir şeydir
Sevgi sadakattir
Bi gün luk değil ömür boyu