Narsist sevgilimden nasıl kurtulurum?

Öncelikle ben çok saf ve hemen güvenen biriyim.. Onunla biz iki ay önce tanıştık, sohbet etmeye başladık, hemen sevgiliyiz diye ilan etti herkese, dondum kaldım bende bir şey söyleyemedim çünkü hoşlanıyordum kendisinden. Ama bana, benim istemediğim şekilde yaklaşmak için (samimiyetsiz ve aşırı sapıkça) her yolu yapıyor. Bana sanki değersizmişim gibi davranıyor. Ben evlenene kadar yapmamcılardanım ve şuana kadar kimseyle bile öpüşmedim, meraktan bile olmadı yani. Yanıma yaklaşırken sürekli bir temas halinde, dokunuyor, ben yapma diyerek geri çekilince aşağılamalar, Küfürler ve samimiyetsiz pis şakalar yapıyor, çok rahatsız oluyorum. Dün akşam üzeri kendisini aradım ve ayrılmak istiyorum, zaten isteyerek sevgili olmadım zorla sevgilin yaptın beni dedim, hemen telefonu kapatıp evimin önüne geldi, odamın camına taşlar atmaya başladı. Abimi çağırdım, aşağı indiğinde konuşmaya başladılar ama abim şaşırtıcı şekilde kendisiyle iyi kaynaştı, abimi manipüle mi etti büyü mü yaptı bilmiyorum ama en yakın arkadaş oldular. Ben aşağı inip kendisiyle konuşmak istedim, aşağı indiğimde abim hemen "barışın, iyi anlaşın" gibi saçmalamaya başladı dilim tutuldu ne diyeceğimi şaşırdım. Adam bu sabah 7 gibi evimizin önüne gelmişti, dışarı çıktığımda saçımı tutup beni tehtid etti, Ayrılamazsın öldürürüm seni dedi pis küfürler söyleyerek. Korkuyorum, ama kanıtım da yok, karakola gitsem bir şey yaparlar mı? Ölmek istemiyorum. Soracak kimsem de yok bana inanmıyorlar abarttığımı söylüyorlar.

Güncellemeler
4 ay
Çok büyük aptallık yaptığımı biliyorum, lütfen düzgün cevap verin🙏🏻
Narsist sevgilimden nasıl kurtulurum?