Eşimden 8 yaş büyüğüm. Evlendiğimiz zaman o 20 bense 28 dim. Sırıtmıyordu çünkü ben de gençtim zaten. Ama şimdi ben 39 o ise 31. Artık maalesef çok belli.
Kendimi kötü hissediyorum. Bir de sarışın olduğum için daha da çöktüm
Eşimden 8 yaş büyüğüm. Evlendiğimiz zaman o 20 bense 28 dim. Sırıtmıyordu çünkü ben de gençtim zaten. Ama şimdi ben 39 o ise 31. Artık maalesef çok belli.
Kendimi kötü hissediyorum. Bir de sarışın olduğum için daha da çöktüm
Biraz estetik işine gir şimdi herşeyin yolu var. adam da 31 yani küçük değil saçı maçı dökülmüştür onun.:) ama o değilde 20 yaşında çocuktur o be ne buldun Öf :)
Yok be ne dökülmesi. Keşke dökülse :)
Bence burada “çöktüm” falan diyerek kendine baya haksızlık ediyorsun 😔 39 yaş taş gibi yaş, hele kendine bakıyorsan mis gibi de gider. Yaş farkı kağıtta duruyor sadece, ilişkide hisler ve uyum önemli 💕 Eşin seni hala çekici buluyor mu, ilgisi sürüyor mu, esas soru bu. Sen böyle düşününce tavırların da değişiyor, bu da ilişkiyi etkileyebilir. Onunla bu hislerini hiç açık açık konuştun mu? 🥺✨
Cevap
21Cevap
Eşiniz sizi seviyor ve önemsemiyorsa gerisini düşünüp de kendinizi heder etmeyin.
Büyük bir fark değil.
Ponçik Hanım iyi akşamlar.
Olabilir önemli olan senin içindeki Sevgi içindeki gençliğin dış görünüşe kime ne yani
Çok akıllıymışsın. Sana geceleri yeter artık dedirtiyordur. Bilakis gençleşmen ve güzelleşmen gerekir. Eşinin kıymetini bil.
Kafaya takma, sonuçta yıllardır berabersiniz, eğer sana ilgisi bitmediyse sıkıntı yok
Erkekler daha erken çöker aslında. Sevgi ve saygı devam ediyorsa yaş sadece bir sayıdır
20 yaşında biri sana nasıl çocuk gelmedi ben bile 23 yaşındayım 20 yaşında bir erkekle arkadaş bile olmam
Gelmedi. Duruşu ağırlığı hoşuma gidiyordu. Bir de ilgisi.. sempatikti ağzı laf yapıyordu.
normal
sen kadınlığının sonlarına geliyorsun adam zirveye çıkıyor
kendinden büyükle evlenmeliydin
Onu sevdim.. keşke benden büyük olsaydı. Birine giderse çok üzülürüm ama sevdiğim kişiyle 11 yılı değişmem
Yaş farkı nasıl açılabilir ki bence böyle düşünmemelisin
Sarışınlar saha mı çabuk çöküyor ki
Bence öyle biraz.
Yani yüzümü kasdettim aslında. Fitim ama.
Cocukda olduysa seni yipratir
3 tane
yani iste sebep cocuk kadini fizigini zayif olsa bile bozuyor yipratiyor normal yani ayni yasda olzan yinede erkek genc gozukur
Eşin sana sadıksa sorun olmaz
Evli olduğunu bilerek ya da bilmeyerek Çok kız yazıyor. ama neysek bana bağımlı. Kızıp konuşmadığımda ağlıyor bile. Düşkün. İnşallah öyle devam eder
Sen elinde tuttugun müddetce sorun olacagını sanmam bende evliyim yazıyorlar onlar gayet doğal zaten sende bakımlı biriysen sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum
Cok takılmamak lazım mutluysan sorun olmaz
Biraz psikolojik olarak çökmüşsün gibi
Yine aynı sevgi muhabbet yokmu
Öyle demeyin ya
sert seks veya geceleri pompa yok mu?
Çökmeye devam mı?
Olsun iyi vuruyor mu hala
Annesi ile aynı yaştaymışssın
Tek problem sarışın olmanmış gibi konuşma
Bise olmaz takma kafaya
yatak odanızı diri tut
Ondan gebe kaldın mı