bildiğin sesim bile değişti
gerzaklı beni kendine benzetmiş ti
gerzaklı beni kendine benzetmiş ti
Cevap
12Cevap
🥲 bu hayata en barbat şey yanlış kişi ile beraber olmak ve asla yaptığın şeyleri görmemesi
Kız nazından anlamayan hmmm anlamak zorunda değiliz ki. İlişkide naz dediğiniz şey kaçıngan bağlanma sendromu.
Bir ilişkinin içindeyken zaten insan kendini göremiyor maalesef yaptığı yanlışları hataları o ilişki bittikten sonra ben ne yapmışım ben en büyük zararlı kendime vermişim diyorsun
kesinlikle
İnan 6-7 yıllık ilişkim oldu Bir dediğini iki etmedim uzak mesafeye ilişkimiz bir gün seni özledim dediği için bir saatinde bile 1600 kilometre gitti canım bir şey istiyor dediği zaman buradan orayı arardım evine bir şekilde gönderirdim her şeyi yaptım. Dışarıdan bakanlar bana sürekli onun beni haketmediğini söylüyordu görmüyordum ben neyse olmadı ayrılık oldu ayrılık olduktan sonra ben kendi kendime düşünmeye başladım ya kendime Ne yapmışım ben dedim ben bu kadar değersiz miyim diye düşündüm
bizimkide uzaktandı ne bid hediye ne bir doğum günü hediyesi ne bir yeme
zaten istemiyordum ben bende ona hiç bir şey almadım
Ben de tam tersi hiçbir özel günü çiçeksiz geçirmedim abartısız söylüyorum 6 yıl içerisinde hiçbir özel gün çiçeksiz geçmedi 🙂
bir çiçek bile almadım
kuru ot bile
Bu nasıl düşüncesi bir insanmış Bu nasıl bir ilişkiymiş Bu nasıl bir seviymiş insan sevdiğinin yüzü gülsün diye her şeyi yapar ya hani benim mantığım bu
bana şey dedi biz evlenirsek hani hafta sonları oluyor hani uyuyarak geçirecekmiş sonra maç izliyecekmiş
bu tarz erkeklerdn nefret ediyorum ben gezgin bir insanım asla evde oturmam yemekte yapmam yazın karavan alıp şehir şehir gezerim
Bir şey söyleyebilir miyim yaz kart dua et ki böyle bir erkekten kurtulmuşsun Gerçekten bu nedir ya. Hayatımda odun gördüm bu kadar odununu ben görmedim yani adam şunu diyor ben istediğimi yaparım hiçbir şekilde senin isteklerini önemsemem özel günleri düşünmem bu nasıl bir şey
öyle o tek mi neler neler dedi sabrettim çünkü ayrılacağımı biliyordum bir sürü kızı takip ediyordu hiç birinide tanimiyordu 24 25 yaşında adamsın utanmıyorsun tanımadığın kızları takıp etmeye hepside izmirliydi
İzmir'deki üniversiteyi de takıp ediyordu
Hem odun hem düşüncesiz hem gözü dışarıda yani olumsuz ne varsa adam da mevcut
onunla konuşsan benim kötü onun iyi olduğunu düşünürsün öyle tatlı dili manipülasyoncu ki
ama ben şaka yaptım sana dalga geçiyordum sen ciddiye mi aldın
Anladığım kadarıyla saydığım özelliklerden karşı taraf narsist bir insan yanlış mı düşünüyorum
doğru düşünüyorsun herkese çok iyidir annem bile onu damadı olarak görüyordu ilk başta
İşte narsist insanın özelliğidir Bu senin çok güzel manipüle eder seni çok güzel sömürür hayat enerjini emer ama dışarıya karşı kendi o kadar iyidir ki kötü olan sen olursun
evet evet dışarıya harika biri
kötü benim
Bunu çok güzel başarılar işte Ama tabii gerçekleri bir tek sen görebilirsin O yüzden bence bu gibi insandan uzaklaşarak kendini çok güzel bir iyilik yapmışsın
aynen teşekkürler beni dinlediğin için
Ne demek rica ederim Ben de teşekkür ederim duygularını benimle paylaştığın için. Umarım bundan sonrası senin için çok iyi olur lütfen odunlardan uzak dur 🙂
aynen odunlar narsistlerden Uzak duruyorum
Senin için en güzel olsun ilişkinin başında zaten örs tart özellikle düşünceli değilse ne olursa olsun lütfen hayatına alma
Bir kızın hayatını hayatına giren erkek değiştirir. İyi anlamda da kötü anlamda da
kesinlikle
Valla kadına eril enerjisini veren erkeklerden uzak durmak lazım erkeğin kadına dişil hissettirmesi gerekirken bazıları eril enerji empoze ediyor
kız arkadaşlarımla takılınca bebek gibi oluyordum onunlayken haydar abi gibi hissediyordum şekerim
Aynısıııı ya o pslikle ağır abi olmuştum
bu da yeni moda sanırım kadının istediği olmayınca tüm sorun erkekte oluyor prenses erkek falan
prenses demedim ki beni kendinde benzeti dedimk
Aynısı ya dün ayrıldım bende askerlik arkadaşım gibiydi kadın ruhundan anlamıyordu asla
kesinlikle
Okudum ve kendimi gördüm kaç yılımın içine etti srfsz
Hahhhahhaaa. Üç günlük dünya kim çeker senin nazını. Sen vermezsen öteki verir
senin anan bacın ninen vermiş
Evet verdiler. Sen sakla sakın verme
Kızlar manipüle edemedikleri erkeklere prenses derler
prenses demedim ki beni erkeğe benzeti dedim
Tamam ozamann
Afagsgseh yazık la nası toksik ise lavuk
Özgüveni yok ediyor çünkü o parazitler
Senle asker arkadaşı gibimi takıldı.
evet
Yazık olmuş aylarınıza
yıllarımıza
Bazen çevrenin görüşlerinede başvurmak gerekir
Kurtuldun çok şükür
çok şükür
Bende ciddi ilişkiden ayrılınca yeni yeni kendime geldim. Sevgili dert demek ya
bizimide ciddiydi 3 yılık
Sorması ayıp neden bitti benim ki komedi gibi bir sebebten bitti yaa🙃
ben öyle istedim diye kendimi erkek gibi hissediyordum bana askerlik arkadaşı gibi davranıyor du
siz niye ayrıldınız
Hay onun beynini skim ozaman. Benim kide. 12 sene önceki eski nişanlım çıktı biz evlenecekken onla evlenemezsin sen beni seviyorsun benle evlen dedi. . Beni ondan kıskandı diye nikaha 1 ay kala ayrıldık 😃 ma l bu kız ya. Ben onla evlenecem onun yanındayım. Eski nişanlımı biliyor geçmişimi o havladı diye başımıza bela oldu ya
Sen düşün 12 sene sonra başıma bela oldu eski nişanlım
kız biraz haklı gibi kimse piskopat eski nişanlı ile uğraşmak istemez
Haklı yanı yok. Diyelim senle evlecez ben 12 sene hiç aramam sormam iletişimim asla yok. O gtünü de yırtsa eskisi ben istediğim kadınla evlenecem onun yanındaysam bu onun sorunu
Sonuç olarak 2 sinide deft ettim kurtuldum hayatımda
Ama onlar görür seneye ilk bulduğum kızla evlecem
iyi yaptın boş ver inanki üzülmeye değmiyor o insan seni düşünmüyor bile
Verilen emege yazık geçen zamana yazık benim bir yanlışım yok ama bende herkes gibi evlenmek istiyorum ya bu 2 sa lak yüzünden 35 yaş oldu bekar kaldım. Ya
belki daha iyi biri cikicak karşına üzülme benim amcam da 5 ayda evlendi
2 ayda tanıştı 5 aylarında evlendiler
3 ayda söz oldu
Senin yaşın kaç peki
20..
Öyle ama. Çıksın artık ya insan olmak çok mu zor . Kadını sevmek varken aramayan sormayan öküz gibi davranan. Kadına güç gösterisi yapan. Küfür eden erkeklerde pislik yani onları seven kızları da anlamıyorum
Yaşın keşke yakın olsaydı bana belki sana teklif ederdim. Şansıma. Ben seneye dediğin gibi birini bulup 3/4 ay içinde hemen evlenecem uzattıkca bo ku çıkıyor
olsa da nazlansa
olmasın ben babama şirinlik yaparım erkeklerden nefret ettim sayesinde
Hahahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yazarken ne kadar dolduğun o kadar belli ki, resmen buradan hissediyorum 😶🌫️💔 Sesinin, tavrının bile değiştiğini fark etmen çok normal, çünkü toksik insanlar fark etmeden bizi kendine benzetiyor. Şimdi kendini daha kadın gibi, daha özgür hissetmen aslında iyileşmeye başladığının göstergesi bence ✨ Bir düşün, eski sevgilin olmasaydı şu an kendini böyle fark edebilir miydin sence? 💭