Ne yapacağımı bilmiyorum kendimi bildim bileli kadınlarla ilgi duyuyorum Dündar bir insanım ailem de öyle ama nu içimdeki duygu beni bitiriyor nere gitmeliyim bilmiyorum e neden evlendin derseniz eşimi seviyorum görücü usulü oldu ama oldu artık kadınlar beni aşırı etkiliyor çok hoşuma gidiyorlar işin tuhaf yanı etkilendiğim kadınlar da bana ilgili oluyor onları tavırlarım ile etkim altına da alabiliyorum ama böyle olmak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum çalışıyorum ve işimde konsantre olamıyorum iş arkadaşım beni etkiliyor insanlara dokunmaya korkuyorum inanın çok yoruldum bu duygudan
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nadil hissetigini anliyorum bunu duzeltmek zor
Ancak benim yapa bilecegim bir sey var bu radikaldir ve sonuç olarak hayatin etkilenir
Ne yapabilirsin sende böyle mi hissediyorsun veya çevrende karşilaştın mı bütün yaşamsın etkileniyor bundan uyuyamaz oldum
Hayir benim bir duygum yok. Sadece durtulerim var ve hetero egilimim var.
Insanlari empati ve duygusal olarak eksik hissettire biliyorum.
Yapacagim ve hali hazirda yapmakta oldugum senin gerceklik algini degistirmek ve yenisini koymak
Nasıl
Telefona dokunurken parmaklarinin dokundugu rakamlari , harfleri hissediyormusun? Gozlerini kapatip acarken dikkat ediyormusun gozlerinin haraketini? Hayal kuarken aslinda kayboldugunu hissettinmi hiç?
Kendine bir baksana aynada hissediyormusun bu bedene sahip olduğunu yoksa bu haps oldugun bir duvardanmi ibaret kendine yeniden bak ama o bedenin içinde olmadan hayal et goruyormusun? Aslinda nasil bir varlik oldugunu? Vücut hatlarini giydigin elbiselerin üzerinde oturuşunu? Derinden nefes al.
Belki güvenebileceğin bir arkadaşına açılıp denesen sonra vaz geçersin deneyince
En yakın arkadaşım var yurtta kaldığım da onın ile de kaldık yurttaki hocamın bana ilgisşni bildiği için ona şu şekil dedim korkuyorum insanlar beni kez görecek diye ama benim onları çok arzuladığımı anlatamadım en yakın arkadaşıma da hiç ilgim yok kardeşim gibidir ama iş yerinde evli kadınlar özellikle çok etkiliyor ya yapsam biri ile diyorum bunun günahı çok büyük bir çıkmaza girdim yüreğim tükendi ha allahtan korkuyorum
İş yerinde evli dediğin etkilendiğin kadınlarda bu tür yönelim var mı?
Bu işe yeni girdim yeni yeni arkadaş oluyorum bundan önceki işimde etkilendiğim kadın da benden etkilenmiş tl kendi si rahat karakterli özgür takılan bir arkadaş tı o yaklaştı bana ama bunun gğnah olduğunu düşğndüğüm için yapmadım ona da yapamam dedim o kadar çok istiyorum ki seni şu an yeryüzünde senin kadar bir şeyi arzulamıyorım dedim ama bunu yapamam dedim ona dini yönüm ağır basıyor korkularım kendimi sıkıyorum içime atıyorum çok zorlanıyorum arasam o kişiyi gel desem gelir şu an ki iş yerin de de etkilendiğim kadın yavaş yavaş kendini açmaya başladı o anlamda değil ama acaba tavırlarım mı belli ediyor
Dini duyguların ağır bassa da bu düşünce ve istek seni huzursuz edecek senden iyice bozulacak
Huzursuz ediyor zaten mutsuzluğa itiyor beni karlımdaki insana dokunmamak içi çabalıyorum anlarlar diye çok korkuyorum eşi tarafından sevilmeyen kadın mesajla kendisi ben alim tarafından seviliyorum ona ondan dolayı mı ilgi duyuyorum bilmiyorum bu durumda beni etkileyen ne anlamıyorum
Ufak temaslarla yerinebilirsin belki
Aferin sende rakip ol bize
İnan hiç öyle bir düşüncem yok elimden hiç bir şey gelmiyor maalesef
Gelmesin daha iyi 😂
Pislik ya
Oldun mu hiç kimseyle
Hayır olmadım ama olmak isteyen çok oldu benden etkilenen ben yapmamak için çok direndim ve hala da direniyorum sadece karşilikli ilgi oldu sahiplenme gibi oda yıllar önce yurtta kalmıştım orada halada bir yerlerde ilgi ile karşilaşıyorım ama dediğim gibi bunun çok büyük günsh olduğunj düşündüğüm için kârlılık da vermiyorum eyleme de geçmiyorum ama bu istem çok acı ya çok zor bir durum ya kimseye söyleyememek anlatamamak hastalık mı bilememek çılfıracağım ya
Cinsel ağırlıklı mı duygusal mı
Dıygusal istek önce oluyor ama ardından cinsel arzulama başlıyor geceleri avde düşünmeden edemiyorum o kişi yanında olduğum da çok arzuluyorum karşındakini elim ayağım titriyor ya nefesim kesiliyor çok zorlanıyorum im yerin de felan bilmiyorum ne yapacağım
Hiç gördüğün oluyor mu iç çamaşırla çıplak falan
Evlisin kocanla daha çok vakit geçir
Onu bu kanuda çok daralıyorum zaten benim işle ilgilen felan diye ama bilmiyorum o hayatımda olmadan önce de bu duygular vardı nasıl baş edeceğim bilmiyorum ya o kadar çok etkileniyorum ki iş arkadaşımın eli eli ne deyse bile sanki elektrik çarpmış gibi hissediyorum aniden çekiyorum ordan uzaklaşıyorum hemen bir yere gidip kendimi sakinleştiriyorum neden böyle oldum bilmiyorum kurtulamıyorum bundan lanet gibi
Çok kafana takma bence kendini darlama
Kafaya takılmayacak nir şey mi Allah için yeni işten geldim ben özel kurum da çalışıyorum bütün gün kadın ile beraber dim yeri geldi değdi kadın bana ben günü zor bitirdim ya öldüm ya ya kadını o kadar çok istiyorum ki insan ların yüzüne bakamaz oldum ya Allah’a yalvarıyorum benden bu dersi al diye yıllardır kurtulamadım ya
Evlenmişsin yani bu durumu aşmış olman lazım
ben de kadinlardan hoslaniyorum benle evlen
Gizli lez
Kurtulursun umarim
Umarım en yakın zamanda kurtulurum ya kurtulmayı yıllardır da istiyorum ama geçmiyor olmuyor bu his benim ile yaşamaya devam ediyor