Benim cok kadinla iliskim oluyo nerdeyse dogdum dogali hep kadinlarla sevgiliyim ama asik olamiyorum neden sizce?

arkadaşlar aşk acisi cekemiyorum çünkü aşık olma duygusunu kaybettim sizce bunun nedeni surekli corap degistirir gibi sevgili degistirmek olabilirmi bir kizdan ayriliyorum saniye gecmiyo baska bi kiz bulup sevgili oluyom hic yapniz kalma duygusu yasamiyorum ve cok kizla sevgili oldugum icinmi hangisine aşık oldugumami karar veremiyorum acaba aşık olduğumu nasil anlarim nasil ask acisi cekerim. ask acisi cekip üzülüp aglamak istiyorum ama olmuyo neden olmuyo sizce? ben acaba aşık olduğumu nasil anlicam ya niye ben aşık olamiyorum ya neden olmuyo?
Güncellemeler
+1 yıl
benim şu an hayatimda bir kadin var ve benim Şu an bi kadinla iliskim var sevgilim var ama aşik degilim ben aşik olup aglama uzulme duygumu kaybettim hangi kadın için gözyaşı dokecegime karar veremedigim için aglayamiyorum gecmisim cok kalabalik ve aşik olmak istiyorum olamiyorum neden sizce?
Benim cok kadinla iliskim oluyo nerdeyse dogdum dogali hep kadinlarla sevgiliyim ama asik olamiyorum neden sizce?