Sevilmek gerçekten nasıl anlaşılır, yoksa sadece kullanılmak mı ediliyorum?

Arkadaşlar ben iş akıbeti ile Biriyle tanıştım ve bu akıbetim olumsuz kavuşan yani İşim olmadığı Beni almadı Çünkü birkaç tane işi beraber yapmam istendi Ben bunu yapamadığım için iş olmadı Ondan sonra biz bu kişiyle yakınlaşmaya başladık yani gönüllü olarak yakınlaşma başladı bu normalde çok çok Böyle sıkıntılı bir insandı kavgacı böyle ne istediğini alan bir insandı Ben de daha çok sessize ve efendiydim Normalde hiç böyle daha çok Karı kıza ya olan böyle hiç böyle şey bir insan değildi böyle Yani evlilik düşünen falan Sonra benimle konuştuktan sonra yavaştan böyle evlilik konusunu falan açtık ondan sonra biz bir zaman sonra hani anlaştık falan o dedi ki ben dedi Kendimi karı kızdan çekeceğim dedi Sen de bana bazı bölgelerini göstersin tek bir bölgesini gösterirsin dedi ve ondan sonra ondan sonra dedi birbirimize bağlanırız falan dedi Ben de artık bir daha hiçbir şekilde Karı kıza gitmeyeceğim dedi Ve o günden sonra ilişkimiz güzel giderken bu hiçbir şekilde bana yazmamaya başladı beni aramamaya başladı ve bana ilgisizleşmeye başladı Ondan sonra ondan sonra bu kişi bir numara beni aradı ve bu numarada adam böyle dalga geçer gibi Benimle konuşuyordu bir anda işte ben Bilecik'te olacağım boncuklu işim var falan fistan dedi Ee ondan sonra ondan sonra ben de acaba o çocuk mu deniyor diye onun böyle şeyine denemesini kulak ardı ettim ve Gittim onu konuştum adama söyledim konuştuğum adam da bana dedi ki sen benim sen ona cevap verdiğin için bile benim için bittin ve beni engelledi Sizce benim burada suçum var mı yani Ben sırf Hani kimdir diye Hani kimle benimle dalga geçiyor diye ona şey yaptım ve eğer ki onu aldatsaydım Zaten onlar hesabı vermezdim ama geldi beni yarı yolda bıraktı ben ne yapacağım kafayı yedirmek istedim şu an beni her yerden engelledi Ben ne yapayım

Sevilmek gerçekten nasıl anlaşılır, yoksa sadece kullanılmak mı ediliyorum?