Eski sevgilimden şiddet gördüm ama seviyorum?

bizim 9 aylık bir ilişkimiz vardı toxic olduğu kadar da bagliydik birbirimize. ben 19 yasindayim ve ilk defa bu kadar aşık oldum. O 24 yaşında daha ince cezaevine girip çıkmış dosyası da bı hayli kabarık. Bunlarin çoğu şiddet eski sevgililerine vs. Bizim ilişkimizin ilk zamanlarinda herkes onun değiştiğini, durgunlastigini soyledi. Bende buna dayanarak ona gözüm kapalı guvedim. İlk haftadan ailesi ile tanıştım 1. ayda evlilik teklifi aldım. Gittikçe daha çok bağlanmaya başladım ama zamanla onun narsist, şiddet bağımlısı biri olduğunu fark ettim. Öyle manipüle edebiliyordu ki her dediğini yapmaya başladım. Eski ilişkileri yüzünden defalarca olaya karışmaya başladım temiz olan sicilim 4 dosyaya çıktı. Zamanla ona dönüşmeye şiddete eğilimli biri olmaya başladım. Bizim ilk ayriligimiz pavyona gidip konslarla oturması daha sonra orada görüntüleri çeken arkadasinin onun eski sevgilisine atmasıyla öğrendim. Kız gelip bana gösterdi, bunun üzerine ayrıldım. Daha sonra manipuleyle beraber barıştım ve eski sevgilisiyle içip kaza yaptığını öğrendim. Herkes ben sanıp beni ararken ogrendim desem daha doğru olur. 4 ay ayrı kaldık bu surede gittigim yerleri basıp olay çıkardı. Şehir dışına çalışmaya gittim iş yerimi bastı. Zorla elime yüzüğü takmaya çalışırken itekledi beni ve takıp arkasina bile bakmadan gitti. Fake hesaplardan vs tehditler etti aylarca. Ama buna rağmen ben onu affettim. Ben yokken bir kaç ilişkisi oldu. Ona gösterdiği şiddet için dava açıldı tebligatı almaya karakola onun elinden tutup gittim. Herkesle kavgalar ettim. Her neyse zamanla artık benim sevgim mi desem ne desem bilmiyorum babası öldükten sonra daha da yoğunlaştı ve onu bırakamadım. Sürekli benle iliski istedi reddettim. 2 ocakta ailelerimizi tanıştırmaya karar verdik gelmelerine 3 gün kala beni terk etti. Sebebi ise benim evlilik istememem. Beni namusundan vurup ayrıldı. 3 gün sonra beni arayıp aşağı çağırdı ve ona aldiklarimi verecegini söyledi aşağı indim. Devamını diğer postta anlaticam
Eski sevgilimden şiddet gördüm ama seviyorum?