Son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey var: Özellikle bazı kızlar kendilerinden hep daha büyük kişilerle ilişki istemeye başladı. Sizce bunun sebebi ne?

Son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey var: Özellikle bazı kızlar kendilerinden hep daha büyük kişilerle ilişki istemeye başladı. Sizce bunun sebebi ne?

Burada en önemli etken karakter değişimi. Gençler genel olarak çok bencil. Özellikle erkeklerde bir ego yüklemesi var. Benden oldukça küçük, 19 yaşında birinin benimle ilişkiye girmek istemesi üzerine "neden yaşıtlarından biri değil de ben?" diye sorduğumda, bana " ergenlerle işim olmaz. Çok bencil ve düşüncesizler. Biriyle takılsam, gidip millete reklam ediyor. Sinra iti kopuğu takılmaya çalışıyor. Sen tecrübeli ve bilgili bir insansın. Değer verir, saygı duyarsın. Ağzın sıkı olur. Nereye, ne zaman, nasıl dokunacağını yaşıtlarımdan daha iyi bilirsin. Senden öğreneceğim şeyler var. Bana bazı şeyleri yaşıtlarım veremez." demişti. Sanıyorum, bu yeterli bir cevap olur.
bende bu konuda böyle düşünüyorum benciller
@mattruşkaa maalesef çoğu böyle. Her istedikleri ebeveynleri tarafından yapılıp şımartılmış bir topluluk var. Durum böyle olunca, karşılarındaki insanın ne düşündüğünü, ne istediğini pek önemsemiyorlar. Sadece kendi istekleri ve ihtiyaçları var.
Merhaba! Aslında tabir yanlış anne babasının yaşında biriyke olmak bana biraz saçma bir tabir geliyor.
Ben kendimde artık kendimden daha büyük kadn isterim hayatımda bunun sebebi ise daha olgun daha karakterleri oturmuş oluyor iki sohbet edebilme şansın var tabiki eğer olgun ise kendi yaşıtım biride olur ama nerdeyse imakansız şimdikiler sürekli ben istediğimi yaparım bana kimse karışamaz hayatı henüz bilmeyen ergenler gibi yaşıyorlar bu durumda bana aşırı itici geliyor.
Asla. Dediğiniz gibi şu an 18-24 yaş arası genç kadınlarda özellikle böyle bir tutum on planda. Bunun sebebi nedir tam olarak bilmiyorum açıkçası ama yetişkin biri tarafından ilgi görmenin onlara farklı hissettirdiğini düşünüyorum. Halbuki çocuğu yaşında bir kişiye farklı bir gözle bakan kişinin ne kadar karaktersiz olduğunu hesaba katmaları gerekir. Belki yeterince hayat tecrübeleri olmadığı için böyle bir istekleri vardır ama şuna eminim ki ileride çok pişmanlık duyacaklar.
Hayır, geçenlerde babam yaşındaki abiler yürüdü yeminle bunalıma girdim. Ben kendimden bir yaş küçüklere bile abla şefkatliyle yaklaşıyorum. Bir de şunlara bak. Yaşıtlarının suyu mu çıktı ay.
İğrenç ya
Bence anne–baba yaşında biriyle ilişki çoook ekstrem gelir bana, asla diyemem ama büyük ihtimalle olmaz 😅 Genelde bu durumun sebebi güven arayışı, maddi rahatlık, ilgi görme isteği ya da “olgun erkek = dramazsız ilişki” sanılması olabiliyor 🧠 Ama işin içinde bazen de sadece fantezi, bazen de baba figürü eksikliği falan olabiliyor. Sen kendinden çok büyük biriyle sevgili olmayı düşünür müsün peki? 🤔💬
Cevap
24Cevap
Yani ben kendimden büyük severim eşiöde 47 yaşında. Şimdi babam 70 yaşınd ayani ne bileyim 70 yaşıns abir erkeklede müzeye falan gidilir ancak p anşatsın ben dinlerim shshshs
Bunu hiçbir erkek yapmaz, yapan erkek net parası için yapıyordur ama kadınlar ilişkide zaten baba şevkati ve baba sevgisi istediği için yapma ihtimalleri var.
Hayır ben bunu toplumun ahlak kurallarına pek uymadığını düşünüyorum etik bulmuyorum
Ben olgun ve büyük kadın seviyorum. çünkü ergen kızlarla anlaşamam. ama onun da bir sınırı var. aşırı büyük olmamalı 20 yaş gibi.
Evet 20 çok
İğrenç bir durum ya, bunu yapanlar genelde babasıyla arası iyi olmayan ve baba ilgisizligini yaşça büyük biriyle sevgili olarak gidermeye çalışan kişiler oluyor. Yaşça büyük birini atm olarak görenler de var tabi 😂
Hayır asla.
Onların o isteği de ebeveyn sevgisizliğinden ve ilgisizliğinden kaynaklı bence..
Hayır tabikide zaten şimdiki zamanda fark etmiyo önceden abi abla dediklerimize şimdi aşkım kocam karım diyolar igrenc gerçekten
Hayır sağlıklı düşüncelerle yapıldığını düşünmüyorum. Aynı şekilde küçük yaşlarla da olmayacak şeyler.
Yok olgun severiz dediysek o kadar da değil 😃
Yorumları üşenmeden okudum, iyi galen aklı başında bireyler varmış 😃😃
Şimdi benden bir kaç yaş daha tecrübeli biri ile anne ve babamın yaşı arasında da var bi 20 sene, az buz değil ki. Bilmiyorum fazlası zarar be, nasıl aynı frekansta buluşalım. Ortası iyidir, max. 10 yaş fark oda gerçekten max.
Yok artik hayir tabi ki. Benden büyük olsun ama 60 yasindada degil en fazla 10 yas falan
Onu anne babasından ilgi görmeyenler yapıyor ve babası ölen kızlar falan
Allah akıl versin ne diyelimsbshdhdh
Kendimden büyük biri ile olurum da o kadar da değil be mxjzhj her şeyin bir sınırı var
Maksimum 5 yaş büyük olsa yeter yani bu kadar da fazla olur bence
olgun seviyoruz da hepten babam yasinda biri olmaz ya max 10-12 yas benim icin
degilll gayet ideallll ahhaha
Çok gereksiz saçma bir durum 😃
Milf severler gelir şimdi sjsn
Kendimden büyük biriyle ilişki yaşarım mis 15 yaş üst sınır çünki 30 yşdym normal. ama konu babam yaşndaysa hayatda olmz babam 62 yaşında yav o yaşda dedeyle ne işim olur benim
Aslında öyle olmadı, 50+ yaş grubu erkekler teknoloji ile haşır neşir olunca 18 yaşında pembe hesap açmayı keşfettiler.
Muhattap olduğunuz kesime göre değişir ;) bizim karşımıza hiç çıkmıyor nedense
Çünkü daha büyük adam hem çocuk verebilir hem de evliliğe daha uygun olabilir. Ben günümüzde çoğu erkeğin 40 yaşından önce evliliğe hazır olacağını sanmıyorum. Çünkü kafanızı karıştıran çok fazla uyaran var. Bazı şeyleri yaşayıp artık hevesinizi aldıktan sonra evlendiğiniz zaman daha sağlam evlilikler oluşuyor.
27 ye 57 adam olur mu peş
@susmayanalkolik 57 olan adam 37 gibi duruyorsa olur evet.
37 gibi durmuyor yaşını gösteriyor
Ben çok büyük isteniyorum Altı yaş büyük olur en fazla
yanıma yakışmalı
Olabilir
49 yaşındayım ve 40 yaş altı kadınların sohbetini cahilce buluyorum. Olgunluk ve bilgelik başka bir tat çünkü.
O kadar büyük biriyle de olmam tabikide lâkin Arzum kendimden en fazla 12 yaş birisiyle evlenmek. Yaşıtlarımı olgun görmüyorum maalesef
Nasil yani lan anne baba yaninda birine teklif gibi bişimi bu
Gençlerin ergen dengesiz tavırları git gelleri yoruyor artık belki de o yüzdendir
Allah'ım nasip etmesin. 60 yaşındaki adamı, tövbe bismillah.
Neden kız zengin olsada mı istemen
Para. Onların olgunluk dediği şey tam olarak para. Erkekler de hem saf hem de işlerine geliyor.
Yok artık daha memeler diyorum🤨
Yani herseyin bir sınırı ahlakı mantıgı olmalı
Erkek büyük olmalı ama en fazla 8 yaş falan yani babam yaşındaki adamla sevgili olmak ne yani anlam veremiyorum
Yaş umrumda olmaz
Baba şefkati arıyorlar sorun ailede
Hayır tabiki de hayatta olmaz
Hayır olmam tabii ki
Hayır çok fazla
O kadar da değil ama yaşıma göre yaşça büyük biriyle daha iyi anlaşabiliyorum
Ben evlendim , eşim benden 30 yaş büyük ben 27 kocam 57
hayır olmazdım o kadarda düşmedik
Denklik önemli
Büyük konuşmak istemiyorum fakat olmam
Tövbe estağfurullah tövbe
Büyük konuşmak istemiyorum ama asla
Hayır hiç benlik değil
Hayır, o kadar yaşı büyük biri ilgimi çekmez.
Yok daha neler zenginse olurdum dkdkdkd
Olurum yapmıyorlar zaten aq
Analık babalık😂
Neden olmasın
Kusucam!
Hayır asla
Monica ve Richardınki gibiyse olabilir :)
Friends dizisindeki karakterler aynı zamanda gönderiye fotoğrafını koymuş olduğunuz kişi Richard karakterini oynuyor (Tom Selleck)
Konuya cuk oturmuş :)
Çöken değerler…
Hayır tabiki
Hayır
Yok ya daha neler 🥴
Olmam..
Yookkkkk
Olmam
Olmam.
Hayır asla
70 filan 😂
Yok ben korkarım