selam
37 yasindayim ve 28 yasindan beri evlenmek istiyorum 28 yasinda burnumu bile yaptirdim nasibim calisin diye 35 yasinda Nisan yaptim adamin gözü disardaydi … nerde yanlis yaptim ben,?
selam
37 yasindayim ve 28 yasindan beri evlenmek istiyorum 28 yasinda burnumu bile yaptirdim nasibim calisin diye 35 yasinda Nisan yaptim adamin gözü disardaydi … nerde yanlis yaptim ben,?
Evlilik uzaktan bakınca bir imza ile bitiyor ama işin içine girince işte bu işler aslında uzaktan göründüğü gibi kolay olmuyor.
Şunu kabûl ekmek lazım. Yaş ilerledikçe ister istemez seçici oluyoruz. Ne dersen de işin gerçeği bu. İlla ki kriterlerin var. Dış görünüş olsun, maddi durum olsun ve hatta okur yazarlığına bile insan dikkat ediyor.
Nefis işte sana; bula bula bunu kendine layık gördün ya da elalem ne der vesvesesi seni yolundan alıkoyar.
Velev ki buldun bakalım karşı taraf seni kendine layık görecek mi.
İnsan yirmili yaşlarda ki gibi aklı bir karış havada değil. Yani bu yaşlarda insan artık bazı huyları çekemez. Bu yaşlarda insanın karakteri huyu suyu oturuyor. Bunları değiştirmek imkansız değil amma biraz zor.
O yüzden bazı şeyleri kabullenerek evlenmek gerekir. Armudun sapı üzümün çöpü dersen kısmetini bulman biraz zorlaşır.
Bulamazsın demiyorum amma sabredip beklemek gerekir. Kadere rıza göstermek gerekir.
Unutma... Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez...
Teklif geldiğinde çok bilmiş havalarına giriyorsunuz, ben teklif eden değil teklif edilen olmalıyım diyorsunuz, bir kişi teklif edince "Ayyy Sapıkk!!! " diye bağırmayı biliyorsunuz, böyle konularda konuşmaya hakkınız yok bence, hep güzelliğiniz baki kalacakmışçasına erkek reddetmeye alışmışsınız birde. Biz diyoruz ama erkek adam 60 yaşınada gelse karnını doyurur, siz ne yapacaksınız onu düşünün diye, kız dediğin en fazla 23 yaşında açılmalı. Yoksa bizde sizin robotunuz veya oyuncağınız değiliz ki teklif etmeye mecbur bırakacak bir şeylede karşılaşma ihtimalimiz neredeyse 0 (sıfır)...
Yanlış sizde olmayabilir. Bence sizin aradığınız profil artık piyasada yok. Yani olanlar evli, kalanlar da kriterlerinizi karşılamıyor.. Bazen kaliteli yalnızlık da iyidir. Çok takılmayın bence..
Gerçekçi olayım 37’den sonra evlenmek “çok zor” değil, daha seçici ve daha net olman gereken bir dönem. Eskiden “olur mu acaba” dediğin şeylere artık tahammülün yok, bu bir yanlışlık değil olgunluk. Çevre daralıyor, insanlar yaralarını, alışkanlıklarını, korkularını da yanında getiriyor; bu yüzden süreç daha yavaş ilerliyor gibi hissediliyor. Ama asıl mesele şurada: Yanlış yaptığın için değil, artık herkese kapıyı açmadığın için seçenekler azalıyor gibi geliyor. Bir de şu var, bu yaşta hâlâ net olmayan, adım atmayan, oyalayan insanlar çok; sorun sende değil, onların ne istediğini bilmemesinde. Evlenmek bir yaş yarışı değil, yanlış biriyle geç kalmaktansa doğru biriyle geç olsun daha iyi. Sen “neden olmuyor” diye kendini hırpaladıkça, olmayan şey sanki senin eksikliğinmiş gibi geliyor ama değil. Zor olan evlenmek değil, bu yaşta hâlâ oyun oynamayan birini bulmak
Selam Arzu 🩷 İçin acık acık söylüyorum; yanlış sende değil, denk geldiklerinde ve kurduğun dengede olabilir biraz sadece 😔 37’den sonra evlilik zor değil, sadece filtreler artıyor, seçenekler azalıyor gibi hissediyorsun. Burnunu yaptırman, nişanlanman falan hepsi senin iyi niyetinin göstergesi aslında 💫 Peki şu an nasıl erkeklere şans veriyorsun, ilk etapta nelere kanıyorsun sence? 💬
Cevap
48Cevap
zor değil.
Nasipten öteye köy yok... Her şeyi deneyen biri olarak söylüyorum. Sana gelsin
Love me like you do
Nasibin yok öyle düşün bazen olmayınca olmuyor. Kafanda sürekli evlilik isteği geçiyorsa bu da bir etken, bir şeyi çok istemek iyi değil.
Yani zor değil ama bence geç kalınmış , yani geçten kastım şu biraz daha genç yaşta yapılabilecek şeyler bazı yaşlarda zor oluyor , merak ettiğim şu kriterlerin mi yüksekti acaba bu yaşa kadar kimseyi bulamadın
biraz xaha sosyal olmaya çalışsan daha çok seçeneğin olacaktır , ayrıca hayatına gşren insanları sıkmada, kasmadan ve mutlu etmeye çalışman gerek ki hayatında kalsın , 35 den sonra hem seçici hemde kriterlere takılır insan
38den sonra bir kadını bir erkek kolay kolay tercih etmez. Ancak ununu elemiş eleğini asmış bir erkek tercih eder onunla da çocuk yapamazsın zaten sen beğenmezsin kesin o da ayrı konu. Zor ya ne diyeyim Allah kolaylık versin
Yooo adamın parası olması yeterli çünkü aşağı yukarı her kadının bir fiyatı var verince koşa koşa geliyorlar 😂😂 eğer dediğin gibi olmasaydı acun 25ine değeni 20sindeki çıtırla değiştiremezdi😂😂
Kral ben senin gibi boş dertlere girmiyorumki her çiçekten balımı alıp geçiyorum kadınlar fiyatını verince basit varlıklar
O yaşta evlenmek zor tabi yaşıtlarının çoğu yuvasını kurmuş oluyor zaten geride kalan kimse kalmıyor umarım yinede kendine göre birisini bulursun bacım
bece doğru insan olmadıktan sonra evlenmek gereksizdir ve insanın kendine yaptığı bir zulumdür evlenmenin yaşı yoktur doğru insanı bulduktan sonra istersen 50 yaşında ol fark etmez
Evlenip ayrıldıysan daha zor ama hiç evlenmesen bile birçok erkeğin kafasında bu kadın bu yaşa kadar kim bilir neler yaşadı kuşkusu oluyor.
Ve evet.. Kendi hayatlarına bakmadan bunu düşünüyorlar..
Muhtemelen yanlış adamlarla vakit kaybettin bu zamana kadar
Yanlış yapmadın sende haklısın seni hak etmiyeni sende yanında tutma :( boş ver bekarlık yinede iyidir
arzu bu işler kısmet meselesi olmuyorsa zorlamanın bi faydası yok
Dogru insan olmali evlenmek. icin evlenmemelimimsam
muhtemelen sende sorun vardır yoksa şimdiye evlenirdin
Herhangi bir yerde yanlış yapmadın. Evlenmek, kolay bir şey değil.
Belki yaptın belkide yapmadın sorun illa sende olmak zorunda değil. Kısmet bu işler. Sen acık ol evlilipe elbet gelecek nasibin. Kimi erken evlenşr kimi gec. Bak bende boşandım. Hayırlısı demek lazım
Sorularına baktım hep bu konuda. Akısına bırakmayı öğrenmelisin
Kısmet bu işler çıkar inşallah karşınıza iyi birisi
Geçen kırk beş yaşında bir bayan evlendi
Umudunu kaybetme bulursun
evlenilmek içinde evlenilmez
Ortada bir yanlış yok bazen yanlış insanlarla çok fazla denk geldiğimiz zaman umutsuzluğa kapılabiliyoruz
bence akışına bırak ne kadar zorlarsan o kadar olmaz
armutun sapı üzümün çöpü diyorsunuz. sadece sen değil şuanda 25 liyaşlarındakiler aynını diyor ve senin gibi olur onlarda
Zor değil ne isteyip ne istemediğini iyi bir şekilde bileceksin
30 yaşından sonra zorlaşıyor
eskiye göre daha zor olduğu kesin
Olmayınca olmuyor bazen 😅 basiretsizlik
Yanlış evlilik yapmaktan iyi
Yaş ilerledikçe çok seçici oluyor insan.
Mükemmeli mi arıyorsunuz acaba?
Sana demiştim neden dinlemiyon beni
Gelene gidene verme en iyisin
Burun yaptırmakta yanlış yapmışsın
Yanlış yerde ariyorsundur
Zor değil zamanın akışına bırak belli olmaz.
Zor diye bir şey yok
41 yaş uyarsa tanışalım
Zor değildir sen tanımak isteyene şans ver
Abla bekarlık güzel boş ver
boş ver evlenme bende bekarım aynı yastayız
Yaş aldıkça daha çok seçici oluyorsun, zorlaşıyor.
20-28 arası neredeydin?
yani hoşuna gitmeyene nası şans vermiyorsan sen de kimsenin hoşuna gitmiyon demek ki :D Bu arada hoşuna gitmeyene şans verip de bidaha kimseyi aşağılama. Anca zaten gözü dışarıdaki adama gönül koyun :D
minyon tipli erkek mi :D
vermemeliydin işte
Hata sende değil karsindakinde
Ben ciddi tanışma için talibim.
Neden bu kadar çok evlenmek istiyorsun
Sohbet etsek mi biraz
Olmaz mı
Zor olur
Her anlamda seçimler zaten zor olur kafan herkesi götürmez cinsellik açısından zaten yaşamadıysan o da zor olur
Evet zor maalesef.
Bir yaştan sonra insanın tahammül seviyesi azalıyor. Karşısında ki insana hislerle değil akılla bakmaya başlıyor ve daha çok kusur eksiklik görmeye başlıyor. Ayrıca hayatını büyük oranda çizdiği için farklı şekillermeleri kabul edemiyor.
Hiç evlenmedin mi bu yaşa kadar
Doğru kişiyi bulamadın , fiziğin nasıl
O yaştan sonra daha zor olur tabiki
İstedigini alamamis sanirim
kriterin ne mesela
Burnunu niye yaptırdın evlenmek için mı
Kısmetine küsme Allah yoluna birini koymuştur
Aday var mı
evlenmeyerek
Gorucun geliyor mu
Kısmet ya illa olur bende 31 olacam ayniyim
Of kf