Yokluğunda değil , yalnız kaldıklarında anlarlar. Aynı değeri başka kadınlardan göremediklerinde yokluğunu anlamaya başlarlar. boşta kalmamak için ve egosunu tatmin etmek için yani. Değer veren aralara zaman sokmaz ayrı kalmaya dayanamaz. Küsmez, kırılmaz, uzaklaşmaz. Bahane etmez, suçlu hissettirmez. Gönül alır, yanında durur , mücadele eder. Zamanını, enerjisini sana ayırabiliyorsa en önemlisi zaman yaratıyor ve sana hep müsaitse seni önemsiyordur. Arayıp sormayan günler sonra geri gelen erkek üzgünüm ki sevmemiştir. Arada hortlayan türlerde var. ara sıra yoklayan ondanda hayır gelmez. onlarda fırıldak oluyor. bu bir gerçek. çünkü aşkta gurur olmaz. ayrı kalmaya insan dayanamaz ya. haftalar sonra , aylar sonra , yıllar sonra gelen erkekten hayır gelmez. naneleri yiyip geliyordur, sevdiğinden değil. seni değil ilgini sevdiğinden , ilginden beslendiğinden...
Daha çok anlaMIŞ GİBİ yapıyorlar. Onların bir halttan anladığına şahit olmadım. Genel olarak pişman olan birinin üstüne canım yandığı için gittiğimde ( Güya bunlar da pişmandı.) akıllanmadığını gördüm. Bir şekilde üste çıkmak için beni suçladılar bir de üstüne. 😂😂 Hepsini geçtim. Bana geri dönmeye çalışanlar da şu an ya evli ya nişanlı. O yüzden içimden hep yeni hayatına giren kızlara da acıdım ve içimden “ Siz nişan yapsanız/ evlenseniz ne olur?” dedim. 😂😂Bunlar aldatır, sorunu kendinde ara derler az üstüne gidilince veya yetersiz ilân ederler istediklerini alamayınca. Öyle haysiyetsizler çünkü.
Nankörlük karakterinde varsa değer bilmeyen olduğunu en kısa sürede ifşa eder o erkek. Canı sıkılır ve kadını kullanıp giderken suçlayıp sonra da defolup gider bunun farklı bir açıklaması yok. Bunlar hep böyle nett. Yoklukta da anlamıyorlar sadece bir başkasını bulamadığı için elmecbur o kadına dönüyor.
Aslında ben sana bir şey söyleyeyim mi insanlar genel anlamda elindekini kaybettikten sonra kıymetini anlıyor bu sadece kadınlar için ve erkekler için değil mesela bir çocuk için bile elinde oyuncağı olduğu zaman gidiyor onu vuruyor kırıyor ondan sonra başkasını istiyor halbuki biz insanoğlu olarak bak 30-40 yaşına da gelsek elimizdekinin kıymetini sadece kaybettiğimiz de anlıyoruz bu aşk durumunda daha acı kendini değer veren kıymet veren insanı üzüyor kaybediyor ondan sonra yalnız kalınca da ona geri dönmek istiyor şimdi sen o bardağı kırdıktan sonra ne kadar birleştirirsen birleştir ilk günkü gibi olmaz
@belirsizinsant Çünkü İnsanoğlu nefsine düşkün ve nankör bir varlıktır şöyle söyleyeyim kendine nimetler veren aynı zamanda dünya veren aynı zamanda nefes veren Rabbini Allah'ını bile unutan insanlar Sence onun yarattığı kulunun yaptığı şeyleri elde ettikten sonra kıymetini bilir mi?
Bence çoook büyük kısmı öyle, değeri hep gidince anlıyorlar 🙃 Çünkü konfor alanı oluyoruz, alışıyorlar, “nasıl olsa gitmez” diye düşünüyorlar. Gidince de boşluk çarpıyor suratlarına, işte o zaman zoom yapıp görüyorlar seni 😏🔥
Senin hayatında da böyle biri oldu mu, sen varken kıymet bilmeyip gidince geri dönmeye çalışan? 💔
Yok oldugunuzda sadece iyi hallerinizi hatırlıyorlar ama sizden soğuduktan ve arzularını yitirdikten sonra çoğu hareketiniz onlara batıyor ama ayrıldıktan sonra batan yerleri değil göze hoş gelen yerleri hatırlıyorlar
Evet, tıpkı kadınların ilişkideki erkeğin değerini yokluğunda anladığı gibi. Genelde insana özgü bir durumdur bu. Yok oluncaya kadar elindekinin değerini bilemez birçok insan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Anlar erkekler en boktan kadına bile kurban olsun.