• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Erkek kadının değerini ne zaman anlar?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
517
Yapay Zekaya Sor
Erkekler kadınların kıymetini bilmiyor mu?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ToxiCs
    ToxiCs Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Merhaba,

Uzun uzun anlatmak isterim bu durumu, umarım başınızı ağrıtmam.
    Erkek basit düşünür, dalgalarla hiç bir zaman uğraşmaz. Sanıldığının aksine içlerinde yaşarlar duygularını ve özlemlerini.
    Erkeğin, hayatındaki kadının değerini anlayabilmesi için, annesini sevip sevmediğini öğrenmek gerekiyor. Kime sorarsak soralım, herkes annesini sever değil mi? Herkes bu soruya hemen hemen evet cevabı veriyordur şimdi...
    Gerçekte öyle mi? Kendimizi kandırmayalım.
    Kadın kutsal bir varlıktır. Kadınlar binlerce yıl boyunca hep ikinci sınıf varlıklar olarak görüldüler, dış hayata atılmalarına izin verilmedi. Hep kusurlu, problem çıkaran, ayak bağı olan, zeka olarak eksik, tek amacı seks için kullanılmakmış gibi muamele gördüler.

Çok sevdiğim bir söz var, Kadın olmak çok zor bir iştir çünkü erkeklerle uğraşmak zorundadırlar. - Joseph Conrad

Erkek; Hayatındaki kadında anne şefkati, karşılıksız sevgi, anne gibi anlayış, anne gibi üzerine titreyen kadını gördüğünde, değerini anlar.

Klişe olmuş sözler var, gittikten sonra değeri anlaşılır gibi. Hayır, kesinlikle katılmıyorum.

Daha yazmaya devam ederim, fakat bu yazdıklarımı bile kabul etmek istemeyenler çıkacaktır. Özelden mesaj atmalar, hakaret etmeler başlar birazdan.

Saygılar...

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Skopje1
    Skopje1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Huy değişmez. Farklı karakterlerde olmalısınız ki anlaşamayıp ayrılmışsınız. Ayrılan fakat hala bir umut ayrıldığı kişiyi hala seven insanların yaşadığı kalp kırıklıkları sonrası ümit kırıntısı bunlar. Acı ama gerçek. Ayrıldığınız kişi ile mutlu olamazsınız. Tarzınız farklı... Çivi çiviyi söker. Size istediğiniz gibi davranan kişilerle beraber olun. Eskiyle vakit kaybetmeyin.
    Her şey sevgide bitmiyor. En önemlisi karşılıklı uyumdur. Bir taraf seviyor diye iyi bir sonuç alınmaz. Burada kadın ya da erkeğin seviyor olması değil, karşılıklı birbirlerini tamamlayıp tamamlayamadıkları önemlidir. Önemli olan birini sevmen değil, kimi seviyor olduğundur. Sevdiğin insanın kişiliği karakteri bunlar önemlidir. Erkekler ne zaman sever kadının değerini anlar? Eğer erkekte bazı şeyler oturmuş ise. Belli bir kişiliğe erişmiş ise. Hayatın laylaylom kısmını atlatmış ya da o tarzda değil ise, karşısındaki kişiye bakışları çok daha farklı olur ve o sevdiği kadını el üstünde tutar.
    Bu sorduğunuz soru yazmakla bitiremeyeceğim bir konu maalesef...

1
    0 Yorumla
  • Jante_
    Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Kadın'ını kaybettiği zaman anlar asıl değerini, gerçekten seviyorsa. Çoğu kadın aslında bu üzücü sona doğru gidildiğine dair emareler verir. Bağırır, çağırır, tartışır, kavga eder, bir şeyleri yoluna sokmak için kendince uğraşlar içine girer. Eski özlediği günleri geri getirmek adına.. Erkekler genelde sonuç odaklı oldukları için bu sinyalleri görmezler genelde. Fakat kadınların çoğu, ilişkilerini kendileri zehirler ve bunu da çok çok sonraları fark ederler.

3
    0 Yorumla
  • _Passionate-Love_
    _Passionate-Love_ Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl

Sahip olduklarının değerini bilmeli insan.. çünkü kaybettiğinde çok geç olabilir.. ve o vakit anlar onun yerini kimse dolduramaz , onun hissettirdiği gibi değildir kimse.. onun sesi onun kokusu verdiği heyacan huzur mutluluk veya farkındalık hissiyatı gibi.. vs kısacası kadın vazgeçtiği an erkekte anlar.

3
    1 Yorumla
    • _Passionate-Love_
      _Passionate-Love_
      +1 yıl

Teşekkürler..💐

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

51

Cevap

118

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Bazı kadınlar yoklukları ile can yakar. :)

3
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Kadın gidince anlar bu bir gerçektir Can :)

5
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Elimden gittiği zaman aklı başına gelir gadası

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      +1 yıl

Elinden*

Yorumla
  • ΛεωνίδαςΒασιλιάς
    ΛεωνίδαςΒασιλιάς Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Kadının değerini yanıbaşındayken "kendisine sevgi dolu gözlerle ve sıcacık bir kalple sarıldığını" hissedemeyen erkek o kadının değerini hiçbir vakit anlamaz. Kaybedince birçok şey kıymete biner bunun "psikolojik çaresizlik" sonucunda bir kabullenme durumu olduğunu düşünüyorum. Bir kadın değerinin bilinmediğini gördüğünde duygusal tepkimelerini açığa çıkararak istemsizce bile olsa kendisini erkekten soyutlar. Erkeğin değer algısı ve kadının bağlı bulunduğu tutum birbirinden ayırt edilecek derecede farklıdır; kadınlar mutlak duyguların hüküm sürdüğü ve ilginin üst seviyeden dizayn edildiği ilişkilerin mimarıyken erkekler bunun tam tersi gamsız şematiği oluşturur. 'İstisnai kazanımları' saf dışı bırakıyorum büyük resme odaklanmak gerekiyor zira. Erkek karşısındaki kadın tarafından "hayatının hiçbir evresinde uzaktan ve yakından bir daha sevgisinin, tutkusunun, güveninin ve bilimum insani vasıflarının" hissedilememesi boşluğunda elinden uçurup yok ettiği kadının değerini anlar belki bir nebze. Takılmış plaklar kafatasının içerisinde beynin tüm sistematiğine işleyince dönüp durmaya başlar; nedenler ve niçinler birbirini kovalar it dalaşına tutuşur. Rasyonalite gelir boğazınızın ortasına yumruymuşçasına yutkunmanızı engellercesine oturur kalır. İçten içe yüreğiniz ilmek ilmek kemrilir; soluk keser. Anlayıp idrak etmeye çalışır er kişi, o olmadan yaşamın anlam ihtiva etmediğini hissetmeye adım atar korkakça. Her ne kadar -zor olsa da- yüzleşir. Dinlenen şarkıların hissettirdikleri arasında, gerçekliğin dur durak bilmeyen sarhoşlaştırıcı etkisiyle kendi içine serzenişlerde haykırışlarda bulunur. Hayat durmaz, hiçbir şey sona ermez yalnızca "bazı şeyler biter tükenir." Cesareti toplayıp korkaklığı yenmekle yükselir bir an ve artık kaybetmemek için elinden geleni ardına koymamaya inanmaya yeltenir.

2
    0 Yorumla
  • ƘƛƦƬƛԼ
    ƘƛƦƬƛԼ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 86%
    +1 yıl

Kadın erkeğin değerini anlamıyor bence. Kadınların şu anda oldukları rahatlık ve konfor o kadar iyi ki.. Yani erkeklerin omuzlarındaki yük 200 kat olsada bunu kimse haber yapmaz ya da konuşmaz ama kadınlar kibrit çöpü taşısın hemmen laf eder 200 kat dili konuşur. Erkekler kadınların kıymetini bilmesine gerek yok bunu biliyoruz ve gösteriyoruz. E odunlar da vardır tabii onlar bu laflarımdan münezzeh olsunlar :D

3
    0 Yorumla
  • Kim_Bilir_Belkidee
    Kim_Bilir_Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Merhaba,
    Anlayacak olan yanındayken anlar. Geri kalanı kaybedince anlar genel olarak. Bazıları hiç anlamaz. Kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Herkes herkes değildir...

6
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 19b cevap paylaştı.

Bir erkek tamamen yaşadım dediği kadına değer vermez ve yeni ufuklara yelken açar. Ancak; o kadın hayata dönüp mutluluğu bulduğu anda erkek yeniden peşine düşer. Çünkü kadın, hayatı dilediği her an yeniden yaşayacak ve yaşayabilecek güce sahip olarak yaratılmıştır.

5
    0 Yorumla
  • Öpsünseniamcan
    Öpsünseniamcan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kişiye göre değişir bence :)

Not: Avrupa Yakası'nda Pek Bilinmeyen 7 Güzel Semt ↗ Çok süper benceme görüş belirtirseniz çok sevinirim :) Bu arada bencemde 50 görüşü geçtik. Görüş paylaşan ve bencemi beğenen herkese çok teşekkürler :)

1
    0 Yorumla
  • Geyiiiiik
    Geyiiiiik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Evlenmeden önce her iki tarat evliliğe hazırlık eğitimi almali birkaç ay, bu durumda bir birinin kiymetini bilen huzurlu aile kurulur, bu tip kurslar japonyada gerçekleşmekte yıllardır. Bu imkanı elde edemeyenler psikolog desteğiyle en az birkaç seansta bu eğitimi elde edebilir. Amaç bir birinin değerini bilen, sağlam karı Koca olabilmek

3
    0 Yorumla
  • ceranemooo
    ceranemooo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ben genel olark baktığımda etrafımda vs sitede olsun benim yaptığım şeyleri kimse yapmamış. Annem babam bile diyodu kızın her şeyine yetişiyosun kendine de bak biraz dinlen diye. Şimdi kıymet bilmeyen bensem dsha napiym? Sevmeye de sevilmeye de hakkım yok o zaman

1
    0 Yorumla
  • Hayatistanbull
    Hayatistanbull Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl

Erkekler ya da kadinlar kars cinsin degerini kaybedince anlar..

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Erkek kadının kıymetini burnu sürtüldüğü zaman anlıyor ne yazık ki.. Bu toplumun bir özelliği, erkektir ya meselesi var ya. Tum hanımların o ünde saygı ile eğilirim.

7
    0 Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Yarım bıraktığını başkası tamamladığında anlar.
    Sokaklardan tek başına geçmenin burukluğunda anlar..
    Gece yastığa başına koyduktan sonra anlar.
    Telefona uyumadan önce son kez bakıp iyi geceler mesajını göremediğinde anlar.

3
    0 Yorumla
  • wertz7
    wertz7 Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 42%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı.

Sectigin ök... se biraz zor anlar:)) birde şansiz yerde yaşiyorsunuz kabalik umursamazlik gibi yari hayvani karakterligi macoluk ve turk gelenegi külturu diye sizlere dayatıyorlar onun icin biraz zor canm..

2
    0 Yorumla
  • history10
    history10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Değeri anlamayı ne olarak görüldüğüyle alakalı. Kadınlar değet bilmede çok iyiymiş gibi bir algı var. Fakat bu asılsız. Kadınlar daha yüzeysel bu konuda, genelde olduğu gibi. Değeri vermek zor zamanda belli olur ve çoğu kadın zor zamanı sevmez. Ya da ben hep öylelerini çektim hayatıma...

0
    0 Yorumla
  • Fusofiskos
    Fusofiskos Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Sevgisini artık yansıtmadığında gözlerinin ışıltısı söndüğünde yüzündeki gülümseme kaybolduğunda artık güneş batmıştır seni üşümeye ve karanlığına mahkum etmiştir o vakit ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlarız.

3
    0 Yorumla
  • LastMindBender
    LastMindBender Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Genelde yaşadığı duyguları samimi bir şekilde kadın da yaşıyorsa kıymetini anlar. Sevindiği zaman kadın da en az onun kadar seviniyorsa, derdini atlatması için kendi derdini çözmeye uğraşır gibi uğraşıyorsa.

2
    0 Yorumla
  • Hök-han20
    Hök-han20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Bilen var bilmeyen var.
    Kadının değeri erkek zora düştüğünde ya da heslerin peşinde koşup yanlışa yönelip yaptığı hatalardan dolayı zora düştüğünde işte o zaman onun değerini kıynetini anlarki binpişman olur.

2
    0 Yorumla
  • mehmetkılıçaslan
    mehmetkılıçaslan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Gittiği zaman malesef
    Pili bebek seni kaç zamandır takip ediyorum cidden çok başarılı bir fenomen sin sorularinda gayet hoş aslında seni KS ye admine yapmak lazım ne dersin😁

2
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Teşekkür ederim düşüncelerin için😊

Yorumla
  • samfinger
    samfinger Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 77%
    +1 yıl

ben şimdilerde anlıyorum kadınları yaş 30 oldu cinsel obje gördüm yıllarca biz geç olgunlaşıyoruz maalesef

5
    0 Yorumla
  • By-Efendi
    By-Efendi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 57%
    +1 yıl

Değerini bilen her zaman bilir. Sonradan anlayacaksa neyden sonra anlayacağının ne önemi var Allah belasını vermiş ki anlamış 🤣

4
    0 Yorumla
  • Alaca__
    Alaca__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 91%
    +1 yıl

Bilen var mesela en başta benim babam. Genelleme yapmamak lazım.

3
    1 Yorumla
    • Hharunnnn
      Hharunnnn
      +1 yıl

Belli bir yaşa erincemi demek istediniz yoksa ezelden beni kişilikle mı alakalı

Yorumla
  • lostboy3407
    lostboy3407 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı.

Kaybedince anlar elbette. Fakat çevresindeki arkadaşlarının ilişkilerinde olumsuzluk görünce kendi ilişkiside normal seyrinde ilerleyişini görünce şükreder ve degeri anlar. Sım sıkıcı sarılır. 😊

1
    0 Yorumla
  • SoLiDeR
    SoLiDeR Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

O olmayınca. Sevdiğim kız var ölümüne seviyorum onu benden nefrett ediyor bir gün bana geri dönmesi kıymetimi bilmesini istiyorum. hiç sevgili olmadık.

1
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Sahip çıkmadığınız her değere bir gün başkası sahip çıktığında, yalayın diye yaratıldı avuç içleri.

4
    0 Yorumla
  • Ebru__yalnız
    Ebru__yalnız Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Başka bir kadın ortaya çıkıp ona bütün kalbini verdiği halde karşısındakinin umrunda olmadığını anladığında. Cümleyi anlayana👏

2
    0 Yorumla
  • Sssonsuzzz
    Sssonsuzzz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını... umarım kaybedince anlamıyorlardır...

2
    0 Yorumla
  • Corumlu1929
    Corumlu1929 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

Kadın elinde kayıp gidince onu kaybedince anlar ya da kaybetme korkusu olduğunda anlar tabi kadını seviyorsa sevmiyorsa umrunda bile olmaz

1
    0 Yorumla
  • RTÜKçü
    RTÜKçü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Erkek kadını kaybettiğinde, kadın da erkeğimi kaybettiğinde en azından yokluğunu anlar. Yani ilk kim davranırsa 😃

1
    0 Yorumla
  • adatavşanı
    adatavşanı Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl

- Daha iyisini bulamayınca

- Evet, bilmiyor.

3
    0 Yorumla
  • Matij
    Matij Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 64%
    +1 yıl

Değer anlamak için değer bilenle birlikte olmak gerek...

3
    0 Yorumla
  • ugly33
    ugly33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 93%
    +1 yıl

Genelde kaybettiklerinde Kadının değerini daha çok anlıyorlar

3
    0 Yorumla
  • scapegoatRONA
    scapegoatRONA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer kadınlık yaptiysa giden gidince anlasılır.. illallah ettirdiyse iyiki gitti denir.

3
    0 Yorumla
  • rızıo
    rızıo Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

PiLLy_BheBek gerçekten seven bir erkek eşinin kıymetını her zaman anlar onsuz yapamıyacagının farkında olur

2
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Gittiği an acı ama gerçek ece reis ☺️☺️

3
    0 Yorumla
  • luluşka
    luluşka Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl

Yerine gelen hatun kök söktürdüğünde anca. Kafalar biraz ağır çalışıyor...

2
    0 Yorumla
  • ErkanAtlas
    ErkanAtlas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Seven değer verir. Sevmiyorsa kadının değerini kaybedincede anlamaz. Üzülmez bile.

1
    0 Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Onu o kadin kadar seven baskasi kadin cikmadiginda anlar

1
    0 Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.

kadınlar erkekte değerli olanın ne olduğunu anladığı zaman.

1
    0 Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Günümüzde kıymeti bilinicek kadın çok azdır aynı erkekte olduğu gibi.

2
    0 Yorumla
  • siyahtakimor
    siyahtakimor Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl

kesinlikle gidince, kendini ağırdan alınca; kısacası kaybetme korkusu yaşayınca.

2
    0 Yorumla
  • invictus16
    invictus16 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Herkes kaybedince anlar sevdiğinin değerini. Helede başka birine yar olmuşsa...

2
    0 Yorumla
  • xuyumsuzx
    xuyumsuzx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Kişiliğe göre değişir bence, kadın veya erkek diyemeyiz.

1
    0 Yorumla
  • Blacklordrs
    Blacklordrs Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Kaybettikleri zaman derler ama yanılırlar değer insana ilk bakıştaki gibidir bu kişinin kendi elindedir yükseltir ya da alçaltırsın.

1
    0 Yorumla
  • ejderнαĸedι
    ejderнαĸedι Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Sırf merakım dan soruyorum artık bu zamanda kadın ne zaman erkeğin değerini bilecek

1
    0 Yorumla
  • mert12356
    mert12356 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Münferit olaylarla değerlendirmeyin bunu. Bence yeteri kadar değer veriyoruz, en azından ben veriyorum 🤓

1
    0 Yorumla
  • limonlucikoltaa
    limonlucikoltaa Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 64%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

https://voca.ro/n8h6xSM4rv5

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Kendisinde, hiçbir şekilde tamamlanmayan eksikliği farkettiğinde anlar...

2
    0 Yorumla
  • Ponchick_girl
    Ponchick_girl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Erkekler hiçbir zaman kadınların değerini anlayamaz.. 💦

2
    0 Yorumla
  • xtreemseniz
    xtreemseniz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Biz erkekler bilinenin aksine aykırı değilizdir, tabiki de oyunbozanlık yapmayıp değerini anlamak konusunda kaybetmeyi bekleyeceğiz, velhasıl herşey yolunda, korkmayın

1
    0 Yorumla
  • monçi
    monçi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.

onun kırınca yokluğunda, ve kaybedince iş işten geçer, ama o birkere gitmiştir dönüşü olmaksızın,,

2
    0 Yorumla
  • Hayata_Bak
    Hayata_Bak Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Kaybettiğinde.. insan olarak doğamız gereği ancak kaybettiğimizde anlıyoruz kıymetini değerini

1
    0 Yorumla
  • Nixantos
    Nixantos Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kadın ne zaman değerini bilip, gerçekten sahip olduğu değeri ile resti çekerse.

0
    0 Yorumla
  • Sҽɾƚ_vurur
    Sҽɾƚ_vurur Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Kaybettiği zaman anlar genelde ama mühim olan kaybetmeden önce anlamak.

0
    0 Yorumla
  • Sefresit
    Sefresit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl

Kadınlar kendilerine değer veren adamlara değer verince

0
    0 Yorumla
  • Redscorpion25
    Redscorpion25 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Değer cinsiyete göre değişmez. İnsan olmalı önce herkes.

0
    0 Yorumla
  • RRonatello
    RRonatello Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Bilen bilir. Bilmeyen ise ağzıyla kuş tutsa bile nafile. 😏

1
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 29,1b cevap paylaştı.

erkek kadının değerini, kadınların bozuk erkekleri değil düzgün erkekleri sevdiğinde anlar :)

1
    0 Yorumla
  • WʜᴏCᴀʀᴇs
    WʜᴏCᴀʀᴇs Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 99%
    +1 yıl

Kaybedince anlar klişe ama net

2
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Nicke bayıldım

Yorumla
    • WʜᴏCᴀʀᴇs
      WʜᴏCᴀʀᴇs
      +1 yıl

Teşekkürler 😊

Yorumla
  • BirSuMisaliHayat
    BirSuMisaliHayat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Gittiği zaman, kadın erkeğin yokluğuna alıştığı zaman

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek kadının değerini ne zaman anlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek bir kadının değerini ne zaman anlar? 48 cevap verildi
Bir erkek bir kadının değerini ne zaman anlar? 18 cevap verildi
Bir erkek ne zaman bir kadının değerini anlar? 138 cevap verildi
Bir kadın bir erkeğin değerini ne zaman anlar? 10 cevap verildi
Erkekler bir kadının kendine değer verdiğini nasıl anlar 🙂? 6 cevap verildi
Erkekler gerçekten kadının değerini bilemez mi, kadının kendi değerini belirlemesi sizce nasıl olur? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨