Kadınlar güçlü erkeklere ilgi duyar sözü bütün erkeklerin kadına olan saygısını bitiriyor farkında mısınız?

Hangi erkek güçlü erkek peşinde olan kadına saygı duyar? aksine ona afedersiniz o. pu muamelesi yapar.

erkekler saf sevgi arayışında çünkü karşı cinsine saf sevgiyle bakar, fakir olması güçsüz olması vs bunlar ilgilendirmiyor.

ama kadına bakıyorsun, bi arabaya biniyor ya babası almış ya kocası ve bununla övünüyor bu kadın

inanabiliyor musun kadın çalışıp kazanmadığı koca / baba parasıyla övünüyor böyle malzeme olabilir mi?

Ondan sonra niye zengin erkeklerin 3. metresi var

Biri de demişki "ya ben engel olamıyorum iç güdüsel olarak böyle güçlü erkek"

şunu dedim yav o. puları sizi.

bak bu kadar net konuşuyorum.

Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar benim kızgınlığım şu, biz kadınları baş tacı yapmaya çalıştıkça kadının kendisi ezikce davranıyor bu benim çok zoruma gidiyor.

Neden bu kadar zayıfsınız anlayamıyorum neden böyle her güce tapan, mücadele etmeyi bilmeyen sürekli her şeyi erkekten bekleyen zavallı insanlar oluyorsunuz neden anlamıyorum neden size olan saygımızı param parça ediyorsunuz.
Güncellemeler
5 ay
Ya kadın çalışsın çalışsın ki onu aşağıda görmeye çalışan sistemi yıkıp geçsin diyorum
"şey ama sen erkeksin ya ben isteğe bağlı"

ne isteğe bağlısı ablacığım kafayı mı yedin sen, yiyip içip sıcıyorsun masraflarını karşılasana

"erkek benim üstüm olsun"

niye abla niye? niye bir ilişkide güç arayışındasın hep neden hep kendi cinsini bu kadar ezdirip aşağılıyorsun neden kendi karakterini böyle biseye kabul ettiriyorsun

eşit haklar desene, birey olabilmek desene, kendi kararlarım desene!
Kadınlar güçlü erkeklere ilgi duyar sözü bütün erkeklerin kadına olan saygısını bitiriyor farkında mısınız?