AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Kesinlikle biter bir süre sonra ne ciddiyet kalıyor nede baska birşey kavgalar arttıkça sevgi azalıyor ve birdaha barışırız diye yapılan her ayrılık ilişkinin ömründen yiyor. Sonuc olarak en sonunda bir taraf vasar kalayı ve ceker gider.
Sürekli ayrılıp barıştığınız için 2 yıldır çıkıyorsunuz yoksa sürmez tadı tuzu o ilişkideki kavgalar falan insan daha çok bağlanıyor
benımde oyleydı ve bıttı senın2 sene benım 4 sneydi :)
Tüketir. Güven birdaha yerine oturmayan birşeydir. Her ayrılığın altında da güvensizlik yatar
Ayrilinca eskisi gibi olmuyor. cunku problem cozulmuyor sanirim cozulse de bazi seyler bitiyor galiba.
Tüketir canım sen ayrılırsın o koşar trip atarsın özür diler gitme dersin gitmez ama bir gün karşındakininde canına tak eder
neden küsüp barıştığınızda önemli ama ortada ciddi bir sorun var gibi gözüküyor. benim görüşüm çok uzun sürmez.
bitsin daha yeni bitirdim ve cidden soğuyorsun arada özlemek çok doğal ama bitsin hem ona hem sana yazık günah :)
Tüketir ve yıpratır oyuncak değil ki bu ayrıl-barış nereye kadar.
ne kadar süre ayrı kalıyorsunuz bence tüketir bir gün ya sen ya o sıkılır bu durumdan
hani derlerya ağaç yaşken eğilir diye..
sizinki fazla yürümez daha sonra sıkıntı yaşarsınız ama her ayrılmanızın sonunda sorunları cözebiiyorsanız ve bu konuda birdaha kavga etmezseniz ne ala. :)
Her tartışmadan sonra ayrılık oluyorsa zaten iki tarafta zora gelmiyordur sıkıntı var yani çocuk oyuncağı değil ki bu işler dimi kuzen haksızsam haksızsın de
tüketmez bizde kaç kere ayrıldık. güçlendirir bence
bu ilişkinin zaten tükendiğini gösterirr. geçmiş olsun
Sorun ne bunu bulmanız ve çözmeniz lazım yoksa böyle giderse yarınınız yok.
Yürümez çünkü ilişkiniz yıpranacak ve en sonunda bitecek üzgünüm :(
Bence hangi konularda ayrıldığınız da önemli. Basit şeylerden sürekli ayrılıyorsanız zaten o ilişki tükenmiş.
kendimden biliyorum evet tüketiyo artık ayrıldıgında umursamaz oluyorsun aman yine barışırız diyorsun işde ama
Sen takilma ayni seyi bende yasadim kavga ediyoz hep sonra bise olmamis gibi kedi gibi dizinin dibinde 😄😄
Ayni seyi bende yasadim canim. Hersey tukeniyo. Ask sevgi guven.. sonunda uzulen biz oluyoruz. Devam etse bile bikarsiniz bir sure sonra.
o ilişkıden hayır boşunaa bekleme yeterince laşkalaşmış
lastikleri kopmuş bir dona benzer ne kadar giyersen giy kayar gider aşağılara tutamazsın.
soğursunuz bırbırınızden ve bıter ya da bıtmese bıle istemedıgın seylerı yapar
Bence evleniincede ayni olurr bir yakininmda oyleeeydi evlendiler yine ayni
Kısacası temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne gelir ne sıkıcı dimi :D
Kişiden kişiye değişir ama yürümesi senin elinde ben sevgilimle 6 senedir çıkıyorum ve biz başta bir 3 sene falan hep ayrıl barış ayrıl barış yaptık ama birbirimizi bırakmadık. İlişkiyi siz kuruyorsunuz bıkmakta elinizde beraber olmak, kopmamakta...
12 yasindan beri mi cikiyorsunuz?
Evet
Hemde çok. Hatta ilk ayrılışta herşey bitmiş demektir :)
belki 1 kere ayrılıgı kaldırabilirsiniz ama bu sürekli oluyorsa sürmez. zorlamamak gerek
ciddiyet kalmaz ama monotonluğuda ortadan kaldırırı dengeyi sağlayabilirsenn çok ilşki daha güzel olur..
Sürekli ayrılmak kesinlikle ilişkiyi yıpratır. Benim arkadaşımla sevgilisi bir ayrılfı bir barıştı en son bugün tamamen ayrıldılar.
Yürümez o ilişki imkanı yok daha fazla zorlamayın bence
evet ayrılıp barışmak ilişkiyi tüketir doğru...
Ama gerçek aşksa olmamalı böyle şeyler :)
bir kere bitti mi tekrar rayına oturmuyor bitiyor maalesef ki
Arkadaşım öyle ve sevgilisiyle ilişkisi şu an zayıf
Kesinlikle tuketir. Onu birak birdaha birini sevmek sana cok zor gelir.
Bu saatten sonra kimse kimseye saygı göstermez ilişkininde sonu yok.
kesinlikle benim bu yüzden erkeklere güvenim kalmadı
Sanmam olsa bile % 1 bence renk katar diri tutar ilişkiyi sıradan değil hhiç olmazsa
derken neyi kast ettin iyi mi kotu mu
tüketir. sürekli vidayi tak çıkar tak cikar o bile tutmuyor bir zaman ssonra.
Hiç sevmediğim şeyler o ne öyle bir barış bir küs ilişki yıpranır gider
bir kere çatladı mı eskisi gibi olmuyor maalesef. Kendimizi kandırıyoruz.
Kesinlikle.. İlişki die bişi kalmaz hatta yokluğuna alışırsın en ufak zorlukla onsuz da yaşadım dersin pes edersin
Ayrıldınmı bir kere ayrilacaksin. Oyle her zorlukta hemen ayrilalim olmaz. Karsilikli anlayis olmali. Ve her zorlugu berarber asmalisin.
Aynı şekilde bizde oyleyiz mutluyuz iyiyiz evet ama bu konuda artık kavga edince nasılsa barıscaz diye pek umursamıyoruz.
Tuketir tabiki 4 senelik iliskim bitti benim bizde cok kavga ederdk
bir süre sonra yalama olur dikiş tutmaz ama hayatının bir parçası olur sürekli ayrılıp barışmak istersin
Sende oda yipranir sacma sapan şeyler için kırmayin uzmeyin kendinizi çok ayrılmak istiyorsanız da yüz yüze ayrılmaya çalışın harbiden seviyrsaniz birakamazsiniz
Yürümez. Iliski ayrildikca Zaten degerini kaybeder.
Ismin ne buarada? Ve Onun Ismi? :D birde 'isimlere' höre degerlendirme varya.. Fal gibi oyüzden sordum
Sürekli değil de arada bir ayrı kalmak ilişkiyi kuvvetlendirir. Sürekli asla. Aranıza uçurumlar girer.
Bende 1 senedir aynu durumdayim. ve tukettigi dogru. ama 2 sene 3 sene didisip hala bir arada kalan insanlarda taniyorum seviyo ve seviliyosan bir sekilde devam ediyo
Bende yasadim şu an duzeldik bizimde iki yıl farkli seyler yasayin trip atmayi biraz azaltmalisinama sakin onu bası boş birakma özgür olmaya alışırsa senden vazgecer :)
Sürekli virgülle devam ediyorsunuz.. Bu kesinlikle ilişkiyi bitirir. Ya devam et. Ya da bitir..
tüketir bizdede aynı şey oluyodu şimdi birbirimizin yüzüne bakmıyoruz
Rahat ol ya. Sürekli canım cicimli olursanız çabuk bırarsınız. Kavga etmek şart
evet aranızdaki sevgi baglarını tek tek koparır. eskisi gibi duygugun ilgiyi duyamazsın
Tüketir tabi bir iki kavga olması normal ama zırt pırt olmaz yani
Yok kanka tüketmez daha da çok baglanirsiniz töbe Yarabbim
Sigarayi sondurup sonra tekrar yakip icmeye benzer tadi kalmaz yani..
aptal saçma salak şeylere ayrılıp barışıyorsanız 1 b*k olmaz.
Seviyoruz delice ama tüketir sorunları tartışmak yerine yapıcı olun ayrılmayı basitmiş gibi görmeyin ayrılmak en zoru