• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi tüketir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
2 senedir çıkıyoruz ama sürekli ayrılıp barışıyoruz bu ilişki yürümez mi?
Sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi tüketir mi?
İlişki Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BoğaCaan
    BoğaCaan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 79%
    +1 yıl

Klişe olucak fakat bir ipi al ve aralıklarla kes ve tekrar kestiğin yerlerden düğüm at artık eskisi gibi değildir ve her elini gezdirdiğinde düğümlere takılacaksındır ! Ne yazıkki tüketiyor ister istemez tüketiyor. İlk başlarda sevginiz için çabalasanızda zamanla bu normalleşip alışmaya başlıcaksınız ve bu soğumaya başlıcak. Artık kavgayı bırak sesinizi bile duymak istemiceksiniz o çok sevdiğim dediğin insan bir başkmışın senden uzaklaşmış ya da sen ondan ! Çok dikkat etmeniz gerekiyor kendinize şunu sorun gerçekten yürekten seviyormuyum diye? eğer gerçekten seviyorsanız oturur bunu düzeltmek için elinizden geleni yaparsınız. Yok bunun yerine kendi yerini korumak, kendinden ödün vermemek, çaba sarfetmeme gibi bir düşünceniz varsa geçmiş olsun ! Bu bir şekilde biticektir. Şunu unutma böle hayat geçmez yorar sizi bıktımlar artar dikkat edin ondan sonrası daha zor oluyor. Ne onunla yapabiliosun Nede onsuz Dikkat edin !
    Saygılarımla...

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Maalesef tuketir. Zamanla duyarsizlasirsiniz bu duruma, aranızda ciddiyet kalmaz, ne de olsa barışiriz diye hareket edersiniz ve bunu düşüneceginiz için normalinden rahat davranirsiniz birbirinize sayginiz kalmaz, ilişkinin o eski ağırlığı ciddiyeti gider

42
    2 Yorumla
    • Seevdaaaaa
      Seevdaaaaa
      +1 yıl

Ayrılık dediği tamamen ayrılıkmı yoksa hala beraber olduklarını varsayarak birkaç gün uzak kalmakmı? Uzak kalmaksa tabiki kötü değil iyidir aksine.. Ama dakika başı ayrılıp kendi hsçayatınızı yaşayıp geri dönüyorsanız biter bigünZ

Yorumla
    • guljente
      guljente
      +1 yıl

Helal olsun cok dogru

Yorumla
  • KırmızıSiyahh
    KırmızıSiyahh Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Benim de 5 senedir bir ilişkim var. Bizde sürekli ayrılıp barışıyoruz. bir şekilde yürür gitmesini istiyosanız her türlü gider o size bağlı. Ama evet tüketiyor zamanla.. Çok büyük bir sorununuz yoksa olur olmaz şeyler yüzündense kendinize biraz dikkat etmeniz yeterli bence. Ama eğer geçmiş yüzündense büyük olaylar yüzündense ileride evlilik yapabilcek cesaretin var mı bunu kendine sor. Herkes başlarken çok iyi, aşk uğruna ölcek kişiler ama zamanla anlıyorsun. Bizimkisi geçmiş yüzünden güven kalmadı bu yüzden sürekli kavgalar ediyoruz yani bizimki büyük olaylar halledilceğini sanmıyorum.. Çok sevmek başka bir şeymiş şu an çok aşık olsam bile sanırım ileride onunla evlenmem... Sevmediğimden değil de cesaretim yok çünkü kalbim çok acıdı. Dediğim gibi küçük şeylerse devam et yoksa evlendiğinde daha büyük sorunlarla karşılaşırsın hayırlısı olsun :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Biz de öyleyiz. sürekli ayrılıp barısıyoruz. en son yine ayrılıp barıstık. şu an iyyiyiz. ama baslarda hep iyiyiz. sonradan bozuluyoruz. ayrılan taraf hep ben oluyorum cunku o cok gevsek biri. diger yorum yapanlara katılıyorum. ilişki ilerlemiyor aksine geriliyor. ya da oldugunuz yerde patinaj cekiyosunuz. bir taraf elbet sıkılır bu ayrılıp barısmaktan. sen sıkılmasan bile karşı taraf sıkılır. eski zamanlardaki gibi hicbi zaman olmuyo olmayacak ama bu ayrılıktan degil normalde de hicbişi aynı kalmıyor. sadece ayrılık biraz daha etkiliyor.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

222

Cevap

71

Cevap

• eifersüchtig
    eifersüchtig Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl

4 senedir böyle sürüyo ama tabi ki bir süre sonra soğumaya başlıyosun yani küsmekle ayrılmak farklı şeyler. sürekli ayrılma lafı açılınca bir süre sonra anlamı kalmıyo nasılsa barışırız diye de üzülmüyosun ciddiye almamaya başlıyosun. ben çok bunalmış durumdayım

1
    0 Yorumla
  • Rüyabilirdimsevdayı
    Rüyabilirdimsevdayı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Bizde aynı durumdaydık 2 sene çıktık.18 ay oldu ayrılalı İnan bana çok yıpratıyor ilişkiyi artık onunla konuşmaktan bile korkuyorsun zamanla çünkü sonu hep saçma sapan nedenlerle kavgaya gidiyor. Arkadaşım sana bir tavsiye birbirinizi seviyorsanız eğer böyle ufak tefek şeyler için birbirinizi kırmayın sonra çok pişman olursunuz geriye dönüşü olmaz.

1
    0 Yorumla
  • omurtunc34
    omurtunc34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

Bu sorunun farkındaysanız bu sorunu ortadan kaldırmak için masaya oturmanız gerekiyor. yoksa gerçekten bu zamanla alışkanlık haline gelir. evlendiğinizde de mutlu bir çift olmazsınız. küsüp barışan bir aileniz anne baba olursunuz. size tasiyem sevgilinizle bu konu için masaya oturun ve çözüp çözemeyeceğinizi değerlendirin. eğer çözemeyecek gibiyseniz birbirinize daha fazla zarar vermeden bitirin derim ben.

0
    0 Yorumla
  • boncuksn
    boncuksn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 68%
    +1 yıl

Ayrılık garip insanı acı tan bir kelime ben 5 senelik ilişki mi bitirdim her şeyi ni affet tim hep Yann da oldum 2 hafta soğuk tük 1 hafta önce iyi olcaz dedik bir ka c gün sonra telefonda mesaj da kavga ettik olmaz bu ilişki dedi her şeyi sayıp bitirdim düşün herkz yine barisirsiniz diyo ben bitirdim ve o koydu ona herseyin silip engel LMS düşün😐

0
    0 Yorumla
  • Gökyüzüsever
    Gökyüzüsever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Çok şey tüketmiş oluyorsunuz ve durmadan birbirinizin yaptığı hatalar aklınıza gelecek ister istemez hatırlatacak ve hatırlayacaksınız birbirinizi sıkacak duygusal anlamda yoracaksınız muhtemelen yakın zamanda ikinizden birisi bırakıp kısa süre içinde hayatının aşkını başkasıyla yaşayacak

0
    0 Yorumla
  • Çilekkızz
    Çilekkızz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Benimde 2,5 senelik bir iliskim var bizde oyleydik. bir gun kavgasiz gecse marifet sayiyorduk.. Ama bu bizi çok yordu. Sonunda ayrildik uzun sure ayri kaldik. Dusunme fırsatımız oldu. Simdi ise ikimizde daha olgun daha anlayisliyiz. Zor oluyor aci oluyor ama ayri en az bir ay ayri kalirsaniz hem askinizi tartarsiniz, hem kendi hatalarinizi gorursunuz, hemde sakin kafayla sorunlarin nekadar basit oldugunun farkina varirsiniz. Umarim yardimci olabilmisimdir :)

1
    0 Yorumla
  • elifffh
    elifffh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

artık zamanla ilişki, ilişkii olmaktan çıkıyor. kesinlikle ayrılıp ayrılıp barışmak kadar anlamsız bır ılıskı tıpı daha yok hep diyorum birşey bır kere bıter gerısı hep aynı. değişen hiçbirşey olmaz artık kendini tekrar eden olaylar sürecinden baska elde hiçbirsey kalmaz

0
    0 Yorumla
  • qIrqIr
    qIrqIr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Hımm Sadece ilişkiyi değil senide tüketir..

Ve Arada Farklı bir arkadaşa ihtiyac duyar aldatmaya da gidebilir

Bu yuzden bence mantikli olarak konuşun. ya güzel bir hayat yaşayın
    Veya Birbirinizden ayrı güzel bir hayat yaşayın..
    Şu bilinmelidirki kimse kimseye mecbur değildir herkes herkes olmadan yaşabilir...
    mutlu yuvalar dilerim

0
    0 Yorumla
  • korelimm
    korelimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bende seninle ayni durumdayim kendime bir yorum bulamiyorum ayrilan taraf benim cok seviyorum onu oda beni seviyodur oyle umud ediyorum birzcik daha ilgi vrsin die basinin etini yiyorum oo sekilde bir cok kez ayrildik herneyse ileriyi dusunursek evlendiginizde ne olacak peki? Ayrilip barisma sansiniz varmi?

0
    0 Yorumla
  • kısaveoz
    kısaveoz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Bizzat yasadim sonu husran , sogukluk oluyo ciddiyet tutku ask gidiyo iliski zedeleniyo sonra ufak bise bardagi tasiran son damla oluyo tamamiyle iliski bitiyo , uzun suren bir zedelenmeli donem oldugu icin eski tutku olmadigi icin ayrilik pekte zor gelmiyor...

0
    0 Yorumla
  • winnieboo
    winnieboo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Tüketir. Her ayrılışında bir problemden dolayı ayrılırsın ve her barışmandan sonra yaşayacağın kavgalarda tartışmalarda bunlar hep birbirinizin yüzüne vurulur. Karşılıklı saygı kalmaz. Karşındaki çok büyük bir hata yapsa da sana karşı aman nasıl olsa barışırız gözü ile bakmaya başlar ilişkiye. Üç beş gün ayrı kalırız sonra düzelir der. Ya da sende aynı şekilde bir yaklaşık sergilersin.

0
    0 Yorumla
  • kartalpençe
    kartalpençe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

birbirinizi eskisi kadar özlemez ve değer vermezsiniz. Değer azalınca araya başkaları girer. Birbirinizi hala seversiniz ama araya başkalarının girmesi ilişkinizi bitirebilir ama hala özlersiniz. Yaptıklarınızdan pşman olursunuz ama hep aynı hataları yaparsınız. Ama sevmeye devam edersiniz. Eskiden konuşmadığınız her bir dakika bir ay gibi gelir ama zaman geçtikçe 1 ay konuşmayınca 1 dakika gibi gelir.

1
    2 Yorumla
    • mesmerize
      mesmerize
      +1 yıl

Çok güzel ve doğru bir yaklaşım tecrübeyle sabit sanırım. :)

Yorumla
    • kartalpençe
      kartalpençe
      +1 yıl

malesef öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir sure sonra sıkılırsın.. Heleki ciddi dusunuyosan ileridede (evlenince) surekli ayrilip barismak istemedigin icin gec olmadan ayrilmak istersin. Kaybetmekten korkan ve karsisindakine deger veren insan surekli ayrilmaz. Sevmiyor demekki ve her problemde senden kolayca vazgeciyor.

1
    0 Yorumla
  • Nehir61_
    Nehir61_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Yürümez. Yaşadım. Bunun seneyle ilgisi yok. Kesinlikle anlaşamıyosan dönmemek üzere bitirmek daha iyi. Yoksa zamanla yıpranırsınız gün gelir saygıda kalmaz, kötü bir şekilde biteceğine saygılı bir şekilde ayrılmalı insan.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz ne kadar süre çıkmıştınız

Yorumla
    • Nehir61_
      Nehir61_
      +1 yıl

Uzun bir süre. Boşver açmak istemiyorum konuyu.
      Zamanla ilgisi yok ama. Hep tartışıyor musunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Nehir61_
      Nehir61_
      +1 yıl

Ben ne desem boş gelir ama zor yürümesi yürüse bile zamanla bazı şeyler tükenir

Yorumla
  • didemdgny
    didemdgny Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl

Bende ayni durumu dort yildir yasiyorum. Bir gun iyiyiz bir gun kotu. Hem birbirimizden vazgecemiyoruz hem de surekli didisiyoruz. Ama artik yoruldum bende. Insan belli bir sure sonra tukeniyor. iliski basitlesiyor.

0
    0 Yorumla
  • magn11
    magn11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 53%
    +1 yıl

Tabikide tuketir. Cunku surekli icinde suphe olucak guvenemiceksin kendi kendini yiceksin ayrılıcaksın yine barısıcaksın afanı dagıtmak icin sende biseyler yapıcaksın ıyıce karısıcak ortalık hersey senin basına kalıcak zor yani

0
    0 Yorumla
  • sukeynaolya
    sukeynaolya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Şimdi şöyle de bir durum var mesela 1gün kavga edersiniz küsüp ertesi gün barışırsınız bunlar ara ara olur ama siz şöyle bir 2 3 hafta ayrılıp başkalarıyla takılma işi falan varsa bu ayrılık esnasında yıpranmayı geç olmaz ki o ilişki

0
    0 Yorumla
  • Merven
    Merven Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

Zannetmem. Ayrılmak bir nevi gözden çıkarmak demek. Defalarca gözden çıkardığın ya da defalarca seni gözden çıkarmış bir insanla olmaz. Bu şekilde mutlu olduğuna inanmıyorum. Tekrar ne zaman ayrılırız diye bir düşünceyle rahat olamazsın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Canım bizde sizin gibiydik ama 1 aylık bir ayrilik yasadik en uzunu bu olmstu ayrılığımizin şimdi 2 sene bitti daha sonra kiymetimizi anladık ve baristik yüzlerce kez ayrılmıştık ama sonradan anladik ki ayrı yapamıyoruz demek ki bu bir çözüm değil dedik ve o günden beri ayrılik kelimesi geçmedi yine sorunlar yaşıyoruz ama eskisi gibi değil olgunlastik

3
    0 Yorumla
  • peri17
    peri17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Nedenide onemli tabi ama insanda aman daha öncede ayrıldık iki güne barışırız rahatlığı verir ondan dolayı en iyisi sorunu çözmek yok çözülmüyorsa ya sen kabul edeceksin durumu ya da ilişkiyi bitireceksin yalama etmeye gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • Defne007
    Defne007 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Eger bu ilişkiyi kaybetmek istemiyorsanız, bir birine saygı duyacaksanız, oturun ve bir bieini iyice taniyim, sizin isteklerinizi ve karşi tarafını ne istediklerini degerlendirin, yanlış anlama nerde varsa, sebebi neyse onu çozun, eger boyle devam ederse, ilişkilerinizi devam etmenize gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • filiz0134
    filiz0134 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Tüketir sen bıkmazsan bile çocuk en sonunda bıkar. 2 senedir beraber olabilirsin ama sağlıklı bir iliski olmaz. Sacma sapan bir olur cıkar ortaya. Ciddiyet kalmaz. İçinde biriktirir biriktirir sonra güle güle der ve gider.

0
    0 Yorumla
  • isimyokısraretme
    isimyokısraretme Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

eig seçtiğin kötümser tarafı söylemiş iyimser tarafı eksik ama haklı da o yüzden dikkat et. lakin eğer kavgalarınız saygı çerçevesini aşmıyorsa ve barışınca sevgi gösterilerine dönüşüyorsa duyarsızlaşma da olmazsa ilişkinizi canlı tutar bu kavgalar

1
    0 Yorumla
  • karamelsosu
    karamelsosu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

böyle uzun ilişkiler varya aniden hiç beklemediğin bir sebeple genellikle sudan sebeplerle bitiyor çünkü genelde iki tarafta sıkılıyor ve ayrılmak için bahane oluyor...

0
    0 Yorumla
  • boncuqq
    boncuqq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 77%
    +1 yıl

Ayni durumdayim bende surekli benim kiskancligim icin kavga ediyorduk fakat Oda degismiyordu bugun ayrilalim dedim Oda cevap vermedi bazen insan kendine itraf edemiyor

0
    0 Yorumla
  • seyda2828
    seyda2828 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Benimde 2 senelik bir birlikteliğin var ve genellikle kıskançlık yüzünden kavga ediyoruz ve ayrılıyoruz minimum 1 ya da 2 gün ben kendi adıma soyluyorum ilişki zamanla gerçekten laçkalaşıyo vr saygı kalmıyor ama birbirini sevdikten sonra sorun olmaz zaten sizde zamanla daha çok olgunlaşıp bişeylerin farkına varınca öyle sürekli ayrılmazsınız 👍

0
    0 Yorumla
  • ddm-ddm
    ddm-ddm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

Yürümez tabi ki de çünkü her insanın bir sınırı vardır. Herşey birikir birikir ve birden patlar. Söylenmemesi gereken şeyler söylenir asla unutulmicaklar şeyler. Sonra da yavaş yavaş her şey biter.

0
    0 Yorumla
  • jelyboon
    jelyboon Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Öyle bir tuketir ki sen bile anlamazsin. Birden bir bakmissin ikinizide ayrı kapılar açılmış. Kavga olur tartışma olur ama işin içine sürekli ayrılık giriyorsa bir incelme var demektir. Buda elbet bir yerde kopar. Hemde minik bişeyle

0
    0 Yorumla
  • Erdbeere
    Erdbeere Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.

Tabi ki tüketir, zamanla sIKILIP biribirinizden sogursunuz... Huzursuzluktan kime hayir gelmis hangi iliski saglikli yürümüs ki... Bir gün tamamen kopar gider...

0
    0 Yorumla
  • essegın
    essegın Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Tuketir ve bitirir aynısı bana oldu bir sure sonra ayrılıp barışmayı alışkanlık haline getiriyorsunuz en kuçuk tartışmada bile hemen ayrılıyorduk en sonunda ilişkinin sonu geldi zaten

0
    0 Yorumla
  • AppleCrow
    AppleCrow Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl

Evet tüketir, 6 yıllık eski sevgilimle ayrıla barışa bitti yani, tükendi herşey...
    Ayrılıp barışmak iyi bişey değil, bir ilişki istikrarlı olmalı herzaman.

0
    0 Yorumla
  • owlsandred
    owlsandred Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Aynı şeyi yaşadım, 1,5 sene kadar sürdü ama ayrıldık maalesef. Yine de seviyorsanız elinizden geleni yapın birbirinizden soğumamanız için bence. Sonu büyük acı ve üzüntü çünkü

0
    0 Yorumla
  • Omrum2012
    Omrum2012 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Şöyle soyleyeyim benimde boyle bir sorunum oldu bizde 2 kere ayrilmistik aylarca ayrı kaldık sonra tekrar denemeye karar verdik ama aksine bizim için hep daha iyi oldu kotu değil iki kez oldu ikisindede birbirimize daha baglandik daha çok biz olmayi başarabildik. Bu sorun kişiden kişiye degişen bir şey bence kimileri daha çok yipranir kimileride bağlanır... Umarım siz bağlanan taraf olursunuz :)

0
    0 Yorumla
  • CepFaresi
    CepFaresi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Birtek şey varsa ilişkiyi yıpratır evet ama eyerki kız çalışıyor staj yapıyor ya da arkadaş çevresi varsa başkalarından ilgi görüyorsa seni unutup başkasına hoşlanma belki sevgili olur ve seni sanki değersiMişsin gibi ayrıldık der. Tecrübeyle sabit 1.5 senem bitti

0
    0 Yorumla
  • buzzz_3
    buzzz_3 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

kaybetmekten korkmazsınız nasılsa bir süre sonra barışacağız diyerek ayrılıklar da barışmalarda ciddiye alınmaz, eig de belirten arkadaş gibi zamanla duygusuzlaşıp herşeye tamam diyip geçiyorsun

0
    0 Yorumla
  • ruhişşş
    ruhişşş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 62%
    +1 yıl

benimde 6 yıllık ilişkim var çok kez ayrılıp barıştık sayısını bilmiyorum bile sonuç olarak bitti o yuzden bence daha fazla ayrılıp barışmayın

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

6 yıl mı yuh. Neden ayrıldınız

Yorumla
    • ruhişşş
      ruhişşş
      +1 yıl

evet ayrılıyoruz o inat olsun diye unutmk için başkasıyla çkıyo bende aynı şekilde sonra onu bırakıp benı özlüyo yine dönüyo yda ben ona dönüyorum o yuzden bu bence alışkanlık benden başka kurkçü dukkanı yok gibi bişey artık bıktım o yuzden bitti hala seviyorum ama yok olmuyo ne onunla ne de onsuz olmuyo zamana bıraktım artık bende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o seviyo mu seni

Yorumla
    • ruhişşş
      ruhişşş
      +1 yıl

bilmiyorum öyle bir an oluyo seviyo diyorum öyle bir an oluyo sevmiyo diyorum emin değilim beni sevdiğinden ama bence bu gelgtlere son vermelisin hani ayrılıyosunuz ya karsı taraf barışagınızdn emin nasıl olursa döner diye dusundugu için değer kalmıyo soğukluk oluyo belli bir zamn sonra benim öyle oldu en son ayrıldıgımızda yine dönmeme bekledi ama bu kez dönmedim o da dönmedi öyle kaldık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • Ramazankzlyll
    Ramazankzlyll Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Yürümez. En sonda patlak vericektir. Soğumalar oluşacak ilişki zedelenecek.

6
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama 2 senedir beraberiz

Yorumla
    • JoOoKeeeR
      JoOoKeeeR
      +1 yıl

Ben ayni seyi 3 sene yasadim simdi buyuk bir bunalimdayim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayrıldınız mı

Yorumla
    • lisaylmaz
      lisaylmaz
      +1 yıl

Katılıyorum, aynısı bizede oluyordu sonra tam ayrıldık 2 aydır konuşmuyoruz bile.

Yorumla
    • gitarist__98
      gitarist__98
      +1 yıl

Aynen öyle. Bende katılıyorum. 4 aydır bizde de ayni şey. Boku çıkıyor sonunda. Ya son ayrıldığında bir daha asla barışma ya da ayrılma

Yorumla
  • psikologkafa
    psikologkafa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 44%
    +1 yıl

ikinci ayrılıktan sonrası artık alışkanlıktır. En ufak bir sorunda ilişkini o an çöpe atarsın bu bir kısırdöngü hali alır

1
    0 Yorumla
  • _UzunHikaye_
    _UzunHikaye_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Ayrılık aslında iyidir. kıymet bilirsin, özlersin, hatalarını görürsün ama bir ilişkide bir iki defa olacak şeyler bunlar dediğin gibi çok oluyorsa yalama yapar o tutmaz o ilişki sağlam olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Seydaii
    Seydaii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Aşk ya da sevgi, birlikteyken diş hayati unutmak, yaninda iyi hissetmek için. Bir olmak için var. Ayrilik kelimesi ciftin arasina surekli giriyorsa eger sizde dogru gitmeyen biseyler var. İp yakinda kopar

0
    0 Yorumla
  • angrybird197
    angrybird197 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

Bir süre sonra bıkarsın. Çünkü ilişki ilişki olmaktan çıkmıştır artık. Seni bir üzüyodur bir güldürüyordur. Bir süre sonra sıkılırsın bundan.

0
    0 Yorumla
  • Zacar
    Zacar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Birinizden birinin canına tak diyecek ve berbat bir şekilde ayrıalcaksınız çünki normal bir şekilde ayrılmak istiyorum demek tatmin etmeyecek çünki o lafın bir Hükmü kalmamış artık sizde

0
    0 Yorumla
  • Gloriya
    Gloriya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Yapmayın. Birbirinizi boş yere yıpratmayın. Bir tarafın alttan alması gerek. Alttan alan sen ol. Kadınsın sonuçta. Bir adım geride dur. Mutlu olmak için çabalayın ya üzmeyin birbirinizi. ÜZMEYİNN.

0
    2 Yorumla
    • Elifsuuuuu
      Elifsuuuuu
      +1 yıl

Kadın diye herşeyi de alttan alması pek dogru degil bence

Yorumla
    • Gloriya
      Gloriya
      +1 yıl

Fazla dayanmaz bu ilişki :(

Yorumla
  • vicii
    vicii Takip Et
    +1 yıl

Yürümüyor tatlım aynı şeyi yaşadım 6 ay beraber olamıyorduk ama ayrı da kalamıyorduk her hafta ayrılıp 2 ayda anca barışıyorduk sonunda herkes yoluna gitti.

0
    0 Yorumla
  • mrlylmz
    mrlylmz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

Arada bir zamandan sonra ne sevgi kalıyo ne de başka birşey. Sadece bağlılığa alışkanlığa bağlı bir duygu kalıyo ortada ve bu da boşa zaman kaybı..

0
    0 Yorumla
  • vavylaa
    vavylaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

tabiki tüketir hiç bir şey eskisi gibi olmaz bizzat yaşadım 4 yıllık çıktığımla 4-5 kez ayrılıp barıştık ama eski güven eski tat kalmıyo

0
    0 Yorumla
  • EcemNazz
    EcemNazz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 46%
    +1 yıl

Bence kişiden kişiye göre değişir. Tükenen ilişki çoğunlukta olsa da ayrı barış ayrılmak barış evlenen insan da çok gördüm :)

0
    0 Yorumla
  • Nisaaydin
    Nisaaydin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Ben de yaşadım, bir süre sonra ilişkinin cılkı çıkıyor. En kötüsü de kaybetme korkusu diye bir şey kalmıyor.

0
    0 Yorumla
  • BaharKaya44
    BaharKaya44 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 42%
    +1 yıl

Bence Ayrılıp Barışmaniz Iliskinizi Yıpratır. Çünkü Ondan Ayrılmaya Ve Barişmaya Alışırsın. Ama Bu İlişkinizin Yürümediginin Bir Sembolüdür.

0
    0 Yorumla
  • denizdeakşam
    denizdeakşam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Benim de bir buçuk yıllık ilişkim var 10,15 kere filan ayrıldık galiba su an birlikteyiz açıkçası mal bir durum :/

0
    0 Yorumla
  • odetta
    odetta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bizdede sureklu ayrilip baristik her baristigimda b son sandim mutlu oluruzu sandim yoklugununda isgence cektim ama olmadi yine ayrildik yine ayriyiz..

0
    0 Yorumla
  • iaminsane
    iaminsane Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

1 bucuk sene ayril baris devam eden ama birbirimizi kopek gibi sevdigimiz iliskim 3 ay once bitti barismaya kalktik aldatti, hepsinin sonu belli gibi

0
    0 Yorumla
  • mavi_vosvos
    mavi_vosvos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Size Sezen Aksu'dan Tükeneceğiz adlı parçayı armağan ediyorum, keyifle dinleyiniz..

6
    0 Yorumla
  • Barcodevale
    Barcodevale Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Bir kere ayrıldın mı bir daha dikiş tutmaz o ilişki

2
    0 Yorumla
  • yasince
    yasince Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

bunu ilk sen yazdığına göre sıkılan sensin
    ilişkiyi tüketir ama sağlam temelleride atabilir çünkü birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz
    sorun sensen ki genelde kızlardır fazla üzme kendini topla
    sorun o ise onu rahat bırak olgunlaşıcaktır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kesinlikle yürümez.. 2 sene daha böyle gidersiniz en sonunda biriniz bunalacaksınız ve ayrılacaksınız bence fazla bağlanmadan ayrılın yoksa ilerde daha çok üzüleceksiniz yıpranacaksınız ( tecrübe ) :)))

0
    0 Yorumla
  • kalbiye
    kalbiye Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

bizde 2 yıldır birlikteyız cok kavgalarımız olsdu sorunlerımızı çözduk aramız iyi şu an onu çok seviyorum artık hiç ayrılmicaz

0
    0 Yorumla
  • elifgvn
    elifgvn Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Sona yaklaşıyorsunuzdur sevgiyide aradaki bagıda tüketiyor maalseff anlayıs sevgi ve saygıda azalma oluyorrr nereye kadar sabredeyım diyorsun bitiyor sonraa ;)

0
    0 Yorumla
  • Tattooartt
    Tattooartt Takip Et
    +1 yıl

Surekli ayrılıp barisarak iliskinizi ucuruma cikarmissiniz ve her seferinde düşmek üzereyken bir yardım eli ile yukarı geri çıkıyor ama unutma böyle giderse birgün düşecek ve hersey bitecek.

0
    0 Yorumla
  • walkytalky
    walkytalky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Mna bile koyar.. Sadece ilişkiyi değil taraflarıda yıpratır o kadar yıprandıktan sonra bir dahada asla aynı bakmazsın Dünya'ya hep biraz daha tükenmiş..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (233)
Devamını Gör(278)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi tüketir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi tüketir mi? 17 cevap verildi
Sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi bitirir mi? 21 cevap verildi
Sürekli ayrılıp barışmak ilişkiye zarar verir mi? 40 cevap verildi
Sürekli ayrılıp barışmak, ilişkiye zarar verir mi? 16 cevap verildi
Sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi diri tutar mı? 4 cevap verildi
Sevgiliyle sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi yıpratır mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨