ՏҽӀɑʍՏ
Arkadaşı aşk konusunda reddedip arkadaş kalmaya devam edemez miyiz¿

ՏҽӀɑʍՏ
Arkadaşı aşk konusunda reddedip arkadaş kalmaya devam edemez miyiz¿

Her şeyin bizim istediğimiz gibi olamayacağını kabullenen biriyle evet. Kalabilirsin. Kalmıştım. O varken, onunla hissettiklerimi bir başkasıyla hissetmek pek mümkün olmasa da zamanla ilgimi keserek ondan soğumayı başardım. Ve sonra bu durumu aşıp ötesine geçtim. Meğer insanın elindeymiş. Her şey bizimle, kendimizle ilgiliymiş. Bunu fark ettiğimde zayıf hissettiğim yönlerimi güclendirdim ve artık hiç aşık olmuyorum. Aşk dediğin ne hastalıklı, bencilce bir saplantıymış meğerse diyorum. En fazla hoşlanıyorum ve buna istediğim sınırı koyabiliyorum. Yani biriyle hangi seviyede kalacağım artık tamamen benim elimde. İste bunu kendisinde geliştirebilen herkesle, istediğin seviyede ilişkini sürdürebilirsin. Diğerleri ise ya karşı çıkacak ya da kendisini fark edip değişmek için bunu bir fırsata çevirecek. Kişinin kendisine bağlı. Ama şunu diyebilirim ki düşük öz değer ve güven algısında olanlar, kendinliği gelişmemiş ve benlik bilinci oturmamış kişiler bunu asla yapamazlar. Kendilerinin kontrolü henüz ellerinde değil. Kendi duygularını anlamıyorlar. Anlamadığın bir şeyi yönetemezsin. O yüzden dış uyaranların güdümüne saplanıp kalıyor olmaları normal.
Kısa cevap: Saçmalık değil, ama her zaman mümkün de değil.
Birini aşk konusunda reddedip arkadaş kalmak teoride mümkün, pratikte ise şartlara bağlı. Biraz açayım:
Ne zaman mümkün olur?
Duygular çok derinleşmemişse
Karşı taraf “aşık” değil de daha çok bir umut besliyorsa, zamanla arkadaşlık sürdürülebilir.
Sınırlar net çizilmişse
“Bu bir arkadaşlık ve başka bir yere gitmeyecek” mesajı açık olmalı.
Karşı taraf gerçekten kabullenebiliyorsa
İçten içe hâlâ beklenti varsa, bu sağlıklı olmaz.
Sen suçlulukla değil, bilinçli bir kararla arkadaş kalıyorsan
Sırf üzülmesin diye arkadaş kalmak, ileride daha çok can yakar.
Ne zaman sağlıksız olur?
Karşı taraf gizlice hâlâ umut ediyorsa
Sen yeni bir ilişkiye başladığında bu durum onu yaralayacaksa
Arkadaşlık, farkında olmadan duygusal flört gibi ilerliyorsa
Reddedilen kişi kendini “yedek” gibi hissediyorsa
Önemli bir gerçek
Bazen bir süre mesafe vermek, “hemen arkadaş kalalım” demekten çok daha olgunca olur. Duygular sakinleşmeden arkadaşlık genelde gerçek arkadaşlık olmaz.
Özetle
Evet, reddedip arkadaş kalmak mümkün
Ama bu, iki taraf da gerçekten hazırsa
Aksi hâlde bu durum saçmalıktan çok, kendini kandırmak olur
İyi hoş güzel
Senin açından onunla arkadaş kalmak, saçmalık değildir. Çünkü sen sınırları belirlemişsindir. Karşı taraf bu angajmana uymazsa kendisi kaybeder. Ayrıca böyle bir adam, her zaman elinin altında olsun bence. Karşına daha iyi bir seçenek çıkmazsa bir şans verme imkanın olur.
Lakin onun açısından seninle arkadaş kalmak, saçmalıktır. Çünkü onun senden beklentisi arkadaş kalmak değil duygudaşlıktır, gönül birlikteliğidir. Arkadaşlık, onun için bir geçiş süreci olmalıdır sadece. Devamlılık gerektiren bir durum değil.
Toparlayacak olursam; kendine saygısı olan, sınırları, çerçevesi olan hiçbir erkek reddiye aldığı hiçbir kadınla arkadaş kalmaz. Çünkü kaliteli erkeğin, bir kızın arkadaşlığına ihtiyacı yoktur. Onun hemcinsleri arasında yeterli sayıda arkadaşı vardır zaten.
Evet değil
İsteyen arkadaş kalabilir onların hayatları beni ilgilendirmez. ama arkadaş olmadan önce direk bana açıldıysa hoşlandığını söylediyse reddederim ve arkadaş olmam. ama zaten yıllardır tanıdığım bir arkadaşımsa o zaman onu reddederim ama arkadaşlığımı bozmam. Tabi duygularım yoksa.
Mantıklı 🙄
Teşekkür ederim cann ✌🤍
🙏🤍
Reddettiğin kişiyle arkadaş kalmak bence saçmalık değil ama herkeste de işlemez güzelim 😌 Çünkü işin içinde duygu var, o duygu kolay kolay “kankalık” moduna dönmüyor. Bazısı için acı çekmek oluyor, bazısı gerçekten kaldığı yerden arkadaşlığa devam edebiliyor 💔➡️💛
Bence kilit nokta şu: İkiniz de net misiniz, sınırlar belli mi, kimse umut beslemiyor mu? Eğer o hâlâ içten içe bir şeyler bekliyorsa, arkadaşlık ikinize de zarar verir. Ama duygular yatıştıysa, neden olmasın, çok sağlam arkadaşlıklar da çıkabiliyor bundan 🫶
Senin hayatında böyle bir durum oldu mu, reddettiğin biriyle sonra sağlıklı şekilde arkadaş kalabildin mi, yoksa hep bir yerde patladı mı? 🧐✨
Yani sınırlar açılmadığı müddetçe arkadaş kalmaya devam etsek nolurkine 🙄
Sınırlar konuşulmazsa için için yer bitirir seni be 😅 Aç bi konuş şu mevzuyu 💬🧊
Cevap
96Cevap
Edemem o kişiye haksızlık etmiş olurum kendini yedek kulübesinde tutuluyor gibi hisseder gerek duymam hayatımdan gitmesi daha doğru o yüzden de karşı cins arkadaş bile edinmiyorum zaten sürekli aynı senaryo
Ben arkadaş kalmam açıkçası hiçbir şey olmayalım😑🤣
Vah gidene kdkf
Lütfen ne selam ne sabah sjdj
Reddedilen biriyle arkadaş kalmak çok saçma...
Niçin
Saçma bence çünkü onun hislerini bitmesin hala bir şeyler hissediyordur
Bakış açıları önemli... Reddedilen kişi eğer kör kütük aşıksa imkansız bu durum. Öylesine bi şansımı deneyeyim diye teklif ettiyse bu durumda reddeden kişinin ne kadar sağlam karakteri olup olmamasına bağlı... Çünkü bi duruşu olan kişi "öylesine"teklifte bulunan kişiyle ki arkadaş olduğunu düşünerek bi de... Reddedip arkadaşlığa devam etmez... Aslında olmamalı galiba bu ya 😀
Modern değil miyiz
Değiliz 😄
Hayır moderniz sus sjdj
Tamam moderniz çaktırma 🤪😁
Reddedilen biriyle arkadaş kalınmaz.. Senin duyguların olmayabilir ama karşındaki kişinin duyguları olduğu için hoş olmaz..
Arkadaş kalmak isteyen o ise
Ben istemiyorum çünkü arkadaş gibi davranamaz..
Anlıyorum 🙄
Biraz sert bir mesaj olmuş.. 😂😂😂
Ahaha yok be :D acaba öyle algılar mı diye düşünmedim de değil
Duygusal bir bağ olunca arkadaş kalmak mümkün olmaz.. 😅 İçten içe kendini yiyip bitirecek o kişi uzak kalmak en güzeli.. 😅
Onun problemi diye düşünmekteyim, bencilce gelebilir ama sonuç bu :D
Evet ama ben rahatsız olurum bu durumdan.. 😅 Ah bu benim kör olası vicdanım.. 😂😂
Vicdan bende tersine işliyor galiba, tüm ilişiği kesmek vicdonsuzluk gibi gelii
Aman işte benden uzak dursunlar.. 😂😂 Öyle deme bazıları da ondan anlıyor.. 😂😂
Yes haklısın 😅
Tabiki.. 😂😂
Karşı tarafın duygusu olduğunu bile bile onunla arkadaş kalırsan ona hep ümit vermiş olacaksın. Yarin bir gün hayatına biri girdiğinde bu onun için yıkım olur. Yani hiç mantıklı değil. Mesafeli olunur. İs vs. ayni çevrede karsilasiyorsan o da insani. Ama yok hiç karşılaşıyorsun o halde yakınına alıyorsan bu hiç dogru değil. Onun duyguları var. Ve bu ona eziyet olur.
Karsilasmadigin halde yakınına alıyorsan olacak orasi
Ama olmaz demişim ki ne umutlanıyor
Olmaz demekle olmuyor. Sözler ve davranislar celiskili biri git diyor biri kal. Tutarsiz davranmış oluyorsun. Seven insanda doğal olarak umutlanir. Kimsenin hayatıyla oynama. Gel deyince gelecek arkadaş olsa da belki tanıyıp o da sevecek diye düşünecek.
Bilir misin iki erkek yazar bir kadın uğruna şiirler yazmışlar. Hatta biri soyadından bir harften vazgeçmiş digeri ise hayatını kuramamis. O kadının peşinde sürülmüş. Yani kadın sevmediği halde onlarla arkadaşlığın sürdürmüş. Her ikisinden birinide secmemis. Evlilik tekliflerini reddetmiş. Ama arkadaş kalmış. Biri yuvasını bile kuramadım onun yuzunden. Ama kadın bu duruma aldırış bile etmemiş. Hatta hep onlara ümit verici şekilde davranmış. Özellikle hiç evlenmeyene... Yazık günah kimseyle oynama! Sen oynamadım sanırsın ama bu da senin nefsinin hoşuna gider. Seviyor beni diye...
😕😕 üfff be üf
Biri yuvasını hiç kuramamis olacak orası. Oteki kalbi öndeyken başkasıyla evli kalmış.
En son yazdığımı okudun mu? Neden üflediniz?
Zor. Karşı tarafa haksızlık. Çünki içinde hep bir umut olacak , beklenti içine girecek , kafasında kur sora dha çok üzülür. O yüzden ret editğin biriyle arkadaş kalmamalısın en azından o kendini toplayana kdr. o da nerden baksan 1-2 sene çekiyor bildiyim kdarıyla tabi bu kişinin duygu yoğunluğunun derecesine bağlı bu süre çok az da olsa bilir kişiye bağlı durum
Hmmm denendi. Kimisiyle arkadaş kalındı, kimisi de 1 ay arkadaş gibi davrandıktan sonra ara ara iş atmaya devam etti. İnsanlar çeşit çeşit. Duruma göre konusmadıklarım da oluyor, arkadaş olarak devam ettiklerimde... Bilemedim..
Arkadaş olarak devam ettiklerin hala var mı
Hı hı varlar. Ama bana soracak olursan ben sevdiğim birisiyle arkadaş kalamıyorum. Duygularım sürekli tazeleniyor. Yani sadece kişilere değil sevgime de sadık bir adamım ben kolay kolay atamıyorum içimden. Düşmanlık kesinlikle değil ama, hani rahatsızlık vermemek için uzak durmak zorunda kalıyorum diyelim.
Elbette saçmalık. Aloooğğğ. O sana aşık ve sen değilsin diye onun kul hakkına girmeye gerek yok. Seninle ölmesi çok daha ağır. Sana yanıp biterken, senin bir başkasını sevdiğini görmesi falan. Hani şair diyor ya "ölüm gibi bir şeydi, benim üreğim dışında hiçbir ürek ölmedi."
Sana takıntı yaptıysa ya da tutulduysa sıkıntı. Hissedersin bunu.
Kişiye göre değişiyor aslında, kimi için ego ezilmesi gibi de olabiliyor, hırs yapabiliyorlar beni nasıl reddeder falan filan işte. Güzel bir kadın için arkadaş kalınması sıkıntı olabilir.
Tepeden tırnağa saçmalık ula ne yani ben birini seviyrum ama o beni red edecek bide yetmeyecek gel arkadaş kalalum ula Hayden ya o kadar geniş değilum ben bana ters ben yapamam ben ona yürüyeni görünce deli oliyrum bide arkadaş kalacağuz yok kalsun sevgili olamamişuz arkadaş nasi olalum da he şunu yaparım gram kötülük olmaz bir şeye ihtiyac olu düşünmeden koşarım ama ötesi olmaz ya en azından ben yapamam ula
Yani ne kadar çok insana saçmalık gelsede bu durum.. sonuçta arkadaş olarak kaldığımızda arkadaş gibi davranmaya normal şekilde devam edebiliyorsa saçmalık olmaz bence yani en azından o kişiyi tamamen kaybetmiş sayılmaz.. yani hiç yoktan iyidir bu durum seven için.. zaten hayattan ya da insanlardan her zaman için 1 mantık aramaycan..
Ama bu durum herkesin kabul edebileceği ya da kaldırabilecegi 1 şey degil maalesef onu da deyim.
Nezaket ile olmuş bitmiş bir şey ise ve karşılıklı saygıyla arkadaşça iletişim kurmaya devam edilecek ise olabilir. Normal bir şey ama nedense bizim ülkemizde aşırı görünen bir davranış.
Evet niye öyle acaba
Biz böyle şeyleri çok kafaya takan ve yanlış gören bir milletiz de ondan.
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Sanırım bunun bir diğer sebebi de beklentilerimize göre yaşamamız.
Yani arkadaşının sana karşı bir şeyler hissediyor olması ama senin hissetmiyor oluşun arkadaşlığından da ediyor seni.
Evet, yakın bir zamanda sayılmaz ama 6-7 ay önce benzer bir durum söz konusu olmuştu.
Arkadaş kalalım dendi ve kaldık. Zaten üstüne ciddi ve mantıklı bir şekilde düşününce, o kişiye karşı inatla bir şeyler hissetmeye çalışmak hem saçma hem de gereksiz derecede hastalıklı bir zihin ürünü olur.
Bu nedenle iki medeni insan gibi arkadaşça yaşamak daha ideal.
Bence de.
Benden hoşlanan bir kız var. Ama ben ondan hoşlanmıyorum. Hatta böyle bir kız daha var. Ondan da hoşlanmıyorum. Benim hoşlandığım 2 ayrı kız oldu bu sene. İkisi de evlilik istiyordu. Ben ise onları aşağılayarak, becermek istiyordum. Hıncımı almak istiyordum kadınlardan :)) Bu iki dangalak da evlilik beklentisi ile geldiler bana. Biri çok tatlı, diğeri ise manken gibi bir kızdı. Bunlarıj kim beynini evlilik ile yıkadıysa. Geçmişinde erkeklere bol bol verdi. Şimdi gelmiş benim gibi efendi, masum bir erkekle evlenmek istiyor. Sen NAHHHHHHH benim gibi bir erkekle evlenirsin. Avucunu yalarsın anca
Demem o ki. Soruna cevap. Arkadaş olunmuyor işte bu sebeple yaklaştığın kıza. O iş bence bitiyor. Yoksa yine aynı hisler başlar. Acı gerçek. Mesela bu benden hoşlanan sarışın bir kız var kütüphaneden. Ben zerre bir şey hissetmiyorum ve tanışmayı da o başlattı. Bu işleri daha da zorlaştırıyor. Ben dominant bir erkeğim ve kendim başlatmam lazım böyle şeyleri. Yoksa olmaz, istemiyorum. Bir de bu kız dominant tavırları olan bir kız. İyice itici geliyor böyle olunca. Şansı 0
Artık hislerini bildiğim için o arkadaşlık eskisi gibi olmaz. Saçmalık yanii
Saçma değil. Fakat duygularına engel olamıyorsa, boşu boşuna işkence etmeye gerek yok.
Duygular aktif ise arkadaş kalınamıyor maalesef.
Mantıklı
Tecrübe.
Saçmalık tabi sonuçta karşı taraf aynı gözle bakmıyor bu şekilde arkadaş olunmaz.
Argo bir söz var arkadaş ayağı döt ayağı felsefesine girer bu.
Sözü de yazmışsınız beyfendi sjdj
Hep fesat düşünceler 🙄
Hayır bunlar fesat düşünceler arkadaş kalınabiliniyore
Nereye geçireyim bunları
Geç bunları dedin ya, sana noluyor ben geçirecektim 🥲😂
Noo 😒 gaçıll kenara
Tamam bekliyom jddj sıkılırım ben ya
Ekşınnn djdj
😂😂
Sana duygusu olan biri ile nasıl arkadaş kalabilirsin arkadaş iki kişide bu benim arkadaşım der seninki yedekte Dursun demek oluyor
Yoo gitsin o zaman dur mu dedik
Hoşuna gittiğine göre
Hoşuma gidiyor olsa, reddetmem manyak mıyım?
Peşinde olması hoşuna gidiyor
Aynen aynen skdk
Tabi ki saçmalık ne alaka ya seni istemiyorum ama ilgin hoşuma gidiyo ve hayatımdan çıkmanı istemiyorum demek bu
Ne alaka
Tam olarak o alaka
Hoşumuza gidiyor olsa neden olmaz diyelim niye reddedelim
Tamam da hoşuna giden biriyle arkadaş kalmazsın ya hep ya hiç
Erkekler reddedilirse kalamaz kaçar. Bu olmadı başka kadınlara der hadi yine hepsi demeyim çoğu diyim
Yok kalıyorlar valla ya da şöyle oluyor; bir ilişkin oluyor o süreçte kayboluyorlar biter bitmez dönüyorlar djdj
Al işte shdhsj
Ama reddedenin suçu ne yaw
Döndüğü zaman da muhatap olmamak gerek bence amacı ortada çünkü yani adam hoşlanıyor. Ben reddettiğim kişiyle arkadaş kalamam
Tıuuh yanlış yapıyormuşuz djfj
Yok ya ben yapsam öyle yapardım sbdhjf isteyen istediğini yapsın
😂😂😂
Umut vermeye gerek yok muhatap olmamak lazım arkadaş kalırsak eğer hep bi umut olacak içinde insanı da umut öldürür :)
Arkadaşlığını seviyoruzdur belki 🙄
Reddeden taraf kendini iyi hissetmek için arkadaş kalalım der genelde buda bi vicdan rahatlatma taktikleri Bu eşit bir arkadaşlık sayılmaz biri hep beklenti içinde olur
Evet saçmalık arkadaş kalmam ama ben dengesiz biri olduğum için makara yaparım canım sıkılıyorsa kxnxksk
Nasıl yanii dkfks
Söyle adam deli divane değilse aynı ortamda bulursam sosyal medya ya da aynı mekanda makara yaparım makara canım sıkılıyorsa mesela makaradan benim canım sıkılınca dengesiz oluyorum ya kxndkdls
😅 eyvah kendimden bir şeyler gördüm sende
Keşke bir de yapabilseydim yazdığıma bak böyle de cümle kurmak kxjdks
Yazabilseydım* yok da yok
Hiç sorun değil karşındaki anlıyor seni dkfk
Allah razı olsunnn kdjska
Amin amin sjdj
Ret eden kişi iletimi arkadaş seviyesinde tutabilir ama Ret edilen kişi duygu beslediği veya gururunu korumak için arkadaş kalmak onun için çok zor. Ret edilen kişi için en iyisi yoluna bakmak. Ben öyle yaptım.
Reddedilen erkekler bi süre sonra ucube gibi davranıyor.
Ahaha çok iyi :D
Arkadaş kalmak bana mantıksız geliyor, çünkü birisi diğerinden hoşlanıyor ve karşı taraf hislerini bastırmasını istiyor, arkadaş kalan çok nadir insanlar gördüm ama genelde bu olayın sonucu ya bir yol birleşimine ya da yol ayrımına girer.
Evet hadi o insan sana duyguları olduğundan yakın olmak için arkadaşlığı bile kabul ediyor ama aklı başında birisi sevmediğini yakınında yöresinde tutmaz umutlanmasın diye bunu yapmakta delikanlılık ister herkes yapamaz.
Saçmalık ne o kdkd ya seni reddettim ama ksksks alınmıyorsun değilmi kdkf
Sjjs alınmıyor demek ki :D
Niyet önemli… egom tatmin olsun niyeti olmamali
Durmasın o da
Ben arkadaş kalabilirim ama karşımdaki insan arkadaş kalmaz bence insan arkadaş kalabilmeli
O da arkadaş kalalım o zaman diyorsa, kalınır mı
Kalınır bence kaldım da hatta yıllarca
Bence de :))
Saçmalıktan ziyade samimiyetsiz olur. Karşımızdaki kişi belki olur düşüncesi ile hep bir beklentiye girer. Bu bir nevi içten kırgınlık oluşturduğu için duygularıyls oynamış hissiyatı verir. Mesafe daha iyidir.
Kadınların yaptığı büyük hatalardan biride bu yani çoğu kadın yapar ama karşısındaki erkek hiselrini her zaman korur ve çoğaltır en iyisi reddedip ezeli bir düşman yaratmak tabi ki zararsız düşman oluyor bu iletişimi koparmak 😄
Herkes kaldığını söyler ama çoğu beklemeye devam eder.
Ama o dakikadan sonra bu bekleyenin problemi
Doğru ama arkadaşlıkta da denge iki taraflı bir şey
Evet..
Maalesef arkadaşlığa devam edemezsin çünkü karşı taraf sana mutlaka his beslemeye devam eder.
Aptal çocuk jdfj
🤦🏼♀️ ben vicdansız mıyım ya dkfjsk
Doğru sıkabilirim :D canımı sıkmasınlar dkfk
Böyle arkadaşlık eksik kalsın bana göre değil ben kalamam 🤷
Tamam bebişim fkfk
Ben arkadas kalamam bana arkadas gibi yaklasmıcagını bilirim onunla eskisi gibi konusamam zor işler
🙄 ben umursamazım bu konuda djdj
Kilo kilo veririm iste yeter 😅
Reddettiğim biriyle arkadaş kalamam çünkü ona, diğer insanlara yapacağım herhangi bir nezaketin/jetsin umut vermek anlamına geleceğini bilirim. Kendim olamam bu yüzden. Haliyle reddettiğim biriyle arkadaş kalamam.
Nezaketen dost olarak görüyorum teşekkür ederim dostluğun kıymetli derim kapatırım konuyu kibarca
O zaman arkadaşlık devam eder
Olabilir aslında. Reddedilen takıntı yapıp zehir etmezse.
Katılıyorummmm :D
Doğru dedin baksana herkes olmaz diyo ama ben de böyle düşünüyorum 😕
Yani aslında bu düşünce yanlış sadece saygı duyuyorsun 🙄
😒😒
Arkadaş mı yok benim arkadaşa değil aşka ihtiyacım olduğu içi açılmışım senin için sorun yok senin duyguların yok ama ben sürekli acaba diye bekleyeceğim senin hayatına biri girecek ben üzüleceğim
Edemeyiz. Duyguları ölmez ve şahsen öyle kişilerle arkadaşlık eden birini de ben hayatıma almak istemem. Kendini ya da başkasını yedeğe aldıran insandan hayır gelmez.
Kalınmaz kesinlikle karşı tarafın duygusu olduğu için o seni asla arkadaşı olarak göremez. Birde yarın öbür gün o kişinin ciddi bir ilişkisi olursa ve onların arkadaş kaldığını düşünürsek bu hiç hoş bir şey değil bildiğin iki kişiyi aynı anda idare etmek bu, reddeden tarafta ilgi hoşuna gittiği için arkadaş kalıyordur herhalde bunun başka bir açıklaması olamaz.
Yahu tabii olur neden olmasın ama sorun şu ki Bazı erkekler -Bkz. Erko-'lar Bunlara takıyor ve sanki hatalı senmişçesine Sana sınır koyar. Pek önermem.
Sevgiler&Selamlar
Bana duygu beslediğini bildiğim birini hayatımda tutmam, özellikle reddettiysem. Arkadaş kalmakta mümkün olmaz. Karşındaki başaramaz. Dolayısı ile saçmalıktan ziyade mantıklı bir davranış olmaz.
bana bir gün öncesinden arkadaş da kalmayacak mıyız dediğimde laftan anlamıyorsun sen demişti 2 gün sonrada beni her yerde kesti baktı geleyim diye bir yerde durdu bende sinir olup neden bakıyorsun demeye gittim sonra işte önüme geldinde ondan baktım dedi arkamı dönünce neden baktın dedim cevap yok madem ayrıldık yeter dedin neden bana hala ümit verip test ediyorsun
Ben arkadaşliga karşıt değilim bence en zoru bu "arkadaşlık" ilişkisi.. ben kalabilirdim ama karşı taraf rahatsız etmemesi lazım arada denenirsem o zaman o arkadaşlık faydasız...
eger o da kabul ediyosa bence normal cunku senin sucun degil ondan hoslanmamak ve sirf reddettigin icin de arkadas kaybetmemelisin bence bu nedenle bence kalmak normal biraz garip bi durum olsa da
Helal eic
Reddettiğim biriyle arkadaş kalma ikilemine umarım asla düşmem, karar vermek zor
Ama böyle bir şey olmayacağını varsayarak hayır diyorum🤣
İlgi mastürbasyonundan başka bir şey değil.
Özellikle hemcinslerim yapıyor bunu ve iyi bir şey değil.
Hisler bir dakikada yok olmaz bunu bile bile yapmak, karşı tarafın duygularını ve size olan beğenisini sömürmektir.
bence arkadaş kalınabilir ama o olgunluğu kimsede göremedim hayata bakınca en iyisinin birdaha konuşmamak olduğuna kanaat getirdim
Tabii ki de saçmalık, bir kere açıldıktan sonra hiçbir şey olmamış, konuşulmamış gibi yapamaz insan.
Hiç sevmediğin bir yemeği zorla yemek gibi bir durum bu.
Ben hayatımdam kat-i surette çıkarırım
bence değil ama karşındaki eğer laftan anlamaz biriyse her hareketinden anlam çıkarıp ümitlenebiliyor bu da yük yani gerek yok
Edemezsiniz çünkü bu arkadaşlık olarak devam etme durumunu onun nasıl yorumladığını bilemezsiniz
Ben arkadaş kalmam🙂reddettiysem zaten uzaklaşırım, arkadaş kalmak inu cepte tutmak gibi bir şey ya da o kişiye umut vermek gibi
Benim için arkadaş kalmak mümkün değildir böyle birşeyden sonra senin için mümkün mü?
Mümkün 🙄
Bence mümkün olamıyor çünkü ümit ediyorlar birgün karşı tarafta sever diye
O zaman uzak duracak
Nasıl bir insan olduğuna bağlı sana güveniyorum sen halledersin 🤪🤪
Hadi ya :D
Arkadaş olmasak da iletişim devam etmeli minimum da olsa, iletişimi komple koparmak insani olmazdı.
Kesinlikle kalmam eski sevgili ile bile kalmam çünkü denedim ve anca sinir edip üzüyor yani gerek yok uzak olsun benden
Saçmalık değil ama çoğu zaman gerçekçi de değil. Duygular bitmeden arkadaşlık denilen şey genelde bir taraf için bekleme haline dönüşür.
Hayır, arkadaş ayağına yedekte bekletmek pek tarzım değil aynı şekilde birisi de benden bunu istese kendime saygımdan zaten kabul etmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?