Erkek arkadaşım başka kadına evini açtı, boğazıma sarıldı, siz olsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla iki gündür çok kavga ediyoruz Tanımadığı bir kadına Evini açmış bende dedim mi ne münasebet onu gönder yoksa ben giderim senin hayatından dedim uçak biletini al git o zaman dedi valizlerimi kapının önüne attı benden telefonuma bakmayı istedi verdim direkt sonra ben ondan istedim önce haket dedi sakladı telefonunu sinirlendim neyse birşekilde bakabildiö bir kadına öpücük atmış kızdım çocukluk arkadaşım dedi haberim neden yok dedim tartıştık ve boğazıma yapıştı bu nedenden kızdığım için sonra da özür diledi. Sonrasında bana sormadan evden çıktı gitti brnde dedim ki beni de götür götüremem dedi o zaman bende bugün evde olmayacağım dedim evde yat gitme biryere dedi ben bu olaya aşırı sinirlendim bir de tartışıyoruz ben mesela gitmek istiyorum beni bırakmıyor ama tartışmayı da bırakmıyor ya da o gidiyor sonra geri dönüyor kesinlikle bırakmıyor beni o kadar ikilemde kaldım ki ne yapmaya çalıştığını anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu anlayamadım sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar evini açtı ama bende kalıyor hergün
Erkek arkadaşım başka kadına evini açtı, boğazıma sarıldı, siz olsanız ne yapardınız?