Kiz kardesim escinsel ve onunla nasil basacikarim bilmiyorum, kavga ettik? lutfen uzun uzun okurmusunuz cok ciddi?

Ailem oturup bu konuyu konuşalım, artık abartiyor dediler ve haklilar da. Onlar doktora goturelim biz bebeklikten 9 10 yaslarimiza kadar olan doktorumuza o en iyi bilir dediler

Sonra bu da yok ben böyleyim degistiremezsiniz klasik LGBT edebiyati yaptı

Ben de en son dedim ki sen psikolojik sorunun var ister erkej ister kız olsun Ben onsuz yasayamam deyip kemiklerin sayilacak kadar kilo veriyorsun izin vermezseniz kendimi @ldururum diyorsun ayrılıp barisiyorsun sonra ayaklarını kapabip paspas gibi kendini ezdiriyor yalvariyor ve tekrar bairisiyorsun psikoloğa gitmen lazım dedim o da dedi ki bunu dün söyledin şu an konusmanin sirasi miydi sonra kavga ettik biz çok terbiyesiz çok saygisiz ve dinlemiyor da assiri terbiyesiz olmus.

kıza her ay da dolgun paralar ve hediyeler gönderiyor bu

Güncellemeler
5 ay
Ve dedim ki ben artık seninle konuşmak istemiyorum bidaha benimle konusma (çünkü benim artık psikolojimle oynuyor bu kız kardeşim ben kaldıramam bunu)
Kiz kardesim escinsel ve onunla nasil basacikarim bilmiyorum, kavga ettik? lutfen uzun uzun okurmusunuz cok ciddi?