İlgilendiğim çocuğun gay olup olmadığını anlamıyorum, ne yapsam?

Bir ara hoşlanıyordum aynı bölümdeyiz. Sonra ben biraz araştırdım bu çocuğu. Bakınca hiç homo olduğunu söyleyemezsin. Paylaşımlarına baktım hesap ama priv hesap gibi kullanıcı adı fake. Anime videoları, siyaset, memes falan, bir de işte homose*süeller, fe*boylar. Arkadaşları hetero ama hani yorumlarda flörtleşiyor gibiler. Aslında ben de arkadaşlarımla öyle sanki flörtleşiyor gibi konuşurum da homo değilim ama. Ha bir de sanki kadın düşmanları gibiler. Ama gerçekten hayatımda ondan daha kadınlara karşı saygılı erkek görmedim. Yani arkadaş gibiyiz sonuçta ve 3 yıldır hiç kötü davranışını görmedim hiçkimseye karşı saygısızlık yaptığını görmedim. Ve zaten olay şu: benden hoşlandığını zannediyordum. Ki belli ediyordu ve arkadaşlarımız bile anlamıştı bunu. Onlar söyledi bana. Yani noluyo noluyo abi? Gidip soramıyorum doğal olarak oğlum sen homo musun olayın ne senin? Bi misin homo musun arkadaş mıyız ne yaşıyorsun sen?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de aslında hiç sorun edeceğimi böyle şeyleri düşünmezdim eskiden ama bir garip oldum yaşayınca ne bileyim garip hissettiriyor
İlgilendiğim çocuğun gay olup olmadığını anlamıyorum, ne yapsam?