Eski sevgilimin annemin arkadaşıyla birlikte olması ve annemin bunu benden saklaması normal mi?

Eski sevgilimle tekrar konuşmaya başlamıştık evime girip çıkıyordu her gün aradan 2 ay geçtikten sonra öğrendim ki annemin arkadaşıyla birlikte olmuşlar kafaları güzelken ve annem bunu bildiği halde benden saklamış eski sevgilime sorduğumda suçu ona atıyor annemin arkadaşıyla bu olay olmadan önce kavga edip evden kovmuştum huzursuz oluyodum garip bi şekilde Allah hissettiriyor demekki neyse eski sevgilim bu kadını arayıp olayı yalan yanlış anlatıyor diye kızmış Buda annemi arayıp dert yanıyor annem de bana kızıyor niye söyledin diye annemden öğrendim dün güvenme diyip duruyordu niye diye ısrar edince söylemek zorunda kaldı hiç bişey değil de annemin öz kızından bunu saklaması zoruma gitti evime gelip gidiyor beraber yatıp kalkıyoruz arkadaşıyla beraber olduğunu bile bile bunu bana söylemeyip bişeyler yaşamamıza göz yumması gerçekten zoruma gidiyor sizce abartıyor muyum kafayı yemek üzereyim düşmanımın yapmadığını annem yaptı

Eski sevgilimin annemin arkadaşıyla birlikte olması ve annemin bunu benden saklaması normal mi?