Diğer Annemi tanıdık insanlara karşı açık olması özel konularını paylaşması normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce bu durum normali ne yapmalı bu durumda Güncellemeler+1 yıl Bu durumu ne yapabiliriz? Annemi tanıdık insanlara karşı açık olması özel konularını paylaşması normal mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zakaryan Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Annen biraz rahat bir kadin anlaşılan. Bu onun tercihidir tabi ama senin de öyle olmani ister mi sana nasıl öğüt verir 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Sağ olsun babam da balkonda yapmış birşeyler o derece rahat ikisi de Yorumla zakaryan +1 yıl Kötü bir durum böyle bir ailenin çocuğu olmak senin tercihlerin bu yönde midir? Yorumla Soran +1 yıl Behim için tabiki çok kötü cidden Yorumla zakaryan +1 yıl Aynı evde mi yaşıyorsun annen ya da babanla Yorumla Soran +1 yıl Hayır ikisi de ayrıldı Yorumla zakaryan +1 yıl Tamam sen kimle yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ayrı şu an Yorumla zakaryan +1 yıl O zaman senin için çok da sorun yok onları görmüyorsun Yorumla Soran +1 yıl şu an yok ilerde olacak daha çok Yorumla zakaryan +1 yıl Evet mutlaka seni de etkiler evlilik hayatını eşinin ailesi ile ilişkilerini Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Benim annem de öyle kızıyorum ama dinlemiyor 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalı peki bu durumda Yorumla Easy_Sweep +1 yıl Cözüm yok Yorumla Soran +1 yıl Neden yok Yorumla Easy_Sweep +1 yıl Ne yapabilirsin ki? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem yok mu hiçbir çözüm Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl normal değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapalım bu durum da babamla boşandı olan şeyler sonucu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Özel derken 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Özel işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel konularmi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuh acikcami söylüyor Yorumla Soran +1 yıl Evet soykese neyse göstermiş yapan bile var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göstermiş derken istersen gizliden çıkayım öyle Yaz Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazz Yorumla Soran +1 yıl Aferim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Annen biraz rahat bir kadin anlaşılan. Bu onun tercihidir tabi ama senin de öyle olmani ister mi sana nasıl öğüt verir
Sağ olsun babam da balkonda yapmış birşeyler o derece rahat ikisi de
Kötü bir durum böyle bir ailenin çocuğu olmak senin tercihlerin bu yönde midir?
Behim için tabiki çok kötü cidden
Aynı evde mi yaşıyorsun annen ya da babanla
Hayır ikisi de ayrıldı
Tamam sen kimle yaşıyorsun
Ayrı şu an
O zaman senin için çok da sorun yok onları görmüyorsun
şu an yok ilerde olacak daha çok
Evet mutlaka seni de etkiler evlilik hayatını eşinin ailesi ile ilişkilerini
Benim annem de öyle kızıyorum ama dinlemiyor
Ne yapmalı peki bu durumda
Cözüm yok
Neden yok