Eşimi mesajla aldattığını affettim ama hiç yaşanmamış gibi yapıp güveni yeniden kazanabilir miyiz?

Eşimin başka bir kadınla mesajlarını yakaladım. Bunca yıldır gözüm kapalı güvendiğim adamdan ilk defa böyle bir şey gördüm. Telefonunda problem olduğu için gereksiz her şeyi silme alışkanlığı var ama o sohbeti bilerek silmemiş. Sonra yakın arkadaşıyla "mesajla da olsa eşimi aldattım. Kendimi çok kötü hissediyorum ondan bu durumu gizleyemem. Yüzüne bakamıyorum." demiş. Arkadaşı da ona "madem ki bu kadar pişmansın boş yere aranız bozulmasın anlatma" demiş. Ama ben kendim öğrendim çok üzüldüm. Onunla konuştum. Çok pişman olduğu için ve aramızda hala güzel duygular olduğu için affetmek istediğimi söyledim ama tekrarlanmaması şartıyla. Bu olay üzerinden iki hafta geçti. O günden beri gözlerindeki ışık sönmüş gibi, kendisine olan saygısını kaybetmiş çünkü bu asla onluk bir davranış değildi, benden önce bunu kendisine yakıştıramıyordu. Hiç yaşanmamış gibi davranmak istiyorum bu mümkün mü yoksa yine yapar mı?

(Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var çünkü benim için hassas bir konu)

Eşimi mesajla aldattığını affettim ama hiç yaşanmamış gibi yapıp güveni yeniden kazanabilir miyiz?