Eşimin kaybolan güvenini nasıl geri getirebilirim kazanabilirim?

Eşim benle evlendiği günden beri bana guvenmiyordu bunu hissettiriyordu neyse ben alttan aliodum bana eski sevgilim musallt oldu başıma ortak hesabımıza mesaj atmaya kalktı. Ben de engelledim felan filan sonra benm arkadaşım vardı kaç senelik benim aklıma girdi diecksnz aklın mi yok diecksnz mutlu huzurlu yuvani neden bozmaya kalktn kimse mutlu huzurlu yuvasına bozmaz bilmiorum sinandnmi biz arkdsla fake hesap açtık arkadaşım bana knka o hesabı açalım takip edelim felan dedi ben her yaptığımı arkdsma söylüyordum arkdsm bana knk sıra sende dedi konuş dalgani geç dedi oda görsün dalga gecilmeyi dedi biz bi sure konuştuk arkdsmda hesabıma giriodu oda yaziodu benim adıma sonra dalganizi geçtik ben fake hesabı sildim geri açma ihtimali yoktu sonra ben geri actm bisyi merak edip sonra actgm günden beri nasıl olduysa eşim benm fake hesabın mesajlarını ve vatsab arkdsla konusmalari ss almış yakalamış sabah geldi bosaniyoruz felan dedi sen beni aldattın ben aldatmadm hepsi bı oyundu dedim gerçekten de öyleydi sonra başıma böyle şeyler gelecegni blmiodum sonra eşimle tartstk brz sonra kapattık konuyu sonra ben seni aldatacam kızlarla konuscm sen karisamayacaksin dedi sana dokunmayacam ölene kdr dedi unutmycm bende tamam dedm altinlarimi aldı ilerde sen bunları alıp kaçarsın dedi ve bı tane bilezik bir tanede çeyrek bileklik bu kdr zaten düğünden sonra altinlarimi araba bahanesi ile almıştı vermstm smdi ben kendi kendime nasıl bir adamla evlendm diorum sizce bunlar baştan beri hastalıklı kafayla bana eziyet cektrmekmi yoksa bosanmakmi pişman mı olmuştur sizce evlendgne
Eşimin kaybolan güvenini nasıl geri getirebilirim kazanabilirim?