5 ayGeçmiş olsun kardeşim aldatılmışsın ve yedektesin şuanda. Onurunu haysiyetini topla ve asla kardeşim ile sevgili kalma. Sessiz kal ve görmezden gel, onun yaptığı şeyin üstüne onu manüpüle edip kendine odaklan. Yani geri çekil. Bu durum onu tedirgin edecek ve hızlı karar almasına sebep olacak. Sen kendine değer vermez isen kimse sana değer vermez.
1- Asla durum paylaşma şimdilik geri çekil ve mesaj atma
2-Kendine odaklan dışarıya çık ve derin bir nefes al kahveni yudumla sakin kal
3-Asla peşinden koşma ve sana yazarsada teraziyi dengele mesafeli yaz.
4-Sebep sorarsa belirsizliklerden ve saygısızlıktan hoşlanmam, hayatımda ki erkeğin önceliklerinin arasında değilmişim gibi davranmasına göz yummak kendime yapacağım bir saygısızlık olur. Ne ile meşgul isen onunla meşgul olmaya devam et benden bu kadar bol şans de ve geri çekil tekrar. Asla seviyeni ve saygını bozma.
5-Bu yazışmayı yaparkende asla barışma beklentin olmasın. Sana bunu şimdi yapan yarın çok başka şeyler de yapar. Bazen Allah belirli mesajlar gönderir bize ve biz bunu ısrarla görmeyiz.( Bu mesajı gör)25 Yorumla
Soran5 ayorada kavgamiz cok oldu soz verdigi seyleri tutmadi gelecem dedi ozledim dedi ses soluk yok engelle diyorum istemiyorsqn hic cvb vermiyor hastanedeyim Şu an astma hastaligim var
- 5 ay
Sakın beni yanlış anlama ama günümüz ilişkilerinde çok yanlış davranışlar ile insanlar kendilerini küçük düşürüyor. Değmeyecek kuruşluk adam ya da kadınlar için insanlar onurlarını haysiyetlerini ayaklar altına alıyor. istemiyorsan engelle demek ne demek asla böyle diyerek kendini sanki onun engeli ve terk etmesi ile uzaklaşabilirmişsin aksi mümkün olmayacakmış gibi neden yansıtıyorsun. Sen uzaklaş sil numarasını mesela engellemeden. Yazarsa sessiz kalmayı dene mesela. Kendine saygın varsa bunu yap. Neden seni görmezden gelip seni davranışları ile aşağılayan bahanelere sığınıp seni yedekte tutan birisi için kendine bu eziyeti yapıyorsun ki. Senin yapman gereken numarasını sil şimdi ve asla yazma ona, arama, sessiz kal ve geri çekil. Dediklerimi yaparsan ona yerini ve sana nasıl davranması gerektiğini hatırlatırsın ve üzgünüm seni yedekte tutuyor. Hiçbir erkek hayatında değer verdiği bir kadın varken yazmamazlık etmez, hayatında varken de yazmıyor ilgi yoksa başkasına ilgi verip yazıyordur unutma..
- 5 ay
Sen ona yazdıkça neden böyle yapıyorsun dedikçe ona ilgi zehirlenmesi yaşatıp egosunu şişirip garanti olduğun algısını yaratıyorsun. Oda senin gitmeyeceğinden o kadar emin ki, canım ne zaman isterse yazarım zaten orada beni bekliyor kafasında. Yapma yapma tekrar söylüyorum benden bu kadar bol şans
Soran5 ayCok tskler haklisin zaden cok kirildim artik delirim hafta sonu atkadaslarla cikacam nr sildim cok cok kirkinim
- 5 ay
Rica ederim kırılmalık bir durum değil öfke duyulması ve sınır çizilmesi gereken bir durum bu bence. ufak hatalarda kırılır insan ama bu hata değil bu bilinçli görmezden gelip yedeklemek saygısızlık ve aldattığının açık gstergesidir. Hiçbir erkek sevdiği kadını boşlamaz arka plana atmaz. Hak edene hak ettiğini ver s.. et gitsin kardeşim
En İyi Cevaplar
valla bu belirsizlik insanı bitirir, görmezden gelinmek tartışmaktan daha ağır bişey.. bende benzer bi durumu işin içinden çıkamadığım bi zamanda yaşamıştım. bi yerde neredeyanlisyapiyorum. com diye bi siteye denk geldim, simsiyah bi ekran sadece dertleşmek için bi mail adresi var. ne reklam var ne bi akıl hocası. öylece o mail kutusuna tüm içimi dökmüştüm, adama söyleyemediğim herşeyi oraya yazdım. inan yazarken insan nerede yanlış yaptığını (veya karşı tarafın ne kadar yanlış yaptığını) daha net görüyo. bi dene istersen, şu kaosun içinde o sessizlik ve sadece birinin seni dinlemesi çok iyi geliyo. en azından kafa dinlersin biraz.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
5 ayBaşkasını bulmuş amaa nasıl döndürebilirsin umursamayarak. Yasin gecip tecrübe kazandikca ögreniyorsun bunları. Şimdi kalkip en güzel elbiseni giyip birali şaraplı fotolar atiyorsun ve sen onun mesajlarına bakmiyorsun. Hatta arkadaslarlayim dönerim falan diyorsun. Sen onu değil o seni düşünecek
37 Yorumla
Soran5 ayDurumuma bille bakmiyor 100000mjs yazdim ona bille ariyorum mesgule aliyor
- 5 ay
Bebisim yapmaa durr
Soran5 ayAsaladim kendimi
- 5 ay
Fake muhtemelen, tecrübe yaş demek değil ki belki 2. ilişkisi 🤷🏻♀️
- 5 ay
Ayol daha 20 yaşındasın neyin tecrübesi😀
- 5 ay
17sinde evlenip çocuk yapan var 23ünde birinin birkaç sevgilisi olup tecrübelenmesi normal bence🤷🏻♀️😄
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 5 ayDevamlı tartıştık demişsin ayrıldık falan demişsin, demek ki soğudu. Mutlaka başkası var diyemeyiz. Ancak devamlı mesaj atman araman büyük yanlış. İstemiyorsa bitmiştir, değerini düşürmenin hiç anlamı yok
21 Yorumla
Soran5 ayHastaneye kaldirildim hastayim zaden simdi ordayim avmiyor mesgule basiyor ama birbirimizi gormemek icin gun sayiyorduk en son konusmamiz ozledim oda o gundur ses soluk yok
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba, zor bir dönem yaşıyorsun belli, üzülmen çok normal 😔
Şöyle söyleyeyim: “O zaman yazma görürsün” deyip sonra seni görmezden geliyorsa, büyük ihtimalle trip atmıyor, baya baya uzaklaşmaya çalışıyor. Yani ilişkiyi bitirmeye niyetli ama açık açık söylemeye cesaret edemiyor olabilir.
Sen zaten güven sorunu yaşıyormuşsun, sürekli kavga, ayrılık… Bunlar sağlıklı ilişkinin pek işareti değil. Bence bir kere son bir mesaj at, net ve sakin. “Konuşmak istemiyorsan bunu açıkça söyle, ben de kendime yol çizeyim” de. Cevap vermezse, zor da olsa geri çekil. Kendini bu kadar değersiz hissettiren biriyle devam etmeye çalışma. 💔🕊️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Başka birini buldu yedekte tutuyor seni boşta kalırsa gelir
14 Yorumla- 5 ay
sende hep öyle mi yaparsın
- 5 ay
@battalgazi007 hayır yapmam erkekler yapar 🥲🥲 insanın tecrübesi olunca artık seven ve sevmeyen kişiyi ayırt edebiliyor
Misal erkekler bir ay dan daha az bir sürede ilgisi kaybolursa asla arkana bakmadan git - 5 ay
ben erkeğim ben niye gidiyorum aksjdbasjkdbasjkdbaskjdas
- 5 ay
@battalgazi007 sana demedim çoğu erkek böyle erkekler bir kaç ilgi konusuna ayrılır
Ciddi düşünen
Normal
Ve takılmalik düşünen olrak ayrılır
Ciddi düşünen erkek korur zorlamaz ve hep ortak bir yol iki kişinin rızasını arar
Normal olan öyle çokta ilgisi yoktur bir vardır bir yoktur arkadaş ayağına gelip kıza hem umut verip hemde biz arkadaşız der sonra
3 ise cephedir bir sürü başka yedek vardır ve buna ilgi manyağı nedir bir sürü kızla konuşur çünkü hepsinden ilgi ister
Bunun sebebi ise sanırım ailesinde babasından annesinden yeterince sevgi almaması dir
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 5 aySeni takmadığı anlamına gelir.
20 Yorumla Seni istemiyor artık yazmayada aramayida brak birini bulmuş işte. Kendini onun yerine koysana birinden soğuduğun zmn mesaj atmak veya aramak istermisin yok tabiki de. İnsan soğuduğu zmn ve birini bulduğu zmn bu tür huyları ortaya çıkar bak bulduğu kız değer vermeyince sana geri döner bir sürü bahanesiyle. Sana tavsiyem yazma da aramada hikâyeme baksın diye üzüntü şeyler paylaşma hata hiç bir şey paylaşma kendini bile. Bide sende onu merakta brak bakalım.
14 Yorumla
Soran5 ayIliskimiz vardi gelecem dedi Boyle yapdi
Soran5 ayArtik kendimi sevecem
Gizli Üye(18-24)5 ayBende hemen hemen aynı şeyi yaşadım.( Uzak mesafe)1 ay öncesinde konuşuyorduk hiç sorunumuz yoktu sonra konuşma sırasında birden yazmadı aradım açmadı yazdım bakmadı. Bitti mi dedim ne bitmesi dedi. Sonra yine susmaya devam etti. Artık düşündüm seven ne olursa olsun yazar habersiz bırakmaz. Ona böyle devam edeceğimi söyledim. Ailesi ile sorunları olduğunu söyledi ama asla bana hak vermedi hatta neden beni merak etmedin dedi. Sonra bitirmek istediğimi söyledim ama o sadece tamam diyerek konuyu kapattı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ay"İnsanlar asla söyledikleri kadar meşgul değillerdir. İnsanların öncelikleri vardır. Ve bazen sıra sana gelmez." - Paul Auster
21 Yorumla
Soran5 ayWaaww
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayneden bu kadar ısrarcısınız? boşverin o kendini dünyanın merkezi sansın dursun ama değil en önemlisi de duyarsızlığı siz de ona duyarsız kalın
29 Yorumla
Soran5 ayNeden israrciyim 7aylik isliski Boyle sonlanmamaliydi
Soran5 ay1000000kes aradim mesgule aldi 100000mjs yazdim hic acmadi durumumq bakmiyor ama WhatsAppina giriyor
Soran5 ayIcim icimi yiyor
- 5 ay
sadece kendinizi yıpratıyorsunuz, bakın insanlar yedi aylık ilişki değil 7 yıllık evliliği bitiriyorlar kendinizi yıpratmayınız lütfen
Soran5 ayBiliyorum ama Boyle hic bir hater birsey demeden engelemiyorda kendisi anlar canım mi diyor durur mu diyor zamanla
Soran5 ayNeden engelemiyor
- 5 ay
Sen engelle bak keyfine yahu dünyada tek o mu kaldı? neyse siz daha iyi bilrisiniz, siz böyle üstüne gittikçe onun gö*ü daha çok kalkar
Soran5 ayYoruldum cok ypruldum bugun
- 5 ay
Yoruluysanız dinlenin sizi çok iyi anlıyorum, kendinize yazıke tmeyin faha çok bakın ben de üzüldüm duruma
5 ayOna artık değer vermeyeceğiniz ve kendi yolunuza odaklanmanız gerektiği anlamına geliyor.
36 Yorumla
Soran5 ayCok kotuyum
- 5 ay
Kötü değilsiniz. Kafanız hâlâ size yapılan saygısızlıkta. Kafanızı ve odak noktanızı değiştirmelisiniz.
Soran5 ayBana donecem dedi birden ordada kayip oldu
- 5 ay
Döndüğünde sizi bulmasına müsaade etmeyin.
Soran5 ayNiye cevab vermiyor
- 5 ay
Çünkü sizi aldattı ve yeni bir heyecana kendisini kaptırdı.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yha Allah'ın aşkına bu tiplerle neden muhabbet kurup kendinizi alçaltıyorsunuz güzelim benim. Cehennem olsun gitsin. Daha ne yani, ne manağğğ.
15 Yorumla
Soran5 ayMuhatab oldum bir kere simdi ne yapacam
Soran5 ayBaskasi var bence
Soran5 ayKendimi. kac gundur icki ve haplara verdim
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
5 ayBaşka kadınla tatile gitmis işte. Profildeki yaşın doğruysa eğer güzelce acını çek , en kısa sürede de önüne bak.
12 Yorumla
Soran5 ayHayir ailesine gitti aradi beni orada bir kac kes
- 5 ay
Tabi oyledir :)
5 ayBaşkasıyla konuşmuyor seni sinir ediyor sadece sende sinirlerine hakim ol yazma ilgini çek bir anda o affalasın
12 Yorumla
Soran5 ayHayir ariyorum mesgula aliyor fun son konusmami yazip veda ettim
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Demek ki istemiyor, ısrar ettikçe dahada soğur, biraz sende unutmuş gibi yap
24 Yorumla
Soran5 ayHayir bana sen artik benim icin engelemeye bille degmesin diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 aySanırım ilgilendiği başka biri var yoksa sana vakit ayırması çok zor bir şey değil
21 Yorumla
Soran5 ay3gun icinde tamamen gecdi
- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
5 ayGhostlanmışsın herif rotayı başkasına çevirmiştir bile
23 Yorumla
Soran5 ayCok kotu durum 7ay sonra
Soran5 ayInsan birkere der istemiyorum yeter ya da engeleer onuda yapmiyor
- 5 ay
Ona bile bir tarafları yemiyor bu heriflerin ama aradığını bulamazsa anında gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayİlişkiniz için umursamazlık hoş bir durum değil, bitirmek istiyor mu peki
12 Yorumla
Soran5 ayHerhalde bitirdi bille yok yer yarildi icine girdi sanki
- 5 ay
Sende yazma boş ver ama yaptığı haksızlık ve istemiyorsa koşma bence
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayArarsa cevap verme sende saygısızlık yapana saygısızlık yapacaksın bu hayat böyle.
12 Yorumla
Soran5 ayAroyacani sanmiuorum artik yer yarildi sanki icine girdi
- 5 ay
merak etme sen yazsanda ne yaptımki moduna girer :D
5 ayHalen mesajı anlamadıysan yapacak bir şey yok.
119 Yorumla
Soran5 ayAnladim kardesim 1000kere aradikdan sonra
- 5 ay
Sevindim öyleyse. 😊
Soran5 ayAma kendimi cok kucuk dusurdukden sonra
- 5 ay
Yapacak bir şey yok. Bu da bir tecrübedir. Bundan sonra daha akıllıca davranırsın olur biter
Soran5 ayYani iiiiii onun gozunde mini mini menacing oldum hahahahq olsun beh arkadaslqrim beni hafta sonu cikaracaklar
- 5 ay
İyi olur. Bir kafanı toplarsın.
Soran5 ayBaskasina gitiyorum dedim biraz olsun cani yansin diye zaden birdie ben ve arkadasin fotosunu cekdim duruma koydum seni bekledigim yeter dedim ve durumjma hemen bakmis spor yapiyorduk ust daravi ciplqk arkadan icim biraz olsun sogdu has etti duruma bakmiyan adam hemen bakmis
- 5 ay
Gördün mü bak? İşine gelince hemen bakmış. İşte böylece sen kendince onu test etmiş oldun.
Soran5 ayNe bu simdi bana bir anlat
Soran5 ayCekdigim fotoda yigenim arka tarafi goruynuyor
- 5 ay
Neyi anlatayım her şey ortada. Sen o şekilde bir paylaşım yapınca bakan, ancak mesajlarına dönmeyen biri için daha ne denebilir ki?
Soran5 ayEvet erkekdi fotodaki ooohh icimin yaglari eridi olsun birazda olsun cani ciz etsin evet konusmak istemiyor si.. git
- 5 ay
Hah işte bu. Böyle şeyler duymak istiyorum senden. Şimdi o düşünsün.
Soran5 ayOoohhh kendisi kuru birsey yegeni gorunce hayatin sokunu yasamisdir ooohh gordu ya bakdi ya tamam artik ben aglasamda uzulsemde olsun o simdi ben baslasinlayim diye dusunuyor ya o bana yeter
- 5 ay
Aynen öyle
Soran5 ayDogru soyle sence ici ciz etmismidir ooohhh
- 5 ay
Etmiştir tabi. Çok pişman olmasa da içi cız etmiştir
Soran5 ayAsk ne kadar zor birseymis geldigi gun geldigi an buraya yani belcikaya hemen yanima gelecekdi 5hafta oldu geldi mi onuda bilmiyorum okadar verilmis sozler var ben 5hafta bekledim bir umutla cok ozledim ama simdi sarilmak bille icimden gelmiyor
- 5 ay
Haklısın. Çok tuhaf bir duygu gerçekten.
5 ayYüksek ihtimalle başka bir kızla bir şeyler olmuş
12 Yorumla
Soran5 ayQma o burada yasiyor biz belcikada yasiyoruz
- 5 ay
Uzak mesafe ilişkisi aman boş ver TC erkeği ile olmaz yaptığı şeylere bak sen onun peşinden koştukça daha da gtu kalkar açıkçası onun yaptığını yap umursama ya yazar ya da biter tamamen, bitmesi en hayırlısı bence
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ghostluyor işte üç gündür cevap yok ne bekliyorsun
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayÇocuk tek başına tatile mi gitti anlamadım darladığın için mi ayrıldınız orada iken
11 Yorumla
Soran5 ayHayir ailesinin yanina gitti
Ve orada cok kavga ettik ve sonra gelecem dedi 3gune kalmaz ogunden beri telerini acmiyor ve mesgula basiyor geldi mi bil. iyorum Şu an hastanadeyim astma var bende ve stresden hastanelik oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
5 aySeni sallamayan birinin peşinde neden gezesin ki. Umursamıyorsa bas engeli geç.
11 Yorumla
Soran5 ayHastanedeyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanırım uzaklaşınca anlaşamadığınızı anlamış
120 Yorumla
Soran5 ayYanimdayken iyidik ozlemden Boyle olduk
Soran5 ayCok kotuyum cvb vermiyor engelemiyor bakmiyor ama baskasinla konusuyor
Soran5 ayOzamandq baya kendimi kucuk dusururum istemiyor belli ki aradigimda mesgulq aliyor
Soran5 ayAradim istemiyor cok kotuyum ve canun cok aciyor neden engelemiyor onuda bilmiyorum bence yazmak istemiyorum baya kotu konusdum artik sinirden
Soran5 ay5haftadir onu bekliyorum cok zordu benim. icin cok kavga ettik ordada ya geldi karar verdi birdaha istemiyorum diye ya da gelmedi ve yuzu yok demeye gelmedim diye
Soran5 ayYazdim Şu an ve cok agliyorum
Soran5 ayIntertneti kapali ona dedim diyecegimi
Soran5 ayOna herseyimi soyledim nasil hisettigimi ve onu artik gormek istemedigimi. ben cok buyuk bunalimdqn geliyorum details gordum bunun icin birseyler yasqmisdim gecmisde ve bana Şu an yasatigin bunu yeniden yukariya cikardigini anlatim seni yanlis tamisim birdaha seni asla gormek istemiyorim ve duymak istemiyorum dedim senin sevgin 1gunlukmus gitiginde ne kadar uzuldugumu biliyordun dedim
Soran5 ayHuman dokteruma gitiyorum geri cunku haolarimi yukseltmeleri lazim ben cok iyidim ama korktugum o depresion yeniden yukariya cikdi bu seyler sayesinde
Soran5 ayEngelleyim mi
Soran5 ayBencede bir hikayenij daha sonuna geldik
5 ayBence sende boş ver onu unutmaya çalış biliyorum zor ama o seni hak etmiyor bırak onu kendini mutlu hissettirecek şeyler yap dışarı çık gez dolaş müzik dinle resim yap boş ver onu çok takmamaya çalış
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim merak ettiğim bir kaç kez ayrıldık demeniz. Sizi ayıran şey ve tekrardan barıştıran şey ne? Bir de bu olay o yokken yani tatildeyken ki 1 aylık süreçte oluyor. O yokken nasıl ayrıldınız? Hadi ayrıldınız o olmadığı halde nasıl tekrar barıştınız?
00 Yorumla
5 ayPeşinden koşarak değerini düşürme. Mümkünse hayatına odaklan ve hiçbir mesajına geri dönüş yapma yaptığı bu boktan tavırlardan mutlaka pişmanlık duyacaktır. Ama ulaşmaya çalışırsan hep kaydeden sen olacaksın demektir o yüzden sq et.
13 Yorumla- 5 ay
Kaybeden*
Soran5 ayVazgecdim bende artik
- 5 ay
Ennn iyisi ❤️❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayNe demek olacak gitmiş çocuk , yani coğrafi olarak bir yere gitmemiş , o sadece senden gitmiş. Hepsi bu. Bence sende üzülme artık.
22 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim, umarım iyisindir.
- 5 ay
@ezgyl teşekkür ederim 🌷
Gizli Üye(25-29)5 ayNiye bi mesajına bi aramana dönmedi diye zorluyorsun ki bu şekilde kendini adamın arka cebine koymuşsun bile bi hafta sessiz dur hiçbir şey yazma ona arama da bak nasıl dönüş yapıcak sana ha dönmez dersen de demek ki seni hakedicek biri değil ardına düşme bak önüne gerek yok kendini ayak altına almana onun için , evet baya üst üste yazıp aramışsan maalesef gurur filan ayak altı oluyo. Öncelikle kendini düzeltmen gerek onun için değil kendin için yap bunu lütfen , yazma sorma onu.
00 YorumlaBitirmek istiyorsa direkt söylesin bari, sen arama bence daha fazla mesafeli ol kendisi ararsa arar zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
5 ayCevap çok net, senden vazgeçmiş ve hatta tatilde birini bulmuş, böyle ghostlayan adamları ikinci gün beklemeyin def edin
10 Yorumla
5 aySevilmediğim yerde değer verilmediğim yerde durmamam gerektiğini çok acı şekilde öğrendim. Kendine bunun yapılmasına izin verme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bu rus garılarının Allah belasını vermesin. Bu kaçıncı yıktığınız ocak
21 Yorumla
5 aySenı takmıyor hayatında başka biri var demek anlamına geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bıkmış gibi. İlişki yeterince sağlam değilse ayrı kalmak iyi değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
5 ayTatilde bi kadınla tanışmış seni aldatmış anlamına gelir
10 Yorumla
5 aySeni kafada bitirmiş seni istemeyeni sende isteme
211 Yorumla
Soran5 ayNeden engelemiyor 1000kere qradim ama mesgula basiyor
- 5 ay
Ego tatmini
Soran5 ayNasil
- 5 ay
Peşinden koşturmak istiyor
Soran5 aySanmam umurumda deilsin diyor ona bunu yazdim sana 2gun veriyorum bana net bir cvb ver ya ayril ya sorun ne soyle ben 2gun sonra baskasinla bulusacam ve bu iliski biter bir hafta icindede seni unuturum oylede yapacam g3rvekdrn 5hafta ayni sey
Soran5 ayYani demiyor ama gosteriyor
- 5 ay
Sende başkasını bul o zaman
Soran5 ayBen dedim zaden
Soran5 ayYazmiyor ve acmiyor mjslqrimi
- 5 ay
Anladım ben öyle yapmazdım değer verirdim size 🙂
Soran5 ayBaska biri var bence onunda hayatinda
Gizli Üye(18-24)5 ayBurada ki orrsopu cocuklarının verdigi cevapları takma. Kızlar soruyor da ki insanlar toksik hep. Yeni birini hemen bulmus demisler ama bulmayadabilir. Bu tarz erkekler kuzum cocugu olduğu icin iliski niyeti olmadıgı ıcın ortadan sıkkttır olup gidiyor. Baska birinede aynısını yapar boyle erkekler. Demek ki senin icin hayırlı degimis. Dusunsene boyle ortadan kaybolan birr kuzum cocugu ilerde neler yapmaz.
12 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKuzzum cocugu diye cevirmis :D orrrrrrossp cocu yazmıştım:D
Soran5 ayHahaha
5 aySevgilin tatile tek başına gidiyosa pekte sevgilim değil gibi
11 Yorumla
Soran5 ayAilesinjn yanina gitti
5 ayAyrılmışsınız, tabii ki de görmezden gelmesi lazım. Sonuçta onurlu bir erkek davranışı değildir bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayYaşın doğruysa... Senle FB bile takılmamalı... 18- 27 arası kadın yapabilir şeftali biraz daha değerli... Sonrasında bir değeri yok girip çıktığı organ oluyor... Cinsel değerin düştüğünde erkeğe artistlik yapamazsın. Gider. Gitmişte...
00 YorumlaBirkaç kez ayrıldığında ne anlama geliyorduysa tam olarak o anlama geliyor.
10 Yorumla
5 aygece seni seviyorum mesajı geldiyse geçmiş olsun
013 Yorumla
Soran5 ayHayir gelmedi
- 5 ay
yine geçmiş olsun 3 gün yazmamak nedir insan annesinden bile alır yazar
Soran5 ayGeldi mi onu bille bilmiyorum ne msjlarima bakiyor ne durumuma nede cvb veriyor ama WhatsAppdan cevrimici
- 5 ay
ilk mesajı bekle o zaman
Soran5 ayYazmazzzzzzz umursamiyoorrrrrrr 3gun oldu tatilden geldiginde ilk bana gekecekdi ben inanmiyorum o tarihde gelecene dedim oda inanmiyorsan yazma gorursun dedi sonra ozledim duyip kapatik design gun gelecekdi yok ondan sonra gun yine cvb yok
- 5 ay
ölme ihtimali ya da kaçırılma gibi bir şey yoksa ayrıl ne diyim valla
Soran5 ayHayir olme filan yokkk ya adam bes belli yaziyor orada baskasinla
- 5 ay
ayrılma mesajı at engelle en mantıklısı
Soran5 ayYazdim engelleyim mi cvb bekleyim mi
- 5 ay
bir kaç saat bekle gelmediyse hayatına devam et
Soran5 ayTamam tskler ama gormeye artik niyetim yok onu canim okadar aciyor ki depresionum geri tetikliyor ben ilac kullanan biriyim cuma gunu dokteruma gittip anlatacam haplarimi yukseltsin evimi temizlemek istemiyorum kendime bakmak istemiyorum depresiondaykende boyleydim geri basliyor mu ambulance depresion ya da aci cekdigim icin mi anlamqdim korktum
- 5 ay
hayatına devam et bu kadar söyleyebilirim seni daha kötü hale getirebilecek birinden kurtuldun en azından
Soran5 ayBencede simdiden boylesem bir kac sene sonra nasil olacakdim
Gizli Üye(30-35)5 ayTatilde yedeğini bulmuş benim aklıma başka ihtimal gelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYatağa beraber girecek bir başkasını bulduysa bu durum normaldir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayDemek ki iyi bir ilişkiniz yokmuş, ne tatili bu böyle?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Başka birini bulmuş demektir.
00 Yorumla
5 ayBana kalırsa sen de onu salla gitsin. Seni umursuyor gibi görünmüyor. Ondan olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Senden daha iyisini bulmuş olabilir
11 Yorumla
Soran5 ayOAman bu ask değil
5 ay1 ay tatil? 1 ay tatil mi olur
12 Yorumla
Soran5 ayAilesinin yanina gitti
- 5 ay
E o zaman tatil demicen ailesi seni biliyor mi
5 ayTrip atıyor cezalandırma yöntemi.
11 Yorumla
Soran5 ayHayir aradim mesgula aliyor beni ve dun son mjsimi yazdim vedalqsdim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 aySogutmussun bence güvenmeyerek
12 Yorumla
Soran5 ayOzaman adam gibi ozledigini soyleyip birdaha hater vermemek ne demek
- 5 ay
Tatilde olduğu için olabilir
5 ayBaşkasını bulmuştur 🥺 son durum ne?
15 Yorumla
Soran5 ayHater yok ariyorum mesgula aliyor som mjs yazdim dun ve vedalasdim umurunda değil
- 5 ay
Çok üzüldüm kalbî yok bu erkeklerin yaaa🥺
Soran5 ayBilemiyorum dun vedqlasdim bugun yine sordum dindun mu sadece bilmek istiyorum gormek istemiyorun seni diye interneti kapali
Soran5 ayBen salagim
- 5 ay
Sen canım değilsin karşındaki bencil empati yoksunu.
Gizli Üye(25-29)5 ayvala asik oldgum kız bana bu ay içinde bu durumu yaşati bi sugtur cekip yoluma baktim cunku ben sogudum artik o bu hareketlerinden bi engel bi aç bi acikli repost cart curt
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayŞu kocamı tatile gönderdim yanlış mı yaptım yazan sen değil misin 😂
01 Yorumla
Soran5 ayHayir ben deilim Konami olsa birlikde giterim
Gizli Üye(18-24)5 ayGüzel kızları görmüş onu napıyım demiş
14 Yorumla
Soran5 ayOzaman ask yalanmis
Cevap sahibi5 ayO senin bileceğin iş
Soran5 ayAsik olan insan bir dakada degismez
Cevap sahibi5 ayZaten
Gizli Üye(36-45)5 ayBir bardak soğuk suyun var mı?
11 Yorumla
Soran5 ayTskler
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Başkasını bulmuş hemen ayrıl ve yoluna bak
20 Yorumla
5 ayArtık eski sevgilin 🥲💁🏻♀️
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Başkasını bulmuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
5 ayboynuz anlamına gelir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
5 ayBitirmiş kafasında
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayYeni birini buldu net
10 Yorumla - Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne