Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor mu, nişan ve evlilik planlarımızı etkiler mi?

2 yıldır tanıdığım bir yıldan fazladır da sevgili olduğum erkek arkadaşımın annesi sanırım beni istemiyor çocuk kaza geçirdi ayağını kırdı sonra bende o gece hastaneye gittim annesi ve ablası da oradaydı neyse gece geç olduğu için hatta dönüşte beni eve bıraktılar ben tek başına yaşıyorum annesiyle konuşurken tek başına yaşamak zor olmuyor mu diye sordu hatta neyse daha sonra ben hasta ziyaretine gitmek istedim durdum ama erkek arkadaşım sürekli erteli geçiştirdi neyse geçen gün bana geldi o kırık ayağıyla çünkü bir aylık raporu vardı ve çok özlemiştik annesinin haberi olmadan gitmem biraz sıkıntı olabilirdi o yüzden o bana geldi işte hasret giderdik vs derken ben yine konuyu açtım niye söylemiyorsun annene diye o da bana sormadığımı nerden biliyorsun dedi bende madem konuştun neden bana söylemedin dedim o da çok olmadı konuşalı dedi işte tam konuşmayı hatırlamıyormuş ama işte hatırladığı kadarıyla daha erken vs demiş ama o da annemle tanışmak istiyor anneme söyleyince annem okumuş ama onun annesi daha erken gibi bir şey demiş en azından ona getirmiş biz onunla seneye nişan düşünüyoruz sonraki sene de evlilik ama durum bu sizce annesi beni istemiyor mu

Güncellemeler
5 ay
Anneme söyleyince annem olumlu yazacağına yazacağıma okumuş yazılmış kusura bakmayın
Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor mu, nişan ve evlilik planlarımızı etkiler mi?