Bu bir deneme sorusudur🥳😅 çünkü ben aşka pek inanmıyorumda

Bu bir deneme sorusudur🥳😅 çünkü ben aşka pek inanmıyorumda

Aşık olunan kişiyi görünce akan sular durur, adın bile duysan nabzım hızlanır, kendi kalp atışını duyarsın. Etrafındayken ya saçmalar ya da dilin tutulur. Yanında değilken deli gibi özlersin. Hem dokunmaya kıyamazsın hem başkasına bakınca gözlerini oymak istersin. Gece saatlerce telefonda konuşmak istersin. Yanında ise yapışıp bütünleşmek istersin. Yanından gidecekse biraz daha yanınsa tutmak için bahaneler üretirsin… Aşk böyle bir şey… Yani aşk aşısı, tedavisi olmayan bir hastalıktır, uzak durulması gerekir 👻🤣
Vyy aşık birinden dökülen gwrçekçi sözler🥳😅🌺 çok harikaa
😅🤭
Bunun matematiksel bir cevabı yok. Ben bir duyguya aşk diyebilmem için kalbimin kıpırdamasından fazlası gerekiyor. Aşk; o kıpırtının zamanla derin bir huzura, sarsılmaz bir güvene ve beraber yürüme isteğine dönüşmesidir. Heyecan geçicidir ama "iyi ki varsın" diyebilmek kalıcıdır.
Bu senin dediğin sevgi bemcw
Bir kere sağlam aşık olunur, her duyguyu Nirvanada yaşarsın sonradan gelen kim olursa olsun sana aynı tadı vermez. Aşkta doruğu bir kişide tatmış ve bırakmışsındır. Yine aşık olursun ama eksik veya az, daha kolay vazgeçebilirsin mesela.
Aşk bir bahar neşesi gibi
Gibi
O kalbimizi kıpırtadan salt detaylar; bir güzellik, davranış ya da zekanın ruhumuzda uyandırdığı hayranlık sadece. Bu hayranlığı bile aşk sanarak, "İlk görüşte aşık oldum ben?" diyen insanlar yok mu sanki?
Aşk: Hayranlığın zaman içinde demlenen, cinsel güdülerin; o kişideki ait olma ve ilgi güdülerini bir gölge altında tatmin ettiği duygu bütünü bence. Aşk dediğimiz o kavram tam olarak bu, itiraz edenleri görüşümün altına raunda bekliyorum. Gece kahvemi yudumlarken ilgileneceğim :))
Haha itiraz edenler gelsin😅🥳
Bence insan birkaç kez aşık olabilir ama her kalp çarpıntısı aşk değil güzelim 😅✨ Bazen egomuz okşanıyor, bazen sadece ilgi hoşumuza gidiyor, onu aşk sanıyoruz. Gerçek aşk biraz huzur, biraz güven, biraz da yanındayken saçmalayabilme rahatlığı gibi 💕 Senin aşka inanmamanın sebebi ne, hayal kırıklığı mı, yoksa hiç “tam oldu” hissi gelmedi mi? 💭
Cevap
47Cevap
Ben biriyle sevgili olunca öncekileri resetliyorum mesela şu an son sevgilim aşkım ama başkasıyla sevgili olsam o olacak 😄
Hahaa güzeldi bu
Sevgi tekrarlanabilir bir duygudur ama aşk bir kere yaşanabilecek kadar özeldir..
Sonsuz sayıda. her yeni insanda sıfırdan duygular büyütüyor insan. her insana aşık olunmaz ama doğru kişilere her seferinde aşık olunabilir. Ama her kıpırtı aşk olmuyor.
Aşk demeyin bana nolur 😂 heyecan falan okeyim
Bir kere aşık oldum öbürlerinin hepsi can sıkıntısıydı
Ben ömrü hayatımda bir kere oldum, millet hoşlantıyı aşk sanıyo...
Kalp ritmi bozuksa aşk yoktur
Belli bir sayısı yoktur bunun.
Bilmem hayatım boyunca gerçekten aşkı duyguyu yaşadığımı hiçbir zaman hatırlamıyorum aslında yaşamak isterdim ama bu duyguyu bana gerçekten tattıracak birine denk gelmedim belki de hayatın biraz farklı olduğu için aşk sevgi gibi durumlara kafa yoramadım
Birazda birikeri lazım yani kendi kendine ol uyor
Bence insan ölene kadar aşık olabilir ama her aşık olduğu kişiyle illaki bir ilişki yaşayacağını 1 garantisi yoktur onu deyim..
Yani o kişiyle 1 birliktelik yaşayacak ya da onu tanımak icin bir ihtimal olan kişiye aşık olursan o zaman sana 1 anlamı olur belki.
Merak etme aşk sana inanır... insan bir kere aşık olmaz.. bir kaç defada olabilir bir defada ama her gördüğünü aşka benzetmeye meyillidir.. her duygu aşk degildir :))
Aşk nedir peki , tanımlasana
Tanimladigim şey aşk olmaz.. kendim bile mana bulamadigimda asik olmus olabilirim ancak..:))
Bir kere aşık olur insan bence ilk hayal kırıklığını, sevincini, üzüntüsünü onda yaşar diğerlerini aşk sanıyoruz ama sadece sevgi
Bilemiyorum, madem nöyle gzel nir duygu ise neden 1 kere oluyorkş
Erkek ve kadına göre değişir.
Bir defa aşık olan erkek bir daha olmaz.
Kadın için ise her defasında başka bir heyecan.
Aşk ile sevgi karıştırılıyor bence
Hem evet , hem hayır.
Hoşlanmak hayranlık ilgi duymak aşka benzer ama değildir hatta sevmek de öyle sevmek biter ama aşk bitmez vazgecemediginde adı aşk olur yara bandı değil heves değil ask çok başka bir dünya ve duygudur karşılık li olunca
Sanırım bir kez oldu ve tamamen kavuşmak imkansızdı.
Belki yine olır
Merdivenler de kıpratıyor kalbimi. Ona da mı aşık olayım şimdi 😀
Ya şimdi şey kem küm falan😅
Sen dolmaları hazırla
Gaz sancısı çekenler aşk sanıyor şimdilerde
Bencede, nasıl oluyorda mesela ayrılınca aşk birden bitiyor insan aşık olsa kalbin ehükmedemez bencw
Gerçek aşk 1 defa olur bende oldum kaybettim daha nolur bilmem
Hayırlısı oldun yine olur
Bakalım ama zor
Allahın hakkı 3'tür diye geçiştiriyorum ben
Haha inşallah
İnşallah derken? 😅😂
@DarkAngelNyxx inşallah 3 tür yani ne bileyim aşk bir gatio yorumlardan çıjardıpım jadarıyla😅🥳
Aşk nedir ki? 😂😂 Neye yarar yenir mi içilir mi 😂 ? Ne yani aşk olunca noluyo?
Bende bilmiyorumki işte ondan sordum😅🤷♀️
boş ver aşkı meşki alışık bünyeyi çarpar 😂😂 ne gerek var durduk yere dertlenmeye
Dertöer derya olmuş belki gemi olur diye düşindüm😅
Sende mi dert var 😂😂 de get goygoycu 😂😂 şu sitede benim gibi goygoycu adamın kadın versiyonu da sensin işte 😂😃 biz dertlenmeyiz dertlere takla attırırız umursamayız 😃
Sus daha nazar drğdirecelsin beğğğ😅
Hey maşşallah :))
Goygoycu olduğun kesin, kanotladım ben 😅🥳
Arasıra kafaları tokuşturak iyi gelir 😂😂
Yok be keçi gibi 😅
Cuk oturdu işte iki inatçı keçi işte 😂😂
😅🤷♀️
Çoğu zaman aşk zannedilen duygu heves olduğu için birçok insan tarihi hatalar yapıyor
Ben aşka inanmıyorum, böyle bir sevgi yüceliği yer yüzünde pek mümkün değil.
Aşk diye de bir şey yok zaten masallarda filmlerde dizilerde olur
Aşka inanmıyorum. Ben sevgiye inanıyorum ama gerçek sevgiye. Onu da bulamadığım için hala bekarım.
Her kalbimi kıpırdatan aşk değildir.
Heyecandır.
Pek çok kez aşık olabilirim.
Aşk bir kere tam anlamı ile olunur sonrası ise açtığı yaraları kapatma iyileştirme çabası...
Kavuşamadığın ve kutsadığın şeye aşık olursun. O yüzden aşk tek kişinin yeridir.
Bazen hoşlantı bile yanılgı gibi geliyor. Aşktan bahsedene ne mutlu
Aşk çok zor bşr duyhudur belkş de hiç olunmaz
Aşk beğendiğimiz bedenlere hoşlandığımız karakterleri yerleştirip bir süre sonra sıkılınca değiştirmektir, var elbette bir aşk hemde gerçek aşk deneyin bir yeriniiz incinmez
Allah aşkı işte bu sonsuzluktur.
İlk görüşten kalbin çıktıysa ya da sürekli onu düşünüyorsan düşününce bile heyecanlanıyorsan kesinlikle aşktır ama tek taraflı hiç çekilmiyo... Allah sabır versin herkese
Maşallah
Hayatımda 3 defa tekrar aşık oldum Onlar da çok sağ olsun bana unutamayacağım bir ders verdi artık hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum ve bu şekilde Yalnız Geldim Yalnız gitmeyi düşünüyorum
Bence aşk 1 kereye, 1 kişiye mahsus değildir. Her insan aşkın farklı bir halini yaşatabilir diye düşünüyorum.
Bence aşk 2 kere olur birincisi ilk aşktır diğeri ise kendini bulduğun, diğerleri ise hoşlanmadır.
Marifet kıpırdatan da değil ritmi değiştirebilende.!
Bi kere aşık oldum aşık oldugum kiside aski bulduğum kiside can sıkıntısıydı o nasil olacak snssnnsnssn
Insan sevmenin sayısı sınırı mi olur?
Ölene kadar aşık olunur
Kımıldatan yok maalesef 😬
Bence bir defa aşık olunur
Heycandır o aşk değil
Bizde ona avu yiyen zehir sıcar denir
Kişiye göre değişir
Türsel bişe bence
3 defa..
Senede mi 3 tüm hayat boyınca mı 3
Piki
Aşk iyidir.
İyidir ama her şey aşk mı
Bwncw sevgi derin
Her kalbi kırpırdatan aşk değil heyecandır
Bana da daha denk gelmedi bilmiyorum
1 kere aşık olunur
Bir kere olur birdaha mı hiç sanmıyorum
Kalp attığı sürece aşk vardır.
Bence aşk bir kere olur...
Aşka çok inanmıyroum açıkçası
Aşk mı? O da ne diyorum ben de 🤣
Çünkü karşına seni aska inandiracak biri çıkmamış.
Değildir
Bir defa aşık olunur
2 defa sadece
1 kere.
İçim kıpır kıpır.
hayat işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?