Aşk birçok insanın tatmak istediği çok özel bir duygudur. Kimi insanı yemeden içmeden keser, kimi insanın da aklını başından alır. Kimi zaman aşk hoşlantıyla karıştırılmakta, kimi zaman da sevgiye dönüşmektedir. İlla ki çok farklı şeyler yaşatır. Bu özel duyguyu siz kaç defa tatma fırsatına sahip oldunuz?
3 yıl birisini sevdim ergenliğin başlarında uzaktan uzaktan izlerdim olmayacağını anladigim için bıraktım peşini sevgilim oldu çoğu kez ama hepsi gelip geçici hoşlantıymıs bunu fark ettim şu an da 2 seneye yakın ilişkim var eğer ileri zamanlarda iş ciddiye binerse o zaman anlarım aşık olduğumu 🤷♀️ çok uzun oldu kb🙏☺️
İnsanlar aşık olana kadar yaşadığı her deneyimi aşk olarak adlandırıyor. Yaşanılan her heyecanı aşk sanıyor millet. Hoşlanıyor söyleyemiyor aşk diyor. Hoşlanıyor söylüyor el ele tutuşuyor aşk diyor. Aşk delilik halidir. Kendinden vazgeçme hali ise işte o sadece bir kere yaşanıyor. Yüksek bir yerden düşmek, ya da size tren çarpması gibi bir şey aşk. İnsan bir kez aşık olur ama bir çok kez aşık olduğunu zannedebilir. Henüz aşkın ne olduğunu bilmediği için o yaşadığı şeyin aşk olduğunu zannetmesi doğaldır.
Olmak çok zor ama oldumu oluyor hiç ummadığın anda tamamen şansa kalmış sırf cinsel cazibenin ötesinde farklı bir şeyler hissettirmesi lazım bir heyecan ve onu görünce sevinç duymalısın