Ben mesela anasinifindan beri aşık oluyorum. 5 kişiye sırılsıklam aşık oldum toplam
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bir kaç kez aşık olabilir
Doğru kişiyi bulana kadar çok defa aşık oldugunu sanar doğru kişiyi buldugunda da aşık olur.
Bir insan hayatında bir kere aşık olur ikinciye sadece ve sadece aşık olduğunu zanneder
Yoo gayet de gerçek aşktı hepsi
Ezik insanlar sadece bir kez aşık olacaklarını dusurler
@rümeysabal0 eziklikle alakası yok ki adam bi kere sevmiştir tam sevmiştir aldatılmıştır sonra bi yemin edip kimseyi istemiyordur hayatında bana saygı duymak düşer yorum yapamam
Bence net bir kere olur diğerleri sanrı gibi bir şey
1 kere oldum daha bilmiyorum. Değişir bazıları 1 bazıları daha fazla olabilir
sonra evlendın mı yanı
@anticooor07 hayır
hımm duygu kalmadı yanı
@anticooor07 biraz karışık durumlar ya
nasıl kötu mu bıttı
@anticooor07 kötü değil. Sonrasında sevebileceğim birisi çıkmadı
hımm onu aradın hep o zmn baskalarında da
@anticooor07 unutmak zaman aldı diyelim
hımm kucuk bısey ıse bıtırmeseydın keske
@anticooor07 ben bitirmemiştim
hımm ondan unutmak zor yanı
@anticooor07 öyle oldu. Ama çok uzun zaman geçti
baskası olmadı mı
@anticooor07 olmadı işte bakıcaz
hımm olsun bence ınsan tek olmaz
@anticooor07 bakalm
yas kac pekı özguven de varsa olur
@anticooor07 senden 6 yas büyüğüm
hımm tam yasındasın yanı olgunluk donemı
Ne kadar sürede unutabildin peki? Ben 17 yaşımda birini sevmiştim 19 yaşındayım hala unutamadigimi düşünüyorum cunku ondan sonra hâlâ kimseyi sevemiyorum kimseye o kadar ilgi besleyemiyorum. Ona beslediğim sevgi çok farklıydı ya
@icdokmekisteyenbiri 17 dekı de unutulur ama buharlasır gıder
Unuttum mu unutmadım mı çok kararsızım önceden çok üzülür ağlardım onu çok sevmiştim hayatımda hiçbir kimseyi bu kadar sevmemiştim. Şimdi üzülmüyorum da ama başka birine karşı da bir duygu besleyemiyorum. Kalbim duvar mı oluşturdu bilmiyorum ya. Ya da farkında olmadan hâlâ onu mu seviyorum çok tuhaf bir şey. Bir de hayatımda ilk defa aşık olmuştum o zaman ksmsksj daha da kimseye aşık olmadım bu zamana kadar
Ondan sonra kimseye aşık olamıyorum sadece beğeniyorum
@icdokmekisteyenbiri ılk heyecan oldugu ıcın farklıdır yoksa her ask baska bı r heyecan
Hmm olabilir
@icdokmekisteyenbiri benim bi rahat 3sene sürdü. 4. yılda kabullendim ama tabii dön dese naparım bilmiyorum
Bazen gönülden safça sevince farklı oluyor. Benim durım karışıktı konuşmak zorunda kalıyodum. Ama bir an önce kabullenip görmemek bakmamak çok önemli
Valla ben çok safça çok masum sevmiştim onu. Çıkmadık ben platoniktim ama çok ayrı bir sevgiydi içimde beslediğim. Mesela atıyorum koluna iğne batması düşüncesi bile beni üzüyordu. Aramızda cook uzun mesafe var o bir tarafta ben de bir tarafta oturuyorum ama kendi gözümden bile sakinirdim. Onunla olmayacağı apaçık belli ama tek korkum başka birini sevemeyecek miyim ya da bu sevgi ona mı özeldi sadece. Ilerideki eşime daha çok sevgi beslemek istiyorum ama işte ilk aşkıma beslediğim duyguyu başkasına besleyememe korkusunu yaşıyorum
@icdokmekisteyenbiri neden olmayacak bırıydı evlı mı
Evli değil hayatında biri var
@icdokmekisteyenbiri platonik de sevmiştim birini o da 3 yıl sürdü. Ama platoniğimunutmak daha kolay onu söyleleyim sevgiliyken çünkü anıların oluyor. Kokusunu biliyosun falan.
Sen zamana bırak. Görme sosyal medyadan bakma. Sonra unutursun. İllaki seversin daha geeçek bi aşkı bulursun
@icdokmekisteyenbiri hımm oda kötu
O zaman unutmuşum. Demek ki önüme sevebileceğim biri çıkmadı hâlâ. Su anda şunu farkettim daha kendime bile kabullendirememisim onu unuttuğumu, ama şu anda eminim gerçekten de unutmuşum onu. Ayy çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim cevabın için 💗 çok devrik yazmışım umarim anlarsın 🌸🤍
@icdokmekisteyenbiri o yüzden onun hakkında düşünme bile. Sen bırak. Başkası çıkar karşına. İşte şimdi gerçekten aşığım bile diceksin eminim
İnşaAllah öyle olur. Çok teşekkür ederim 💓
@icdokmekisteyenbiri rica ederim canım💜
Kime aşık olduysam beni yatağa attı kadınlardan nefret ettim artık
Ben ayran gönüllüyüm. Bi çok kez oldum.
:D hahaha çocuksun daha
kalp bu bı kere atar dıye bısı yokkı
Aşk farklı bir şeydir çoğu heves yaşıyor
3 4 kişiye oldum
İki.
Hiç kez