Sevgiliniz karşı cinsten gelen iltifatlara gülerek tepki verirse rahatsız olur musunuz¿

Sevgiliniz karşı cinsten gelen iltifatlara gülerek tepki verirse rahatsız olur musunuz¿

Nasıl bir iltifat olduğuna bağlı. Çok dürüst bir insansınız, sevgilinize ne kadar da bağlısınız, iyi kalpli birisiniz vb iltifatlara gülümseyebilir ama dış görünüşüyle alakalı bir iltifata gülümsememeli. Sırf bu sebepten ayrılmam ama ortalık gerilir. Çünkü dığ görünüşe dair yapılan iltifatlar beğeni ve arzu göstergesidir. Anadolu'da işler böyle. Ben varken sevgilimi arzuladığını söyleyecek birinin ağzını kırarım. Medeniyetin de sınırı var, avrupalılar gibi eşim sevgilim başkasıyla flörtleşirken gülümseyerek izleyemem.
Ya şimdi gülerek karşılayabilir tabii ki tebessüm etmesi falan güzel olur ama aynı karşı cins sürekli olarak böyle iltifat ediyorsa Ne bileyim böyle yürüyor gibi tavırlar sergiliyorsa O da böyle kırıtı kırıtı cevaplar veriyorsa kusura bakmasın içinden geçerim
Hayır tabi ki de gülerek karşılayamaz.. kimseye de izin vermem zaten
Ahaha Barış 😅
😅✌
Sevgilim var ve benden başka kızla konuşması yasak bana göre o benim kimseyle konuşmamı istemiyor her şey eşit ve karşılıklı biri ile barıştım onu çok seviyorum sürekli kendimi onda buluyorum
Bu tür ilişkiler genelde uzun vadeli olmuyor 🙄
Ayrıldım o adamdan bugün 😞
Yani şu yaşıma kadar öğrendiğim şeylerden biri, kimse kimsenin gönüllü tutsağı olmuyor. Kimse kimsenin kuklası da değil. Aşkın sarhoşluğuyla tolere edilen birçok şey, mutlaka o ilişkinin sonu oluyor. Başta bir iki kavga vw tartışmayla üstü kapatılıyor, sabır tükenince üstü kapatılamıyor..
Ben bu devrin insanı değilim zaten, benim için sevmek, bağlanmak ve sahiplenmek bambaşka kapıya çıkıyor. Neyse.
Umarım barışırsınız 😕
Asla barışmam bilmem ne çocuğu ile
Allah onun belasını versin hatta
Beddua da etmesen mi acaba 😅
Bitti tamamen hemde birdaha dönüşü yok
Şu an 5 gündür ocaktasın demişsin, resmen köz modundasın kız 😂🔥 Bence iltifata sadece gülmek normal, doz önemli. Gülüp geçiyorsa, uzatmıyorsa sorun yok. Ama ballandıra ballandıra sohbet uzuyorsa, orada rahatsız olmak çok haklı. Ben sevgilime “ego okşatmaya gerek yok, ben varım” derim mesela 😌 Senin sınırın nerede, nereye kadar tolere edersin? 💬💕
Bana tehlikeli sorular sorma. Djd
Ayyy sen tam polemik kraliçesisin belli 😏🔥 Tehlikeli soruyu en iyi sen cevaplarsın bence 😂💣
Cevap
53Cevap
Karşılar niye karşılamasın hayatı ilişkiyi toksikleştirmenin ne gereği var aldatacak olan adam zaten aldatır
Katılıyore
Gevşek biriyle sevgili olmam sevgilim öyle gülerek karşılayamaz karşıdaki kişinin ağzına bir tane yumruk çakmalı
Sana edilse nasıl karşılarsın?
Sevgilini mi salacan milletin üstüne ahaha
Tartışmak istiyorsa ya da aynı tepkiye maruz kalmak istiyorsa tabii ki karşılayabilir.
Gülebilir tabi ama kıçıyla...😀
He ona da iltifat alsın
Kıçına ne gibi iltifat gelebilir ki. Sjsjjs
Ooo kıça bak sjdj
Tahtaya gelsin kıçı.😀
Kimin caniii sjdjs
Kiminmiş.😀
Sana soruyorum yavru sjdjsk
Öyle biri yok ki.😀
Yahu :D sevgiline mi yoksa iltifat edene mi diyon
Yüz veren sevgiliye.😀
Yazık be yazık sjdj
Hiçte yazık değil.😀
😕 acımasız
Gülsün belki sinirden gülüyordur 😑
İyi niyetli olmamız lazım 🙄
😅
Hayır, teşekkür edip geçsin gülmek nedir 🙄
Şeyden o; saygıdan nezaketen dndj
Anlık dalgınlıkla kaçmıştır belki :D sen yine de sakin kıskançlardan ol djd
Ooooooooo bitti o an öyle bir bakış atarım ki selasını okuyacak hoca aramaya başlar çünküü gözüm döner neler yaparım hayal bile edemiyorum aşırı derecede kötü sonuçlanır o yüzden benim neler yapacağımı bildiği için sevgilim asla böyle bir şey yapmaya kalkışmaz göz teması bile kurmaz yoksa gözlerini oyar eline veririm 🤓🌱😊🐇
Hey maşallah shs
Yani gülerek sinyal mi veriyor, yoksa olmayan egosu mu tatmin oluyor … bilemem. Tuhaf yaratıklarız. Ben sevgilimin veya eş , ne ise artık kendisine yakışanı yapmasını yeğelerim. Bana iltifat gelmez, sebebi tamamen duruşumdur. Duruşunu düşünürüm!
Olur tabii hatta telefon numarasını da verebilir. Hatta yanında ben yokmusum gibi flort bile etsinler, mekanı ben ayarlarım rezervasyon falan hiç sıkıntı değil. Efendim? Evet gvatım...
🙄 aşırı tepki djdj
Neresi aşırı bence çok medeni davrandım :D Sen kızma diye ahjfsabhjs
Ben neden kızayım yahu 😅
Ben yorum atınca kızıyorsun. Hayır gıcık oluyorsan söyle yani.
Ne zaman kızdım ya shdjs🤦🏼♀️
Ellerim titriyor cevap atarken anlıyor musun? Yapmışsındır yani bir şeyler mutlaka. Öyle olmalı jlsfbas
:D ben bu saygıyı hak ediyorum demek sjsj
Puahaha peki ben bunu hak edecek naptım sosyetik hanfendiciğim?
Ne ettim ki ya shsja
Ben saa kustüm. Bana elmalı tarçınlı beliner alırsın ya da bi daha da gelmem davosa...
Davosta ne işi var o söylediğinin ahaha
Heee pardon :D Bir daha da soruna gelmem. Alcan mı elmalı tarçınlı berliner. 2 tane al ne olur ki canım çekti :D
Almam yok ondan ahaha
Sosyetic_cimri hıhh sana.
😅 aşk olsun
Bu bir teklif mi aslkfasjkb
Hayır sitem 😂
Ehehehe ( çiçek, nergiz) Sen isteseydin ben sana pastahanede o gün hazırda ne kadar berliner varsa alardım teessüflerimi bildiriyorum...
Elmalı tarçınlı berliner mi var Allah aşkına sjdj
Neee Türkiye de var :D
Yemin iç :D
Kuran yaa dün gördüm :D Neydi yaa metroda karafırınmıydı adıı öyle bir konteynır pastahanede... Aman zaten alsanda yiyemem ameliyatlıyım daha 1.30 ay daha yassak.
Geçmiş olsun 🙄 ne kızıyorsun ya
Est efenim ne haddimize :D
Benim sevgilime iltifat etme cesaretini kim nerden nasıl bulmuş vay haline onun. Sevgilim de gülerek karşılıyorsa sevgilim olmamıştır zaten ben kendimi kandırmışım ya da boynuzlarım çıkmıştır.
Hayda ne var iltifat ettiyae
Herkes herkese iltifat edebilir 😕
Mesela evli bir kadına çok güzel bir kadınsınız denilebilir mi? Şimdiki yeni nesil erkekler zaten karısını sevgilisini milletin gözüne sokma peşinde. Benim bahsettiğim araplar gibi kadını kafese koymak değil. Senin için kıymetli olanı ortaya mı atarsın yoksa üzerine mi titrersin?
Üzerine titrerim kimseye göstermem 😕 sjdj evli olduğunu veya sevgilisi olduğunu bilmiyor olabilir.
Sevgilisi varsa belki bilemeyebilir , kişi de resmi bir şekilde sırıtmadan eğer sevgilisine bağlıysa sevgilim de hep öyle söyler diyebilir ya da x bey-hanım sizli bizli resmi bir teşekkür edebilir. Ağzını yayıp ay tişikkür edirim derse ondan bişey beklemeye gerek yok. Evliyse zaten yüzüğü olur karşıdaki kör değilse etmesin evli kişiye iltifat.
Bazı evliler yüzük takmıyo djdj
:))
Elbette bu benim şanslı erkek olduğumu belli eder, ama bak abartıya karşıyım zira biz türk erkekleri dozunda durmayı bilmiyoruz
Türk erkekleri iltifat etmeyi bilmiyor zaten djdj
Hah tamam vur yüzümüze vur :D olmadı bununla ölmey, z sen en iyisi füze at.
"Henüz yanından ayrılamdan özlediğimsin."
bu nasıl?
Çok kullanılmış dkdj
Yuh bana ben de sadece ben biliyorum sanıyordum tamam ya sustum
😅
Tabii canım neolmuş sanki gülerek karşılamış sanki artık hastaneden çıkarken de aglar neolmuş no problem 🤨🤨🙄
Ay ay hastane nereden çıktı ahahah
Eyvah shsj
Her şeye anlam yükleyip kaos yaratmasınlar.
Kimin iltifat ettiğine göre değişir.
İltifat anlamsız mı?
Her iltifat edene kafa göz dalınmaz
Nezaketen minik bir tebessüm edebilir lâkin fazlası rahatsız eder.
😌🤌
Yok artık. Basitçe gulmesine de bir şey diyemem
😌🤌
Ama erkeklere pek iltifat gelmez ki kadınlar o yüzden daha rahat bu konuda
Yoo geliyor
Gelse bile çok nadirdir ama çünkü erkek ego yapar şımarır diye çoğu kadın iltifat etmez
Artık nadir de değil. Zaman değişti ve insanlar da değişti. Erkek bekliyor ki kadın beni sahiplensin, peşimden koşsun, birçok kadın da erkek gibi sahipleniyor, koşuyor, tehdit ediyor, parmağında oynatıyor. Artık ne yiyip içiyorlarsa, sanki dünyada başka karşı cins yokmuşcasına:D dkdj neyse.
Biz erkekler napalım bi nazımız siz kadınlara geçiyor bizlerde sahiplenmek ilgi duymak isteriz haliyle
Birazda biz kaçalım bizi kovalasınlar olayıda güzel olmuyor değil ama eninde sonunda yine birbirini buluyorlar 😄
Eğer erkeğin doğası değişmediyse, avcı her zaman erkektir. Dişisine kur yapan da erkektir, hayvanlar aleminde bile böyle. Aksi olmuyor mu? Oluyor. Ama cinsiniz için bu basit bir lokma oluyor ve kıymeti yok
Bir zamanlar öyleydi avcı her zaman erkektir ama şimdi basit bir lokma oluyor ne yazık ki bu doğru o hale geldi artık ya da getirildi devir düzen değişti eskiler deyip duruyoruz ne varsa hep eskide var yanlış zamanda yaşamışız maalesef
Erkek uğruna savaşmadığı bir kadından çabuk sıkılır, kadın da uğrunda savaşmayan Erkekten. Bu işin doğası bu.. kısa süreli hoş gelir bu durum ama çabuk söner havası 🙄
Sonuçta başka alternatiflerimde var deyip çabuk sıkılıyor başka bi şansı olmasın bak sıkılıyormu bu yüzdende aşkla heves karıştırılıyor çoğu hevesi aşk sanıyor ve çok kısa sürüyor
Ahaha başka bir şansı olmasın.. yazdığın yerde koptum :D heves ve aşk bambaşka konular zaten her şey bir hevesle başlar aşka dönüşüo dönüşmeyeceğini zaman gösterir. Aşık olduktan sonra sevgili olunmaz, yoğun duygular etkilenme beğeni vs doğrultusunda ilişkiye başlarsın paylaştıkça ve birbirine karıştıkça aşık olursun.
İşte burada aşk adamına denk gelmeniz o zaman zaman falan tanımaz jddjdjd Ama sonuç olarak erkekler şunu der
Senden vazgeçemiyorum ben hala
Kusura bakma özledim ama söyleyemiyorum 😄
Erkekler değil Adamlar.. Blok3 de sevmeyi biliyor çocuk ya, yazık. Ona denk gelen kızlar bilmiyormuş, adam bize sürekli aşk acısı çektiriyor djjd
Blok reis bize aşk hala var diyor işte unutturmuyor sürmeye devam 🚗 jsjddj
Gevşekse karşılar. Bu da umrumda olmaz. Eski sevgili olur 😄gülerek yol veririm.
Hayda :D sadece iltifat dkdj
Artık sevgilim değil , anlık engellerim ile meşhurum ahahah
Hayda :D iltifat almak da suç olmuş
Gülen ağzını dikerim bir daha gülemeyecek hale gelir 🙄
Çiçeğimin içinden psikopat çıktı djdj
Kıskançlık söz konusu olunca psikopata bağlanıyorum otomatik 😅
Yakışır dndj
Gülümser teşekkür ederim der önüne döner ha kız arsız konuşmaya çalışıyor konuşmayacak
Helal yani işte bu.
Teşekkür ederim 💝
Rica ederim ♡
Asıl sorun karşı tarafın buna cesaret edebilmesi :D
Niye edemesin? Bir kafede buluşacakmışsınız o senden önce gelmiş, garson gelmiş 'çok güzelsiniz' derken sen gelmişsin masaya misal :D o da o sırada gülümsemiş teşekkür etmiş
Napcan garsona jsdj yazık
İltifata ters cevap veren sevgiliyi yerim. Bize böylesi lazım.
Ne diyebilir Allah aşkına
Tamam örnek istiyorum, lazım olur belki.
X kişi "çok güzelsiniz"
Sevgilin "işine bak"
Mı diyecek ne diyecek?
yani iltifatın içeriğine kimden geldiğine göre değişir

Tamam
Mersi kiraz sjdj
Mersi cherry işte ahaha
Öyle miii 👏
Bye
Türk kültüründe sevgilisi olduğunu bildiğin insana iltifat edilmez. Kendinize gelin🙄
Ay bilmiyormuşşş
Gülebilir ağız onun ama sevgili de bizim nihayetinde
Ne
Ay triplere bak 🤦🏼♀️
Sadece iltifat edilmiş ve gülümsemiş aman dünyanın sonu jddj
Bu kadar hoşuna gittiyse bende başka kızı yapayım o da gülsün derim
🤦🏼♀️ hemen tehdit
🤦🏼♀️ Hiç doğru değil bilesin
Yanlış değildir
Şimdi iltifatın yapılış biçimine göre değişir, karşı taraf flörtöz bir şekilde iltifatta bulunuyorsa işler değişir ama normal bir başarısına veya başka bir şeye iltifat edilmişse aynı şekilde tepki verebilir sorun olmaz
Hayır ufak bir tebessüm edip teşekkür edebilir
😌
İltifat etme kısmında kaldım ben, yani gülme aşamasına gelemeyiz biz dgjkh
😅 oha ahah
Kim kim o kim iltifat eden eceline susamış cami duvarına işiyor ayrıca benim sevdiğim öyle bir duruma izin vermez benden önce sen hayırdır sünepe der😅
Tamamda iltifatı kimin ve ne şekilde yaptığına bağlı ama yinede istiyorsa gülebilir onun bileceği iş ben alınmam bundan.. o kadar da kıskanç değilim.
Bir söz vardı. Sevgilim benden hariç bütün karşı cinsin cenaze namazını kılıp öyle gelmeli diye. Fazla detaya gerek yok bence. Bunu yapıyorsa zaten o iltifatı alamamış demektir. Alıyorsa da ya namazı bozmuştur ya da namaza abdestsiz durmuştur
Yani somurtarak cevap vermesi de değişik olur sonuçta gülerek cevap versin ben de onun gözlerini oyayım 🤣😈
Karşılayabilir yanımdaki insanın iltifat alması hoşuma gider. İltifatı edende bir amaç sezersem işin rengi değişir

..
Ayrılırım ama öncesinde kavga ederizz 😒😅
Ayrılık sebebi mi bu 🤦🏼♀️
Evet basit ve sıradan 🙄
He tamam bu güzeldi..
😕 ya sabır ya selamet

Tamam
Değil ya ahaha
Hayır Mümkünse akrabası ya da kardesi kız arkadası dışında kime iltifat adı altında sevdigim kadına yavsamaya kalkmasın o da bı durumlara prim vermesin.🤨
Ben kabul etmem , insan sevdiğini kıskanır ya
Sevgilim karşı cinsten iltifat alacağı bir yerde bulunmasın, karşı cinsle muhatap olmasın bir zahmet
hayır bende karşılamam ne de olsa sevgilim var
Olurum..
Tabi iltifatın nevi çok önemli. Adabı muaşeret çerçevesinde olmalı.
Nasıl guldugune bağlı cilveli Selanik tarzı guluyorsa o gülüş bize gelmez
Benim yanımda karşı cins sevgilime iltifat edemez
Sevgilim de beni tanıyorsa gülmez
Eğer olursada ikisinide paket ederim
Tamam
Karşılarsa 32 dişini implant yaptırmak zorunda kalır.
Ne tarz bir iltifat olduğuna bağlı. Teşekkür edip geçsin, yüz vermesin. Mesafe önemli.
Tebessüm ve teşekkür yeterli fazlası olamaz
Kibarca geçiştirebilir ama tekrar etmemesi gerektiğini de hissettirmesi lazım.
Herkes rahatsız olur.
Son gülüşü olsun 😄 (günaydın ⭐️🩷)
Selammm bebişim ☃️💚
Selams ❤️🩷
Siteye giriş yapmam uzun sürdü, günaydınlar yetişemedim djfj
Günaydın'a öff
Yetiştin yetiştin 😊
😘🌷
Hayatı boyunca ona gülümser bende aradan cekilmis olurum valla hiic kusura da bakmasın kafamı ona acı çektirme yollarıyla hiç yormam.
Hayir, aynisni ben yapsam kriz gecirir
Ohoo :D
Karşı cins espri yapsa bile gülemez 😀
Güler
Gülemez
Bedelini misliyle odetirim...
😅
🙃
Karşılayamaz.
Karşılar
Öyle bir medeni cesareti olamaz
hayır tabii ki de, anlamını ve önemini kaybetmek istiyorsa eski sevgilim olmak istiyorsa karşılayabilir ama
Hayatımdan çıkmak istiyorsa gülebilir tabii
Ayrılık sebebi mi bu 🤦🏼♀️
Artık öyle bir hale geldim ki maalesef bunu bile ayrılık sebebi olarak görüyorum
🙄 Bu hale getirenler utansın madem
Öyle teşekkür ederim
Kadın kahkaha atarak gülmemeli.
Tebessüm edebilir
Zaten öyle karşılıyor. Sıkıntı yok 😎
@Barış_LonelyForever ahahahaha barış bu ne şiddet bu celal 😂
Ben sakinim 😂 sdfsdf
@Barış_LonelyForever içindeki hulk mı sinirli olan? 😂😂
Haha beraber güleriz tabi onun son gülmesi felan olur 😂
Asla gülemez. O yorumu beğenmiş gibi davranamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?