Gerçekten aradığınızı bulduğunuzda hep istekleriniz değişiyor...

Gerçekten aradığınızı bulduğunuzda hep istekleriniz değişiyor...

Ben bu soruya vereceğim cevabın içeriğinde bolca küfür ederim. Serseri olmasın, entelektüel olsun derler, öylesine denk gelince sıkılırlar.
Kanka ben, "ya of çok düzgünsün, bu bana garip geliyor, konuşmayı kessek olur mu?" diyen flörte denk geldim. Kız 3 haftalıı sohbetin sonunda bunu dedi.
Ben de; "ite, uğursuza, izlediğin dizilerdeki kötü karakterin aşktaki masumiyet zırvalıklarına inanmışsın. Burası Türkiye, badboy arıyorsan, sonun twitterda gündem olmaktır" deyip engelledim.
Bir programda kadın sunucu, kadınlarla ilgili bir şey anlattı. Her katta daha iyi erkek olan bir yere sokuyorlar, kadın en üst kata kadar daha iyisini almak için çıkıyor. En üst katta; "bu kat, kadınları asla memnun edemeyeceğinizin kanıtıdır. Onlar her zaman daha iyisini arar" tarzında bir şey yazıyordu. Yani saldım, alayını saldım. Kimse bana flörtmüş, sevgiliymiş vs demesin ağır söverim. Kedilerim ve kitaplarımla mutluyum
Çok dolmuşum hahahaha😂
Kanka insanlar neyi karıştırıyorlar biliyor musun? Entellektüelsin diye, iyi bir insan olarak yaşamayı seçtin diye, seni aciz görüyorlar. Neymiş küfür ediyorsun, neymiş ona buna karışıyorsun. Halbuki seni olduğun kişiden, içinde bulduğun sınırlardan çıkmaya zorlayan yine kendileri. Sen bir sokak serserisine şiir okur musun? Ya da edebi bir eser ile yaklaşabilir misin? Yok... Ne dersin napıyon hacı ayukuyonmu aq... Şimdi bunu ben serseri olduğum için mi? Yoksa nerde, kime nasıl davranıldığını bildiğim için mi? Aşk ilişkileride aynı bence. Kadınlar aradıklarını bulduklarında sıkılrlar. Bu yüzden kaotik karmaşık ilişkiler daha uzun sürüyor. Fakat ben bunu ıq problemi olarak gördüğüm için, ilişkiyi yürütmeyi bilsemde doğru olanı tercih ederim. Başkası için karmaşık yazmış olabilirim ama senin beni anlayabildiğini biliyorum...
İşte bu yüzden hep söylüyorum, ayrıldığımız bütün exler ama 1 sene sonra ama 5 sene sonra geri dönmek istemiştir. Çünkü hayatın gerçekliğine senden sonra alışıyorlar. Seni başkalarıyla kıyasladıklarında insanlığını ve senin sevginin büyüklüğünü kavrayabiliyorlar. Ehh bizde kimsenin deneme yanılma tahtası olmadık çok şükür. Bittiyse biter geri dönüşü olmaz... Benden sonra benim gibisini arayıp bulamayanlar bu sefer benim etrafımda dolanıyor. Buna da bneim gönlüm razı dğeil. Kadın tribi gibiyim ahahha
Çoğu kadın ne istemediğini çok net bilir ama ne istediğini her zaman netleştirmiş olmayabilir. Çünkü istekler kağıt üzerindeki listelerle değil, yaşanan hisle şekillenir. “Şöyle olsun” dedikleri şey, gerçekten o duyguyu yaşadıklarında değişebiliyor. Bu da kararsızlıktan çok, deneyimin beklentiyi yeniden yazmasıdır. Aradığını bulduğunda isteklerin değişmesi tutarsızlık değil; hissin, teorinin önüne geçmesidir.
Cahillik yani :D
😄😄
Birine karşı bir şey hissetmiyorsam, yani içim kıpır kıpır etmiyorsa ona yanaşmıyorum genelde yanaşmalarına da izin vermiyorum. Mesela siz erkeklerde yara bandı olma isteğini de anlamıyorum, diyorsun ki 'şu an hayatıma birini alacak modda değilim' o da diyor ki 'akışına bırakalım' yahu ne akışı?
Şahsen ne istediğimi ve istemediğimi gayet iyi biliyorum. Kimseyi oyalamak da istemem, ahını da almak istemem. Kendini ya hazır hissediyorsundur veya hissetmiyorsundur. Çok insanın duygularını ve bana olan ilgisini kullanabilirdim ama yapmadım. Belki severim diye hiçbir yola girmem, ben kendime yakıştıramam.
Cimri olmasan çok olgun ve düzgün düşüncelerin var aslında hashjfbajh
Cimri değilim ben 😅 paralarım seni
Parala benii oooh yüzüme yüzüme euro at dolar at :D
Biliyordum bunun geleceğin :D sadece tokatlarım para destesiyle ahaha sana yeter
Cimri olduğunuz kadar gaddarsınızda küçük hanım :D
Evet gaddar diyenler oluyor arada, dedim olabilir 😕
Dedi naber? Dedim iyidir. Dedi nee dedi, dedim nee dedi iydir. Dedim ne dedin, dedi ne dedim. Kim dedim dedi kim ne dedi dedi. Böylemiydi şarkı onu da bilemedim lkjasbfjak
Buz gibi bira yeaah :D
(çiçek, Nergiz)
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Hangisini beğenmedin :D:D
Sana emoji alacam sjjds
Hafhasbfhja :D:D
Teşekkürler 🥳
Rica ederim sosyetik hanımefendi...
🙏 beyfenzi
Bilirler tabi..
Bunun kadını erkeği yoktur Psychoo
Ha bunun bi zamanı vardır diye düşünüyorum. Henüz kendini hayatında konumlandıramamış bir insandan bahsediyorsak büyük ihtimalle ne istediğini bilmiyordur fakat denemek istiyordur ona göre karar vermek istiyorda olabilir 🤷♀️
Fakat bir bilinç olgunluğuna gelen her kadın ya da erkek net olarak ne istediğini ve ne istemediğini bilir 🧚♀️
Heh işte zaman. Zamanla değişiyorlar. Gelecek planı yok özellikle ülke insanında. Hep bugun var. Yarın? Yarın canım nasıl isterse. BU özellikle bizim kızlarımızda var. Sosyo kültürel bir alışkanlık bence. Çünkü yuvayı yapan ve evi çekip çeviren bizim kültürde hep erkek olduğu için. Kadınlar alışmamışlar geleceklerini planlamaya. Yavaş yavaş değişiyor tabii de oturması için bi 50 sene daha lazım diye düşünüyorum selina hanımefendiciğim...
Her telden var Psychoo öyleside böyleside, haklısın..
Ya aslında gelecek planı yapamamak dediğin gibi kültürel alışkanlıkta olabilir. Birde sosyal medya büyük etki ediyor (sosyal medyaya suç atmaya bayılırım jfjdj). Olmayan standardlar belirlenmiş. Nasıl olunmalı, nasıl olunmamalı gibi ilişkiler birer yarış halinde, pazarlık gibi 🤦♀️ Kızlarımızda etkileniyor olabilirler..
Zaman ile değişecek (umarım) ama o 50 sene olayını 100 yapalım ehehe, zor..
Ehehehe işte ben bu problemleri ıq sorunu olarak görüyorum selina hanımcığım. Özellikle kızlarımızda şöyle bir durum var, Evet akıllarında bir profil var ama bu profil bir insanla yaşamanın sonuçlarını kestirebilecek zeka yok. DÜşünce yok diyim hadi kibarlaştırıyım. Mesela deli gibi birbirlerine aşık 2 arkadaşım var 24-26 yaşlar. Kız 26 yaşında konusuyoruz, diyorum ki tamam bu cocuğun tavırları tipi sevme şekli tam sana göre. Ama aileden kalma bir şeyi yok ve matbaada operator.35 bin tl maaş alıyor. Sen çalısmıyorsun. Diyelim ki evlendiniz nasıl olcak? E babam nasıl evi çekip çeviriyor diyor. Babası tacir bindiği araba 14 milyon. Ne demek istediğimi anladın mı? O kadar hayattan kopuk ki baba evindeki şartlarla yaşayacağını sanıyor ve birisi bunu ona soylemese evlenecek yani. Sonra nolcak? Ay biz geçinemiyoruz. Biraz uç örnek ama sanırım ana konuyu anladık :D
Anladım anladım, aşk karın doyurmuyor 😂
Aksine çok doğru bir örnek oldu bu eheheh sayesinde aklıma daha niceleri geldi 🤦♀️
Aslında soru da bu mimbalde ehehe Ama cevaplarda bile bu yok görebildiğiniz üzre hanım efendimm.
Neden acaba mhmm.. 🤔
İşte neden yani asklfbasjkf Ben kızacaksın ama cahillikten diyorum. Sosyal medyanın ve endustrinin, emperyalizmin oyununa gelen basit insanlar diyorum çoğu zaman. Biliyorum ağır söylemler ama napım. Bugün kime gerçeği göstermeye çalıssak ya haklısın deyip geçiştiriyor, ya da kafayı yemişsin diyor. Halbu ki bir önceki jenarasyonu ebeeynlerimizi de biliyoruz şimdi ki zamanı da. Neyseee.
İnsanlar konuşmaya üşeniyor ve de korkuyor sanırsam 🤦♀️
“Düşünce yok” kibarlaştırılmış hali miydi cahilliğin, makul efenim kabul ahahah
Ehehe teşekkür ederim biricik selina hanımefendiciğiim (çiçek, Nergiz)
Rica ederimm kii
Bu bence sadece kadınların değil, herkesin yaşadığı kafa karışıklığı aslında 😅 İlk başta kafamızda checklist gibi şeyler oluyor; boyu şöyle olsun, işi böyle olsun, şöyle davransın falan. Ama gerçekten birine bağlanınca liste çöpe gidiyor 🙃 Çünkü hisler devreye giriyor.
Kadınlar ne ister sorusunun tek cevabı yok bence; dönem, yaş, deneyim, hatta o anki ruh hali bile değiştiriyor. En temelde anlaşılmak, değer görmek, saygı ve güven istiyoruz diyebilirim 💗 Peki senin “tam aradığımı buldum” deyip sonra şaşırdığın en büyük değişim ne oldu?
Cevap
9Cevap
Standartları yüksek oluyor biriyle taşıyor her şey iyi sonra ondan soğuyor daha iyisini görüyor buluyor onu da beğenmezse daha iyisini istiyor
Katılıyorum efenim.
Çoğu kadın ne istediğini bilmiyor maalesef. sadece kadın değil erkek de ne istediğini bilmiyor gerçi erkeklerin aklı bel altına çalışıyor sadece. bari eleştirmişken iki tarafa da laf atayım herkes nefret etsin :D
Bunların erkek versiyonu da var tabii bunu da soracağım 1 saate :D
Kadınlar çoğu zamn ne istemediklerini çok iyi bilir, ama neyin onlrı gerçekten mutlu edeceğini yaşadıkça öğrenir. Aşk planlı bir proje dğil, deneyimle şekillenen bi süreç. Kalp her zamn mantıkla hareket etmez, bazn ters köşe yapar. Bu da kararsızlık değil, insani ve gayet normal bir durumdur.
Ben bu durumu acziyet ve zayıflık olarak görüyorum. Sanırım ben insan üstüyüm öyleyse.
Hayır, çoğu zaman bilmiyoruz. Bilmememizin sebebi ise toplumun baskısından, kulaktan duyma bilgilerden, ortamdan kaynaklanıyor. Kadınlar, duygusal varlık oldukları için karmaşa, kaols gibi şeylere daha yatkın oluyorlar. Bu karmaşa bizi mantığımızdan uzaklaştırıyor. Zamanla benlik kaybı yaşıyoruz. Bunlar olduğu zaman ne istediğimizi, neyin bize iyi geleceğini, ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bir şeyleri hedefliyoruz fakat o hedefe ulaştığımız zaman mutlu olmamız gerekirken bomboş hissediyoruz. Bu boşluk hissi de, bir insanın hissedebileceği en kötü şey. Bunu yaşasak bile o yaşadığımız anı dahi farketmemiz uzun sürebiliyor. Algılama sistemimiz bazen çok hızlı şekilde çöküntüye uğruyor. Ben bu durumları çok sık yaşadığım için artık aniden donmaya başladım. Bir anda kas katı kesiliyorum, dünyadan kopuyorum, tüm duygularım tamamen işlevini kaybediyor.
Gerçekten aradığınızı bulduğunuzda hep istekleriniz değişiyor... Nau nau herkes için geçerli değil
😂😂
za xd
Aslında insanlar, hayattan derslerini almadıkça karşılarındaki insanlardan ne istediklerini tam anlamıyla bilemezler.
Kadınlar ve erkekler bunu zamanla öğrenirler.
Yine hera ve yine akılcı bir yorum. Katılıyorum efenim...
Gayet iyi biliyorlar erkekler ne istediğini kesinlikle bilmiyor sorsan sevgi sadakat arıyorlar sonra bulunca da ilk o kızdan vazgeçiyorlar
Ama erkeklere sorsan onlarda kadınlar için aynı şeyi söylüyorlar nasıl yapacaz bu işi :D
Yalan söylüyor onlar
Ama bende aynı şeyi söylüyorum :D Henüz karşıma benim kadar seven bir kadın çıkmadı...
Zaten hiçbir zaman eşit sevilmez ki
bunu redpill açıklıyor aslında, benim fikrim de insan denilen varlık zaten nankör olabiliyor.
Doğru söze ne hacet.
Biliyoz nommuş. Her şeyi herkese söylemeyiz sadece. O bizimle mezara kadar sır olarak kalcak.
Öyle var mıı?
Kadınlar biliyor da, ne istediğini bilmeyen erkekler kadınların dengesini bozuyor..
Yine suçlu erkek oldu desene :D
Öyle 😤
Bir Erkek Kadına yardımcı olmaya çalışmamalı sadece onu anlamaya çalışmalı
Anca çalısıyorlar işte anlayamıyorlar :D Çünkü bugun sarı dediklerine yarın siyah diyorlar.
İşte tam da bu yüzden erkekler her çiçeği koklamaya başlamıştır
saygı gördüğüm bir birliktelik isterim, başkalarına da saygılı olduğunu bildiğim biriyle. en dikkat ettiğim şey bu son yıllarda.
Benim 'kini herkes biliyor 😂
Hafhjabhj 1.90 esmer kaslı :D Biliyoz aklımıza mıh gibi kazındı can can :D
Hı hıı 🦭
Erkek netliği, kadın derinliği sever.
Efenim mariana çukuruna bayılırsınız o zaman aslbfafba
Eheheh neeee derinliği seven sizsiniz. Dünyanın en derin yerisi işteee :D Ben cidden boyumu aşmam. Yüzmede kendime güvenmiyorum. Yanlamasına yüzünce olimpik yüzücü gibiyim ama boyumu geçince paniklerim hahaha
AHahahaha than yu Kızıljoke hanım :D
Kim istemiyor benim kardeşimi ula
Kimin haddine dimi biz sevmişiz değer vermişiz asjklbfkjash
Onlarında kafası bizimki gibi karışık ahahahah
Bildiklerini sanmıyorum
Evet değişkenlik gösterebiliyoruz
illa ki bilenler var
Tabiii ki dee bilenler var. Ama çok az :D
Biliyorlar
Yanlış efenim. Pek çoğu bilmiyor...
Ben biliyorum (=
önemli olan birbirini bulmak