Benim genel olarak kadınlarda gördüğüm : İlişkinin başında Adam olsun, dürüst olsun karakterli olsun deyip nerede şerefsiz veya üçkağıtçı varsa ona gitmeleri 😂 Soruyorum eee hani adam ve karakterli istiyordun diyorum. Bu kez de " Ya ben nerden biliyim adam zannetmiştim şerefsiz çıktı diyor " . Sonra başka bir ilişkiye başlıyor. " Tabi bunda da adam olsun karakterli olsun diyor ama ne hikmetse gidiyor yine nerede üçkağıtçı ve şerefsiz varsa onu buluyor. Sonra da " Adam gibi adam dürüst erkek kalmamış " Deyip bütün erkeklere bela okuyor. Ve bu döngü bu şekilde böyle devam ediyor 😂
Bak şimdi canım güzel kardeşlerim. Kendinize şu soruyu sorsanız nasıl olur acaba? " Yaa ben şerefsiz erkek seviyor olabilir miyim " Bitti bu kadar. Hatayı sürekli karşı tarafta arayıp bir günah keçisi bulmak yerine kendinize özeleştiri yapıp " Evet ya ben şerefsiz ve yalancı seviyorum " Deseniz bütün mesele çözülecek 😂😂
Bak şimdi canım güzel kardeşlerim. Kendinize şu soruyu sorsanız nasıl olur acaba? " Yaa ben şerefsiz erkek seviyor olabilir miyim " Bitti bu kadar. Hatayı sürekli karşı tarafta arayıp bir günah keçisi bulmak yerine kendinize özeleştiri yapıp " Evet ya ben şerefsiz ve yalancı seviyorum " Deseniz bütün mesele çözülecek 😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer