Gizli Üye(25-29)5 ayİlk buluşmada konuşulan konuların temel amacı karşı tarafı etkilemek, sınamak ya da sorgulamak değil, iki insanın birbirini doğal hâliyle tanımaya başlaması ve birlikte rahat hissedip hissetmediğini anlamasıdır, bu yüzden sohbet mümkün olduğunca akışta, samimi ve baskısız olmalıdır. Genellikle günlük hayata dair konularla başlamak en sağlıklısıdır; ne iş yaptığı, günlerinin nasıl geçtiği, çalışma temposu, şehirle ilişkisi, boş vakitlerinde neler yaptığı gibi sorular hem güvenlidir hem de konuşmayı doğal biçimde açar. Hobiler ve ilgi alanları ilk buluşmanın vazgeçilmezlerindendir; spor yapıp yapmadığı, müzik zevki, dinlediği sanatçılar, izlediği diziler, sevdiği film türleri ya da kitap okumayı sevip sevmediği gibi konular sohbeti yumuşatır ve ortak noktalar yakalamayı kolaylaştırır. Seyahat konusu da sıkça tercih edilir; daha önce gittiği yerler, en çok etkilendiği şehir, gitmek istediği ülkeler ya da tatilde nasıl vakit geçirmekten hoşlandığı kişinin hayata bakışı ve hayallerine dair ipuçları verir. Günlük küçük tercihler ve alışkanlıklar da konuşulabilir; kahve mi çay mı sevdiği, sabah mı gece insanı olduğu, evde vakit geçirmeyi mi yoksa dışarı çıkmayı mı tercih ettiği gibi basit sorular bile karşılıklı sıcaklık ve yakınlık oluşturur. Biraz daha derine inmek istendiğinde, onu mutlu eden küçük şeyler, hayatta en çok neye değer verdiği, stresli olduğunda nasıl rahatladığı, kendini nasıl bir insan olarak tanımladığı gibi sorular karakteri hakkında fikir verir ancak bu noktada karşı tarafı zorlamamak ve sınırlarını hissetmek önemlidir. İlk buluşmada geçmiş ilişkiler, neden ayrıldığı, evlilik beklentileri, çocuk konusu, maddi durum, aile baskıları, siyasi görüşler veya çok kişisel travmalar gibi ağır başlıklardan genellikle kaçınılmalıdır çünkü bu konular ortamı gerebilir ve daha yolun başında savunma duvarları oluşturabilir. Sohbetin sadece soru-cevap şeklinde ilerlememesi gerekir; kendinden de bir şeyler paylaşmak, benzer deneyimleri anlatmak karşı tarafta güven ve samimiyet hissi yaratır. Sessizlik anlarını sorun olarak görmemek de önemlidir çünkü her an konuşmak zorunda olmak yapaylık yaratabilir, kısa duraksamalar bazen sohbetin daha doğal ilerlemesini sağlar. İlk buluşmada asıl belirleyici olan sorulan soruların içeriğinden çok, dinleme biçimi, göz teması, beden dili ve karşı tarafa gösterilen ilgidir; yargılamayan, acele etmeyen ve olduğu gibi kabul eden bir yaklaşım, iki insanın birbirini gerçekten tanıyıp tanımak isteyip istemediğini anlaması için fazlasıyla yeterlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayAtatürkçü müsün? Atatürk’ün Türk olmakla ilgili neler düşündüğünü söyle? Hem Atatürkçü olup hemde bölücü sevdalı mısıın? Halkların kardeşliğine inanıyor musun? Kime oy verirsin? Hayat amacın ne? Çocukların olsa onlara ne ad verirdin? Kadın erkek eşitliğine inanıyor musun? Kadın senin için nerede olmalı? Yetişkin bir insan olmak ne demek? Kendinle ilgili çözemediğin neler var? TC kimliğini verir misin? E devletten sicil alır mısın? Ciddi biri misin? Arkadaşlarınla sürekli don lastik gibi misin? Evlenirsek geleneksel bir düğün ya da aile kurmak istersin? Hedeflerin neler? Değerlerin neler? Annenle babanın ilişkisi nasıl?
46 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@tolgadgn İyi sorarım 😏😅
Cevap sahibi5 ayTeşekkürler eic için 😌🤍
- 5 ay
Djkdjdjdjdj muhteşem sorular bu arada
Cevap sahibi5 ay@Yücel8889191 Kesinlikle öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
5 ayBakirliği yani geçmişi sorgulanır
Kadınlara saygısı sorgulanır
Annesine ev işlerinde yardımcı oluyor mu sorgulanır
İğrenç erkek ortamlarında takılıyor mu sorgulanır
Takıntılı olup olmayacağına dikkat edilir
Temiz biri mi titiz biri mi dikkat edilir
Kitap okuyor mu sorulur, dinlediği şarkılar sorgulanır
Yani ilk buluşmada bunlar yeterli.634 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler güzel sorular. Ama bakirliğini niye sorıyım ki?
- 5 ay
Eğer bakire değilsen sorma ama bakireysen bir zahmet sor
Soran5 ayBakireyim ama o pek umrumda değil. Eğer ilişkisi falan olduysa dürüst olması yeterli benim için
- 5 ay
Bak bakir olmayan erkekler bakire kız ister, daha önce belkide hemcinsini evlilik vaadiyle kandırmış biri belki escrta gitmiş biri belki kendi seks yaptığı hâlde bunu yapan kadınlara o*ospu diyen biri, belki yattığı kadını aşağılamış biri ortamlardan ondan söz etmiş biri. Yani böyle birine yem olacağım sorun yok yaa diyorsan o da senin kusurun olsun ne diyeyim, zina yapmış birini takmıyorsun belki hastalık bile taşıyordur Allah akıl fikir versin böylelerine el değmemiş bedeninizi yem etmeye devam edin.
Soran5 aySöylediklerin konusunda haklısın ama bu bakir olmakla alakalı değil genel karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tabiki önemli değil derken geçmiş ilişkilerinden bahsettim. Gizli saklı olmadan açık bi şekilde konuşuluyorsa evet sorun sorun değil. Ama tabiki karşımdaki kişi beni de geçmişimle ilgili sorgulamıycak. Bilmem anlatbildim mi? Birlikte olduğu kadını aşağılama, ortama malzeme yapma vs bunlar karakterle alakalı şeylerdir. Yapıcak olan evlendikten sonra bile yapar bunları.
- 5 ay
Takıldıkları kadınlara yaparlar evlendiği kadına yapmazlar zaten karakterle alakalı bir şey ama çoğu türk erkeği belli ortada ayrıca senin bakire olduğunu soracaksa sen de ona sor eğer değilim dersen seninle takılmayı düşünecek eğer evet öyleyim dersen seni evlenmelik görecek yani kadınları her halükarda çıkarı için kullanıyorlar böyleleriyle evlenmektense takılmak daha az zarar verir evlenenler bir ömür katlanıyor boş bir insana hizmet ediyor takılanlar ise 1,2 yıl sonra o karaktersiz hayatında olmayacak.
Soran5 ayTabiki konusu açılırsa sorulur. Mesela bakir olmayıp karşıma geçmiş ahlak bekçiliği yapıyorsa, beni sorguluyorsa zaten orada bi durursun. Senin bahsettiğin zihniyet bur da bile kendini belli eder yani. Ama benim dediğim geçmişte ilişkisi olup (tabiki esc falan değil) kadının da geçmişini sorgulamıyorsa okeydir yani
- 5 ay
Senin bakire olduğunu öğrendikten sonra sorgulamıyormuş gibi yapar ama içten içe "oh piyasayı turladiktan sonra bulduk bakire" der. d erkekleri hafife almayın.
Soran5 ayBu konuda soru paylaşıcam gece gece sıkıldım 😂
- 5 ay
Sorma buna da kılıf uydururlar bir şeyler derler
- 5 ay
@M3rovha3lss benim kafa yapımda birini görmek güzel☺️ kadınlarımız kendine kıymet vermiyor maalesef. şu an bile bakire olmayan kadînî aşağılayan ölduren kitle varken erkeğin herseyine bakacaksın. Dogal seçilimde kadın doğuran bir canlı erkeğin her anlamda iyi olması lazim. maalesef bize bunları unutturdular " merhametli olsun" diye kriter mi olur? Zaten olması gereken bişey sen evlilik, sevgililik flört için iki kişi arasında olması gereken üst düzey şeylere bakmalısın. Fitraten merhamet vicdan empati bunlar zorunlu şeyler
- 5 ay
@PeachGirl58 Ben de sevindim valla birilerinin böyle düşünmesi kendi bedenine ve hemcinslerine böyle saygı duyması 💕 maalesef kızlar aptal hiç hak etmeyen erkekleri kocaları yapıyorlar o kocaları bir zaman sonra zaten kendilerine de saygı duymuyor özellikle çocuk yapıldıktan sonra çoğu aldatılıyor, zaten çok kişiyle seks yapmış insanların bağlanma sorunu oluyor bu kanıtlanmış bir şey ne kadar saçma değil mi sen hiçbir şey yapma evliliğini bekle fakat karşısı evlenene kadar her şeyi yapmış her şeyi yaşamış keyfine bakmış biri iğrençç! Çok bedene alışmış bir erkek tek bedenle yetinemez.
- 5 ay
Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum👏ilk defa birine ben istek attım. Sen bensin
- 5 ay
Beni KS'ye kim şikayet etti. Giden puan mühim değil, erkeklerin kadınları kandirdigi bir konuda hemcinsimizi uyandırmak size ne gibi bir rahatsızlık verdi. birey zinalar samimiyet ve kadın dayanişmasi düşmanları
youtube.com/shorts/EMjW--Ad9tE?si=1IRd_XsCkDYQMlSN - 5 ay
Herkes o kadar güzel ve mantıklı yazmış ki. Kesinlikle katılıyorum yüzde yüz. Sorulması gereken konuların başında gelir eski ilişki, yaşanmışlık ve neden ayrıldıkları.
- 5 ay
Birey zinalar ( p. ç kelimesinin eski Türkçedeki şekliyle yazdım bireye dönüşmüş )
- 5 ay
@M3rovha3lss Ağzına sağlık iyi ki varsın canım bide keşke her kadın senin gibi akıllı olsa ama çoğu kadın m. önde gideni maalesef bu yüzden böyleleri asla durmuyor işte
- 5 ay
Yani böyle erkekler asla durmuyor çünkü kimse onlara engel olmuyor bir kere
- 5 ay
@günes121212 sonrada ortada bir laf dolanıyor kadınlar geçmişe bakmaz geleceğe bakar diye. Dogruluğu sıfır kendisi birşeyler yaşamış kadınların ve p. ç erkeklerin uydurması. Bu dediklerim o yüzden evlenirken saklıyor bunu
- 5 ay
Benimle birlikte 3 kadının daha aynı şeyi düşünmesi beni çok mutlu etti... Çoğu kadın kendi cinsine saygısı olmayan erkeklerle evleniyor. Zina yapmamak evlilik dışı ilişki yaşamamak güzel bir şeydir fakat sonunda varacağın kişi ağır hasarlı bir erkekse bunun sana katkısı nedir? Eşinle birlikte tecrübe edinmek, ilk dokunduğunuz bedenler olmak ilişki sırasında başka kadınların aklında olmaması neden güzel bir şey olmasın ki. Herkes dengiyle olmalı, erkeklere
"Eğlenilecek, evlenilecek" ayrımı yapmaya hemcinsimizi aşağılama ve kategoriye ayırma cüreti, şansı, haddi vermemeliyiz. - 5 ay
Eski sevgilim çalıştığı ortamdaki birinden bahsetmişti her maaşında escrta gidiyormuş gittiği kadını ortamda anlatıyormuş inlemesine kadar anlatıyormuş, kızları cinselliğe ikna edip daha sonra ayrılan biriymiş yani manipüle edip güven verip işini görüp ayrılıyormuş p*ç daha sonra da ona ahlâk öğretemeyen caaahil annesinin tanıştırdığı kapalı bir kızla 2 ay içinde evlenmiş görücü usulü. Görücü usulü de evlenmeyin sakın çünkü arada aile varsa o kişinin bakire olduğunu düşünerek evleniyorlar tâbi kendileri de bamyası olduğu için kendini Allah gibi gören kadın aşağılayan ağır hasarlı bir erkek.
- 5 ay
www.instagram.com/.../?igsh=dGJiN3V5Zzlma2cx
Bunun gibi erkeklerle evlenmeyin gerekirse gidin yabancı erkek bulun bekar kalın ama evlenmeyin bedeninize, kadınlığınıza, haksızlık etmeyin. Bu konuda çok hassasım çünkü tamamen çifte standart ve erkeğin zinasını meşrulaştıran bir kafa yapısı var bunu da ancak biz kadınlar yıkarız. - 5 ay
Ortada çok karaktersiz var ve bunu gizleme ihtimalleri de var. O nedenle evlilik çok korkunç bir şey. Gerçekten çok korkunç. Kimseye güvenilmez.
- 5 ay
Onun için detaylı bir şekilde incelememiz gerekiyor arkadaş ortamı takıldığı erkeklerde onun hakkında fikir verir. Çapkın, edepsiz, ahlâksız ve çok kalabalık bir arkadaş çevresi varsa o kişinin de düzgün olma ihtimali pek yok çünkü takıldığımız insanlar bizim hakkımızda fikir verir bizim kalitemizi gösterir. Ne kadının ne de erkeğin bakir/bakirliği hiçbir zaman net şekilde anlaşılmaz kişinin karakteri çevresi geçmiş ilişkileri bu konulardaki bakış açısı özellikle erkeğin kadına olan bu konuda ki bakış açısı çok fikir.
- 5 ay
Bakire/bakirliği *😂
Bazı erkekler kadının geçmişine bakmıyor çünkü kendi de bakir değil bu kafa yapısında olan erkekler çok çok az böyle olması bile yaptığı hâlde aşağılayanlardan çok daha karakterli olduğunu gösteriyor. Fakat bu bir bakireye ben dürüst adamım imajı vermek için de olabilir yani yine güven olmaz. Türk milletinin zihniyeti ortada bu zihniyete sahip olmayan çok çok az erkek var bulabiliyorsanız yabancı bulun en azından eğitim, kültür, bakış açısı farkı bizim erkeklerden çok daha kaliteli. En azından onlarda kadın aşağılama yok küçüklükten beri cinsel eğitim görüyorlar türk erkeği gibi gerdekte kan gelmezse baba evine yollarım/ öldürürüm demiyorlar çünkü eğitimleri var, kızlık zarı nedir benden bizden bile iyi biliyorlar. - 5 ay
@M3rovha3lss anlattığın hikayede yanan kişi kadın olacak tabi erkekte çok çekecek ama kandırılan taraf yetersiz hissettirilen o olacak. Ayette net bir ifade var temiz erkekler temiz kadınlarla olabilir bu allahin koyduğu ölçü. Ama sen karşındaki kişiyi kandırarak peygamberin sünnetini ve Allah'ın tavsiye ettiği şeyi gerceklestiriyorsun. Ustelik büyük bir günahla başlıyorsun. Hadislerde kuran ayetlerinin aciklayicisidir. Peygamberin hadisinde " eğer bu ölçüye riayet etmeyen olursa evine huzursuzluk veririz eşiyle çocuğuyla arasında geçimsizlik olur. Maddi sorunlar yaşar evden bereketi bolluğu çekeriz. Cocuguyla hastalıkla belayla sinariz. Iste bunlar kimi zaman erken dönemde gerçekleşir kimi zamanda hayatlarının ortasında ve sonunda. Bu dünyada hiç cezalandirilmayanlar da ben doğruyu yaptım bak bir şey olmadı diye etrafta dolaşır. Yiyorum içiyorum geziyorum diyerek bugün burada yarın orada edasında dolaşırlar. Ama yaratıcı onlarin uyanmasını hatalarını anlamasını istemez çünkü kabir azabının da cehennem azabının da en siddetlisini yaşamaları için ölüme kadar bekletir. Yani ben herşeyi yapıyorum bak bir şey olmuyor diyenler Allah'ın kendilerinden ümidi tamamen kestiği insanlardır.
- 5 ay
@PeachGirl58 Zina yapan insanların bu tür şeyleri taktığını sanmıyorum kadınlar sadece zina yapıyor, erkekler ise temizin hakkına giriyor, birini manipüle edip kul hakkına giriyor + zina yapıyor. Yani bu tür insanların Allah korkusu olsa zaten böyle şeyler yapmazlar lafta dindarlar ama ahahah sabah cuma akşam zina kafasındalar 😃
- 5 ay
@M3rovha3lss Kızlık zarı, bakirlik ve bakirelik tanımı kurani Kerim'de asla yok. Kurani kerim olaya zina olarak bakıyor. Zinanin da evli veya bekar olmaya göre cezaları ve de çesitleri var. Goz zinası var bir kadina erkeğe kötü niyetle cinsel manada bakmak, yabancı bir kadına veya erkeğe dokunmak, hoşlanma belirten güzel sözcükler söyleyerek ya da cinsel çağrışımlar yaparak mesajlaşmak daha da ötesi fiziksel birliktelik olarak tanımlıyor. Cok geniş bir tanımi var. Erkek ve kadın olarak ayrım asla yok.
- 5 ay
@M3rovha3lss Sait Hatipoğlu var mesela çocuk karşında kadın varken gozunun içine bakmıyor başka tarafa bakarak ara da göz göze gelerek konuşuyor tamamen iletişimi de baltalamiyor dinen bir kadınla konuşma adabına da uymuş oluyor. Olay etkilenmek değil zinaya düşmemek temiz kalabilmek yanlış hislere duygulara kapılmamak. Fakat erkek egemen toplumlarda soy babadan yürür erkek yönlendirir sadece o yönetir gibi bir anlayış var. Bu genetik bilimi, hukuk aynı zamanda dine göre de yanlış bir bilgi
- 5 ay
@M3rovha3lss Dediğin gibi yabancı erkek daha iyi en azından ne olduğunu biliyorsun. Ama genel olarak erkeğin iyisini bulmak kadın kadar kolay değil, bu yüzden aldatma flört konularında daha açıklar bizim gibi ortadoğuda büyümüş kadınlar baskıdan dolayı kabugumuzdan çıkamayız herşeyi türk erkeği gibi hoş göremeyiz evlendim bitti artık bundan sonrası önemli diyemeyiz. Hersey kültürel kodlar en çok bize işlendiği için rahatsız eder. Turk erkeği gibi aman zaten dırdır yapamaz dilimi bilmiyor annemle de yüz göz etmeyeyim deyip herşeyde alttan alarak amerikan babası amerikan erkeği modeline donemeyiz. Evde çamaşır bulaşık yikayan ev işi yapan o baba ve erkek modeli olarak olmadığımız kişi gibi davranamiyoruz. Bunun için rol yapmak gerekli ya ülkenin erkekleri gibi fiziksel olarak çok begeneceksin aşık olacaksin ya da parasına pasaportuna bakacaksın boşansan bile en kotu pasaportun olur. Burasi bu topraklar kadınların cehennemi sinek oldurur gibi kadın öldürülüyor. Siddet dayak hakaret ahlaksızlık kol geziyor. Burdan gitmeyi en çok biz istemeliyiz. Haksiz değilsin
- 5 ay
@M3rovha3lss bu İbrahim Tatlıses hıyarı belasını buldu zaten tukurugunu tutmadan konuşamiyor. Yedigi kurşun taciz ettiği ahını aldığı kadinlarin cezasiydi. Bunu sanatçı diye dinleyen önemseyen kıymet veren herkes bununla aynı kalitede insanlar. Hicbir şarkısını dinlemem desteklemem. Kürt erkeği türk erkeğinin yan çarı zaten al birini vur ötekine. Turk erkeği kurt erkeğinin takım elbise giyen şehirde yaşayan versiyonu. Umarim kürt kadınları da kurtulur çünkü çok marifetli kadinlar erkeğin yaptığı birçok işi gocunmadan yapabilen özgüvenli kadınlar ona rağmen erkekleri türk erkeğinin bize yaptığı gibi bastırıyor onları. Insallah onlar da heba olmaz.2-3 tane kürt kızi bilim projelerinde dünya birincisi oldu. Hem çok akıllılar hem de becerikliler. Hatta sosyal medyada gördüm bir kız var yarı türk yarı kürt Fransız bir erkekle evlenmiş o kadar mutlu oldum ki. Allah onu bu cehennemden kurtarmış yolu bahtı açık olsun.
- 5 ay
@PeachGirl58 Bunu bilerek diyorlar kadınları manipüle etmek için doğru düzgün bir erkek adam böyle şeyler söylemez aksine sen temizsen temiz erkek iste der
- 5 ay
@günes121212 öylesi milyonda bir olur. Bahsettigin şekilde olan erkek Türkiye'de bulunmaz dünyanın bilmedigimiz bir yerinde yaşıyordur
- 5 ay
@PeachGirl58 Çok haklısın 🤍👏🏾
5 ayDaha önce biriyle yatıp yatmadığını kesinlikle sor. Direkt sor hatta. Temiz olan kimse bu konuda çekinmez. Karşımda ki bana bunu sorsa, kimseyle olmadığımı ve olmayacağımı övüne övüne anlatırım valla. Kimsenin ne eline ne beline değmemişim. Yaşayacaklarımı eşime özel kılmışım. Birine bunu açıkça sor. Eğer başkasıyla olmuşsa o artık mikroptur, hastalıklarını sana yayar. Kalbi de seninle olamaz. At kirli sepetine gitsin direkt. Zaman harcamaya dahi değmez. Sen erkekleri görmüyor musun, b. k çukuru çoğu. Eşine saygısı olan başkasıyla asla olmaz. Ha ben dindar biri değilim. Ama yine de asla yapmam ve kabulde etmem. Ahlak, erdem, saygı başka şey. Bu birinci kriterin olsun valla. Zaten çoğu bu noktada eleniyor ahlaksızların. Diğer kriterleri de geçerse elenene kadar buluşmaya devam edersiniz zaten. Kendine değer ver. Sana değer veren geçmişi temiz olandır emin ol.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşma tam keşfetme zamanı gibi düşün 😌✨ En güzeli, karşındakini sıkmadan tanıyacağın sorular sormak. Hobileri, sevdiği müzikler, filmler, çocukluk anıları, şehirde en sevdiği mekanlar falan tam konuşmalık konular 🤓🎧 Son ilişki detayına fazla girmeden, gelecekle ilgili hayaller sorulabilir. Bir de karşılıklı şakalaşma, ufak flört dokunuşları tadından yenmez 💘 Peki sen daha çok derin konuşmaları mı seversin, yoksa hafif, eğlenceli muhabbet mi? 🥰
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
5 ayÖnceden bunun pratiğini yapıyorsan zaten o kişiyle konuşacak bir şey pek bulamayacaksin demektir böyle şeyler genelde önceden planlanmaz olduğu gibi olur akışına bırakmak gerekir yani
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 5 aymerak ettiklerini sorabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayŞunu sorarsan hayata bakış açısıni çözersin. Belki koplike ya da uç gelebilir. Bence cevaplamaz gecisistirirse fazla bir şey bekleme. Soru: "aileden maddi olarak desteklenmiş hayatta dini görevlerini de eksiksiz bir şekilde yerine getirmiş bir kisi cennete gidecek ise, Yine dini görevlerini yerine getirmiş annesi babası küçükken vefat eden bir kimsesiz Fas fakir yaşamış kişi de cennete gidecek ise. İkisininde sonu cennet iken birinin hem bu dünyası cennet hem diğer dünyası. Fakir kişinin ise bu dünyada çektiği yoksulluk kimsesizligin hükmü ne olacak. Yanina kârmi kalacak?" Sığ birimi yoksa itikati saglammi çözersin. Cevaplarken sessizliğini koru ve göz teması kur, sen konusmadigin sürece daha çok anlatma hissi uyanacak. Eğer soru ile topu sana atıyorsa tribünlere oynuyor istediğini elde etmek icin gerçekleri gizliyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sosyal medyadan zaten çoğu şey sorulmuştur. Teyit edilebilir. Şuralıydın değil mi nasıl güzel mi oralar? Kardeşlerin vardı uğraştırıyorlar mı seni? Memnun musun bölümünden? vs. vs.. Hem ilgilendiğini gerçekten dinlediğini belli etmiş olursun
20 Yorumla
5 ayNe iş yapıyorsun? İş senin mi, işçi misin? Sgklı mısın Bağ-Kur mu var? Arabanın markası modeli ne? Aylık gelirin nedir? 😂😂 şaka bir yana, karşı taraftan seni tanımanı sağlayacağını düşündüğün şeyleri sor. İleriye dönük düşüncelerini sorabilirsin mesela. Ne yapmak istediğini, hobilerini, ne yemek sever, hangi kitapları okudu, hangi tarz müziklerden hoşlanır gibi gibi gibi vb. vs. 😂
10 Yorumla
5 ayNeler konuşulmaz diye soruyu tersine çevirmek istiyorum: ailevi özel meselelerini eski sevgililerini (iki tarafında)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
5 ayMerhaba nasılsın neler yapıyorsun okul meslek aile boş zaman aktiviteleri çevresi sevdiği şeyler sevmediği şeyler. Eğer senin bazı kriterlerin varsa başta belirt, sınırını söyle. Onun sınırını sor. Zaten ortama bağlı anlaşırsanız sohbet akar.
00 Yorumla
5 ayEn son ilişkisi ne zaman olmuş yakın tarihse uzaklaş yarabandı olma
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Hic biriyle yattin mi?
Cevap evetse yakin zamanda cinsel hastalik kapip kapmadigina dair raporun var mi30 Yorumla
5 ayAçılım süreci ile ilgili ne düşündüğünü, Türkiyenin siyasi durumunu, partilerin durumunu sor beklemediğin bir cevap geldiyse üzgünüm de kalk git masadan.
00 Yorumla
5 aynelerden hoşlanırsın hobi veya günlük aktivite gibi yani bence bu sorulur ortak yön varsa devam edilir yoksa 2 gün bile sürmez diğer taraf çıkartır otomatik olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
5 ayİlk soru nerelisin
İkinci soru kürtmüsün
Evetse konuşma biter
Hayırsa sonsuza kadar sürebilir03 Yorumla
Soran5 ayBu ikinci soruyu sormak biraz kaba değil mi ırkçı gibi. Nereli olduğuda zaten kürt olup olmadığına fikir verir
- 5 ay
Türkçüyum zaten
- 5 ay
Söyle düşün , 2-3-4 ay veya hafta geçtikten sonra öğrenip giden zamana üzülmek var
Bir de en başta rengini belli etmek var
Bu sadece benim için değil , çevremde tanıdığım bazı Kürtlerde özellikle Türk istemiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
5 ayAnılarını anlatabilirsin bu şekilde konuşacak konu da bulursun, eğer tartışmaları seviyorsanız ona bir soru sorun, "putinin annesi putini doğurmakta haklı mıydı" tarzında olabilir.
00 Yorumla
5 aySor tarihini ne kadar biliyor Vatan için senin için neleri goze alabilir konusulcak konularda biraz tarih aranizdaki muhabbet havadan sudan filan yani
00 Yorumla
5 ayGünlük hayat iş güç maaş hobiler istekler hayaller hedefler aile yapımı kısacası karşındaki adamı iyice tanımaya ve senle olan niyeti nedir onu çözmeye bak kanka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
5 ayDini inancını sor, tuttuğu şeyi sor, takımı, sonraa evi var mı arabası var mı kaç para maaş alıyor, maaşı senin arabanin mazotuna yeter mi falan bunları öğren
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayÇok mu heyecanlısın anlamadım ki seni. Bu kadar düşünüyorsan bence aranızda bir uyum sorunu var demektir.
Doğal olman gerekir, yapaylık bir yere kadar.
00 Yorumla Hangi takımı tuttuğunu sor. Hangi siyasi partiyi desteklediğini sor. uluslarası ilişkiler ekonomi, eğitim, kültür sanat en son feminizm propagandası yap kapanış.
03 Yorumla- 5 ay
Komik olduğunu mu zannediyosun?
- 5 ay
Biz eglenemedik bı daha olmasın 😏
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben A'dan Z'ye her şeyi sorarım. Yok rezil olursun falan fasa fiso. Rol yapmaya gerek yok. Sor gitsin. Eninde sonunda soracaksın aklındakileri çünkü.
10 YorumlaDoğal ol. Kasma kendini bu kadar. Günlük hayatında birisiyle nasıl tanışıp konuşuyorsan o şekilde davran
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
5 ayBu kadar uzun flört mü olur? Ben üç gün içinde buluşup yedi gün içinde kızı becermeyince o kızı direk unutuyorum siliyorum her yerden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Karşılıklı tanışma amaçlı sorular sorulabilir sorulara verilen cevaplar sohbetin gidişatıni değiştirebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Sabıka kaydını sigara alkol kullanıyormu daha önce kaç sevgisi olmuş kaç tanesiyle beraber olmuş vs yani
02 Yorumla- 5 ay
Sabıka kaydı sormak değilde bence göstermesini istemesi gerekir
Sorarsa yalan söyleme ihtimali olabilir
---------
Sigara alkol konusunda da izlemesi önemli bence kişiyi çünku eğer kız
Alkol sigara sevmiyor ise konuşmayı ona göre seçebilir
-------
Ve diğer konularda da aynı şekilde
Mesela beraber olması diyelim 3 sevgilisi oldu 3 tanesiyle de beraber oldu bu sayıya sıfır dese sıfır olduğunu nerden bilecek ki
Bence daha çok analiz edilmeli ve gerçekten konuştukları kelimelerin analizi edilmeli özellikle toplum içinde davranışları ölçülmeli duyduğundan çok gördüklerine odaklanmalı bence bir kadın
5 ayÖzel hayata fazla girilmediği takdirde her şey konuşulabilir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayBuluşma öncesi çoğu şey sorulmuş olacağından dolayı genel muhabbet edilir öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYani sakın öyle şeyler mesela burcun ne nelerden hoşlanırsın annenle babanla kardeşinle nasılsın rahat konuşuyorsun öyle konuşuyorsun kasma rahat ol, kendini ol gerisi gelir
10 Yorumla
5 ayher şey konuşulur özele kadar çünkü ciddi bir ilişki olacaksa bu bilinmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAşırı canım çekti bir adam olsa da ilk buluşma yapsak 😭
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayZevklerin hayata bakış açın prensiplerin beklentilerin hobilerin hobilerin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düzgünce sohbet muhabbet.. sorular bir şekilde aklıma gelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Para pul iş konuşulmaz onun dışında her şey konuşulur
02 Yorumlaİlk buluşmada sadece tanışırsını birbirinizden bahsedilir kim neyi sever
Aileler sorulur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
5 ayKişilerin sormak istediklerine göre değişir.
Birazda amaca göre değişir , buluşmadaki sohbet.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
5 ayBenimle neden tanışmak istemiş diye sorarım önemli soru
02 Yorumla- 5 ay
Kahkaha atardım bu nasıl soru nedenini bilmiyor musun
- 5 ay
@pronickhev7 ne kadar saygılı oldun belli cevabıma yorumun ve verdin cevap :)
5 ayİlk buluşmada kim olduğun nasıl bir karakter olduğun konuşulmalı ki ilişki ona göre ilerlesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 ayBence cok soruya boğmadan konuşun Mümkün oldugunca doğal davran.
Böyle yarışmaya ya da iş görüşmesine katılır gibi de olmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Neleri sevdiği ilgilendiği olaylara nasıl reaksiyonlar verdiğini öğrenmeye yönelik sorular sor
00 YorumlaHiç Buluşmadım Ki Birisiyle Bilemiyorum, Ama Kendinizi Sıkmadan Doğal Olun.
00 Yorumla
5 ayYaaaa kasmayin bu kadar sonra ortam gergin , itici ve soguk oluyor. Sanki duellodayiz gibi
00 Yorumla
5 aySiyasetten ve eski ilişkilerden konuşmayın. Onun dışında her şey konuşulabilir. İlk buluşmada öpüşme başına bela alıyorsun. Bu arada konuşursan konuş bir insanı ilk buluşmada tanıyamazsın sakın güvenme
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayEscorta geneleve gittin mi ayak sever misin bdsm sever misin maaş ne kadar (o da benim maaşı sorsun) ilişkiden beklentiler neler? Anal seviyo mu
04 Yorumla- 5 ay
ben kızları seviyom esc gitmedim
Cevap sahibi5 ayAferin
- 5 ay
Süper hepsi tamam 🤣🤣
Cevap sahibi5 ayGahaha tamamsa olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç ilk buluşma deneyimim olmadı ki neler sorulur neler konuşulur bilmiyorum bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aybakire misin? bakireysen bile hiç skso çektin mi?
010 Yorumla
Soran5 ayErkek için ne sorulur
Cevap sahibi5 aybence resmi konuşma eğlenceli geçsin yeter en sevdiğin film çeşidi dizi çeşidi nerde yaşamak istersin vs. gibi
- 5 ay
Erkeğe de sorulur bakir misin diye film ne alaka
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss ne film ne alaka birini tanımak için sorulur film zevki ilerde ilzenirde ortak
- 5 ay
Bakir olması daha önemli
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss istiyorsan sor ama değilse bile eleman iyiyse kızlar aşık oluyor
- 5 ay
Mal kızlardan bol ve o*ospu erkekten bol n var ki zaten
Soran5 ayEvet bende onu demek istiyorum yani karakteri iyise, değerli hissettiriyorsa geçmiş ilişkilerinin bi önemi yok benim için.
- 5 ay
Tamam kanka aids kap tüm piyasayı gezdikten sonra onun 40. cı dokunduğu beden ol üfffffff
Soran5 aySen çok mu feministsin anlamadım. ya da daha düşüncelerini oturtamamış ergensin. Dışardaki bütün erkekler escye gitmiyor ya da hepsinin aktif cinsel hayatı yok. Sana kimler denk geldi ya da hayal dünyanda nasıl bi erkek var bilmiyorum ama benim karşıma çıkan flört ettiğim erkeklerin hepsi bakirdi ya da öyle söylediler bilmiyorum. Konusu açıldığı zaman da sordum.
Gizli Üye(18-24)5 aySohbet edilir havadan sudan. Sonra hayat hakkındaki görüşü ailesini falan sorarsın
11 Yorumla- 5 ay
Bencede
Gizli Üye(25-29)5 ayÇok konuşan bir kadınsa mümkünse yüz yüze konuşulmasın. O kadar çene çekilmez be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÖzel ve ailevi konu dışında normal sohbet edilebilir
00 YorumlaSevildigini nasıl hisetmek istersin diye sorabilirsin hayattaki önceliklerini sorabilirsin ve kendin olmanı özgürce çekinmeden kendini ifaede etmeni ve rahat olman gerekiyor bence ilk buluşmada
00 YorumlaMerak ettiklerini sor
00 YorumlaGeçen gün ilk buluşmamızı yaşadık.. 10 dakika sonra birbirimize aşık olduk..
Bugün 5. günümüz. İkimizde çok heyecanlıyız.
Ruh çekince sanırım her şey hızlı gelişiyor..00 YorumlaBence ilk buluşma bi amaç taşımamalı enerji ye bakılmalı sohbet uyumuna bakılmalı
10 Yorumla
5 ay𝔫𝔢𝔩𝔢𝔯 𝔰𝔬𝔯𝔲𝔩𝔲𝔯 𝔡𝔢𝔤̆𝔦𝔩 𝔫𝔢𝔩𝔢𝔯 𝔶𝔞𝔭ı𝔩ı𝔯 𝔬 𝔬̈𝔫𝔢𝔪𝔩𝔦
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Adli sicil kaydı, kütük bilgileri, TC si incelenir
40 Yorumla
5 ayDuruma göre değişir takılmalık ilişkiyse çok evlilik muhabbetlerine girme
00 YorumlaDaha çok karakter analizi yapabileceğin soruları sor
00 Yorumla
5 aysaçma sapan şeyler konuşup ilk günden ürkütmemelisin
00 YorumlaSizden ve hayattan beklentileri, hayalleri, kısa, orta ve uzun vadede amacı sorulabilir.
00 Yorumla
5 ayBu buluşmanın asıl amacını konuşurdum ben olsam. Biz neden buluştuk bizi buraya ne çekti.
00 YorumlaDoğal samimi şekilde her şey konuşulur..
Ve sorulur.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKaç cm diye sor bence iendndndnks saka saka hobiler felan işte
31 Yorumla- 5 ay
Yok be sorulmaz jajajaa
Gizli Üye(36-45)5 ay- Siyasal parti üyeliği var mı?
- Son 3 seçimde verdiği oyların tam listesi belediye seçimleri dahil.
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat