Sözde sadece arkadaş olduğum çocukla bu kadar fiziksel temas normal mi, hoşlanıyor muyuz yoksa anı mı yaşıyoruz?

benim bir tane arkadaşım var ve bizim bir grubumuz var 6 kişilik. biz bugün o grupla dışarı çıktık ve masalı banklarda oturduk. o bahsettiğim arkadaşım geldi yanıma oturdu o kadar kişi varken ve nasıl oldu anlamadım ama yavaş yavaş bacaklarımız birbirine kenetlendi düğüm oldu sanki birbirimizi ısıttık sonra ben bacak bacak üstüne atmıştım ellerini oraya soktu iki bacağımın arasına ısındırmak için sonra rahatsız oluyo musun diye sordu bende yok dedim ama sadece o ve ben biliyoruz ne yaptığımızı yani gizli gizli. sonra ellerim ısındı dedi ellerini çekti sıra senin ellerinde dedi ve montunun cebine soktu ellerimi ardından kendi elini de soktu ve el ele tutuştuk aynı sevgililer gibi ellerimi ısıttı ve çok garip bi andı. sonra biz kalktık eve gidiyoruz çok rüzgar esiyordu şakaya karışık uçcam şimdi dedim ve koluma gir dedi koluna girdim ve öyle yürüdük. temas seviyorum ve onun uyguladığı temas hoşuma gitti ama yani sözde arkadaşız. dip not geçeyim çocuk biraz sarkıntı bir çocuk. ortak arkadaş sayesinde tanıştık ve o ortak arkadaşımız başka arkadaşlarını da tanıştırdı bunla ve bu yine benimki kadar olmasa da düşük oranda yakın davranmıştı önceden. ikimizinde sevdiği özlediği başka birileri var biliyoruz ama niye yapıyoruz anlamadım.

Sözde sadece arkadaş olduğum çocukla bu kadar fiziksel temas normal mi, hoşlanıyor muyuz yoksa anı mı yaşıyoruz?