5 ayKesinlikle hayır. İlişkinin olmaması gerekiyor. Biriyle bir bağın varsa ve uzun süredir bunu biriyle deneyimlediysen, o yaşanmışlıkla bir başka kadın için asla değerli olamazsın. Kendi açından düşün, kız arkadaşının biriyle uzun yıllar ilişkisi olmuş. Senin onunla ilk defa paylaşacaklarının o üzerinden defalarca geçmiş. Anılarını seninle değil, diğeriyle defalarca kez yaşamış. Seninle ikiniz arasında hiç bir özel anı, diyalog, duygu kalmamış. O hepsini en güzeliyle zaten yaşamış. Sen onun için belki de çok alt sınıfsın. İç güveysi gibi. Nefes alsın yeter, bakarız, fark etmez dediği kişisin. Bu seni mutlu eder mi? Başkalarıyla uzun süreli ilişkiler kurmanızı önermem. Olmayan biriyle zorlamayın. Yoksa kimse gerçek anılarını sizinle yaşamaya değer bulmaz.
52 Yorumla- 5 ay
Çok katılıyorum.
- 5 ay
doğru
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şöyle düşün, uzun ilişki yaşamış biri genelde bağlanmanın ne dmek olduğunu biliyordur, o yüzden biraz daha güven verir. Ama asıl mesele kaç yıl sürdüğü dğil, o ilişkiden ne anladığı. Hiçbir şy öğrenmediyse, 10 yıl da olsa boş. Güven veren şey süre değil, olgunluk.
23 Yorumla- 5 ay
Ben de öyle düşünüyorum ama kadınların ne düşündüğünü merak ettiğim için sordum olgunluk ve anlayış çok önemli
- 5 ay
Tamam da en azından tahmin ediyorsun kısa ilişkilerini anlatmazsa nerden bilecen
Uzun ilişki yaşamış bir erkek bana daha liman gibi geliyor. Onun fırtınalarda nasıl dümende kalacağını bildiğini hissetmek, ona olan güvenimi kesinlikle artırıyor.
02 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle katılıyorum en kabul ettiğim yorum bu oldu.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
5 ayErkekler hiçbir şekilde güven vermiyor isterse ilk ilişkisi olsun isterse daha önce uzun ilişki yaşamış olsun zaten aldatıyor zaten aldatıyor diye bakıyorum ben
13 Yorumla- 5 ay
Gerçekten seven hayatındaki kadını aldatmayan erkekler de var merak etme bence artık kadın şöyledir erkekler böyledirden ziyade karakter meselesine bakılmalı
- 5 ay
güven vermiyor ama yineden gidip ilişki yapabiliyorsun. demekki bunların çoğu sadece laf
Yapay Zeka Cevapladı
Bence çoğu kadın için uzun ilişki yaşamış bir erkek ekstra güven veriyor 💯 Çünkü “bu çocuk ilişki yürütebiliyor, sorumluluk alabiliyor” hissi geliyor. Ama tek başına yeterli mi, kesinlikle değil 🙃 Tutarlılık, saygı, iletişim şeklin daha önemli. Uzun ilişki yaşayıp berbat partner olan da çok 😅 Sen şimdi kendini bu konuda nasıl görüyorsun, uzun ilişki tecrüben var mı? 💬💕
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 5 ayona bakmazlar. para ve tipe bakarlar
00 Yorumla
5 ay1-3 yıl ise normal ama 4--7 olduğunda büyük sorun demekki kızı oyalamiş. Evlilik gibi güvenli ortamda takilmiş gerektiginde atarini giderini yapmiş hevesi bittiginde birakmiş demektir. Ondan sonra ilk heyecanlarını yaşadığı ilişkisinde monotonluga dönmeden direkt evleniyor bu seferde diğerini hatırlamaya başlar. Aslında kaç yıl olduğuna bağlı çok uzunsa coming is darkness
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır bu dogru degil, ondan önce daha fazla ve uzun süreli ilişkin olduysa buda senin insanlara çok baglı oldugunu gösterir ve eski sevgilini unutamadıgını gösterir. Tam ayrılmalık adamsın shuajsjje tam terk etmeliksin hajsjsjsjsj neden sordun ? 😀😀yani sen aslında ciddi ilişki insanı degilsin. Uzun süre sevgili ol , ayrıl insanısın shjssjj
14 Yorumla- 5 ay
Beni tanıyormuş gibi konuşmuşsun ama öyle bir durum yok bilmediğin şeylerle ilgili ön yargılı olma
Cevap sahibi5 ayBüyük ihitimalle öylesin
- 5 ay
Değilim merak etme cevabını biraz saçma buldum insanlar hayatına birini alıyor birbirlerine değer veriyor fakat bir süre sonra hayat onları başka bir yere götürüyor ve ayrılıyorlar. Hayat devam ettiği için böyle bir soru sordum sevgili ol ayrıl insanın 2-3 aylık ilişkiler için geçerli benim 2 ilişkim oldu biri 5 diğeri 4 yıl sürdü
- 5 ay
Bu arada yaşını çok merak ettim
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bro kızgiller karmasıktır. kimisi seni miktir eder cok ilişki yasadın diye bu ne lan der. karı düşkünü. şıpsevdi. birine baglanmamıs. kıskanada bilir gecmişteki kızlar sebepsizce. kimisi bayılır. hatun idare etmeyi biliyor hımm sevdim işinde becerikli tam bi erkek maharetli bi de beni idare et bakalım da görelim der. al sana challengce der.
00 Yorumlaben asıl onlardan uzak dururum çünkü bir erkek eğer uzun bir ilişkinin içinde yer aldıysa çok korkarım açıkçası ya onu özlüyorsa diye ondan daha riskli ya uzun ilişkili bir erkekle ilişki kurmaya çalışmak…
00 YorumlaÖnce arkadaş olarak başlarsınız ondan sonra arkadaşınıza kazık atmak cazip gelir, olayın akışına kapılırsınız ve en iyi arkadaşınızın veya arkadaşınızın uzun ilişkisine bile çomak sokarsınız rezalet kadın ve erkek ilişkileri gerçek uzun ilişkilere tercih edilir, ben aldatıldım.. peki ya siz
11 Yorumla- 3 ay
Ne zaman aldatıldın
Hayır erkek kısa ilişkileri atlatabiliyor ama uzun ilişkisine baglanıyor. Uzun ılıskı daha cok canımızı sıkıyor bu acıdan. Ama her gun her gun farklı kız olanlar da itici. Ayarı olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayHepsi tükenmiş oluyor ben tercih etmem nedense eski ilişkisini unutacağıni sanmıyorum
29 Yorumla- 5 ay
Kısa ilişkisi olanları mı tercih edersin
- 5 ay
Valla ben kendimden biliyorum uzun bir ilişkiden çıkan biriyim bu erkeklerin gözünü korkutuyor nedense kızlar da aynı şekilde oluyor
- 5 ay
Olabilir ama sonuçta hayat devam ediyor sen birisine zamanında güvendin diye hayatına alacağın insanın geçmişte değer verdiği güvendiği insanı yargılamak doğru mu ben de sorgularım bu arada
- 5 ay
Uzun ilişkiden çıktığım dediğim anada benden uzaklaşıyorlar nedense
- 5 ay
İşte ben de bundan korkuyorum o yüzden anlatmamak mı gerekiyor acaba ya da o tip konularda kapatalım bu konuyu demek mi gerekir sence
- 5 ay
Erkek soruyor bende yalan söylemek istemiyorum sorun burada herhalde yalan söylesem er ya da geç ortaya çıkar
- 5 ay
Bence kadında geçmiş açıldığında erkek cinsellik sorguluyor o yüzden kafa tarzı değişiyor bence haklısın ama kadın neyi sorguluyor erkeğin geçmişinde
- 5 ay
Kadın şunu düşünebilir beni onun kadar sevecek mi değer verecek mi eski ilişkisini gerçekten umutu mu benimle gelecek düşünüyor mu yatırım amaçlı değil bana da aynı nazik ve kibar davranacak mi kadın düşünür bunu
- 5 ay
Anladım katılıyorum sana ama artık ilişkilerde zorlaştı kadın ne istediğini bilmiyor erkek nasıl davranacağını bilmiyor her şey paraya eğleneceye dönmüş durumda
5 ayDaha çok güven verir de kim ne hakkında neyi ne kadar doğru anlatıyor mesela sürekli kısa ilişki yaşamış kadın veya erkek bunu gelip te demiyor ki yani
00 Yorumla
5 ayUzun süre tek kişiye odaklanmış erkeği istemez kadın. Tek bir erkeğin ilk ve gerçek aşkı ve son aşkı, ömürlük sevgilisi ve eşi olmak isterler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 ayŞu anki flörtüm de uzun ilişki geçmişine sahip ama mesele uzun ya da kısa olması değil. Karakterine bakıyorum direkt.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O kadar uzun ilişki yaşamış demek ki benle de yaşayabilir ve sonunda ayrılmış demek ki benden de ayrılabilir
00 Yorumla
5 ayŞahsen ben sürekli uzun ilişkisi olan birine tercih etmezdim uzun süreli ilişkilerde genelde daha ağır hasarlar kalıyor
01 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
5 ayHayır prensim Sercan kimseyle ilişki yaşamamışsa çok mutlu olurum
01 Yorumla- 5 ay
Sercan beye selamlar
Gizli Üye(30-35)5 ayo zaman da neden evlenmedi diye soru geliyor
kısası da iyi değil
36 Yorumla- 5 ay
Ama bu devirde illaki insanların geçmişi oluyor evlenmemesinin sebepleri vardır mesela sen bu konuları deşer misin ya da sorar mısın
Cevap sahibi5 aysorduklarım oldu
tabi kimse açık açık olmadığını anlatmaz orası ayrı- 5 ay
Olsa bile seni tekrar sevebilecek potansiyeldeyse
Cevap sahibi5 aynasıl yani
- 5 ay
Yani adam artık o ilişkinin bittiğini kabullenmiş ve hayatında yeni şeyler istiyor mesela bir kadına inanmak ve güvenmek
Cevap sahibi5 ayKafasında bittiyse sorun yok
5 ayAsla, oyalamış kızı durmuş kendine oyalamak için birini daha arıyor. Seven adam sevdiğini başkasına kaptırmak istemez, yeterince tanıdıktan sonra ciddi bir adım atar. Adım atamayan korkak bir çocuktur, asla adam olmaz ondan
11 Yorumla- 5 ay
Ayrılma sebebi erkekten dolayı değilse ve ciddi adım atmak için bir zaman koydular ve olmadı şu an ikisi de yoluna bakmak istiyor dersek peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı.
5 ayBence tam tersi. Uzun ilişki yaşamış erkekler korkutucu.
10 Yorumla
5 ayBen istemem asla. Uzun ilişki demek daha çok yaşanmışlık demek. Unutmama ihtimali de bir yana..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır güven vermiyor , erkeklerin çoğu uzun ilişkilerini unutamıyor. Uzun ilişki yaşayıp evlenmemiş erkeklerde asla güven vermiyor.
20 Yorumla
5 aykısa kısa ilişki yaşamaktansa uzun ilişki daha çok tercih edilir kadınlar arasında.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
5 ayhayır uzun ilişki yaşamış ayrılmışsa bu da güven veren bi şey değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 aymumkunse benden baskasiyla iliski yasamasin allahim lütfennn ahHahs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
5 ay1 yıl 2 yıl arası yasamissa evet ama fazla uzunsa hayır asla
00 Yorumla
5 ayEvet verir. Uzun ilişki yürüten bir insan ne yapması gerektiğini bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır aksine güven vermez uzun süreli ilişki olmasına rağmen kızı oyalamış ayrılmış yarı yolda bırakmış düşüncesi gelir şayet kız erkeği bıraktıysa da onu unutamaz hiç uğraşamam.
00 YorumlaKadınlar erkekde deneyim tecrübe sever zaten
05 Yorumla- 5 ay
yok öyle bir şey be kanki kim söylüyor sizlere bunları
- 5 ay
erkekten duymuşsundur heralde o erkeklerin birbirlerine kendini kanıtlama cabalarıdır seni sen oldugun ıcın sevecek kadın geçmişine bakar senı kullanacak kadın bakmaz
- 5 ay
Ama niye serserilerle kadınlar Bunuda açıkla madem. Yalan söylemeyin
- 5 ay
@merakli_kofteci2 şimdilikle güzel kardeşim o serserilerle kimse yatmadıgı için bakir oluyorlar ondan awpgojmapwg yakısıklı eli yüzü düzgün adamı her kadın ister çok ilişki yaşamışlardır ondan
5 ayKadinlar tamamen inandiklari biri ile iliski ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayÖnceki ilişkisinde az ya da çok cinsellik yaşamadıysa ister evet çünkü ilişkide ne yapıp yapması gerektiğini öğrenen birisi ile olmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayUzun ilişki yaşayabilecek erkekleri tercih ediyorlar hissediyorlar?
02 Yorumla- 5 ay
Neden sence
Cevap sahibi5 ayHis kendilerini güvende hissediyorlar heralde
Gizli Üye(36-45)5 ayPlayboysan sevilirsin, değilsen sevilmezsin. Mevzu budur.
012 Yorumla- 5 ay
Gençsen evet ama belirli bi yaştan sonrası için sordum
Cevap sahibi5 ayHer yaşta para babası olan her yaştan her kızı seç beğen al götürüyor
- 5 ay
Para güçtür ama her şey değildir seninle paran için olan kız zaten bilirsin ben normal ciddi ilişki için sordum
- 5 ay
Her kızı alamazsın parayla dayı.
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd ben zenginin sevilmeyenini, fakirin sevilenini hiç görmedim.
- 5 ay
Ben zengin 2 evi 1 arabası olan adamı reddedip kuriye çocukla evlenmek istedim buna ne diyeceksin şimdi öğrenmiş oldun?
- 5 ay
Evet zengin seven var çok kız var benim gibisi az ama benimde kıymetim bilinmiyor karşınıza benim gibi biri çıksa onu mutlu etmeye değil sorunlar çıkarırsınız ona sömürürsünüz.
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd ben hiçbir zaman sevilmedim ama herkes kendince sevsin sevilsin isterim Allah gönlüne göre versin.
- 5 ay
Amin senin de gönlüne göre versin ama sevilince kıymette bilmedi o fakir çocuk inan ki şu zamanda hiçbir kızın sevmeyeceği kadar sevdim o da bunun farkında ama annesinin dediklerini dinledi arkadaşlarını dinledi benim sevgime kulak asmadı kirletti benim sevgimi. Ben helal etmiyorum ona da annesine de arkadaşlarına da hakkımı Allah hepsinden sorsun
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd bu devirde sevgi, çölde su kadar nadir... Ama kadirbilmezler onu da heba ediyor... Daha gençsin... İnşallah çok sever, çok sevilirsin...
- 5 ay
Amin sende inşallah sever sevilirsin. O arkadaş delisi olmuş kendini kaybetmiş bensizde mutlu değil ama annesinin kulu işte
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd sen harbi kızsın Allah gönlüne göre verecektir. Biraz sabret sadece. En dengin yaşıtın çıkar inşallah karşına... Kula kulluk yapan sana yarlık yapamazdı zaten
Gizli Üye(25-29)5 ayyani hiç yoktan iyidir ama unuttuysa. uzun ilişki unutulmaz genelde
01 Yorumla- 5 ay
Herkesin unutmadığı şeyler var maalesef ama hayat devam ettiği için sordum
Gizli Üye(25-29)5 ayKadınların neyi ve nasıl insanları sevdikleri hiç belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayTakılmalık adamı ne yapayım? Gitsin kendi gibi birini bulsun.
00 YorumlaHayır öyle uzun süreli bir ilişki yaşayan erkek geçmişini unutamaz hiç uğraşamam
30 YorumlaBelki daha çok güven veriyorlardır ama ben geçmişi sık hatırlamasından korkarım yani içten içe. Sanki kıyaslama yapacakmış gibi hissederim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayHiç kimseyle olmamış erkekleri tercih ederiz bunlarda genç erkekler olur genelde çünkü eskisi yok aklına takılan yok
125 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@Kovaovic hepimiz değil ama çoğunluğun ilgisini çeker geçmişi olmayan erkeklerin hayatı olmak isteriz
- 5 ay
Ama kızlar tecrübeli erkek sever derler genelde o zaman bu niye
Cevap sahibi5 ay@merakli_kofteci2 bunu erkekler diyor ego tatmini yaşamak için şahsen geçmişi olmayan birine hayatı yaşatmak daha güzel
Cevap sahibi5 ay@Kovaovic güzel kızın hayatında iz bırakmak istiyorsun bu ego tatmini
- 5 ay
Bencede öyle olmalı. İlk sonuçta. Karşılıklı olduktan sonra
Daha demin sordum bu soruya gördükten sonra. Hayatında biri olmamış erkek, nasibi olmamış diye. İsteriz diyende var istemeyende. İsteriz diyende şartlı yani. Hedefleri varsa vs.
Bence biz erkeklerin dediği doğru oluyor. Yani kızlar tecrübeli geçmişte çok kızla olan erkek istiyor.
Cevap sahibi5 ay@merakli_kofteci2 kendi ağzınla söylüyorsun şartlı istiyor tecrübeli erkeği. Çünkü geçmişi olan erkek geçmişi olmayan kızdan aşağıdadır. Eğer hiçbir şey yoksa tecrübesiz erkek ister ki Herşeyi birlikte yaşasınlar
- 5 ay
Hayır yanlış anladın, geçmişi olmayan erkeği yani şartlı dediler. Hedefleri varsa vakit yoksa gibisinden. Sevgililik anlamında sormuştum ama evet diğer şeyler içinde geçerli
Cevap sahibi5 ay@merakli_kofteci2 geçmişi olan erkeği istemem açıkçası ve diğer kadınlarda temiz erkek dururken geçmişi olana bakmaz üzgünüm.
- 5 ay
Ben zaten böyle olmasını isterim çünkü benimde geçmişim yok, kendim gibi birini istiyorum. Ama işte böyle algı olduğu için sormuştum
- 5 ay
Hanımefendi taliban askeri misiniz her erkeğin geçmişi var merak etmeyin anlatmaz sadece
Cevap sahibi5 ay@merakli_kofteci2 valla %70 böyle
Cevap sahibi5 ay@nasipsiz34 neyseki geçmişi olan çok kız var hepsi size yeter
- 5 ay
@nasipsiz34 Saf değilse karşı taraf, hareketinden davranışından anlar nasıl biri olduğunu bence
- 5 ay
Şu anki ilişkilerden anne babanızın zamanını çıkarın hayat pahalı kadın ve erkeğin istekleri var çok zor artık bazı şeyler yaşlar kaç bu arada
- 5 ay
İçimizde geçmişi olmayan erkeklerde var. ayıp olmadı mı hanımefendi 🙂
- 5 ay
Haklısın orası öyle. Rekabet kıyas fazla olduğu için isteklerde artıyor normal olarak 21 yaşım :)
- 5 ay
Daha yolun var dostum o zaman senin yaşında ben İstanbul'da neler yaptım kalbine bir ağrı girsin seni sonra görecem
- 5 ay
Nasıl bir ağrı aşk gibi mi 🙃
- 5 ay
Neler yaptınız ki
- 5 ay
Gül sen gül 😂😂😂
- 5 ay
😅😅 yok abi ya, aslında bu duyguyu deneyimledim. Ama olmadı, içime gömdüm bende:) Çok zordu unutmak ama artık geride kaldı.
Cevap sahibi5 ay@Kovaovic senin burcun ne
Uzun ilişki yapmış bir erkek daha güvensiz bence aklı uzun ilişki yaşadığı kişide kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayo kadar ani biriktirmiş of sıkıntı kardeşim ya
114 Yorumla- 5 ay
Herkesin bir geçmişi oluyor ki ama nasıl olacak
Cevap sahibi5 aybenim yok😔
Cevap sahibi5 aykıskanlrım
- 5 ay
Ben de kıskanırım ama adam güvenmiş ve olmamış
Cevap sahibi5 ayevet bunuda kıskanırım
- 5 ay
Ben de kıskanırdım ama o adam seni severse napardın
Cevap sahibi5 ayeskiden başkasiyka bi süre anı biriktirmiş unutmamıştırki😔
- 5 ay
Sen unutturursan peki ve adam seni sever ve güvenirse?
Cevap sahibi5 ayihtimake tutunmak korkunç
- 5 ay
Adam yeni bir hayat ve yeni bir düzen istiyorsa bile mi?
Cevap sahibi5 ayevet
- 5 ay
Senin iş mahşere kalmış
Cevap sahibi5 ay20 yaşım var ama😔
- 5 ay
Üzülecek zamanın var o zaman daha
Güvensizlik verir bana
01 Yorumla- 5 ay
Sebep
5 ayBen geçmişe bakmam şu anına bakarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yo herhangi bir düşüncem olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
5 ayEvet güven verdiği için tercih eder
00 Yorumla
5 ayKadınlar bilir ben bilmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
5 ayBence alakası yok bunun
00 Yorumla
5 ayEvet daha çok güven verir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBana hiç vermez, geçmişin etkisi kalır diye düşünürüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayGüven vermez belki unutamamıştır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayBen uzak dururum belki unutamamıştır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayBenimle değilse güvenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen etmem yaaa unutamıyorlar falann
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayHayır öyle bir kriterim yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzun
01 Yorumla- 5 ay
Neden
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. evet
10 Yorumla
5 ayartık hiç tercih etmiyoruz
10 YorumlaGüvenin onla bir ilgisi yok bence
00 YorumlaUzun ilişki yaşamış her zaman tehlikelidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet öyle
00 Yorumla
5 ayKişiden kişiye değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
5 ayHiç takmam
00 Yorumla
5 aySaçmalık
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım