18 yasinda lise sonum ve yksye hazirlaniyorum. Sevgilimle agustosta dershane ilk acildiginda tanistik. İkimiz de yks konusunda hirsli oldugumuzdan dershanenin kutuphanesinde ders calisiyoduk ve oyle yakinlasarak bir aylik bir flort sonrasinda sevgili olduk.
Daha flort olmadan once arkadas ortaminda sevgilim eski sevgilisinden bahsetmisti. Biz tanismadan bir ay once kizla ayrilmislar. Eski sevgilisi sevgilime asla guvenmiyormus kelimenin tam anlami ile hayati zindan ediyormus bende bunu ortak arkadaslarimizdan cok dinledim. Hatta bizim gorusmeye basladigimizi duyunca eski sevgilisi okulda sevgilimin yolunu kesmis ve sevgilime okulun ortasinda hakaretler ederek tokat atmis. (Sevgilimle exi ayni okulda, ben farkli okuldayim) Okulda onu aldattigini soyleyerek bir suru olay ve dedikodu da cikarmis ama onlar ayrildiktan sonra tanismistik yani.
Sonrasinda kiz hayatimizdan cikti ve iki aydir hicbir sekilde rahatsizlik vermiyor. Sevgilim bana karsi cok durust, su ana kadar minik bile olsa bir yalanini yakalamadim. Telefon sifreleri, imstagrami falan filan her seyini biliyorum asla saklamiyor hatta ayrildiklarinda instagram hesabini kapatmisti ve eger mesajlari okumak istersem diye kapattigi hesabi bizzat yanimda ve benim telefonumdan acti.
Bende elbette mesajlari okudum ve kızla sevgilimin birlikte olduklarini ogrendim. Sevgilim mesajlari okuduktan sonra kavga edecegimizi hatta ondan ayrilacagimi dusunuyordu ama ben kavga cikarmadim. Oturup konustuk, ogrenmek istedigim her seyi sordum ve hepsini durustce cevapladi. Karsiliginda ondan mesafe istedim ve bu iliskiyr ancak o zaman devam edebilecegimi soyledim.
İstedigim mesafeye cok guzel saygi duydu uzun bir sure bana sarilmaya bile cekindi ama zamanla ve gencligin verdigi kan kaynamasiyla yakinlasmaya basladik ve hepsi tamamen benim sinirlarima uygun sekilde oldu. Opusurken bile ya opucugu ben baslattim ya da beni opmek icin izin aldi.
O eski sevgilisiyle ilklerin hepsini yasamis olmasina ragmen o benim ilk sevgilimdi ve ilk opucugumu de ona verdim.
Simdi biz yakinlastikca kendimi eski sevgilisiyle karsilastirmaya basliyorum. Sanki o kizdan daha curetkar olmam lazimmis sanki sevgilim her seyi yasamisken benimle dumduz opusmek ona yetmiyormus gibi geliyor.
Sevgilim bana bunu asla hissettirmedi tam tersi bunlari dusundugumu soyledigimde bana kizdi ve artik onun hayatinda oyle bi kiz olmadigini sevgilisinin ben oldugumu falan soyledi. Ben yinede kafamda kuruyorum surekli. Eski sevgilisini unuttugunu biliyorum cunku 4 aydir cikiyoruz ve ondan asla suphe etmedim gozu sadece beni goruyor beni dort aydir bir kere bile uzmedi tam tersi hayatimin en mutlu zamanlarini yasiyorum
Ama bazen eski sevgilisini dusunuyorum ve kendimi onlarin hikayesindeki kotu kisiymisim gibi hissediyorum. O kizla hic karsilasmadim ama sanki karsilassam utanip yuzune bakamayacakmisim gibi geliyor
Yani, kızlar: boyle dusunmem normal mi? Boyle dusunurken hakli miyim?
Erkekler: cidden her seyi yasadigi o kizi unutup beni sevebilir mi? Beni onunla karsilastiriyor mudur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer