Nişanlım beni eski sevgilileriyle kıyasladı, sizce ne yapmalıyım?

Merhaba, kıyaslamak yanlış bir şey yani ilişkinin biricikliğine zarar veren bir şey olduğunu düşünüyorum. Çok küçük düşürücü bir eylem nişanlınızın yaptığı. O yüzden ben olsam ayrılmayı düşünürdüm hatta ayrılırdım da yani yaptığı çok ayıp kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kıyaslanmak kimsenin hoşuna gitmez. Sevgilim beni eski sevgilisiyle kıyaslasa onu o kadar çok sevmeme rağmen bırakırdım. Gururlu kadınım ben, kaldıramam. Aynı şekilde ben de onu kıyaslasam o da beni bırakırdı.
Ortada büyük bir sorun var. Bence bu sorunu konuşarak çözmeye çalış. Baktın laf anlamıyor, düzelmiyor direkt ayrılırsın.
Cevap
21Cevap
Nişan yüzüğünü anasının neysemmm eline ver. Evlenince de mahalledeki karılarla kıyaslar bu andaval seni.
Geri dönüştürüp kum torbası olarak body salonuna bağışlamak harika olur o tarz tipleri.
Yüzüğü çıkarıp eline ver..
Bamya de kudursun
Bir insanin iliskide bence yaptigi en kotu sey iliski sirasinda kiyaslamaktir bu aldatmayla ayni statudedir ama bu bilinmeden yapilabilir. Ama bilinerek yapilirsa iste o bambaska bir noltadir. Siz bunu goruyorsunjz yasiyorsunuz nişanliniz bilerek mi kiyasladi yoksa bilmeden mi
Harama bakma helaline göz değer zaten evlenmeden yani senin onun helali olmadan böyle sözler senim için kırıcıdır
Kalp; Yüce Allah'ın evi olduğundan kalp kıranlar Yüce Allah'ı üzdüklerini düşünerek, kalbini kırdığı kişiden özür dilemeli, kalbi kırılan kişi de özrü kabul etmelidir.
Rabbim seni terketmedi sana darılmadı 'da Rab Teal'a kullarını çok sever
İlişkide olduğunuz kişi ne olursa olsun sizi eski hiçbir ilişkisiyle karşılaştırmamalıdır. Bunu ona uygun bir dille ifade ettikten sonra ilerideki davranış ve tutumlarını gözlemleyerek ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Sağlıklı bir durum ve tutum değil maalesef. Sevgiler.
Bu ilerde cok büyük sorun olur kesinlikle değişmez ve biter bunu kimse kabullenemez, aklı başkasında olanın yaptığı hareket bunlar kaldıramazsın diye düşünüyorum
Yol yakınken ayrıl derim madem senden memnun değil gitsin eski sevgililerine dönsün herkes aynı diye bir şey yok seni olduğun gibi kabullenmek zorunda öyle erkekten sana hayr gelmez
Agzinin ortasına yapıştır. benim karı öyle yapardı sacmaladigim zaman bende özür dilerdim konu kapanirdi.
Buyur onlara gidebilirsin de.. izin veriyorum de.. daha bana bu zamana kadar öyle kıyas yapan bir babayiğit çıkmadı karşıma..
Yüzük hediye et, özellikle senin parmağında olan yüzükten.
Ayrılmalısın kimse seni eski sevgilisiyle kıyaslayamaz saygısızlıktır bu. Hem aklı onda kalmadığı ne malum ayrilmasan bile ağır bir tribi hak ediyor.
Tekmeyi basmalısın, şimdiden böyle yarışa sokanla ömür mü geçer
Ben ayrılırdım çünkü sadece böyle kalacak mı saniyorsun
Knka ilişkini tekrar gözden gecir. Baskasıyla kıyaslamak ne ya. Uyar en azından
bence kıyasa giren adamdan hayır gelmez her konuda kıyas edecek sende sinir olacaksın evlenince de
Ayrılır ve eski sevgililerinle evlenirsin derdim.
Neden kıyasladığını sor, bu konu hakkında konuşun. Hala devam ediyorsa yollarınızı ayırın derim
Kötü yaklaşım yapmış. sizde ona bunun çok kırıcı olduğunu. belirtebilirsiniz.
En İyi Cevap