5 ayOlması gereken üzerinden konuşursak farklı dini görüşler sorun oluşturmamalı.
Ama gerçekçi açıdan değerlendirecek olursak, maalesef gibi bir yerden sonra muhakkak sorun oluşturur gibi çünkü dini görüşler bireyin ve çevresinin yaşantısı da dahil olmak üzere çok şeyi etkiliyor.11 Yorumla
Soran5 ayKesinlikle baştan sağlam bir temel oturtmak gerekiyor aksi durumda sorun yaşanıyor.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. İslam beyefendisi olursa hoşuma gider tabikide ama dindarlık cok geniş bir konu sadece Müslümanım Allaha inanıyorum demekle olmuyo ya da ben herseyi bilirim demekle hiç olmuyo çok oluyo bu din adı altında yapılan şeyler kimin ne yaptıgı Rabbımle kulu arasında olan bişey ve kimsenin buna müdahale hakkı oldunu düşünmüyorum ben sadece saygı duyarım sorun yaşamam rahatsızda olacağım bir konu olmaz diye düşünüyorum teşekkür ederim iyi akşamlar
12 Yorumla
Soran5 ayAmennna, baskılamadığı sürece sorun yoktur.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
5 ayUğraşamam gerçekten böyle insanlar senin İstediğin gibi giyinmene izin vermez istediğin gibi davranmana izin vermez istediğin gibi hayat yaşamana izin vermez sürekli der ki namaz kıl oruç tut her yerini kapat kafanı kapat en sevmediğim erkek tipi
13 Yorumla
Soran5 ayBen öyle birisi olarak söylüyorum, hayır buna karışmıyoruz çünkü islamda zorlama yokken benim zorlamaya haddim yok, eğer o kişi öyle giyiniyorsa saygı duymam gerekiyor ve hayatıma böyle alıyorum, dinimiz insanlara karışın demiyor ama insanlar karışıyor.
- 5 ay
Sen böyle düşünüyorsun ama genelde erkekler böyle düşünmüyor işte adam yanında istediği gibi birisini istiyor yani birlikte olduğu kadını değiştirmeye çalışıyor
Soran5 ayO kişiler hayatta zarar verenler genelde, sapıklar gibi. İnsanın ibadeti Dr günahı da Allah ile arasında, açık diye de günaha girmesi de onunla Yaradan arasında. Bu gibi kişilerin zorlaması sonucu insan dinden soğuyor.
5 ayTam tersi hoşuma gider neden rahatsız olayım elhamdülillah Müslümanım gerçekten bu devirde hakkıyla inancını yaşayıp namazını kılıp ibadetini yapıp gerçekten gösteriş olmadan makyaj yapmadan ona bu nasır tesettür gösterisi yapmadan Allah rızası için yapıyorsa çok mutlu olurum ve isterim ama öyle insanı denk gelmeyi Allah nasip eylesin
13 Yorumla
Soran5 ayAmin, inşâallah ağabey. 😇
- 5 ay
🙂🙂
- 5 ay
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim efendim
Yapay Zeka Cevapladı
Dindar olup baskıcı olmayan biriyle ilişki yaşamak bence sorun değil hatta güzel bile olabilir 💫
Önemli olan onun inancı değil sana ve senin hayatına yaklaşımı. Sana karışmıyorsa senin sınırlarına saygı duyuyorsa ve sen de onun inancına saygı gösterebiliyorsan ilişki yürür 💕
22 yaşında olduğun için ileride evlilik konusu açıldığında yaşam tarzı beklentilerinizi de konuşman çok önemli. Bugün sorun olmayan farklar ileride çatışmaya dönüşmesin diye açık ve dürüst konuşmak iyi gelir 🌿✨22 Yorumla
Soran5 aySaygı duyuyor, anlayışla karşılıyor tabii ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dinar olmasını istemem anlaşamazdık diye düşünüyorum tamamen ben dinime bağlıyım ama çoğu şeyi yerine getirmiyorum
12 Yorumla
Soran5 ayAğam zaten dindar denilince aklına eski çağ, eski toplum gibi geliyor ama soru öyle değil her türlü amacına saygı duyuyor olması, anlayışlı birisi olması.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayRahatsız olmam.
Aşırı baskı sıkar, nefes alamaz oluyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 5 ayBen ateistim. ama karşımda ki kadının dini önemli değil. beni bu şekilde kabul ettiyse ve sevdiyse bende onu olduğu gibi severim ve kabul ederim. yeter ki kafalar bir olsun. tabi farklı dini olanların anlaşabilmesi biraz zor.
12 Yorumla
Soran5 ayBarış gibi olun hey KS ahalisi.
- 5 ay
saol kankam 🙏
m 5 ayHem evet hemde hayır, nefes alışımı bile dine bağlayacak kadar katı dindar biriyse benden uzak Allahı'na yakın olsun. Karakterime ters. Çok kötü bozuşuruz olmaz bizden sfjhd dilde dindar olursa belki.. ya da bana "kapan, namaz kıl, onu yap şunu yap" diye emr veremez.
22 Yorumla
Soran5 ayBakara suresi 256 ayette Yaradan dinde zorlama yoktur diye buyuruyor zaten, yaradan bile zorlamıyor iken kulu neyin haddine? Çocuklarını, eşlerini zorla namaza, kurana zorlayanlara ayrı bir gıcık oluyorum, zorladıkları için dinden soğuyorlar.
- 5 ay
Ay bende inan.. nefret yaranıyor insanın içinde
5 ayDindar çok bağnaz biri ile yapamazdım
Ama aynı dinden olmamız şart kesinlikle
İbadetleri kişi kendi için yapar bu yüzden kimsenin kimseye karışma hakkı yok
Dinde zaten zorlama yoktur herkes kendinden sorumlu
Çok uç noktalarda insan olunca illaki uzun süreçte anlaşmazlık oluyor
Karşındaki saygılı düzgün anlayışlı ve modern zihniyette biri ise zaten karşılıklı saygı duyma oluyor ve büyük sorunlar olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bence tamamen kişinin dindarlığı nasıl yaşadığıyla alakalı. saygılıysa kimseye baskı yapmıyorsa sorun olmaz ama her şeye karışıyor kısıtlıyorsa olmaz.
11 Yorumla
Soran5 ayİslamın ahlâkını bilen birisi gerçekten baskılamaz, ibadeti de kendi ile yaradan arasında olduğunu bilecek kadar bilinçli.
5 ayYaratan var mı yok mu orası meçhul ama dinler insan uydurması şeyken dine inanan birisi benle yapamaz.
12 Yorumla
Soran5 ayÖncelikle söylediklerinin hepsi kanıtsız ve delilsiz şeylerden ibarettir, ve en başta şunu idrak etmek ve temele bunu oturtmak gerekiyor;
Bir yemek aşçısız olmaz, bir bina mimarsız olmaz, bir elbise terzisiz olmaz, bir resim ressamsız olmaz.
Nasıl ki eve girer sofrada leziz yemekleri görür, bunu kim yaptı deriz, aynı şekilde bunca hayvan bunca insan bunca canlı bunca bitki bunca meyve bunca sebze bunca eşyanın da bir sahibi ve yaratıcısı vardır.
Bu en büyük ateistlerin bile zamanla boyun büktüğü ve Müslüman olduğu bir hakikattir.
Şimdi temele Allah’ı oturttuk.
Gelelim ikinci konuya.
Babanız siz küçükken size para ve kağıt veriyor, kağıda marketten kahvaltı için alınacakları yazıyor, parayı da bu eksiklerin alınması için veriyor.
Ama siz gidip bunun yerine oyuncak alıp eve dönüyorsunuz.
Muhtemelen bu yaptığınız karşısında bir cezaya müstahak olursunuz, çünkü çocuk yaşta bile anlarsınız ki; bu para bizlere oyuncak gibi değersiz bir şey için verilmedi ve verilmiş olamaz.
Bir para bile boşuna verilmez iken, dünyayı 2,5 defa dolaşacak uzunlukta damarların birbirine karışmadan yerleştiği bu bedenimiz, dünyadaki bütün kameralardan üstün olan ve paha biçilemez bu gözlerimiz, dünyadaki tüm sistemlerden ve bilgisayarlardan üstün olan aklımız, hafıza kapasitemiz, dünyadaki tüm araçlardan değerli bizi taşıyan bu ayaklarımız, kollarımız, daha yüzlercesi; bize market örneğindeki gibi öylesine verilmiş olabilir mi? Parayı bile boşa vermeyen babamız varken, bu bedeni bize Allah boşuna vermiş diyebilmek için, ya akılsız, ya kötü niyetli olmalıyız.
Sana dünyaları verseler karşılığında 2 gözünü vermeyeceğin bu nimetlerin bir maksadı ve amacı vardır.
Akıllı insanın hikmet binasında temelden sonra bu 2. katıda inşaa olduktan sonra gelelim 3. katına.- 5 ay
Sen bunu yazdın diye namaza felan mı başlayacağım sandın. Nefesini kendine ve sevdiklerine harca lütfen
5 ayHoşuma giderdi heralde de olmasın yine öyle sxdjs
216 Yorumla
Soran5 ayCasper bari sen yapmaaa
- 5 ay
Ama dindar diye evlendikten sonra ya afganistan muamelesi görürsek 😭
Soran5 ay25-29 yaşında gizli kullanıcının adına attığım yoruma bak.
Afganistandaki kişilerin insanları namaza zorlaması, zorla kapattırılması Kur'anımızda yok zaten. Kur'anımıza aykırı bu. Bakara suresi 256 ayette Allah, dinde zorlama yoktur diye buyuruyorken kul kulu zorluyor.
Büyük mertebede olan Peygamberimiz bile hanımıyla sokakta koşu yarışı oynamış birisidir, kadınlara vurmayın, kötü davranmayın hoşça davranın.
Kız çocuklarınızı sevin, değer verin diye hadisleri dahi var çünkü islamdan önce Kız çocukları ayıplı olarak görüp diri diri gömüyorlardı.- 5 ay
@hayaletbiri00 bence soru saçma. İnsan olduktan sonra Dindarlığı boş.. zaten kuran iyi insan olunuzki cennete giresiniz Der. İbadet ediniz ki cennete giresiniz demez bu Tevratta Var
Soran5 ay@Gangshitt_07 İslam dini sadece ibadet etmektan ibaret değil ki : )
Allah Kur'an-ı Kerim'de insan olmayı anlatıyor
"Kibirli olma." (Nisa 36 Ayeti)
"İyiliği Başa kakma." (Bakara 264)
"Hak Yeme" Bakara suresi 188)
"Adaletli ol." (Maide suresi 8 ayet
"Güzel konuş" (İsra 53 sure ayet)
"Aklını kullan" (yunus 100)
Ben istediğim kadar namaz kılayım ve umre yapayım biirinin ahını alırsam, kul hakkı yer, yalan söylersem ne fayda?- 5 ay
@Kauren arkadaşım iyi insan olduktan sonra ibadet boş diyorum.. peygamber öldüğünde İslam yeniden yazıldı hadislerin gerçekliği de yok bu arada
- 5 ay
@Gangshitt_07 Hadisleri inkar eden birine dini anlatmak biraz garip durur sanırım evet bin yıllar önce söylenmiş sözlere inanması zor bende düşünüyorum bunları ama hepsini inkar edemeyiz tamamen doğru olanları doğru olma ihtimali olanlarda var yani hadislerin gerçekliği yok kelimesi biraz tuhaf olmuş. Kötü insanın kıldığı namaz nasıl bir anlam ifade etmezse iyi insanın da kilmadigi namaz kendisi için yazık olur İslam dininde. Zariyat süresi 56. Ayette çok bilindiği gibi "Ben cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım" ifadesi geçer. Bu bağlamda İslam dini iyi insan olmanız yeter derken ve Allaha ibadet edin derken ya kendiyle çelişiyor ya da farklı bı konu mevcut
- 5 ay
@hayaletbiri00 arkadaşım iyilik evrensildir. Ama ibadetin dayanağı yoktur.. ibadet Tevratta yer alır, Kuran'da Çok fazla geçmez.. belliki bilgisizsin, mesela incilde İsaya kulluk edinizki cennete giresiniz Der isayı tanrı olarak görüyorlar, bunun Allah'ın kitabı olduğuna inanmak Allah'a Hakarettir.. olmayan bir şeye inanmak istiyorsan inan ama bunun ismi inanc ya da iman değil ah*maklık olur.. Düşünceler değişir ama gerçek asla değişmez
- 5 ay
@hayaletbiri00 üstelik hadislerin gerçekliği yok dedim inkar etmedim.. ikisinin arasında gece gündüz farkı var
- 5 ay
@Gangshitt_07 hele bi farkını açıklasana reis aydınlanalım ya bakalım o gece gündüz farkı
- 5 ay
@Gangshitt_07 kuran önceden okudun mu kardeş sen ibadetin dayanağı yoktur nedir Kuran namaz kılın ki cennete erişesiniz diyor kuran Peygamberin ümmetine beş vakit namazı farz kıldım Allah sabredenlerle beraberdir diyor bilgi gereken söylemler de değil düşünerek te bulabilirsin bunları ama sizde o da yok sanırım kolaylıklar
- 5 ay
@hayaletbiri00 fake hesap açmış bir erkeksin. Dediklerimi yanlış anlarsan senin için iyi olmaz, seviyeli tartışma severim.. Ayetler Doğru ama hadislerin hepsi doğru değil, bunu demek istedim.. hadisi inkar etmek ne alaka canım arkadaşım.. beni sınıyor musun?
- 5 ay
@Gangshitt_07 Kardeşim kızım erkek vibe verdiğim içinde şu ortamda gurur duyuyorum kendimden yorum bulamayınca cinsiyetten sapmaya çalışmakta ancak sana yakışırdı. kardeşim inkar etmek hadis yok demek değildir sadece onlara inanmamak güvenmemek tam anlamıyla tasdik etmemek hepsini doğru bulmamak anlamlarında da olabilir cümlemin devamına bakarsan anlarsın seni sınayacak kadar değerli olduğunu düşünmüyorum good night
- 5 ay
@hayaletbiri00 Sitede bu kadar cühela olması Kötü. Önce inkar kelimesini öğren Soytari
Soran5 ay@Gangshitt_07 Erkek değil ama sen bilirsin. Sorumu daha fazla rahatsız etme.
- 5 ay
@Gangshitt_07 Abi bi kafasızla tartışmaya girdiğim için kendimden utanıyorum zaten kelimeler cümledeki kullanış ve anlamlarıyla değişir ya güzellik ikidir kolaylıklar good night diyom sus artk
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Dindar bir insanla hiçbir şekilde birlikte olamam onun yaşantısına inançlarına saygı duyarım ama birliktelik bana uymaz. Benim tarzım da dindar birine uymaz, çünkü hayat tarzlarımız siyah ve beyaz kadar farklı olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır ama hep karışırsa o zaman çok rahatsız eder
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yobaz ve bağnazlık kısmında yokum. Ama İslam ve şartlarını yerine getiren, dini bütün bir insan beni ancak mutlu eder, sorun yaşamam, çokta memnun olurum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
5 ayAksine dindar olmazsa aramızda hiç bir şey olamaz zaten. Dindar ama Müslümanım diye karşıya geçmeyecek tabi üzerine düşen dine ait bütün vazifeleri elinden geldiğince amel etmeli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Dindarlık tek başına sorn değil, mesele onun o inancı sna nasıl taşıdığıdır. Baskı yoksa, “ben böyleyim sen de böyle ol” dayatması yksa, insan neden rahatsız olsun ki? Hatta kendi sınırlarını bilen, ahlâkı olan biriyle olmk çoğu zaman insanın içini rahatlatır. Hoşlandığın biri dindar çıktıysa kaçmak yerine bakmk gereken şey şu, bana alan açıyor mu, saygı duyuyor mu? Gerisi detaydır, kalbi dar oln dindar olmasa da yoruyor zatn.
01 Yorumla- 5 ay
Mantıklı bir yorum
Gizli Üye(25-29)5 ayrahatsız olurum. çünkü her şekilde davul bile dengi dengine. bi süre sonra seni baskiliyor.
25 Yorumla
Soran5 ayNe malum baskılamayacağı?
Cevap sahibi5 ayhiçbir şeyin garantisi yok. yaşadım çünkü. ben müslüman değilim. ailemi beni yargilayip dine zirlayan hem sevgilim hem arkadaş çevrem çok oldu. o yüzden dindar muhafazakar biriyle anlaşmak zor. çünkü bi yerden sonra sen hatalı bir ambalajmışsın ve o düzeltmek zorundaymış gibi yatkınlık gösteriyor. onun hakkı var da benim yok mu ben de onu düzeltmeye çalışayım o zaman. insanın saygisi olmalı bazı şeylere. biz ailemle bunu çok yaşadık vebali gibi bakarlardı bize. ahlak be hoşgörü bu değil.
Soran5 ayBöyle kişilerden uzak dur namaz kılıyor ama niyeti bozuk.
Bu daima aklınızda olsun tesettüre girenin niyeti bozuksa tesettürün ne suçu var?
Namaz kılanın niyeti pis ise namazın ne suçu var?
İslam'ın ahlâkını bilerek yetişen bireyim ailem daima beni insanlara kötülük yapmamayı, saygılıyı her zaman tebessüm etmeyi kimseyi incitmemeyi öğrettiler İslam'ın ahlâkını bilen birisi kadını mücevherlerden değerli görür, onlar Allah'ın emanetidir bize tıpkı zararsız hayvanlar gibi.
Ahlâkı sağlam olmayan kişiden hayır gelmez. Umarım o sevgilinin yüzünden ben gibi bir çok kişileri aynı kafese koymazsın.💐
Cevap sahibi5 ayyok tabii herkes aynı kafeste değil ama insan insan olduğu için sevilmiyor bunu gördüm.
Soran5 ayDoğrudur, böyle kişiden kurtulduğuna Mesut ol.
Annemin ileride bir hocayla evlen demesi geldi aklıma sorunun cevabı ise anlaşabileceğimi sanmıyorum dindar biriyle :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayİstediğim o zaten 🤣 tabi dindar dediğim hayatımda herseye de karışmayacak
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 5 ayDindarlıkla dindar olunmuyor ahlaklı olması yeter, kalbi temiz olmalı
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Kadın olsun,, harbi kadın. İnsanca davransın neye inanırsa öyle saygı duyarım
10 Yorumla
5 ayBende müslümanım dindır olması niye rahatsız etsinki
10 Yorumladindar olması hoşuma gider açıkçası bazı sebeplerden dolayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayKarışmazsa kimse kimseye sorun olmaz din kişiye özeldir
10 Yorumla Memnun olurum baskıcı değilse detayda belirttiğin gibi. Birde beni kısıtlamazsa
10 Yorumla
5 ayHayır hiç istemem yaşam tarzlarımız ve düşüncelerimiz uyuşmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
5 ayYobaz ve yeniliğe kapalı olursa sorun yaşarım. İnancından bağımsız olarak.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayHayir inancli olmasi tersine hoşuma gider, ama abartiya kacmadigi sürece
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Gerçek anlamda dindar, mütedeyyin biriyse daha ne isterim...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
5 ayÖyle birini istiyorum zaten ama dediğin gibi olcak
10 Yorumla Dindar olsa zaten sevgili olmaz ki. Sevgililik haramdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır hoşuma giderdi, isterim.
31 Yorumla
Soran5 ay💐
Gizli Üye(25-29)5 ayAksine hoşuma giderdi bu devirde öylesini bulmak zor birde baskıcı olmayan demissin o adamla evlenirim bile 🥺
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayDindar olması şart zaten ama yani dar kafalı olmasın açık görüşlü olması önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBende dini değerlere özen gösteren biriyim. Ama dört dörtlük değilim elbet. Beni bunaltmadığı sürece sorun olmaz
13 Yorumla
Soran5 ayAynı düşüncedeyiz, doğru kişiye denk gelesin umarım.
Cevap sahibi5 ayteşekkürler sende kalbine göre birini bulursun umarım
Soran5 ayBakalım nasibimiz kim:)
Gizli Üye(30-35)5 ayİsterim ama radikal karar cihatçı vb olmasin
10 Yorumla
5 ayBana karışmadığı sürece hiç bir sorun yok. Ama dindar olduğu için büyük ihtimalle zaten sevgili olmazdı benimle.
01 Yorumla
Soran5 aySevgili yerine konuşmak, tanışmak var mahremiyetin de.
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yok dindar olmasın mümkünse anlasamam ben içerim gel içelim derim olmaz caiz değil der öpmek sarılmak koklamak isterim olmaz ben sana haramim der der oğlu der
00 Yorumla
5 ayİnşallah Allah nasip ederde öylesi çıkar
21 Yorumla
Soran5 ayİnşâallah.💐
5 ayElhamdülillah Müslümanım ama sevgilimin çok dindar olursa beni rahat ettirmez. Sürekli bir kısıtlama getirir falan o yüzden sorun yaşardım
00 Yorumla
5 ayNe rahatsız olurum ne de sorun yaşarım. Gayette olabilir, memnuniyet duyarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayBeynini dini masallarla doldurmuş biriyle yakınlaşmam mümkün değil.
00 Yorumla
5 ayKarakteri ve yaşam tarzı önemli. Karşılıklı aşk, güven, sadâkat ve uyum en önce gelir.
00 Yorumla
5 ayDindar olmasın kindar olmasın mındar da olmasın darlı şeyler beni darlıyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 987 cevap paylaştı.
5 ayBen istemem, niye Cuma'ya gitmiyorsun, oruç niye tutmuyorsun gibi sorguya çekecek hatunla yapamam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Din bilgisi olsun tabi ama kimse başkasına karışıp yargılayamaz manevi sohbette edilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
5 ayYoo tamtersi aşırı hoşuma gider 5 vakit namaz cuma namazları oruç date... tam yatağa atılmalık
01 Yorumla- 5 ay
Soru yanlış. İnsan olduktan sonra dindarlık ilgilendirmez. Kuran'da insan olunuzki cennete giresiniz Der.. Dindar olunuz ki cennete giresiniz demez. Bu Yahudilikte Var
Hayır , aksine daha çok sevinirim
20 Yorumla
5 ayRahatsız olmam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dindan biriyle evlenmem
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah inancı olması hoşuma gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herşeyin fazlası zarar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
5 ayYok ben seküler erkek istiyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayRahatsız olmam ve sorun yaşamam
10 Yorumla
5 ayDindar erkek >>>
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayİbrik bile tutarım
10 Yorumla
5 ayAsla sorun yaşamam 😶🌫️
10 Yorumla
5 ayRahatsız etmez aksine hoşuma gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
s 5 ayYok hayır hatta mutlu olurum.
10 Yorumla
5 ayBana karışmayacaksa sorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySorun değil de cinsel konularda istediğim şeyleri yapmayacaksa istemem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
5 ayDindarlara gelemem ben.
10 Yorumla Dindarlar öcü mü sinifsallastirmissiniz :))
12 Yorumla
Soran5 ayEstağfurullah hayır. Dindar birisine de ateist birisi ile olur musunuz gibi soru sormak düşünün. Dindar biriyim bende.
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat