Hangi dinden olduğu söz konusu değil.
Herhangi bir dine aşırı bağlı, önceliği dini olan bir sevgili ya da eş sizin için sorun teşkil eder mi?

Dinine ne kadar bağlı yani? Her güzel şeye ben bunu yapamam edemem derse pek anlaşamam gibi. Bilmiyorum bu konu hakkında fazla yorum yapamam. Ama benim yaşam tarzıma pek uymaz.
Dinine bağlı olması benim için sorun olmaz. Sorun beni de kendine göre hareket etmeye başlarsa oluşur. Ki ben de kendi dinime kendimce uygun yaşıyorum. O yüzden dini ne olursa olsun ve ne kadar sıkı bağlı olursa olsun beni kendi çizgimden farklı şekilde dini yaşamaya zorlamadığı sürece sorun yok.
Yani hangi din olursa olsun eğer benim uzerimde hüküm kurmaya çalısacaksa, kendi ''doğru''larını bana dayatmaya çalışıp, hayatımı kısıtlayacaksa sorun olur...
Sorun teşkil etmez
Teşekkürler sister
Ne demek
Cevap
13Cevap
Din alimleri kadar degil de ortalama bir Müslüman gibi -namaz kılan, ramazan orucunu tutan vs- olmasi beni mutlu eder acikcasi
Öncelikle din Allah’ın kanunu bağlı olmak farz bunun aşırısı olmaz… bağlı olmayan da kendi bilir hesabını kendi verir…
Müslümansa başımda tac ederim.
Başka dindense, zor olur ama iffete ve İslami usullere bağlıysa İslam'ı anlatir, tavsiye ederim..
#Vesselam
Neleri var neler yapiyo dinle alakası yok bu işin ben cami hocasiyla sevgiliydim. neler yaptı kocasına yapmayacağı şeyleri sevsin yeterli
Anladın mı
Bence büyük bir şans eğer gerçekten bağlı ise her kuralı uyguluyor ise.
Fazla ise bu durum beni rahatsız eder.
yobaz ya da aşırı muhafazakarsa evet o iş yürümez
Evet sorun benim için aşırı olması
Allah'tan daha ne isterim başka...
Öyle birisi sevgilim ya da eşim olamaz zaten
Niye ki😂
Belki hayatında dinci görmedin konuşuyon kendi halerinde insanlar kimseye bir zararları yok o dediğin siyasetciler bence 😅
Tamam o vakit devam et böyle 😊
Böyle güzel bir şey nasip olur mu 😊
İnşallah olur
😊
Öyle olması gerekmiyor mu zaten😃
Herkes öyle istemiyor işte 🤷♀️
Etmez
Keşkeeee
Hayal benimkisi
Eder istemem
etmez
Benim için hangi dine bağlı olduğu önemli ya