Herkes beni güvenilmez ve çapkın sanıyor ama aslında öyle değil, bu imajı nasıl kırabilirim?

Yaşım 22. Kendimi çok eğlenceli ve komik biri olarak görüyorum. Sürekli eğlenmeye ve o an yaşadığım şeye önem veririm. Arkadaşlarım da bu şekilde söyler. Ağzım laf yapar. Sosyalleşmeyi ve konuşmayı bilirim. Tam bir flört köpeğiyim. Gerçekten sevgili olmaktansa flört etmek aşırı hoşuma gidiyor ama dışarıdan da sürekli şu cümleleri duyuyorum. Ne zaman durulmak bir ilişki yapmak istesem kızlar sen güvenilir değilsin, tipin çok şerefsiz duruyor. Sen benle birlikte 10 kızla daha konuşuyorsundur gibi şeyler duyuyorum. Sırf bu yüzden çoğu şey yarım kaldı. Sanki her konuştuğum kızla yatıyormuşum gibi bi vibe veriyormuşum. Belki yaşıma göre çok fazla kızla takıldım ama gerçekten dedikleri gibi değilim aslında. Birini sevince gerçekten karşı cinsi tamamen unutup sadece partnerime yöneliyorum. Ama böyle durumlarda da genelde terk edilen taraf oluyorum. Bu konu hakkındaki yorumunuz nedir. karakterimi nasıl şekillendirmeliyim sizce.

Herkes beni güvenilmez ve çapkın sanıyor ama aslında öyle değil, bu imajı nasıl kırabilirim?