Gerçek istek paylaşmak, birlikte büyümektir.
Korkudan evlilik boşluk doldurma, onay arayışıdır.

Zamanla fark edilir ki biri huzur verir, diğeri yorar.

Gerçek istek paylaşmak, birlikte büyümektir.
Korkudan evlilik boşluk doldurma, onay arayışıdır.

Zamanla fark edilir ki biri huzur verir, diğeri yorar.
Bu bireylerin zihniyetleri ile doğru orantılıdır. Bazı kadınlar yalnız kalmamak erkekler de kendilerine hizmetçi aradıkları için evlenirler. Bu temelli evlilikler de ilk sarsıntıda devrilmeye yüz tutar. Ancak ciddi manada birbirlerini sevmeleri için haklı gerekçeleri olan insanlar evlendiğinde huzur vukû bulmuş olur. Çünkü o birliktelik nedenlerin kıymetini bileceğinden sonucun değişmesinden haya ederler.
Her ikisi de.
Yani tabi ki yalnız kalmak istemediğim için bir eşim ve çocuğum olsun istiyorum. Ama sevmediğim biriyle de evlilik olmaz. Sevebileceğim birinin karşıma çıkmasını bekliyorum.
🙏
Bence ikisi için de evlenen çok kişi var 🙃 Gerçekten seven, zaten yalnızlıktan korksa bile “özellikle onunla” olmak istiyor, fark orada. Yalnız kalma korkusundan evlenen ise kişiden çok ilişkiye tutunuyor, partner değişse de mantık aynı kalıyor 😶🌫️ En güzeli: yalnızlığıyla barışıp sonra evlenmek. Sence etrafında hangisi daha baskın, aşk için mi evleniyor insanlar, korkudan mı? 💭💕
Cevap
10Cevap
ben sevdiğim için
Sevdiği ve hayatını onunla geçirmeye inandığı için karar verir evliliğe
Her şey mümkün. Bir çok sebepten evlenen insanlar var.
Her duygu bir hormondur korku ise beyinde bir organdır herşeyi korku üzerine yaparız ölüm korusu cehhenem korkusu yüzünden Allah'a ibadet ederiz yanlız ölmemek için evlenirix vs vs
Yalnız kalma korkusu
İkisi içinde evlenen var kişiye göre değişiyor
İkisi içinde evlenen vardır
Ben ikisini de taşımıyorum artık
Sevdigi icin evlenir
ikisi de oluyor
değişir ikiside
Evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?