Eşim benimle ilgilenmiyor, evde saygısız davranıyor ve çok mutsuzum ne yapmalıyım?

arkdşlar Merhaba😊 ben 2 senelik evliyim ama hiç mutlu değilim eşim benımle ilgilenmiyo akşam eve gelıyo tv karşısında oturuyo uyuyana kadar.. sabah kalkıp işe gidiyor 2 senedir hep böyle sıkıldım artık bu durumdan ilgi istiyorum bende çok mu bişey istiyorum 36 yaşında kendisi bende 29 yaşındayım ben eşimle gezmek istiyorum ama yok hep evdeyız hiç sosyal bir aktivitemiz yok ben bu durumdan iyice rahatsız olmaya başladım eşimi de seviyorum onu nasıl kendıme çekebilirim çok güzel bir bayanım ama hiç iltifat etmiyo iki güzel kelıme söylemiyor. Defalarca uyarmama rağmen evde sigara iciyor ve küllerini bilerek halıya döküyor, yemek yerken bilerek yere dokuyor bana is çıksın diye ve uyurken bilerek ihtiyacı olmamasına rağmen hem beni sıkıştırıyor hemde yorganı falan üstümden çekiyor ne yapıcamı şaşırdım lütfeen seviyeli bir şekilde yorum yapın teşekkürler

Eşim benimle ilgilenmiyor, evde saygısız davranıyor ve çok mutsuzum ne yapmalıyım?