Kovalanmak isteyen erkek çekici mi, yorucu mu¿ ilk adımı kadından beklemek 🤦🏼♀️

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kovalanmak isteyen erkek çekici mi, yorucu mu¿ ilk adımı kadından beklemek 🤦🏼♀️

Kadın ilk adımı atabilir lakin bir kadına yakışmaz erkeğin peşinden koşmak, dişilik ve erillik var neticede ve bu çizgiyi aşmamak gerekiyor. Kovalamak erkeğe yakışıyor, kadın teklifini yapar, duygularını söyler, belki ilk buse de kadından gelebilir lakin kadın erkeğin peşinden koşmamalı, şakrabanlıklar yapmamalı diye düşünmekteyim. Gel barışalım, gönül alma çabaları belki olabilir lakin hududunca, çünkü kadın kısmı naz yapar, ay erkeğe de yakışmaz ki naz yapmak, küsmek yakışmaz erkeğe, trip atmak, uzatmak yakışmaz.
Ayrıca kadın peşimden koşsun diyen erkek ağır bir narsistir bence, krallar gibi büyümüştür, herkesin kendisine kral gibi muamele etmesini bekler, çünkü onu büyüten ana aslan oğlum, paşa oğlum demiştir ona ve herkesten aynı muameleyi bekler, birisinin peşinden koşsa incileri dökülür çünkü
🤌🌸
Burdan geliyor cevabı. Erkekler 5 yıldır değil 5 milyar yıldır veriyor vermeye alışkın... Fakat kadınlar 1800. yıllardan beri sadece alıyım erkek ev alsın araba alsın değer ilgi sevgi her şeyi versin çalışsın devamlı kaynak versin... güzel... Fakat uzun yıllardır tek taraflı bir alma mentalitesine evrildi kadınlar... Son 5-10 yıldır erkeklerin verici sağlayıcı tarafı değişti... Değişmek zorunda. Çünkü bir taraf hiç bir şey vermiyiceğim hep benim onun kazandığı da benim benim kazandığımda benim davranışının bokunu çıkardı kadınlar. Verip-almadığım bir ilişkiye niye maddi-manevi ve zaman olarak yatırım yapsın erkek? Alıp-vermeyi bilen bir kadın istiyor ilişkinin nasıl yürüdüğünü bilen bir kadın arıyor erkekler o yüzden ilk önce kadın versin verebildiğini ben göriyim istiyor. Çünkü toplumun genelli yanlızca alıyım alıyım yemekelre götürsün iltifat iltifat hediye suprizler güze sözler yanında olduğunu ifade eden davranış ve sözler... Ama kadına bakıyorsun tık yok... Prensesimiz oturucak kölesi vardı zaten... sevgililikte de evlilikte de fark etmeksizin ikili ilişkilerin hepsinde almak var vermek yok kadınlarda... Bu yüzden kız arkadaşı bile yok ya da naber naber türden.
Peşinden koşturmaya çalışan herkes itici geliyor bana, dikkatini çekiyorsa muhattap olursun olur biter, dikkatini çekmiyorsa zor gibi görünmeye çalışmak mantıksız geliyor. Hayır işin kötü tarafı artık erkekler kadınların gerçekten isteyip istemediğini de anlayamıyor, naz ayağına yatan da aynı tepkileri veriyor gerçekten istemeyen de.
Eril olmayan ya da olgunlaşmamış erkek tipi. Ben bırakırım o gelir ne de olsa diyen jöle beyinliler. Böylelerinin kafası aman başka kız mı yok diyen tipler. biri olmazsa öteki olur. Gerçek ya da istikrarlı ilişki istemezler.😄
Hele shdj jöle beyinliler mi ahaha
Evet hahah ya da hayvanatlar ya da fırfırlar cırcırlar jfjjjdd
Fırfırlaaar :D ahsja
Yanıklar jfjjf
😂😂
Bence özgüven eksikliğinin, egosunu okşatmanın kafasını yaşıyor canım 😂 “Kadın peşimden koşsun” diyen erkek çoğu zaman ilgi manyağı oluyor, vallahi aşırı yorucu 😅 İlk adımı kadından beklemek başka, peşinden koşturmak başka. Biri eşitlik, diğeri ego oyunu. Sen bu tarz tipleri hayatında nasıl değerlendiriyorsun, direkt eliyor musun yoksa önce izler misin? 🙃💅🏻
Ne izleyecem belediye izlesin onu jdd
Ayyy öldüm belediye izlesin ne ya 😂 Seni kimse yormasın kraliçe 👑✨
Yapay zeka sen çekil aradan kızlara kötü örnek oluyorsun 😀 akıl verme onların zekasıyla senin zekan bir değil bunu bize yapma 😊😃😏
Yapay zekanın aklınızı bulandırmasına izin verme aklınla mantığınla hareket et 🙃😊😏
Tamam sözzz
Cevap
84Cevap
Prenses erkektir o, adam olanlar gocunmuyor çünkü...
Modun nasıl sjd
Ben cevap vermeyim sen hissettiğini söyle.
Hâlâ yorgun 🙄
Hissetiğin gibiyim evet.🫤
Noluyooo😒
Ölü toprağı atmışlar gibi üzerime.🫤
Hemen silkelemek lazım seni
Sizin gibi kadınlar her şeyi karşıdan bekliyor o da var bi taraftan.
Kimin koşacağının inan ki bir önemi yok. Sadece, birisi peşinden koştuğunda o diğer kişi kendini beğenmişlik yapıp ego yapmasın
Kimse kimsenin peşinde koşmasın mümkünse. gönlü olan seven zaten adım atar diğeri de karşılık verir.
Hayır kadın benim peşimde koşmasın. Ben de kadın peşinde koşmuyorum. İlişki dediğin şey bu değil ki.
İlişki; karşılıklı çekim, duygu, güven, çıkar odaklı ve müşterek temellere dayalı kendiliğinden oluşup gelişen, ilerleyen spontane bir süreçtir
Birinin diğerinin peşinde koşması, diğerini peşinden koşturması, diğeri için çabalaması, diğerinden onay alması gerekmiyor ki...
Karşı cinsin peşinde koşan kişi, dilencidir. Birinin peşinde koşmak, ondan ilişki dilenmektir. Bunu yapan bireyin kendine saygısı, yaşama dair duruşu yoktur.
Bir erkekten sevgi dilenen kadın zavallıdır. Bir kadından seks dinlenen erkek de müptezeldir. Sevgi de, aşk da, cinsellik de zorla olmaz.
Günümüzde bu doğrultuda geliştirilen tüm teori ve pratikler, adeta arz/talep kanunuyla işleyen serbest piyasa dinamiklerine müdahale eden toksik devlet politikaları gibidir. Bir süre sonra kendi kendini imha edip yok olmaya mahkumdur.
Kadın onun çabasını görsün, hele bir de hoşlandıysa (tip olarak) zaten kendini yakalatacaktır.
Ama öncesi, önem verdiğine, isstediğini görmeli.
Ha, ben mi? Yüreğime dokunsun, akılma girsin ve ufak bir ışık göreyim Everest' çıkarım.
Olur o kadar
Koşsun ne var.. Ezber bozmayı severim.. 😏😏
Ezber bozmayı seviyorsan, şu an ezberlenilmiş tek şey prenses erkekler :D aksini göster
öyle alışmıştır…
Genelde özgüvenden çok onay ihtiyacı yaşıyor.
“Ben değerliyim” demek yerine, birinin peşinden koşmasıyla bunu kanıtlamak istiyor.
İlişkiyi eşit bir bağ değil, güç oyunu gibi görüyor.
Gerçekten kendinden emin erkek peşinden koşturmaz; karşılıklı ilerler.
Bu kafa, olgunluktan çok egoyu besleme derdi.
Bence bu normal değil kadın peşimden koşsun diyen erkek ya özgüvenini yanlış yerden besliyordur ya da ilişkide sorumluluk almak istemiyordur. Biraz egosunu tatmin etme, biraz da zahmete girmeden ilgi görme isteği gibi geliyor bana sağlıklı bir ilişkide taraflar birbirinin peşinden koşmaz, iki kişi de isteyerek adım atar. Tek taraflı çaba bana samimi gelmiyor.
Güzel bir şey değil o. Ne koşsun ne koştursun ama kadına ağır olup adım beklemesi daha çok yakışıyor. Kaçmak kovalamak terim ve eylemlerine gerek yok sadece.
Yahu lafın gelişi koşmak o ne yazaydım onun yerine soruya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Sorunu yanlış anlamadım ya doğru bir beklenti veya yaparsa uygulama değil dedim
Ham'dır olmamıştır. Ağzını yüzünü turunc gibi buruşturup hayatının içine eder. Turunc ondan daha bile faydalidir. Uzak olsun
😅🤌
Doğru erkek modelidir.
Çünkü stabil ve sigma profil felsefesi bunun doğruluğunu her zaman gösterir.
🤦🏼♀️
Detaya şöyle ince bir giriş yapayım, çünkü ben soruya göre cevap yazdım.
Erkek kovalanmak istiyorsa bu saçma.
Ama kovalamam, beni kovalayan varsa kendi bilir havasındaysa işte orada benim görüşüm geçerli.
Sanırım saatin geç, benim duyargalarım ve algılarımın azaldığı bir saatte olduğum için yanlış düşündüm. 🙏
Estağfurullah 🙏
Anlayışınız için teşekkür. Çok nazik ve incesiniz. 🌸🌸🌸
🤌🌸
Kovalanmak isteyenin cinsiyeti bence önemli degil iki türlü de itici. İnsan gibi muhatap olup yürüt ilişkini.
Kovalamak/çabalamak şart
Yooo bu sizin düşünceniz, ilişki başlamadan çabalanır sonrasında sadece emek verilir
🤦🏼♀️ bence bu düşünce ergence sorry
Bütün normal insanlar için bu durum aynı. Erkeğin çabaladığı ilişki mezara kadar gider, bir kadınla tanışmak için ilk adımı erkek atar , buluşmaya o çağırır, birçok şeyi o ayarlar ve kadını fetheder. Doğanın kanunu bu. Hayvanlar aleminde bile böyledir yaw, erkek aslan dişisi için kavgaya bile karışır.
Dişi de sürünün avlanmasından sorumludur, kadınlar yemek işinden yavru bakımından sorumludur. Günümüzde bir kadına bunları söylediğinde nasıl bir tepki alırsın bir düşün. İlk söyleyeceği şey erkekler "bakıcı ariyor" olur. Kadınların coğunluğunun doğasina aykırı yasaması kabul edilebilirken bir kadın icin neden şekilden şekile girelim ki, herhangi bir karşılığı yok.
Prenses erkek oluyor bunlar oldu olacak çocuk doğurup 7/ 24 baksınlar kız valla koşarım peşlerinden koşmaya nagmert 😃
😂😂
Eşşek sudan gelene kdr dövülecek tip ay buda yeni çıktı ha kadın peşimden kovalasın 🤦♀️Yakında istemeye kadın gelsin diyecekler bu gidişle 😂
😅 Bari hamile de kalsalar djdj
Erkek erkekliğini bilsin boolum. Ben bile rahatsız olurum bu tip erkeklerden. Kızlar, işiniz zor
+1
Kimse kimsenin peşinden koşmasın da kadında yazabilir gayet normal bir şey
😒😒
İlk adımı erkekten beklemek ne kadar ukala ve bencilceyse bu da aynı şey
Tamam sjdj
Ay ne alaka? Bazen insan millete değil de kendi durum vaziyetine üzülmeli :D tavsiyemdir.
Alınganlık iksiri mi ikram ettiler, bedava diye hüpletmiş gibisiniz jdfj
İkram ettiler ama reddettim :D 'gibisiniz' aslında öyle olmadığını sizin öyle sandığınızı kanıtlar nitelikte
Ahahahahaha yarına kadar güleceğim buna:D
Valla o tarz adamlar neyin kafasını yaşıyor anlayamadım. Fazla naz aşık usandırır
Evet
Kadınları elde edebilmenin kolay olduğunu anlamış biridir.
🤦🏼♀️ basit kadınları kolay elde edersiniz ancak
Cinsiyet fark etmeksizin birini peşinde koşturmak isteyen insanın tek niyeti ego tatminidir bence
Aynen öyle
Bu şekil de düşünen bi erkeğin kafası olduğuna inanmıyorum şahsen
Var 🤦🏼♀️
Şu ilk adım klişesinden artık sıyrılmak gerek. Peşinden koşturmaya çalışmaktan da...
Yoo sadece erkeklerin girdikleri prenses triplerinden sıyrılması gerek. İlk adımı erkek atar, kadınla tanışıp birlikte olana kadar çabalaması gereken de erkektir
Peki.
Vay be heykel kadar olamadık heykel bir ben sıfır 🥲 doğru taktığı uygularlarsa kaçınılmaz gerçektir kadın ne kadar kızarsa kırsın kaçan erkeği kovalar bir erkek çok fazla ilgi gösterirse kadın basit bulur uzaklaşır sıkıcı bulur
Onun da tarzı o demek ki. Ve inanın ona da koşan kadın vardır. Denge asla şaşmaz.
Evet inanıyoruz var sjdj
Ene sen sormuşsun bunu da len köfte seni ekdkdd
Niye şaşırdın hayırdır kardeş ksdj
Hayırdır kardeş ne la
Hızlı hızlı yazarken senin sorduğunu anlamamışım o yüzden böyle makam sahibi gibi ciddili yazmışım avk ajdjdjf
youtube.com/shorts/BKfKiCXL87s?si=u-L2edXHk7PT5MZt
:D ciddi yaz tabii, sen benim sorularımı sallamıyon mu
Hee lan bu muymuş bu 😂😂
Niye senin soruların sallanmalık mı 😂
Ulan sorduğum soruya soruyla gelmesene 😅
Ulan böyle daha keyifli olmuyor mu 😂
Sen keyif alıyon he :D oldun olası beni gıcık ediyon ya
Allah vergisi, yok ki açıp okusan dergisi 🤪😂😂
Ay çok kötü ayyy okuduklarımı sil Allahım kurban olam
Okurken sırıttığına yemin ederim ama ispat edemem. Ben muhtara gider hadi
Ciao :D yaylan
Herhangi bir kafa yaşamıyor direkt kafayı yemiş, kendini hint kumaşı zannediyordur.
😅 ahah yes cano
Çok aşırı yorucu bence, böyle kasıntı tiplerden uzak durmak gerek
Onlar da bizden uzak dursa sjjd
Genellikle kendi egosunu ve güven duygusunu tatmin etmeye odaklanıyor bence. Karşısındakini kendisine ödül gibi görür çoğu zaman karşısındakinin hislerini ve sınırlarını önemsemez, sadece ilgi ve beğeni görmek ister.
Hangi delikanlının kitabında kadın peşimden koşssun yazıyor ulaa nonoş olmuşlar haberleri yok
Erkek gibi hissediyorlar kendilerini, totoları arşa değiyor
Ahh yazıkkk sakat herhal bunlar kdjs
Egoları incinir öyle deme djdj
Doğru diyorsun prenseslere incinmesin dkdj
Sonra ay ay ay diye ağlarlar djjf
😭😭
Mesela kadın peşimden koşsun diyen bir erkeğin öyle bir huyu olduğunu farkettiysen uzak dur. Hiç gerek yok böyle şeylere. Kimsenin kimseyi kovalamasına gerek yok. İki tarafta eşit bir şekilde sevgi gösterse ilişki yürür gider zaten.
İlişki emek ister, flört zeka.. bunlarda ikisi de yok. Tedavisi de yok shjs
Maalesef dkd
Bir erkegin bir kız için uğraşmamasi gerektiğini anladığı için yani yanlış anlaşılmasın diye hem kendini bir sey zannetmesin diye de ilk adımı kadindan beklediği için. Bu konuda bir şey yapmak istemiyordur.. Yani ben öyle duydum birisinden..
Bana iğrenç geliyor ulan sperm yerine yumurta mı üretiyon ögghh
Ahaha çok iyi
Koşup bağla, sonra anasından emdiği sütü burnundan getir 🤪
Bu ona ödül olur
Doğrudur 🤷♀️
Kadın erkek fark etmeksizin birinin peşinden koşmak saçma
Lafın gelişi koşmak o
Her anlamda saçma
Peşinden koşamam şaclarım bozulur dermişim😅😅 bence güzel kafa yaşadığı kesin
😂😂
Kovalamak veya kaçmak ne saçma sapan iş.
Konuşup anlaşıp beraber geçirilecek onca güzel zamanı peşinden koşturup egosunu tatmin ederken öldüren erkek canım.
İşimden dolayı çok mesaj atamıyorum veya arayamıyorum, bunun peşimden koşulsun anlaşılması beni rahatsız ediyor.
Ama çaba eşittir ilgi, ilgi eşittir çaba
Yeterli gelmiyor sanırım. Bazıları mıç mıç seviyor sanırım.
Tabii bitmek bilmeyen lovebooming lazım
Bu da sıkıcı
Yani kimse kimsenin peşinden koşmasın. Şöyle bir kural var. Kaçan kovalanır. Onun karşılıklı anlayış ve muhabbet akabinde güven ile birliktelik sağlanır.
Adam yakışıklıdır
Kadın ruhundan anlayan biridir
Kadınların ilgisini hak ediyordur
Kendisine yoğun talep olduğu için çaba göstermesine gerek kalmamış olabilir
Vallahi direkt sevmek aşık olmak en güzeli belki de evlenmek mutlu olmak birilerin peşinden koşmak bu saatten sonra çok geç yorucudur
Doğada bile sperm yumurtaya koşar bunlar erkek değil
😅😅
Doğada ne olduğu insanı niye ilgilendiriyor?
Erkeklerin görevi değil kadın peşinde koşmak.
Bence, kadın istediği erkeği seçmek için uğraşmalı, erkek de beni seçsin diye çabalamalı, ben şahsen yorucu şehir hayatında çözümü böyle buluyorum, daha sağlıklı ve faydalı ilişkiler sürdürebiliyorum.
Sayınız çoğalsın
Prenses deriz ona jdkd
Cuk oturur
Sırasıyla olmalı kovalamaca biraz erkek kovalıyacak birazda kadın yoruyor bi yerden sonra ne o at koşturur gibi ejdjdek
Bazı erkekler çok çekingenler bence özgüvenleri olmadığı için ilk adımı atmıyorlar gibi geliyor
Ya tamamda ilk adimi biz atincada sapim damgasi yiyoruz o ne olacak?
Yahu kadın size yeşil ışık yapacak 🤦🏼♀️
Onu nasil anliycaz?
Bırakın kızlar bu koşma işini.
Net olun Saklamayın bazı duygularınızı
Ne o mektuplu aşklar ne o mektuplu aşkları yaşatan dönem kaldı.
Bence bi erkekten hoşlanıyorsanız onun çekim merkezine girmeyi adım atmayı deneyin Sizden hoşlanan yine size adım atar ama böyle hüseyin bolt olmamızıda bence beklemeyin.
Koşma işleri bitti artık.
Senin koşmasını bekledigin kişiye o kadar çok kadın atlet olup koşuyor ki zaten seceneklere boguluyor
ilk adımı erkek atmalı, tabii gerekli sinyaller varsa
Para varsa peşinde köpek olurlar Yedir içir gezdir konforu ver gerisi basit
sonunda erkek olduğunu fark etmiştir yavru köpek değil.
Sizin de yok mu bir orta yolunuz adam ne yapsın hayır peşinizden koşsa sapık oluyor da alfa erkek peşindem koşmaz diyorsunuz bu sefer de koşmuyor ilk adımı erkek atar da alfa erkek yönetir diyorsunuz karar verin artık
Dengesiziz biz djf
Peşimden koş diyen herkes soğutur kendinden. Bunun kızı erkeği yok. İnsan olan koşturmaz.
kadın koşacak tabi biz koşunca bi yerleri kalkıo
Hic bilmiyorum
valla hic o kafaya giremedim ben
@öğrenimelemanı Çok güzel demiş👌🤌 ona katılıyorum 😄
Ahhssjssj
Sor bakalım çiçek alarak mı koşuyoruz yoksa çiçeksiz mi? Bir de sıcak su torbası da lazım
Değil mi ya istiyoruz diyoruz biz koşarız da kaleyi fethedemiyoruz 🥹🥹
Çok yorucu deli eder insanı valla bir kovalarsın iki kovalarsın sonunda bıkarsın.
Hiç kovalamam djdj
Totosu kalkmış demek ki
Ölene kadar bekler ciddi söylüyorum. İsterse yakışıklı paralı olsun. Doğası gereği erkekler gerçekten istiyorsa peşinden koşar derler. Koşmuyorsa istemiyordur
İstiyorsanız siz de emek vereceksiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?