Olmaz mı maalesef gördüklerim ve duyduklarım beni dehşete düşürüyor.. Birilerinden hoşlanmak ve ilişki yaşamak asla yanlış bir olay değil yanlış anlaşılma olmasın.. Fakat ben bir kadının da kendisini taşıması gerektiğini düşünüyorum belli başlı konularda.. Asla erkek peşinde koşmadım, koşmam da.. Birine adım atmak ya da o kişiye yeşil ışık yakmak başka bir şey bir de ondan ona atlayıp her birine de vıcık vıcık konuşan mavi boncuk dağıtıcıları var.. Erkeğin de kadının da bu şekilde davrananindan uzak durmaya çalışıyorum.. Keyifli günler..
Var tabi olmaz mı? Sevgilisi olduğunu bile bile koşar olmadı trip atarlar. Evlilerin peşinden koşarlar. İlgi vermiyor diye trip atarlar. Pardon da bunlar kim ya? Sevgilisi, evli birisinin peşinden koşmak ve onlar ile zaman geçirmek karakter yoksunlarının işidir. Karakter ve beyin yok işte bazı kişiler de.
Ohoo hatta hayatında zaten mevcut bir erkek olduğu hâlde başka erkeklerin peşinde koşanlar bile var. Öyle bir doyumsuzluk yani… Evli olup burada bekâr manitası olan o kadar insan var ki. Kadın erkek hepsi böyle mide bulandırıyor artık ilişkiler.
Var olmaz mı :) Erkek peşinde koşan kadın tipleri 1.) Ben flörötözöm ayol diyen kadın 2.) Para avcısı olup uçana kaçana yürüyen kadın 3.) Ben tek eşli olomoyorom deyip kocasını ve sevgilisini aldatan kadın 4.) Orgazm olmak için yaş, din, dil, ırk fark etmeden kendini sokağa atıp erkek düşüren kadın
@sudesiyahseven Yalan söylemiyorsan, her şeyin bir ilki vardır :) ayrıca zevkin çok yukarlarda değil demek ki bu yine de kadınların yakışıklı erkek sevdiği gerçeğini değiştirmiyor
Siz de güzel kadın seviyorsunuz 🙂 Kalem alırken bile işlevden sonra rengine göre seçeriz. Elbette herkesin kendi beğendiği bir boy kilo gibi bir kriteri vardır. Ama önemli olan önceliğinin karakter olması.
@sudesiyahseven Tabi ki güzel kadınları seçiyoruz dış görünüş her şey aksini söyleyen kendini kandırıyor sadece :) kimse güzellikten önce karaktere önem vermiyor dışını beğenmediğinizin içini merak etmiyorsunuz bu tüm insanlar için geçerli. belki bazen çok iyi uyum varsa sevgililerde bazen orta güzellik olsa da aşık olabiliyorlar
Tabii ki çok iyi biri diye 60 yaşındaki biriyle evlenebilmeyi falan başarabileceğimi çok düşünmüyorum ama zaten bir insan bakımlıysa ne kadar çirkin olabilir ki? Hijyene çok önem veririm açıkcası ve karaktere de. Bunlar yoksa yakışıklı diye hayatıma alamam.
KS'deki sorulara bakarsan kadınların daha çok erkek düşkünü olduğunu hep bir arayış içinde olduklarını kadının gücü vb. şeylerin palavra olduğunu ve sosyal medyada kadınların durumuyla sokaktaki durumlarının ne kadar farklı olduğunu yani kadınların bu kadar karşı cins konusuyla ilgilenmelerine rağmen bunu ustaca sakladıklarını anlarsın
Vardır tabiki. Hatta kimisi alenen, kimisi saman altından...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bugün bir hanımefendiye yol verdim ve teşekkür etti sonra yolum tekrar önüne çıktı ve durdum bu sefer araca geldi ve beni eve bırakır mısın dedi olur dedim ve sakin bir yere geçmemi söyledi olur dedim ve geçtik arka koltukta beni mahvetti 3 kere? Koştu mu sizce?
Burada yapılan şeyleri duydukça kadınlardan da nefret ettim. Burada eli yüzü düzgündür dediğim bir çok insan karaktersizin önde gideni çıktı. Burası böyleyken gerçek hayatı düşünemiyorum bile.
Ben pek yaşamadım gördüğüm kadarıyla kendisine kotu davranan kişilerin pesinde koşanlar oluyor onlar. İnsanoğlu kendisini acı çektirmeyi çok seviyor. Yasayip gördüklerim bile bana yetiyor.
Koşmuyorlar yürüyorlar. Ancak zenginlerin peşinden koşarlar. Bakma sen yakışıklı erkek isterim diyen kadınlara. Ama güzel kadınlar bir yerlerde saklanıyorlar. Ya da benim güzellik anlayışım farklı
Kimi kadın şöyle koşar: erkeği kendine aşık ettikten sonra geri adım atarlar hem trip ve naz yapmaya başlarlar. Kimi kadın yüz görmeyince geri adım atar.
hic beni terk etti diye dovunen erkek gordun mu sen :) yani erkek duskunlugu kadinlara mahsus bir konu :) o yuzden uyduracaksaniz madem bir mantiga oturtun :)
Erkek peşinde koşmak söylemi biraz kötü olmuş bence. İnsan sevdiğinin peşinden gider. Belki barışmak istiyor, belki de aşkını haykırmak istiyor. Bu durum o kişiyi şunun peşinde koşuyor gibi göstermemeli. Ama tabi ki bazı insanlar koşuyor olabilir, belki yalnızlıktan sıkılmıştır ya da heyecan peşindedir.
Kesinlikle var 😀😀😀😁😁 hatta burada bile özelden yazıyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kullandığım bir uygulama var gelen mesajları gorsen ağzın açık kalır. Kadınlar erkekleşti erkekler kadınlaşti, ben utanıyorum sanki kız olan benim de erkek olup beni tavlamaya çalışan o