+1 yılbunları okuduğum için çok şaşırdım. bana da aynı şey olmuştu ve bu benden başkasının başına gelmez sanmıştım. benim gibi bir an bile unutamayan ve ondan başka birini düşünemeyenler de varmış. bir de yıllardır yurt dışına gitmek istiyordum canım çok sıkıldığında. bazen de söylerdim bunu. ama geçen yıla kadar ülke belli değildi. ben ilk izlediğim Kore dizisinin başrol oyuncusuna bağlandım. bence ruhunun güzelliği dışına yansımış. çok fazla seviliyor. bir röportajında sevgilisinin yanında rahat hissetmediğini söylüyordu yani onu mutlu eden biri çıkmamış. bir de koreli kızlar çok şımarık, bencil ve paraya tutkun olmalı özellikle de ünlüler onu mutlu edemez. ben ise paraya değil insanlığa değer veririm, çok duygusalım, yalan söylemem, dürüstüm, tek amacım onu mutlu etmek, onun da yanına yakışabilecek biriyim. korelilerin arzu ettiği diğer özelliklere de sahibim. umarım yüksek lisans için giderim. bunun için dil çalışıyorum. bir müzik grubunu ararken karşıma bir dizi çıktı ve 4. bölümünü izlerken ona karşı bir sıcaklık hissettim. sanki aradığım kişiyi bulmuştum. rastlantı işte. bunları yazıyorum şimdi. onunla tanışıp sevgisini kazanabilirsem senaryo mutlu sonla, olmazsa kötü sonla bitecek ama senaryom dizi olsun isterim. okul olarak da onun yüksek lisans yaptığı okulu seçtim. o modellik de yapıyor. ben fotoğrafa poz bile veremem ama eğlence olsun diye bir ajansa başvuracağım. beğenmezler belki de. korelilere de benziyorum biraz. bir koreli şarkıcıya benziyorum. gözleri oldukça iri. gözler, burun, dudaklar ona benziyor. gözlerim iri, yüzüm küçük, saçlarım dalgalı, boyum uzun, moğol etkisi de yok. onun dışında benziyorum. beni estetik yaptırmış sanırlar mı acaba:) türkiye deyince şaşıracaklarına eminim. oynadığı tüm dizileri ve filmleri izleyeceğim. söylediği şarkıları da dinliyorum. her an dua ediyorum kalbimin en derinliklerinden. belki bir gün dizi olacak. bu dizinin başrol oyuncusu o ve ben olsam:) hayal kurmak parayla değil ya. bunlar çok saçma kimseye söz etmeyin sakın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben de MARILYN MANSON ' a aşığım. İmkansız aşk :(((
22 Yorumla- +1 yıl
Bende kim hyun joonga asigim hemde deli gibi artik onu izlemekden hic bir seye odaklanamiyorum bir gun koreye gidicem vr o ha ni gibi onu kendime asik edinceye kadar vaz gecmiycem eger bir hayatda olmasada bir daha dunyaya gelsemde onunla olucam buna inaniyorum hayatda imkansiz diye bir sey yokdur uzaylilara ya da gizli kuclere inaniyoruzda neden buna inanmiyoruz imkansiz diyr bir sey yokdur
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen bu soruyu ikinciye soruyorsun . ama eskisinde resimlerin yoktu. o zaman belki demiştim şimdi resimlerine baktım imkansız diyorum.. o erkeği erkekler bile beğeniyor. kusura bakma ama ona göre güzel bir kız değilsin. bi de bolulusun herhalde :)
japon kızları ezici çoğunluğu fit ve göbeksiz olur. sende maalesef öyle değil. sonra sen müslümansın onlar budist. her şeyi geç hiç konuşmamışsın yazışmamışsın.
kısacası vazgeç bu sevdadan. çok saçma çok. türkiye'de tarkan'ın seni kabul etmesi bile daha büyük bir olasılık bana göre.233 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sanırım..yorum için tesekkürler..
Soran+1 yıltesekkür ederim yorumunuz için az önceki arkadsşların yazdığı yorumla canımı sıktı..siz biraz neselnedirdiniz beni :D bundan sonra böyle bir soru felan sormucam.. :)) tesekkürler gerckten...
- +1 yıl
sen beğenmeyebilirsin. ama kim kimi seçiyor o önemli :) ben erkek olarak kızı değerlendirdim. yalan söylemeye lüzum yok yüzü güzel ama vücudu fit değil, yanyana koy bakalım nasıl duracak.
ayrıca türk kızları o kültüre çok yabancı . o kadar saygı hiç bir türk kızında yok. istisnalar hariç.
Soran+1 yılewet , kültürlerini çok iyi biiyorum güney koreli arkadslarımdan felan ama kültür meselesi derken sadece yemek kültürüne çok yabancıyız.. :)))
- +1 yıl
ahahaa yoruma gel..koptum resmen..bu arada bu cocugu yemin ediyorum kız zannettim yahu :)
- +1 yıl
hiç bir zaman kendini küçümseme ama abartma da. dünyada herkes güzel yakışıklıları alsa bu çirkin dediğimiz insanlar hiç evlenemezdi. konuya gelirsek kim kime uyacak? o mu din değiştirecek sen mi? hadi değiştirmediniz diyelim. her yerde kopukluk olacak o putlara tapmaya sen cami bulursan mukaveleye falan gideceksin :) bir an düşündüm de harbiden enteresan bir durum oluyor :)
Soran+1 yılo hristiyan :)
- +1 yıl
neyse işte o zaman da istavroz getirecek yüce isa meryem ana ruhu'l kudüs adına falan diyecek. sen kapıda buluşacaksın. içerde müzik falan çalıyor,taş gibi sert koltuklar. oturunca kalçanı kıracak kadar. papaz gelecek kadi tosla paraları kilisemize yardım falan :) şaka bir yana da gay olsaydım ilk yatacağım erkek bu olurdu. hakikaten yakışıklı haksız değilsin de beğenmezler ah beğenseler :)
Soran+1 yılideal kız tipine uyuyorum..kilo versem olacak..balık etli olmam engel olabilir.. :)) ama ben kendimle barısık birisiyim..ama o asırı dinci değil.islamiyet hakındaki görüşü mantıklı ama ateist diye biliyorum ama allahın ismini veriyor..anlamadım gitti.. :))
- +1 yıl
sen müslümansan hristiyanla evlenmenin islamdaki yerini de biliyorsundur herhalde. onlar balık etini sevmezler. sabah akşam balık yiyor bıkmışlardır :) bu arada kilo nasıl vereceksin?
Soran+1 yılçok çabuk kilo alıp veren bir yapım var.. :)) bilmiyorum müzlüman bir kadın ile hristiyan bir erkeğin evvlenmesi zina ama önemli olan sevgi.. bu iki dinden hangisi mantıklı gelirse onu secer bence müslümanlığıktan baska bir secemz sanırım..çünkü mantıklı geliyormus ona..
- +1 yıl
tamam da ne zaman buluşacaksın? ve o senden kaç yıl sonra hoşlanacak
Soran+1 yıltrt de dizisi yayınlanacak büyük bir ihtimal, o yüzden türkiyeye gelebilir..gelmesede biliyor zaten minozları ve sosyal paylasım sitesinden...imza günü veya fan meeting olabilir..işte o zamn karsısına cıkacagım ..benim gibi bir çok hayranı vardır ama denemekte yarar var..pes eden basarı elde edemez onun hayat felsefesinden harekt edeceğim :)) ve su an o 25-26 yasında 35 yasında evliliği düşündüğünü belirtyor.. :)
- +1 yıl
o kadar bekleyeceksin yani? peki ya hayır derse ki hayır demesi kesin gibi. ne yapacaksın? esra erol'a falan mı çıkacaksın?
Soran+1 yılben o zamn 26-27 yasında olacagım..şu ana derslerime cok caısıyorum okul. 1.siyim..avukat olmak istiuyorum..mesleğimi ele alınca koreye mastıra gidicem zaten korece biliyorum zaten :D amcamın cocukları orda calısıyor.. amcamda askerlik yapmıs orda zamanında...öyle koreli arkdaslar felan biliyorum..öğreniyorum konusuyorum bayagı :D eger kabul etmezsede o beni kaybetmiş gibi düşünür hayatıma devam ederim ama bu sürede evlatlık cocukalmayı düşünüyorum.. :)) evlensemde evlenmesemde..
- +1 yıl
çok enteresan . umarım amacına ulaşırsın. ama o kadar uzaklara gitmesen . ben de yurtdışında okudum ama senin sevdiğin gibi seveni bulması çok zor oluyor hakikaten.
Soran+1 yıltesekkür ederim :)) siz nerde okudunuz ? :)
- +1 yıl
3. dünya ülkesi azerbaycan'da. bizde de rusça ingilizce azerice falan var da. sanatçılarına aşık olamadık daha :))
Soran+1 yılhahaha :)) kimin ne zamn nerede aşık olacagı bilinmez.. otoda konuyor baska bir seyede :D
- +1 yıl
bolulusun aşçılık falan bilmiyor musun?
Soran+1 yılbolu değil :) balıkesir..niçin herkes bolu diyor anlamadım :D
- +1 yıl
10 bolu plakası ondan. kore güney kore mi kuzey kore mi?
Soran+1 yıl10 balıkesir :D 14 bolu, anasınıfnı ve 1. sınıfı boluda okudum ordan biliyorum..güney kore :D
- +1 yıl
hakikaten ya 14 ne 10 u . kafayı sıyırdım iyice. bi yerde hata yaptım diyorum iki saattir. kuzey kore'ye zaten almıyorlar. elçiliğimiz bile yok orda. :) noodle hazırlamayı falan biliyor musun?
Soran+1 yılkuzey kore değil :)) noodle çin ve tayvana özgüdür.. ben daha çok ramen kimiçi ve sojuyu biliyorum. :D güney korenin ünlü yemekleri..
- +1 yıl
güney koreliler yemiyor mu noodle falan? ben azerbaycan iran gürcistan hollanda'ya gittim. hep noodle ların üstünde korece yazardı.
Soran+1 yılçince olabilir.. yada güney koredeki yemek sirketlerinden olabilir.. yani buna bakılırsa bim ve diasada ramen var..o yemek onlara ait değil. :D
- +1 yıl
bilmiyorum. bu konuda susuyorum
çince' de 50000 den fazla harf/karakter varmış. korece'de kaç tane var? konudan konuya atlıyoruz ama. :)
Soran+1 yılewet çince çok zor bir dil gercekten karakteri olan bir alfabesi var..korece türkçeyle çok benzer özellikleri var..sondan eklemeli..özne yüklem ilişkisi :D 24 alfabe sanırım..hangul alfabesi..sesliler hariç :Dkolay sadece hangul tarafı biraz zor olabilir.. ha birde orta hitap resmi hitap gibi 3 hitap sekli vardır bu biraz sıkıcı gercekten..yani tesekkür ederim derken 3 farklı söyleniş sekli var..hitaba göre :))
Soran+1 yılbayagı bir sohbet ettik :)) yorumunuz için cok tesekkü ederim çıkmam gerekiyor.. :)) iyi gecler..
- +1 yıl
rica ederim. iyi geceler. korece türkçe benzerliğini oktay sinanoğlu kitabında bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam ya japonca ya koreceydi. burdan devam ederiz... sonra :)
Soran+1 yıltabikide iyi geceler :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbende azerice rusça ingilizce biliyorum. ben de ünlü birisinden çok etkilendim. ama gerisi? en önemlisi zengin misin? güzel misin? şöhretin var mı? onun binlerce fanatiği olacak. sen bir türk kızı olarak nasıl kıskanmayacaksın onu?sanırım koreliler budist . nasıl anlaşacaksın? her şey tamı tamına zıt. bizden evlenenlere ünlülere bak hangisi çulsuzla evleniyor. öyle olduğu halde ayrılıyorlar.
bu boş hayallerinden derhal kurtulmanı öneririm. afedersin ama yazdıkların bi çuval saman. ancak yakılır. çok üzgünüm ama bana göre öyle .01 Yorumla- +1 yıl
ne kadar seviyesiz ve dar görüşlü birisin hiçbir şey imkansız değildir hiç ummadığın bir anda hayat karşısına neleri çıkarır bu kafayla bu yaşa nasıl geldin sen yazık acınası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba sorunuzu tesadüfen gördüm, ve yorum yapmak istedim. Sanırım aynı durumdayız sizinle. Ben de You are beautiful dizisindeki Jang geun suk hayranıyım. Daha 1 ay öncesine kadar hiç kore dizisi izlemeiştim, ama tatilde kuzenimin tek bir dizi izletmesiyle alıştım, resmen bağımlı oldum. Önce To the beautiful you dizisini izledim, daha sonra you are beautiful şimdi de boys over flowersi izliyorum. Ama benim en çok beğendiğim you are beautiful oldu, o dizide resmen kendimi buldum diyebilirim. O kadar güzel bir dizi ki, resmen içime işliyor bittiğinde oturdum ağladım. Geçen gün de tesadüfen 3 tane koreli arkadaş edindim. Okuldaydım kızlar yanıma gelip ingilizce olarak bir şeyler yemek istiyoruz dediler. Ben de onlara yardımcı oldum, sonra arkadaş olduk, dün de onları Anıtkabir'e götürdüm. Bana Koreden getirdikleri bir hediye verdiler. Çok mutlu oldum. Sanırım artık tesadüf diye bir şeye inanmıyorum. Neyse yorumum biraz uzun oldu sanırım ama sizinle kesinlikle aynı durumdayız, Jang geun suk2un en büyük hayranıyım:) Bu yıl okulu bitti, seneye yüksek lisans için koreye gitmeyi bile düşünüyorum. Umarım siz de iyi bir başarı elde edersiniz ve Koreye gidersiniz. Bu arada söylemeden geçemicem, ben de Balıkesirliyim:))
00 Yorumla
+1 yılJustin Bieber hakkinda 3 yil once bende boyle dusunurdum. asik olmustum hayaller kurardim konserine gidince ben yildiz gibi parlar o bir tek beni gorurdu onca guzel arasindan benimle sevgili olurdu :D ve yillar gectikce bunun sacmalik oldugunu anladigimda cok buyuk depresyonlar gecirdim. isin kotusu inaniyordum buna! :D hay allah.
ama senn soyldiklerine inaniyorum olabilir neden olmasin ama eminim onu seven cooooook hayrani vardir.. ha birde koreliler sadece korelilerle evlenir bilmiyormusun?24 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılbiliyorum milliyetçiler bu konuda ama o ve onun ailesi öyle değil..dahasına türk kızlarını becerikli ve güzel buluyorlar..türkle evlilikten bir sey olmaz heralde yaa.. moğol- türk akraba ırklardanız biz :DD
- +1 yıl
akraba mi? mogol zaten turktur... ordan asyaya gocmustur turkler. neyse. umarim dilegin gerceklesir ama eger gerceklesmeyecek birsey ise lutfen zamanini harcama sana yazik olur
Soran+1 yılyorum için tesekkürler az önceki arkadasların yazdıkları gercekten cok üzücü.. :(
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. bumu 35 yaşında yaw 18 gibi görünüyor. koreli erkekleri beğenmiyorum.çok çocuksular .hiç erkeksi değil.sadece sempatikler.türkiyede yaşayan bir ünlü bile olsa çok zor kaldıki koreden bi ünlü.. imkansız görünüyor bence hayal dünyasında yaşıyorsun biraz gerçekçi ol..
30 YorumlaDaha öncede sordun abisi boş hayaller peşinde koşma cevrende ne güzel delikanlılar vardır bence birde arabanın kaportasına yazık değilmi boş yere niye masraf acıyosun artık babanınmı her kim verdise parasını
14 Yorumla
Soran+1 yılyaa öyle demeyin..
Soran+1 yıltesekkür ederim yorum için..d
- +1 yıl
Çok kötüsün.. delikanlı hani nerde biz niye göremiyoruz türkiyede kadınlar ölüyor haberin yokss söyleyeyim dedim
Eğer olursa onu İslam kültürü ile tanıştır.Belli olmaz,gayretin sonuç verebilir ama kendinden ödün verme,umarım tercihin ne olursa olsun mutlu olursun:)
32 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler :)))
+1 yılMerhaba. Sorunuzu sonradan gordum. Oncelikle buradaki bazi yorumlari umursamayin lutfen. Ne guzel iste Kore ye calismaya gitmek istiyorsunuz. Gidin ve deneyin hic bir sey kaybeymezsiniz. Umudun oldugu yerde mucizeler cicek acar. Hem Lee min ho da insan degil. mi sonucta o da bir insan la evlenecek. Kore li erkekler ideal kiz tiplerine onem verirler sizde bu tipe uyuyormussunuz. Bence imkansiz degil bu hatta imkansiz benim icin yoktur. Inanin calisin ve dua edin. Onunla tanisa bilirsiniz. Bir de soylemek isyedigim bir sey vat onu dinimizle tanistirin. Bu onemli
10 Yorumla
+1 yılBen de yarı ünlü bir beye aşığıım, platonik olarak. Ama imkansız. onu her gördüğümde acı çekiyorum. Onun sevgilisini görüce midem bulanıyor o ikisini bir arada düşününce kendime gelemiyorum uzun süre. Biliyorum çok saçma ve imkansız ama kurtulamıyorum bu illetten. ((((
00 YorumlaBende kim hyun joonga asigim hemde bildiyiniz gibi deyil artik koreye gidmeye bile karar verdim bir gun gidicem o ha ni gibi bana asik oluncaya kadar asla pesini birakmiycam eyer gidemezsem ya da bir sey olursa gelecek hayatimda yeniden dunyaya gelsem onunla birilikde olmak icin her seyi yapicam hayatda imkansiz diye bir sey yokdur ben buna inaniyorum bir birimizle cok uyumluyuz bende uykucuyum uyandirilmakdan nefret ederim ramenide cok severim amma bunnlar onu tanimadan oncede vardi onun icin korece oyreniyorum
00 Yorumlaevet bende kore fanı biriyim zaten dizilere bir kere kaptırınca oluyor nedense. ama ekran çok başka birşey gerçekle karıştırma bir düşünürsek bzim ünlülerimizin en iyisi bile kendince ayrı ayrı kötü huyları var orada ünlü olmak için çok farklı seçeneklerden geçiyrolar. yaşayan arkadaşlarımdan öğrendim örneğin her insanın arkadaşlarına göstermediği sakladığı kötü özellikleri vardır birde onları binlerce insan izliyor ve kimse huyunu değiştirecek birini aramaz. giden korede kalan arkadaşım hayatında yaptığı en yanlış şey olduğunu söyledi çünkü kendileri haricinde başka bir milletten insanı sevmiyorlar.umarım doğru yanıtı bulursun
00 Yorumla
+1 yılBende bir çok koreli aktörlere aşığım en başta exo grubu geliyor senin durumun şöyle sadece onun resimlerine bakarak ona bağlanmışsın hatta onun için ağladığını tahmin ediyorum aynı şey benim başımdan da geçti ve ben 17 yaşındayım 1 hafta ona bakmamaya çalış hatırlamıycaksın bile garantisini veriyorum sana.
00 YorumlaLee Min Ho dan hoşlanıyorsun demek :)
Hiç bir şey imkansız değildir fakat hayallere çok kapılmamak gerekir.
Bir gün karşına bir başkası çıkıp onu unutmanı sağlayabilir.
Neden olmaz diyorum biliyor musun, çünkü etrafında bir sürü insan var ve yabancısınız.
Onun ortamlarına girmek gerekir bir ilişkiye başlayabilmeniz için00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsoruyu sonradan gördüm ama yinede cevap vereceğim minho benim biasım evet çok fazla hayranı var ve bence imkansız senin bu söylediklerini bende yaşıyorum ve ilk defa aşık oldum galiba yani bu aşk bile olamaz ona hissettiklerim basit veya sadece ergenlik değil o çok iyi ama onunla olamayacağımı biliyorum yine de onu unutmayacağım asla onu çok seviyorum ailemi sevdiğim kadar o kişi tae
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Hâlâ aynı şeyleri hissediyor musunuz? Hissediyorsanız da mesela üzülüyor musunuz? Sanki gerçekten bir geçmişiniz oldu , sonra üzücü bir ayrılık gibi.
Bazı hislerimiz benziyor. Aşık mıyım değil miyim hiç emin değilim 👽💔00 Yorumla
+1 yılbende aynı durumdayım lee min ho ya aşığım ismini vermemişsin ama kesin o yani işimiz zor ve şuanda çok mutsuzm herkez malmışım gibi davranıo ama ben ahhh yardımmm edin arkadaşlar
kalbim o kadar acıyo ki ve her gece onun hayaliyle uyuyup uyanmak gerçekten çokzor bir gece rüyamda görsem bile yeter yani ne oluyor bana ağlıyorum onu düşünüppppppppp. ve koluma faça atıyorumm11 Yorumlaİmkansız diye birşey yoktur. Sen kendine güveniyorsan ve kararlıysan istediğin herşeyi elde edebilirsin bu şansa veya başka insanların yorumlarına değil senin çabana senin ne kadar istediğine dayalı birşeydir. " imkansız" diye düşünürsen istediğini alamazsın. "imkansız " diye birşey yoktur. ;) İddalı , emin ve kararlı ol. dediğim gibi bu senin onu ne kadar istediğine bağlıdır :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bende KoreFanıyım ve Exo grubundan Kim Joon Myeon (suho) hayranıyım. Lee Min Ho yuda tanıyorum. Müslüman bir kız arıyor hatta bir ara müslüman olmaya kalkıştı ama ailesi engelledi. Ropörtajlarında kapalı kızlardan vs hoşlandığını söylüyordu anlayacağın müslüman olmak için yer arıyor
- +1 yıl
Dediyim gibi bu hayatda olmasada gelecek hayatda onunla olucam idda deyil bu sadece ask ferhad sirin cin daglari deldi bende onun icin elimdrn geleni yapicam nereliodugu ya da hangi dilde oldugu hoc onemli deyil hadda cok sert birisi bile olsa onemli deyil cunki sadece ona asigim yapa bileceyim bir sey yok aski hic tanimadim ben amma ona ilk gorusde asik oldum unlu olmasi ya da zengin olup olmamasi umurumda deyil ven sadece onu isdiyorum
bende kim huyn joong a asık oldum veya hayran ama internete sadece onu izlemek için giriyorum sürekli güney koreyi arastırıyorum youtube da yaklasık olara 200 tana videosono izledim playfull kiss ve boys over flower i 3 kere bastan seyrettimm seni galiba en iyi ben anlarım
00 Yorumlabence ünlü biriyle evlenmek hayal kırıklığına neden olabilir onların ekranda sahte olduklarını düşünüyorum hiçbirine güvenmiyorum.ama imkansız diye birşey yok bence türk birinin bu şekilde ilgi göstermesi onun da dikkatini çekmiştir bence zaman zaman seni düşünüyor olabilir. bence ona duygularını samimi bir şekilde birşekilde ulaştıracaksın ben evlilik olmasa da tanışabileceğinizi düşünüyorum.umarım mutlu olacağın şekilde sonuçlanır.
00 YorumlaSende gitmissin koredeki en unlu kisiye asik olmussun :D oncelikle hayallerinin suya dusmesini istemem egitimini korede yaparsan tanisma sansin olabilir ama sadece onun hayrani olarak kalirsin :)
10 Yorumlabende bu adamın bır fılmını ızlemıstım şu an adı aklıma gelmıyor gay sanıyorlardı onu filmde :)) sacı kısaydı orta bıde takım gıymesı cokkkkk yakısıyorr :)))) ınsanı ayakta tutan hayallerıdır ıns bır gun karsılasırsın :)
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. bu konuda çok azimli gördüm seni koreliler türkleri sever ilhan mansızın bir ara çok fanı vardı orada ondan yardım iste tanıdıkları devreye soksun
20 YorumlaBiraz daha çaba sarf et bence ulaşabilirsin ! Kimse senden üstün veya alçak değil istediğin şeyi beynine yerleştir ve yap !
30 YorumlaKoşa koşa git ona derim hatta Nufus kimliğini de götür ve kore vatandaşı ol . SENİN GÖZÜN DÖNMÜŞ KIZIM VE BEYİN TATİLE CIKMIŞ..
01 Yorumla- +1 yıl
profiline bakınca seninde beyin yaşın belli oluyor
+1 yılhayallerde bir gün gerçek olur aşklarda bir gün gerçek olur...
31 Yorumla- +1 yıl
sadece inanmamız gerek :')
onlara Oppa deniyo :D ve herkez aşık oluyo onlara abaza kızlar en fazla :D
10 Yorumlabak canım bizlerde koreyi seviyoruz izliyoruz lakin sen fazla abartmıssın. Hem aşk tipte degil karakterdir hernekadar hayranı olsan raportajlarını okusan bile bu senin onu tanıdıgın karakterini bildigin anlamına gelmez...
00 Yorumla
+1 yılNaparsan yap ama o tüysüzü sakın Türkiyeye getirme.
54 Yorumla- +1 yıl
@Wonlly ahahaha😁😂
- +1 yıl
tüysüz mü? karşına geçse önünde eğilirsin ya ırkçı salağı git tedavi ol zihniyetsiz
- +1 yıl
Ne kadar da saçma bir insansın bence ölmelisin tüm tüylülerin ölmesi dileğiyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ümitlenmek anlamsız sizi görmüyor. bence daima hayattan zevk almaya bakın gercektn herşey yoluna girecektir biliyorum bu sizi üzer, kırar, incitir ama elbet güneş doğar sizde yeniden doğarsınız bu kadar sıkıntı yapmayın simdi bana mencil ukala falan gibi biseyler diyeceksiniz. Ama ben iyiliğiniz icin diyorum neyse siz yazmaya devam edin belki 3013 fe cevap verir sans başarılar :D
Twiter@yesimeymenduygu ask. fm@seker124 istigram @prenses_74900 Yorumlapirinç çelengi neyn?
Zamanında tokio hotelin solisti hi*ne değil diye feryat eden gençlerimizin sendromuna benzettim anlattıklarını.. (Halbuse tipi hi*nemsi bu bir gerçek..)00 Yorumla
+1 yılBence etkilenmez ayrıca türkiyede vb birçok ülkede yüzbinlerce onun kriterlerine uyanlar var ben de onun tüm kriterlerine uyuyorum 6 yıldır korecanım lmh hayranıyım zaten 17 temmuzda da koreye gidiyorum neyse işte bence etkilenmez
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi çok gördüm. hepsi de sevgilisi olmayıp hayal gücünü geliştirenlerdi
10 Yorumlahayat hayallerden değidir.delirme lütfen bu ne saçmalık.aşk bu değil ya cidden bu değil
00 Yorumla
+1 yılEn azından justin bieber'a aşık olmamışsın. Ve bu imkansız.
03 Yorumla- +1 yıl
Yalnız fotoların süper harbiden çok güzelsin.
Soran+1 yıltesekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılÖnümüzdeki seçimlerde bana oy veren herkese 1 adet lee min ho veriyorum yurtdaşlarım! !!
00 Yorumla
+1 yılYazık daha büyüyememişsin,küçük bir çocuğa sor oda kendini küçük görmez ;)
01 Yorumla- +1 yıl
emojiye bak seni kim ciddiye alır gereksiz
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Dün de sordun bunu demi? Hatta imza gününde üstüne atlamayı düşünüyodun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılyine mi sen burda çabaladığının yarısını görüşmek için çabalasaydın keşke
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. evet ergen biraz daha büyü bakalım ne olcak nasıl olsa bi kaç yıl sonra bu aşık hallerine sende gülüp gececeksin.
02 Yorumla- +1 yıl
beyinsiz misin
+1 yılSanırım platonik derken?
Emin değilsin yani karşılıklı da olabilir?00 Yorumla
+1 yıltamamı okumadım ama şunu söyleyim bende bir güney kore hayranıyım
00 Yorumla
+1 yılinsan yior lan onlar, oraya gelin gidersin, kasaba girersin.. bi bakarsın jiletinle sarılmış insan ayağı..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan gülecektimde kendimi frenledim çocuk uyuyor içerde annemden azar işitmeyeyim
10 Yorumla
+1 yılhayır tabiki ya bende min ho hastasıyım bende istediği kriterlere uyuyorum türk sevgilisi olursa bizim kızları toplar parçalarım türk sevgilisini sen kim köpek
00 Yorumlayalnız değilsin arkadaş :D bende SHINee jonghyun var oda atmadıgım twit kalmadı .nebılım herşey yaptım ama olmuyorr. zaten platonık aşıkm benım onun yuzunden türkiyedn bırını sevemıyom malseff
00 Yorumla
+1 yılbencede imkansız bi aşk.. ülkemizde çekik gözlü pek erkek yok
00 Yorumla
+1 yılboş hayaller bunlar ülkemizdeki erkeklerin suyu mu çıktı
00 Yorumlabence sanşini balkan göçmeni olan erkeklerde dene :)
00 YorumlaSöylediklerinde kesinlikle haklısın ama böyle de devam ederse sanırım belirsiz bir gelecek belki bizi yok edecek...
00 Yorumla
+1 yılBende BTS grubundan min yoongiden (suga) hoşlanıyorum böyle benimle uğraşan erkekleri onun yerine koyuyorum falan napıcam ben yaaa uff
01 Yorumla- +1 yıl
yoongi'de açmış kollarını seni bekliyor canım
Ben inanıyorum çünkü çoğu fani ile evlenmek istiyor git ve tanış koreliler de tanışma buluşması var ve bunu ona teklif et
00 Yorumlaaslında ben sizden biraz küçüğüm ama aynı şey banada oluyo benimde etrafımda birsürü erkek var ama ben kim hyung joongla hoşlanıyorum :((
00 Yorumla
+1 yılBende seninle aynı durumdan muzdaripim... Benimki de Kim Myungsoo senin hissettiğin şeylerin aynılarını hissediyorum. Bana mesaj atar mısın?
01 Yorumlabende bir güney koreliye aşık oldum ama sadece 15 yasındayım ama herzaman oonu düüsünüyorum en azından bi kere giörmek türkiyeye gelse kim hyung joonn
00 YorumlaGüney koreli için yazdığın manzumeyi neyse söyleyemiyeceğim.
00 Yorumlaben yazinizi yeni gordum, acaba simdi ne yapiyorsunuz? hala asikmisiniz MinHoya?
00 Yorumlaahh bende ne ünlülere asık oldum ama sonra baktım hic biri kalıbının insanı değil:)
00 Yorumla
+1 yılçok küçüksün sen daha
10 Yorumla
+1 yıl13 yaş falan tipler genelde oluyor
00 Yorumlatürkiyede erkek mi bitti :)
10 Yorumlaadı ne benim çevremdede senin gbi çok kişi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. allah akıl fikir versin yarabbim.
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat