Burada profilim gizli o yüzden daha rahat. Aklı başında insan da vardır illaki.
Ünlü bir Türk oyuncunun, yabancı bir ünlüye aşık olması imkanı var mı?
Burada profilim gizli o yüzden daha rahat. Aklı başında insan da vardır illaki.
20'li yaşlarımın ortasındayım, 6 senedir bu sektördeyim.
( 4 dizi, 7 film).
Küçük roller falan da değil, ama baş rol de değil. Ama tanınan bir oyuncuyum.
Şimdi asıl konuya gelelim; Yabancı bir hollywood oyuncusuna aşığım 5 sene oldu.
Sizce imkanı var mı? Ergen değilim, ayrıca maddi durumu iyi olan bir oyuncuyum.
Geleceği, kaderi bilemeyiz. O kişi ile yüzyüze tanışma imkânınız hatta sık görüşme imkânınız olsa dahi ; o kişinin size aşık olacağının garantisini kimse veremez. Kaderi, geleceği bilemediğimiz için, elimizdeki fırsatları iyi değerlendirmek mantıklı bir davranıştır. Meşhur da bir söz vardır : "Bir şeyi yapmayıp pişman olmaktansa, yapıp pişman olmak daha iyidir" diye. Karar sizin.
Her insanın bedeni de, ruhu da, karakteri de, kişiliği de farklıdır. O yüzden o kişinin, sizin Hakkınızda ki düşüncesi / duygusu sadece O'na bağlıdır. Tanışma, görüşme imkânınız olup da, eğer olumlu sonuç alamazsanız, bilin ki ; ezelde ruhlarınız birbirinizi tercih etmemiş. Bu yüzden de, fazla üzülmeyin. Kader denilen şey, ezeldeki tercihlerdir.
Sonuçta senin o kişiye ulaşma imkanın var. Bir şekilde iletişim kurabilirsin. Kendini fazla kaptırma olacakmış gibi ama şansını deneyebilirsin. Bu arada gidip dm atma, denk gelmeye çalış.
Cevap
4Cevap
Tuğçe kazas gibi şovlar yapacaksan hiç milletin başını ağrıtma. @Tazmanyacnvr sen varya çok uyanık kızsın.
Bırakın bu hayalleri ünlü oyuncu ile olmak istiyorsan sen de onun kadar ünlü olmalısın sonra yapmacık bi ilişki yaşarsın
Bence olabilir aşk sonuçta peki o kişinin dilini biliyomusun
Evet.
Hayır, hiç tanışmadım. Yaşadığı ülkeye gittim ama mümkün olmadı. Sadece uzaktan görme şansım oldu.
Teşekkür ederim görüşün için.
5 seni mi, gercekci ol biraz.
bir surû yakisikli Genc oyuncu var tûrkiyede, bisuna zaman kaybetme
Yaşadığı ülkeye gidip tanışma imkanın var mı?
Mümkün evet ama hayranmışcasına değil de tesadüfen karşılaşma imkanı yakala.
bir şey sormak istiyorum mümkün mü
Ünlü tanıdığım yok hiç. Arkadaş olalım mı🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?