4 yıllık ciddi ilişkim bir anda bitti, neden böyle aniden ayrıldı sizce?

Selam herkese benim üniversite hazırlıktan tanışıp 1 yıl arkadaş kalıp 4 yılda sevgili olduğum biriydi, üni bitti bizim ilişki uzak mesefe oldu başlarda çok iyiydi sonradan bana ilgisi azalmaya başladı bende o geriledikçe daha çok özen gösterdim dahaçok sevdim o aramadıkça ben aradım yavaş yavaş başta karşı çıktığım şeylere bile tölerans göstermeye başladım sırf tartışmayalım diye ( ki size soruyorum sevgilisi olan biri herkese açık insagramını motoruna yazar mı ki 1 tane bile fotomuz yok ) bir gün yine ilgi muhabbetine tartıştık suratıma kapattı o gün hiç arayıp sormadı beni sabah günaydın yazmış sadece ben cevap vermek istemedim çünkü kırılmıştım öğlen de ayrılalım bitti demiş ben yine elleşmedim bir şey yazmadım sonra aradım zarzor ne var ne arayıp duruyorsun diye açtı bak dedim sen şaka mısın 4 yıldır sevglilyiz evlencez diye hayal kuruyoruz hiç mi sevmiyorsun dedim, sevmiyorum dedi istemiyorum dedi ve beni aklınıza gelecek her yerden engelledi ben yine bir yolunu bulup 1 2 kere yazdım ama cevap vermeden engelledi 1 hafta oldu ne kadar acı çektiğimi anlatamam açlıktan bayıldım dudağım uçukladı başta böyle değildi beni gerçekten seviyordu o verdikçe ben ona daha çok verdim ve sonuç bu. Aklımdan tek bir soru geçiyor neden? Ve hala bir cevap bulamadım

4 yıllık ciddi ilişkim bir anda bitti, neden böyle aniden ayrıldı sizce?